Spannendverhaaltje.nl

Ondeugende Tamara

-
16-08-2010
Hoi, ik ben Fredje, het verhaal speelt zich af toen ik nog 18 was. Het verhaal begint in de vierde klas van de mavo, ik had daar een meisje in de klas die altijd geil was. Ze zag er als volgt uit, ze had lang blond haar ze was niet echt mooi, kleine b cup tietjes en voor de rest wel een mooi lichaam. Zij durft gewoon rare vragen te stellen aan jongens zoals wanneer wij ons aftrekken of we het lekker vonden dat we gepijpt werden. Niemand durfde antwoord te geven. Ik eigenlijk ook niet. De bel ging voor het tweede uur, godsdienst we zouden een film kijken. Ik ging helemaal achterin zitten in een hoek. Het viel me op dat Tamara er nog niet was, al plaatsen waren al bezet. Tamara kwam 4 minuten na de bel met een te laat briefje.
De kamer was al donker gemaakt zodat we de film beter konden zien. Tamara moest wel naast mij zitten want er was geen plek meer. Ze ging zitten en ik zij hoi, ze zei hoi terug. Ze had een soort trainings broek aan en een strak topje. Na tien minuten besloot ik haar een briefje te sturen, ik schreef erop of ze nog wou weten wanneer ik me aftrok, ze pakte het briefje er schreef er wat op, ik pakte het briefje en er stond groot op JA. Ik pakte m'n pen weer en schreef: ik trek me meestal af als me ouders weg zijn, of savonds in bed terwijl ik canal plus keek. Ik gaf haar het briefje, ze las het en er ging een siddering door haar heen. Volgens mij werd ze geil. Ze zei eindelijk antwoord van iemand en als beloning mag je me nu vingeren.
Ik kon me oren niet geloven, ze pakte me hand en die legde ze op haar buik. Ik ging met me hand naar haar kutje en begon haar lekker te vingeren, ze kreunde heel zachtje en ze zei dat ik het lekker deed. Terwijl ik haar aan het vingeren was, pakte zij mijn broek en knoopte hem open en haalde me pik eruit. Ze begon er zachtjes aan te trekken. Opeens deed ze haar broek helemaal naar beneden, en ging op me schoot zitten. Een paar klasgenootje zag dat ze op me schoot kwam zitten en ik hoorde ze zeggen "die zullen wel gewoon verkering hebben" maar niemand wist dat we aan het neuken waren, ze ging langzaam op een neer. Ik voelde langzaam me sperma omhoog borrelen, ze ging lekker ritmisch op en neer, en toen kwam ik klaar, ik spoot alles in haar lekkere warme kut, ze kreunde een beetje, ik ging me handen over haar borsten, en volgens mij zag 1 meisje mij dit doen. Maar van haar vond ik het nou net niet erg. H
et was Cathy die het zag een klein meisje was het, ik bedoel klein kwa lengte ze was 1.60 ofzo maar ze had de grootste tieten van de klas en ik geilde op haar. En ik zei tegen Tamara dat Cathy ons gezien had. Ze zei nou en dan doet ze toch de volgende keer mee. Ze ging van me af en ging weer naar me zitten, ik vingerde haar nog naar haar hoogtepunt, de bel ging ze gaf me een kus op me mond en verdween. We hadden nu een tussen uur, een paar jongens vroegen of ik nou verkering had met Tamara, maar ik zei nee nog niet. Ik moest naar de wc dus ik ging even plassen Ik zag Tamara met Cathy praten en ze keken naar mij, ik zag dat Cathy achter me aan kwam. Ik kreeg spontaan een stijve. Toen ik eenmaal bij de wc's stond wachte ik effe, maar 2 seconden later was Cathy eral, ze zei tegen mij dat ze van Tamara hoorde dat ik een grote pik had. Ik zei wat is groot, waarop zei antwoorde laat maar eens zien.
Ik trok haar mee het wc hokje in en ik haalde me pik te voorschijn en zei die is groot ( ik heb nog nooit nagemeten ofzo, maar ik gok toch op een 25cm) Ze bukte en begon me te pijpen, het was heelijk om gepijpt te worden door je geilste droom. Ze stopte me pijpen, ik deed haar topje uit en haar bh, en daar stond je ze dan met haar grote lekkere tieten. Gelukkig had ze een kort rokje aan. Ik deed haar slipje haar en deed die in me broek zak, ik ging op de wc zitten, en Cathy schoof met haar kutje op me pik. En langzaam ging ze op en neer steeds sneller en sneller, harder en harder. Ik zag haar dubbele dd tieten op en neer springen, ik pakte ze vast en kneedde erin, het was het lekkerste wat ik ooit gevoeld heb. Ik kwam bij klaar, en zei tegen cathy dat ze moest stoppen, we verwisselden van onze positie en ik zei tegen haar trek me klaar en laat me klaar komen over je gezicht en tieten.
Ze begon me te trekken en binnen 10 seconden spoot ik al me sperma in haar mondje en over haar tieten. Ik smeerde de sperma over haar tieten heen en ze genoot van het warme zaad over haar tieten. Ze zei tegen mij dat zij ook nog moest klaarkomen. Ik begon haar te beffen en met me duim over haar klitje heen te strelen, ik voelde haar steeds meer kronkelen. Me pik was al weer stijf geworden en ik neukte haar naar haar orgasme, ze kreunde en gaf een gilletje. Ze maakte haar tieten schoon met toiletpapier en kleedden ons aan. Ik zei tegen haar dat ik haar slipje hield, ze vond het niet erg, ze vond het wel geil om zonder slipje te lopen. Het vierde uur hadden we weer les, en ik ging natuurlijk weer naast Cathy zitten helemaal achterin. Ik ging met me hand onder haar rokje en begon haar te vingeren, ik zag Tamara een beetje geirriteerd kijken omdat zij niet gevingerd werd, en ik vroeg aan Cathy of ze een triootje wou met Tamara. Ze zei met een hijgend stemmetje ja, en ze kwam klaar, ik voelde Cathy's vocht over mij vingers heen lopen. Ik likte me vingers af. Als je het vervolg wilt weten moet je dit verhaal een goed cijfer geven.
Aantal keer gelezen:
210
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)