Spannendverhaaltje.nl

Ondeugend op reis

-
10-02-2014
Hoi, ik ben Hanna, een 39 jarige geile meid en werkzaam als vertegenwoordiger van elektrische huishoudapparaten.
Ik ben een geile vrouw met een lekker lichaam en grote stevige borsten. In mijn vrije tijd draag ik graag diep gedecolleteerde bloesjes dan kan ik mijn troeven lekker tentoonstellen.

Mijn echtgenoot Mario en ik houden van uitdagen en geile afspraakjes. We houden zielsveel van elkaar maar hebben ondervonden dat we onze liefde voor elkaar perfect gescheiden kunnen houden van onze geile sekslust. Onze afspraak is dan ook dat we elkaar vrij laten om eens een avontuurtje te hebben met een ander, zolang we het van elkaar maar weten.

Op zekere dag moest ik voor het werk naar Turkije voor een bespreken van een belangrijke deal in istanbul.
Ik werd opgepikt van de luchthaven door de vertegenwoordiger van het Turkse bedrijf aldaar. Het bleek een zeer aantrekkelijke Turkse man van rond de 50 jaar, slanke atletisch bouw met donker haar en licht grijzend aan de slapen. Hij geurde zeer lekker naar en sprak me aan in perfect Engels. Hij stelt zich voor als Hakan.
Ik had me redelijk zakelijk gekleed, uiteraard niet te uitdagend maar het viel me op dat de man me volledig met z'n ogen verkende. Een ondeugende glimlach verscheen op z'n lippen. Dit ontging me niet en ik kreeg het een beetje warm.

Na de nodige formaliteiten begaven we ons naar de parking en bracht hij naam het hotel dat zijn firma voor mij geregeld had. Hij zei me dat hij even zou wachten terwijl ik incheckte doch dat we daarna dringend naar de meeting moesten gaan.
Tijdens de reis naar de fabriek verliep ons gesprek zeer professioneel en ook de rest van de dag liep de meeting volgens plan. Op de terugweg naar het hotel zei Hakan dat hij voor diner gereserveerd had in het restaurant van het chique 5 sterren-hotel waar ik verbleef. Ik was aangenaam verrast dat ik niet alleen moest dineren. Hij zou in de bar wachten terwijl ik me ging opfrissen.

Nu de zakelijke kant voor vandaag achter me lag ging ik naar de kamer en nam een lekkere verfrissende douche. Ik besloot zelf een beetje ondeugend te zijn en trok een nauw sluitend jurkje aan met diepe decolleté zodat mijn grote borsten duidelijk de aandacht trokken. Ik parfumeerde me lekker en ging naar de bar. Toen Hakan me opmerkte zag ik hem lichtje slikken en hij was duidelijk gefascineerd door mijn look. Z'n eerste blik was duidelijk naar mijn decolleté en pas daarna keek hij me in de ogen.
Ik zag dat hij er duidelijk een beetje ongemakkelijk bij stond. Als een perfecte gentleman bracht nij me naar onze tafel en hij nam plaats over mij. We praatten nog een beetje en ik vroeg hem of hij gehuwd was; Hij bevestigde en toonde me een foto van zijn vrouw en dochter. Ik had me een knappe man als Hakan wel een mooiere vrouw voorgesteld maar ja, ieder zijn keuze. Op mijn beurt vertelde ik hem dat ik gelukkig gehuwd was en we praatten nog verder.
Opeens vraagt Hakan me of hij een persoonlijke vraag mag stellen. Tuurlijk antwoord ik, waarom niet. Hij vraagt me of mijn man het wel zou goedkeuren dat ik met een vreemde man ging eten terwijl ik er zo sexy bijliep.Ik lachte en vertelde hem dat mijn man ik ik dol verliefd zijn op elkaar maar dat wij niet elkaars bezit zijn.
Dit was voor Hakan niet echt duidelijk en ik probeerde het te verklaren zonder hem echt te choqueren.
Ik zei hem dat ik op de luchthaven eerder die dag had opgemerkt op de manier waarop hij me bekeken had. Hakan sloeg rood aan en verontschuldigde zich. Ik zei hem dat het niet erg was en eigenlijk zeer menselijk. Maar ik legde hem ook uit dat wij vrouwen ook niet ongevoelig waren voor aantrekkelijke mannen.

Ik zag zijn blik zeer aandachtig worden en ik opeens begon mijn kutje te kriebelen en werden mijn tepels hard.
Hakan moet dit ook gemerkt hebben wat ik bemerkte terug de ondeugende lach op z'n lippen.

Het voorgerecht werd geserveerd en we begonnen te eten.
Nu begon ik wel ondeugende gedachten te krijgen.
Shit dacht ik, ik ben alleen in het buitenland, zit hier met een erg sexy zakenman voor me te dineren. Op enkele ogenblikken tijd veranderde mijn gedachte over Hakan als zakenman naar Hakan als minnaar. Ik voelde mijn kutje nog natter worden en ik zei hem dat ik even naar het toilet moest.

Ik stond op en haastte me naar het toilet. Ik nam mijn GSM en belde mijn man Mario. Na één ring nam hij op; Ik vroeg hem eerst hoe het met hem ging. Hij antwoordde me dat alles vlotjes liep. Dan vroeg hij me iets, alsof hij mijn gedachte had gelezen : "en Hanna, knappe Turkse mannen daar?"
Ik verschoot even en vertelde hem dan over Hakan. "Nou" zegt Mario, "als je hem dan toch zo sexy vind moet je daar maar van profiteren niet?"
Ik vroeg Mario of hij hier geen probleem mee had maar hij vond het best. Het is toch maar enkel voor de fun niet? vroeg hij. "Tuurlijk" antwoordde ik. "Nou dan, laat je maar eens lekker gaan sletje van me". Ik drukte nog een dikke kus op mijn GSM toestel en hing op. Terwijl ik terugging naar de tafel werd ik opeens supergeil. Het idee om door Hakan lekker genomen te worden maakte me gek. Maar hoe moest ik dit klaarspelen. Hij was tenslotte gehuwd en misschien stond hij zelf helemaal niet open voor een avontuurtje. Ik besloot even af te tasten hoever ik kon gaan. Wanneer ik terug aan ons tafeltje kom staat Hakan even op. Ik ga echter niet terug over hem zitten maar zet me naar hem en verplaats mijn bord en bestek. "Zo kunnen we gezelliger praten" zeg ik hem. Tijdens de verdere maaltijd wrijf ik enkele keren ogenschijnlijk onschuldig met mijn been tegen zijn been. Tot mijn verbazing trekt hij niet terug. Wanneer we uiteindelijk aan het dessert zijn leg ik zeer onschuldig mijn hand op zijn dij en vraag hem wat hij na het eten gepland heeft. Hij stelde voor om een tochtje te maken met de auto door het nachtelijke Istambul. Maar hij voegt er dadelijk aan toe dat hij best zou begrijpen dat ik daar te moe voor zou zijn na zo'n drukke dag.
Ik vertel hem dat ik misschien morgenavond wel een autoritje wilde maken maar dat ik eigenlijk vanavond meer zin had in een heerlijke relaxende sauna. Hij antwoord me dat dat voor hem OK is maar zijn blik vertoont duidelijk teleurstelling.
Ik reageer dadelijk en vraag hem of hij misschien nog even een koffietje wil drinken op mijn kamer. Hij kijkt even verbaast op maar stemt toe. We wandelen naar de lift en ik haak mijn arm in de zijne en lach hem lief toe en bedankt hem voor het heerlijk diner en geef hem een kus op de wang. Hierbij wrijf ik met mijn boezem tegen zijn borst aan en blijf zo even staan. Hij kijkt me in de ogen en moet mijn geile blik hebben opgemerkt. Opeens voel ik zijn hand voorzichtig op mijn onderrug. Ik leg mijn hand op de zijne en hij wil dadelijk terugtrekken. Ik houd zijn hand echter vast en leg het op mijn kontje terwijl ik hem nu echt wel geil aankijk.
De liftdeur gaat open en we zijn alleen. Ik druk op 3 en nog altijd ligt zijn hand op mijn kont. Ik draai me naar hem toe en gun hem een blik in mijn decolleté. Ik sta zo dicht tegen hem dat ik een duidelijk bobbel voel in zijn broek. De liftdeur gaat open en ik neem zijn hand en trek hem naar de kamer. Ik open de deur en nodig hem uit binnen te komen. De eigenlijke kamer is achter een smalle gang. Ik stamp mijn schoenen uit en duw terwijl mijn kontje tegen zijn kruis aan. De bobbel is er nog steeds. Ik steek mijn hand achteruit en wrijf er lichtje over.Dat is voor Hakan blijkbaar het signaal. Hij trekt me recht en draait mijn hoofd naar hem toe en geeft me een geweldige tongzoen. Nog steeds met mijn kontje tegen hem gedrukt voel ik zijn handen over mijn tieten gaan en hij trekt m'n kleedje iets naar beneden waardoor mijn grote volle tieten uit het kleed en begint te te kneden. Ik geniet ten volle en met één hand achteruit haal ik verlos ik zijn pik uit de strakke broek. Waw, Hakan heeft een zeer dikke lul, normale lengte maar lekker dik. Ik voel dat hij besneden is. Ik wrijf even over zijn eikel en opeens trekt hij mijn rokje omhoog, trekt mijn slip opzij en ik voel zijn eikel tegen m'n kutje duwen. Mijn grotje is ondertussen zo nat geworden dat zijn lekker paal helemaal in me schuift. Wild begint hij me te neuken op zijn hondjes in de hall. Ik ben zo geil dat ik al na enkele ogenblikken gillend klaarkom.
Ik haal z'n pik uit mijn kut en laat me op mijn knieën vallen. Ik begin zijn lekkere paal hevig te pijpen. Ik proef mijn eigen geile kutsappen en wordt nog wilder. Opeens spuit hij een grote lading zaad diep in mijn keel. Ik slik een deel door maar kan niet alles verwerken. Hij blijft spuiten en een groot deel van zijn heerlijke warme zaad loopt over mijn gezicht en borsten.

Voldaan bedankt Hakan me en zegt dat hij naar huis moet. Ik begrijp het hij zegt me dat hij me morgenvroeg zal komen oppikken. Ik vraag hem of hij dan naar mijn kamer wil komen om me nogmaals te verwennen met zijn lekker dikke pik. Met grote vreugde stemt hij toe en vertrekt.

Ik ga op bed liggen en neem de laptop. Ik ga op skype en bel Mario. Bijna onmiddellijk is hij online. Hij ziet me volledig onder het zaad van Hakan. Ik vertel hem hoe de avond verlopen is. Ik zeg hem dat Hakan een zeer lekkere dikke neukstaaf heeft en dat hij mijn kutje lekker gevuld heeft. Ik zeg Mario ook dat ik zijn zaad geslikt heb en de rest over me heb laten spuiten. Terwijl rukt Mario zich af. Het duurt niet lang voor hij zelf klaarkomt. Als hij even bekomen is vraagt hij me om het overig sperma van Hakan op mijn borsten en aangezicht alsnog te likken en door te slikken. Dit doe ik maar al te graag. Het smaakt heerlijk. Mijn kut wordt terug kletsnat bij het proven van het zaad.

Ik vertel Mario dat Hakan me morgen vroeg zal komen wekken en me opnieuw lekker zal neuken voor we aan het werk gaan. Ik zeg Mario dat ik me de komende twee dagen hier nog lekker ga laten gebruiken als Hasan's sletje en hij nog twee dagen met me mag doen wat hij wil, zolang hij mijn kutje, kontje en mondje maar telkens vult en volspuit met z'n heerlijke zaad.

Mario wordt hier gek van en spuit een tweede keer zijn sperma tegen het computerscherm.

Ik neem afscheid van Mario op de skype en druk nog even mijn kutje tegen het computerscherm.

Ik besluit me niet te wassen en in slaap te vallen bedekt met het geile zaad van Hakan. Ik vinger mezelf eerst nog klaar en val dan in slaap met het heerlijke idee dat Hakan dit sletje de komende twee dagen nog veel zal vullen.

Dit verhaal is waar gebeurd
Aantal keer gelezen:
789
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)