Spannendverhaaltje.nl

Ondeugend meisje

-
21-08-2010
Ik had haar leren kennen tijdens mijn werk en in het eerste gesprek merkte ik dat er een soort van klik tussen ons was. Ik had haar geholpen op het werk met een aantal zaken en beide hielden we een goed gevoel over aan het resultaat wat we hadden geboekt. Voor een nabespreking moest ik nog even bij haar langs en ik besloot haar te bellen om een afspraak te maken. We spraken af dat ik om 9 uur bij haar zou zijn. Onderweg naar haar toe kreeg ik een warm gevoel over me heen als ik aan haar dacht. Ze had me best een beetje gek gemaakt. Ze was een mooie meid van 23 jaar en had een hele ondeugende blik in haar ogen. Regelmatig dacht ik aan haar en als ik mijn fantasie een klein beetje de vrije loop liet kreeg ik behoorlijke bobbel in mijn broek. Ik fantaseerde er wel eens over om een keer sex met haar te hebben. Ik wist dat ze geen vriend had en dat ze wel op wat oudere mannen viel. Nou ben ik niet heel oud, maar met mijn 35 jaar toch 12 jaar ouder dan haar. Ik maakte me echter geen illusies en belde op het afgesproken tijdstip bij haar aan te bellen. Het duurde even voordat deur werd geopend en toen het mij te lang duurde liep ik om het huis om te kijken of ze misschien buiten was. Het was die dag mooi weer, dus dat zou zo maar kunnen.
Buiten was niemand te zien, maar wel stond de achterdeur open. Ik besloot naar binnen te gaan en met luide stem riep ik “volk”. Vanachter een deur hoorde ik haar roepen: “oh, kom maar verder, ik ben in de woonkamer”. Ik liep verder de woonkamer binnen en ik zag haar zitten op een bank in de woonkamer. Ze zag er mooi uit, had haar haren los en rode blosjes op de wangen. Ze was gekleed in een kort roze zomerjurkje. Ik kon zien dat ze een paar prachtig bruin gekleurde benen had. Ze zat met haar benen omhoog op de bank. Even dacht ik dat ze zich betrapt voelde, omdat ze van die rode blosjes had. Ik vroeg wat ze aan het doen was en of ze de bel niet had gehoord. “Ik heb de bel niet gehoord” zei ze, “ik had het namelijk net even druk. Wil je echt weten wat ik aan het doen was?” vroeg ze met een hese stem. Direct daarop ging ze op haar kont zitten op de bank en spreidde heel voorzichtig haar benen. Ze zakte iets onderuit in de bank. Ik zag dat ze niets onder het jurkje droeg en haar hand ging langzaam tussen haar benen. Ze schoof het jurkje iets omhoog en met haar wijs- en ringvinger opende ze haar beide schaamlippen. Het eerste kootje van haar middelvinger verdween langzaam in haar kutje. “Al een hele tijd denk ik eraan hoe het zou zijn om sex met je te hebben” zei ze. “Ik heb wel aan jou gezien dat je ook geil van mij wordt. Ik ben alleen thuis, dus laten we het ervan nemen”. Ik wist me even geen houding te geven, maar besloot haar niet tegen te spreken en ik liep op haar af. Met haar vrije hand wreef ze over mijn broek, die inmiddels veel te klein was door de enorme stijve die ik kreeg van het schouwspel wat ik net had gezien.
Haar middelvinger waarmee ze zich vingerde bracht ze in haar mond. Ze likte de vinger helemaal af. Ik nam het vingeren over. Ik voelde dat haar glad geschoren kutje kletsnat was. Ik bracht met gemak een vinger naar binnen. Nadat ik haar gevingerd had stak ik mijn vinger in haar mond. Heerlijk vond ze het. Ze kreunde van genot. Inmiddels had ze mijn broek los gemaakt en met haar vrije hand trok ze me heerlijk af en streelde mijn zak. Beide waren we bloedgeil en beide wilden we maar één ding: neuken. Voor het zover was hadden we echter een lekker voorspel. Nadat ze met mijn stijve lul had gespeeld ging ze met haar mond richting mijn lul. Ze likte met haar tong over mijn eikel en de piercing in haar tong gaf dit een extra zaligheid. Steeds verder nam ze mijn lul in haar mond en langzaam pijpte ze me met lange halen. Ze vingerde zichzelf ondertussen en ik speelde met haar prachtig gevormde borsten. Haar tepeltjes waren keihard en dit kwam niet van de kou.Ze stopte even met pijpen en hierdoor had ik de kans om voor haar te knielen en met mijn beide handen pakte in haar benen en bracht deze omhoog. Hierdoor kon ik gemakkelijk met mijn mond bij haar inmiddels kletsnatte kutje. Met het puntje van mijn tong likte ik haar schaamlippen van onder naar boven. Ik proefde haar kutje en ze smaakte heerlijk geil. Mijn tong gleed door haar kutje en af en toe beet ik zachtjes in haar lipjes en haar klitje. Haar onderlichaam schokte van genot. Tijdens het beffen vingerde ik haar kutje met twee vingers en heel af en toe likte ik haar anus. Ze vond het heerlijk.
Ze drukte met haar handen mijn hoofd dichter tegen haar kut. Heerlijk was het en toen ik wat langer klitje likte begon ze kreunen. Met het puntje van mijn tong likte ik haar klaar. Ze stond op en trok me mee naar boven. “Ik moet nog douchen” zei ze. Dat loog ze als ze barste, maar dat kon me geen reet schelen. Ik leek me heerlijk om met haar te douchen. Lekker haar rug en kont inzepen en heerlijk tegen elkaar aanstaan met een warme straal water over je heen. Onder de douche had ze al snel mijn stijve lul te pakken en geil fluisterde ze in mijn oor: “ik ga je lekker klaar zuigen en ik wil al je geil proeven”. Nou, dat klaar zuigen duurde niet zo lang. Vakkundig begon ze mijn lul met diepe halen te pijpen en al snel spoot ik mijn geil in haar mond. Ze keek me aan met open mond en ik zag het sperma op haar tong liggen. Ze ging met een vinger in haar mond en ze slikte alles door. Wat was dat een geil gezicht. Er kwam nog een kleine nalozing en weer nam ze mijn lul in haar mond en zoog hem helemaal leeg. Ze ging staan met de rug naar me toe en ik voelde aan haar heerlijke borsten. Mijn handen gleden naar beneden en al snel verdwenen er weer twee vingers in haar kutje. Haar hand had achterwaarts mijn lul alweer gevonden en deze was binnen no-time weer op oorlogssterkte. Een klein beetje bukte ze voorover toen ik zei dat ik haar achterlangs wilde neuken.
Mijn lul vond heel snel haar openstaande kutje en heel voorzichtig begon ik haar te neuken. Hierbij sloeg ik een paar keer stevig op haar billen. Ze kreunde van genot. Ik zei tegen haar dat ze lekker kon neuken en dat ze een lekker geil meisje was. Ze kreunde dat ik haar harder moest neuken en dat liet ik mij geen twee keer zeggen. “Ik ben je geile meisje en wil alles met je doen” zei ze. “Ik wil dat je me keihard neukt”. Dit maakte ons beide nog geiler en ik merkte aan haar dat ze inmiddels wel een paar keer was klaargekomen. We droogden ons af en belandden op een bed. Ze gooide me achterover en ging boven op mijn lul zitten. Wild begon ze me te berijden en ze kwam schokkend nog een keer klaar. Ze ging van me af en begon mijn lul weer te pijpen. “Ik wil mezelf proeven” zei ze. Even pijpte ze me en daarna was het de beurt aan mij om het af te maken. Ik legde haar op haar rug en even nog befte ik haar kutje om haar een beetje te klieren. Ondertussen vingerde ik haar kutje en heel voorzichtig haar kontje. Heerlijk vond ze het. Daarna spreidde ik haar benen en daartussen zag ik een heerlijk kutje. Ik bracht mijn lul voor haar kutje en begon haar te neuken. Ze was lenig. Gooide haar benen achterover en het duurde niet lang of ik spoot haar kutje vol. Moe en voldaan lagen we naast elkaar na te genieten van dit feest. We wasten ons hierna een klein beetje en bespraken nog wat zaken waarvoor ik gekomen was. We waren inmiddels twee uren verder en met een goed gevoel ging ik bij haar weg. Onderweg kreeg ik een sms van haar met de vraag wanneer ik weer langs kwam. Ik antwoordde dat dit vast niet lang zou duren, maar daarover lees je de volgende keer.
Aantal keer gelezen:
931
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)