Spannendverhaaltje.nl

Onderhoud

-
16-08-2010
Ik was aan het werk in een vrij dure buurt aan de rand van de grote stad, er staan veel heel dure huizen. Ik werk als onderhoudsman bij een bedrijf wat allerlei werkzaamheden doet, ik ben nu bij een van de dure huizen bezig om de laan van het hek tot de deur bij te werken. Het is best veel werk, tussen de tegels moet het onkruid uit en langs het pad willen de bewoners alleen nog maar zwarte grond zien en geen gras meer. Na een paar uur hard werken loop ik naar mijn auto en ga achterin zitten en pak een boterham.
De achterdeuren van mijn busje heb ik open staan zodat ik een gemakkelijke plek heb om even te genieten van mijn lunch. De poort zwaait langzaam open en er komt een mooie Range Rover naar binnen, ik kijk vanuit mijn ooghoeken naar de mooie auto. Hij stopt vlak bij het huis, de deur gaat open en als eerste zie ik een paar mooie schoenen naar buiten komen. De vrouw die uit de auto stapt ziet er heel erg goed uit, ze is vrij slank heeft donkerbruin haar en draagt een kort rokje met erop een bloes die gedeeltelijk open staat. Ze kijk door haar zonnebril over het pad wat ik al gedaan heb en laat mij dan een heerlijk glimlach zien. Er kruipen een paar opwindende rillingen langs mijn lichaam die eindigen in mijn kruis, ik kijk haar na terwijl ze met heen en weer gaande billen naar de deur loopt.
Voor ze de deur sluit kijkt ze mij nog even heet intensief aan, ik zet mijn broodtrommel weg en doe de deuren van de bus weer dicht en ga snel verder met het werk. De hele middag ben ik druk aan het werk en tegen het einde van de middag ben ik tegen het huis aan het werk, de zon schijnt heerlijk en het zweet loopt langs mijn gespierde lichaam. Om het huis is het erg stil je hoort alleen wat vogels die zo nu en dan een schelle kreet laten en voor de rest is het stil. Ik heb mijn gekoelde fles water leeg en zie dat het bijna tijd is om naar huis te gaan. Ik begin mijn spullen op te ruimen en leg alles netjes op zijn plek, als ik de deur dichtdoe gaat de voordeur van het huis open en komt de vrouw in met een lichte grote doek om haar heen geslagen naar mij toe. “Ben je morgen ook weer aanwezig?” “Als het uitkomt wel mevrouw, ik heb het vandaag niet klaar gekregen.
Ik moet alle perkjes nog doen.” “Dat is geen probleem, ik krijg morgen alleen visite van twee vriendinnen. Ik hoop dat jij je netjes weet te gedragen naar deze dames toe.” “Dat is geen probleem mevrouw, als u wilt dat ik mijn shirtje aan houd dan doe ik dat.” Lachend kijkt ze naar mijn bezwete en gespierde lichaam, heel even streelt ze met haar tong langs haar lippen. “Dat zal niet erg zijn als je het uit trekt.” Glimlachend draait zij zich om en wandelt met een schuddend achterwerk naar binnen, ze draait nu meer met haar billen als een poosje geleden. Volgens mij doet ze het expres, als ze bij de deur is kijkt ze nog een keer met een lachend gezicht naar mij en verdwijnt dan in het huis. Ik stap snel in mijn busje en rijd rustig het pad af, het hek gaat vanzelf open.
Als ik in mijn spiegel kijk zie ik de vrouw naast het huis staan, ze kijkt mij na tot ik niet meer voor haar te zien ben. Ik rijd op mijn gemak naar huis, als ik daar aan kom zet ik de deuren en ramen even open om een beetje frisse lucht binnen te krijgen. Gelijktijdig begin ik met mijn eten, normaal ga ik altijd eerst onder de douche maar ik weet dat het vandaag niet zal helpen om dat te doen. De warmte in huis is erg hoog en de moet eerst maar een stukje zakken. Ik maar mijn brood voor de volgende dag gelijk ook klaar, als dat allemaal klaar is ga ik buiten op het terras zitten. Het shirtje heb ik aan de lijn gehangen omdat het drijfnat is, genietend van de rust en de warmte zit ik lui in een tuinstoel. “Hé buurman, was het warm om te werken vandaag? Zie dat je een nat shirtje aan de lijn hebt hangen.” Ik lach even naar de vrouw die over de heg heen naar mij staat te kijken. Het is een mooie vrouw, ze is een beetje gezet maar nergens teveel.
Haar haren hangen tot halverwege haar rug en ze heeft bijna altijd een lach rond haar mond. Ze ziet er heel leuk uit, grijse ogen met een neus die en klein beetje oploopt. Een volle mond met een goed verzorgd gebit, ze heeft grote borsten en een kont waar ik mezelf al een aantal malen op heb afgetrokken als zij in de tuin bezig was en ik stond boven naar haar te kijken. “Het was warm vandaag buurvrouw, ik heb het shirtje maar uitgedaan want het leek wel of ik onder de douche stond vandaag. Maar ik moet wel zeggen dat ik het liever zo heb als dat het regent.” Lachend trekt ze zich terug en ik hoor haar naar het huis toelopen, haar man is twee jaar geleden overleden waarna ze een poosje een dip gehad maar daarna is ze weer volledig vrolijk het leven in gegaan. Ik heb haar de afgelopen twee jaar nooit met een andere man gezien, ikzelf ben vrijgezel en woon al vijftien jaar in dit huis.
Ik heb er veel aan verbouwd en ook bij de buren heb ik veel geklust. Haar man was een echte kantoorklerk en kon nog geen spijker in de muur krijgen. As ik bij hun aan het werk was hielp zijn mij altijd als ik het even niet alleen kon. Verschillende keren had zij mij toen per ongeluk op plaatsen geraakt die eigenlijk privé waren. Ook heb haar borsten en billen verschillende malen geraakt, soms had ik het idee dat ze het gewoon expres deed. Na het overlijden van haar man was ik er niet veel meer geweest, misschien omdat zij het niet wilde of zich niet kon losmaken van haar man. Het laatste half jaar was de toenadering vanuit haar weer verbeterd, ze lachte vaak naar mij en sprak mij altijd even aan. Soms met een paar woorden en soms heel uitgebreid. Patricia, zoals zij heet, heeft twee kinderen die nu net in de twintig zitten. Ze oudste is sinds een paar maanden op zichzelf gegaan en de jongste gaat over een half jaar de deur uit.
Soms heeft Patricia het daar erg moeilijk mee, ik kan dat ook wel begrijpen. Ze is dan helemaal alleen in het grote huis en is dat nooit gewend geweest. Na het eten neem ik een lekkere koude douche en doe wat luchtigs aan, in de achtertuin is het nog steeds erg lekker en ik ga in een luie stoel zitten. Op een gegeven moment hoor ik Patricia dor de tuin lopen. “Buurvrouw heb je zin in koffie? Ik ga een bakkie zetten dus als je zin hebt kom dan gerust aan.” Ik sta op en loop de keuken in, als ik weer naar buiten kom gaat de poort open en stapt Patricia mijn tuin in. Ze heeft een luchtig zomerjurkje aan waar haar heerlijkheden erg goed in uit komen. Ik sta schijnbaar iets teveel te staren waardoor zij hevig begint te lachen. “Kijk je niet al het moois er van af Ronald? Ik wil nog iets overhouden.” Ik draai mijn hoofd geschrokken om en loop de keuken weer in, met twee koppen koffie loop ik even later weer naar buiten.
Ik zet de kopjes op de tafel en ga naar binnen om een koek te halen. Even later zitten we op ons gemak in de tuin, we kijken elkaar even aan en drinken de koffie zwijgend. Het is de eerste keer dat Patricia na het overlijden van haar man bij mij op visite is. Na de koffie praten we over mijn werk, en ook over de bezigheden van Patricia, ik kom er achter dat ze weer vier dagen in de week werkt en het daar erg naar haar zin heeft. Als het donker is gaat Patricia terug naar haar eigen woning en ik merk aan haar dat ze erg ontspannen is. Op bed kan in door de warmte de slaap niet gemakkelijk pakken, ik lig helemaal naakt en streel met mijn handen over mijn warme lichaam. Mijn gedachten gaan terug naar de gezellige avond met Patricia, als mijn hand over mijn pik en ballen streelt groeit hij gelijk tot volle hardheid.
Ik pak mijn pik beet en begin hem zachtjes af te trekken, voor mijn ogen zie ik mijn buurvrouw langzaam ronddraaien en genieten van mij. Ineens kan ik mezelf niet meer in houden en schokkend spuit ik mijn zaad in een grote boog over mijn lichaam. Met mijn andere hand wrijf ik alles over mijn buik en borst uit en lik dan mijn vinger schoon. Ik blijf even rustig liggen en loop dan naar de badkamer om een snelle douche te nemen. Na de douche val ik snel in slaap, de volgende morgen ben ik weer wakker voor mijn wekker afloopt. Mijn hand ligt weer om mijn harde pik gesloten en ik voel dat ik op het punt van klaar komen sta. Ik haal mijn hand terug en stap dan het bed uit, het is alweer redelijk warm snel stap ik onder de douche en laat de koude stralen heerlijk over mijn lichaam lopen.
Een half uurtje later rijd ik naar het grote huis om verder te gaan met mijn werk, ik open de poort met de sleutel die ik heb gekregen en parkeer mijn busje netjes aan de kant. Het begint alweer lekker warm te worden en ik ga snel aan het werk om zoveel mogelijk te doen zolang het nog iets minder warm is. Als ik een paar uur bezig ben gaat het hek open en komt er een mooie open Mercedes aan rijden er zit een blonde vrouw in die er ook erg goed uit ziet. Als ze uit stapt zie ik dat ze een korte broek aan heeft die heel erg strak om haar billen zit, de bilnaad staat erin af getekend. Erop heeft ze een bloes die open staat tot halverwege haar borsten die bijna uit de bloes springen. Ze heeft hoge hakken aan haar voeten en loopt met zacht schommelende billen naar binnen. Niet veel later komen er nog een drietal dure auto’s waar ook heel mooie vrouwen in zitten.
Ik probeer zo weinig mogelijk naar de vrouwen te kijken en ga verder met mijn werk, een poosje later ga ik in mijn busje zitten en neem een paar boterhammen en trek mijn shirt uit, het is alweer erg nat van het zweet. Ik eet mijn boterhammen rustig op en drink een fles water leeg en ga dan weer aan het werk. Vanuit mijn ooghoek zie ik dat er twee vrouwen naast het huis staan en mij in de gaten houden. Ik let iets meer op mijn lichaam en ga met een glimlach verder, de vrouwen blijven staan te kijken en praten erg veel met elkaar. Het werk vlot lekker en tegen het einde van de dag ben ik bijna ermee klaar, de vrouw waar het huis van is komt naar mij toegelopen. Ze kijkt naar de tuin en het pad en lacht mij heel tevreden toe. “Je hebt je best gedaan, ik moet zeggen dat het er weer heel netjes uit ziet.
Ik heb nog een paar werkjes voor je maar wil die met jou regelen en niet met je baas. Ik heb hier ook een paar kaartjes van mijn vriendinnen en die willen ook gebruik maken van jou diensten. Ze willen het ook met jou en niet met je baas regelen, ik zie je morgen weer terug, het is dan zaterdag, kom maar op de gewone tijd ik ben dan al op.” Ik krijg vier kaartjes in mijn hand gedrukt, even later loopt de vrouw weer het huis binnen. Ik stap met een tevreden gevoel, na alles opgeruimd te hebben, in de bus. Ik rijd het pad af en ga op mijn gemak terug naar mijn huis, de dag speelt nog een beetje door mijn hoofd en zeker de mooie vrouwen die ik die dag heb gezien. Een poosje later parkeer mijn busje op het pad naar de garage en loop mijn woning in. Met de post in mijn hand gooi ik de deuren eerst open, er stroomt een zalige koele luchtstroom naar binnen. Er trekt even een koude rilling over mij heen en gelijk worden mijn tepels hard. Glimlachend streel ik even over mijn tepels en laat mijn hand in mijn korte broek verdwijnen.
Snel haal ik hem er weer uit en bekijk eerst mijn post even, de opwinding blijft in mijn lichaam rondgaan. Even later maak ik mijn korte broek los en trek hem uit, in mijn slip loop ik naar buiten en ga even op een van de tuinstoelen zitten. Mijn hand streelt zachtjes over mijn kruis en de opwinding zorgd ervoor dat ik een harde pik krijg. De eikel komt net boven de slip uit en ik streel er met mijn vinger zachtjes overheen, ik merk dat de opwinding steeds hoger wordt. Als ik nog even doorga dan kom ik klaar en dat kan ik beter niet doen hier buiten. Ik laat mijn blik langs het hek naar Patricia glijden en zie nog net dat zij staat te kijken, ik schrik hiervan en stop mijn pik helemaal in mijn slip. Met een beetje schaamte sta ik snel op en ga naar binnen, mijn ogen vallen even precies in die van haar en ik zie dat ze een bepaalde blik heeft.
In de keuken ga ik heel even tegen het aanrecht aan staan en moet glimlachen, mijn opwinding word alleen maar groter. als ik naar buiten kijk zie ik dat Patricia nog steeds op dezelfde plek staat, ze kan mij net zien in de keuken. Langzaam pak ik mijn slip beet en trek hem langzaam naar beneden, ik blijf naar Patricia kijken en ga even iets anders staan zodat ze mij helemaal kan zien. Met mijn hand streel ik mijn volle erectie en voel het zaad met schokken omhoog komen. Dan laat ik mijn pik los en draai mij om, heel even buk ik zodat Patricia een heel mooi zicht op mijn billen krijgt waarna ik de keuken uitloop. Boven kijk ik door het raam of Patricia er nog staat, heel even zie ik haar niet maar dan komt ze tevoorschijn vanachter een paar struiken. Ik zie dat ze haar hand in haar broek heeft en zichzelf verwent, mijn hand pak mijn harde pik weer beet en langzaam trek ik mezelf rustig af.
Vlak voor ik klaar kom laat ik hem los en loop de slaapkamer uit, in de badkamer stap ik onder een koude douche en laat het water langzaam over mijn lichaam stromen. Ik pak een scheermesje en scheer mijn gezicht, pik en ballen netjes kaal. Gekleed in een ruim vallende korte broek en er niets onder loop ik naar beneden en pak uit de keuken wat gemakkelijks te eten. Als ik buiten op een tuinstoel ga zitten is het bij patricia ook stil, er niets te horen ik loop even een stukje mijn tuin in en kan dan naar de achterzijde van haar huis kijken. De deur zit dicht, waarschijnlijk is Patricia weg gegaan. Ik ga weer zitten, als ik mijn eten op heb zet ik alles op het aanrecht en ga even de kamer in om het nieuws te bekijken op de televisie. Als het nieuws is afgelopen ga ik nog even buiten zitten en denk terug aan de kaartjes en de dames die ik de afgelopen dag heb gezien.
Ik pak de kaartjes en bekijk ze een voor een, het zijn allemaal adressen in de betere en duurdere wijken van de stad. Een adres ken ik niet, als ik beter op het kaartje kijk zie ik dat het een dorp verder is. Binnen pak ik een kaart en kijk waar het dorp precies ligt en daarna bestudeer ik de plattegrond van het dorp. De straat is op deze kaart niet te vinden, op de computer zoek ik de straat op in Google earth. Het is een groot huis met een zwembad, een garage waar vijf of zes auto’s in kunnen. Het is een heel groot landgoed, of ik hier we wil werken dat weet ik nog niet. Glimlachend druk ik mijn computer uit en ruim de spullen op, na de deuren op slot te hebben gedaan ga ik naar boven en kruip naakt in mijn bed. Zaterdag sta ik weer lekker vroeg op en rijd naar het huis van de vrouw, ik heb er geen man gezien de afgelopen dagen.
Met de sleutel open ik de poort en parkeer mijn busje weer op de aangewezen plaats. Als ik uit stap komt de vrouw, gekleed in een luchtig jurkje en schoenen met hoge hakken, naar mij toe gelopen. Ze gebaart mij haar te volgen, als ik achter haar loop zie ik dat ze geen bh draagt. Ook heb ik een vermoeden dat ze geen slipje aan heeft, we lopen om het huis heen en komen achter in een redelijk verwilderde tuin uit. “Deze tuin is al jaren een doorn in mijn ogen, ik krijg het niet voor elkaar om er iets moois van te maken. Er staat erg veel onkruid en dat blijf groeien, ik zou het erg op prijs stellen als jij dit stuk eens goed onder handen nam. Alles wat je er aan moet doen om het te verbeteren daar heb je de vrije hand in. Kosten leg je maar bij mij neer en ik betaal alles, kijk maar wanneer je ermee bezig kunt zijn.
Je mag iedere moment van de dag komen, ik hoop dat je eerst mijn tuin klaarmaakt voor je naar mijn vriendinnen toe gaat.” Glimlachend draait zij zich om en loopt met heerlijke bewegingen van haar lichaam naar het huis. Terug lopend naar mijn bus om wat spullen te pakken, blijf ik naar haar kijken ze ziet er heel erg lekker uit. Nu is er ook nergens een man te ontdekken, maar ik betwijfel ook of zij alleen hier in dit huis woont. Even later loop ik met mijn gereedschap terug naar het stukje tuin en begin rustig met het werk. De grond zit vol met allerlei wortels en stukken van planten en onkruid wat er al jaren heeft gestaan. Ik graaf in de hoek een stuk grond af om te zien hoever ik daarmee moet gaan. Het zweet loopt weer met grote stralen langs mijn lichaam, na een poosje zet ik de schep neer en wil naar mijn busje lopen om iets te eten en te drinken. Als ik tussen de struiken vandaan stap sta ik ineens op tien centimeter bij de vrouw vandaan.
Ik schrik ervan en doe snel een stap terug, ze kijkt mij lachend aan en boort haar mooie ogen in die van mij. “Ben ik zo schrikachtig? Het lijkt wel of je bang van mij bent.” “Nee sorry mevrouw maar ik had u niet gezien.” “Ik jou wel hoor jongen, je bent lekker bezig. Heb je het warm? Mmm je hebt een heel mooi lichaam weet je dat?” “Dank u mevrouw, ik sport veel om er voor te zorgend dat het ook zo blijft. Ik heb waarschijnlijk een oplossing voor het probleem van dit stuk tuin. Ik moet de grond afgraven en er nieuwe grond in terug brengen. Waarschijnlijk zal het onkruid dan weg blijven.” Ze kijkt mij strak aan en langzaam streelt haar tong langs de rode lippen, haar hand streelt heel zachtjes over haar strakke buik.
Ze blijft mij aan kijken zonder haar ogen weg te laten draaien, ik voel me langzaam ontspannen en blijf met dezelfde blik in haar ogen staren, ze legt een hand op mijn arm en het lijkt net of er een elektrische schok door mijn lichaam gaat. “Het makt mij niet uit hoe je het doet, wat je eraan doet, als het maar en mooi stukje tuin word. Ik heb al gezegd dat je alles kunt regelen. Heb je honger? Ik ga een boterham eten misschien lust jij er ook wel eentje.” Met draaiende billen draait ze zich om en loopt voor mij over het gras naar het huis, als we bij het grote terras zijn wijst ze mij een stoel en loopt zelf het huis in. Even later komt ze naar buiten met een schaal waar verschillende boterhammen op liggen.
ze zet de schaal op tafel en loopt weer naar binnen. Ze komt weer terug met een karaf vol met melk en twee glazen, ze gaat tegenover mij in een stoel zitten. “We drinken er melk bij, neem gerust zoveel als je lust van het brood.” Ze pakt een boterham en kijkt mij strak aan, ik pak de karaf met melk en schenk de twee glazen ermee vol. Van de schaal pak ik een boterham en ga op mijn gemak in de stoel zitten, de vrouw stelt mij allerlei vragen. We hebben een heel poosje zitten praten en eten, ik weet dat ze Marijke heet en niet is getrouwd. Als de boterhammen op zijn sta ik op en ga ik weer aan het werk in de tuin, al snel stroomt het zweet weer van mijn lichaam. De zon is iets verder gedraaid waardoor mijn werkplek vol in de zon is. Het werk vlot lekker en ik heb al een heel stuk afgegraven, ik hoor achter mij een paar takjes breken en kijk even in de richting van het geluid. Marijke staat op een meter bij mij vandaan en bekijkt het werk tevreden.
Ik zet mijn schep aan de kant en kijk haar aan, ze heeft haar zonnebril op haar hoofd gezet waardoor ik recht in haar mooie ogen kan kijken. “Je bent lekker bezig geweest Ronald, het schiet lekker op zo. Denk je er nog lang aan bezig te zijn?” “Ik laat het eerst een poosje zo liggen om te zien of er uit de ondergrond veel onkruid omhoog komt. Zodra ik daar aan kan zien of het goed is dan kan ik het gat vullen met nieuwe aarde. Maar het duurt nog wel een poosje voor ik er helemaal mee klaar ben.” Marijke komt een stap dichterbij en laat haar vingers over mijn natte behaarde borst glijden, ze kijkt mij met opgewonden ogen aan. “Weet je dat jij een heel lekkere kerel bent Ronald? Ik zou het erg leuk vinden als je vanavond hier zou blijven.” Ik doe een stapje dichterbij en kijk haar recht in haar mooie ogen aan, ik laat mijn hoofd iets dichterbij haar gezicht komen. Ineens voel ik haar hand om mijn nek en onze lippen vinden elkaar voor een lange tongzoen.
Ik voel haar handen over mijn rug strelen en laat mijn vingers zachtjes langs haar rug naar beneden glijden. Ik twijfel heel even maar laat dan mijn vinger over het kleine bikinislipje gaan. Ze bijt even in mijn tong en kreunt zachtjes, met haar hand grijpt ze hard mijn billen beet en trekt mij stevig tegen haar aan. Met een handige beweging maak ik haar bovenstukje los wat gelijk haar borsten vrij laat. Ik streel met mijn hand zachtjes over haar groeiende tepels en laat ze tussen mijn duim en vinger even heen en weer rollen. Marijke laat mijn tong los en kreunt luidruchtig, ze steekt haar hand in mijn korte broek en pakt mijn harde pik. Ze trekt met haar andere hand mijn broek los en duwt hem op de grond, ik sla mijn arm om haar heen en set haar tegen een boom aan. Met mijn lippen en tong streel ik langzaam haar heerlijke lichaam.
Het smaakt zoutachtig van het zweet, als ik haar tepels tussen mijn lippen neem begint ze hevig te kreunen. Haar nagels trekken sporen over mijn rug, en haar andere hand blijft strak rond mijn harde paal zitten. Met moeite kan ik nog verder zakken en ze laat mijn pik los, ik druk mijn lippen op haar kale poesje en lik het harde knopje. Ze kreunt hard en pakt mijn hoofd met haar handen beet, als ik een vinger in haar kutje laat glijden en haar langzaam ermee neuk en streel komt ze ineens klaar. Ze pakt mijn hoofd beet en trekt mij met een harde ruk omhoog en drukt haar lippen op die van mij, ze grijpt mijn pik beet en trekt mij naar haar toe. Met wat moeite laat ik mijn pik in haar glijden, ze slaat haar benen om mij heen en hangt voor de rest aan mijn nek.
Ik druk haar tegen de boom en begin haar langzaam te neuken. Ze kijkt mij opgewonden aan in haar ogen brand een heerlijk vuur. “Mmmm ja Ronald neem me, ooo neuk me harder jaaaa dit is zo zalig en zo lang geleden jaaaaa.” Mijn opwinding groeit zeer snel, in de ogen van Marijke zie ik dat zij ook langzaam weer naar een hoogtepunt toe gaat. Met mijn vinger streel ik haar klitje en met mijn andere hand streel ik haar strakke billen. Als ik een vinger in haar kontje druk kijkt ze mij aan en bijt in mijn oor. “Oooo Ronald ik kommmmm.” Voor de tweede maal komt ze heerlijk klaar, dor het knijpen van haar kutje houdt ik het ook niet meer en schokkend spuit ik mijn zaad in verschillende stralen in Marijke. Ik geef haar een lange innige zoen en laat haar dan langzaam op de grond zakken. Ze kijkt mij aan en streelt met haar vingers door mijn haren. “Dit was zalig Ronald, mmmm ik hoop dat je blijft en mij vanavond nog meer geeft.”
Ze pakt haar spullen van de grond en trekt mij achter haar aan de tuin in, we lopen het grote huis in en gaan naar de badkamer waar we een heerlijke, uitgebreide douche nemen. Een poosje later zitten we buiten op het terras, Marijke heeft een kort rokje aan met niets eronder, haar borsten hangen vrij zonder een kledingstuk eromheen. Ik zit in mijn blote kont en voel de warmte van de zon mijn genot weer toe laten nemen. Langzaam groeit mijn pik weer, Marijke kijkt ernaar en glimlacht. Ze zet haar benen een stukje verder uit elkaar en streelt met haar vingers langs haar natte lipjes. Er komt een zachte kreun tussen haar lippen vandaan, ik sta op en ga op mijn knieeen voor de stoel van Marijke zitten. Met mijn handen streel ik haar mooie lange benen, mijn tong volgt mijn vingers. Marijke heeft haar benen nog verder uit elkaar gelegd en pakt mijn hoofd beet, met een zachte druk schuift mijn mond steeds dichter naar haar poesje toe.
Mijn tong raakt het harde natte knopje, Marijke veert een stukje op en komt zuchtend weer terug in de stoel. Mijn hand is onder haar heerlijk billen gegleden en streelt haar bilnaadje langzaam. Ze gaat verder onderuit gezakt in de stoel zitten zodat haar billen over de rand hangen, ik kan haar nu met mijn vingers en tong heerlijk likken. Langzaam zak ik langs de natte lipjes en laat mijn tong door haar bilnaad strelen, ik stop bij haar sterretje en druk mijn tong erin. Hevig kreunend pakt ze mijn hoofd beet, met mijn vingers streel ik haar klitje en neuk haar met een vinger. Ze trekt mij aan mijn haren omhoog en als mijn harde pik bij haar kutje is drukt ze mij met haar benen, die ze om mij heen heeft geslagen, in haar warme grotje.
Ze kijkt mij aan en geeft me een lange hete tongzoen. Ik neuk haar langzaam met harde stoten, ze bijt in mijn tong en kreunt luid. “Oooo Ronald neuk me dit is zo lekker jaaaaa, ga door jongen oooo dit wil ik de hele avond mmmmm.” Ik trek mijn pik uit haar hete grotje en wrijf hem langs haar kontgaatje, heel even kijkt ze mij geil aan. Ze knikt langzaam en ik laat mijn pik in haar kontje glijden, heel even gaat het wat moeilijker maar dan glijdt hij vanzelf tot aan mijn ballen in haar darmen. Met mijn vingers streel ik haar kutje en bewerk haar harde klitje. Langzaam haal ik mijn harde paal uit haar kontje om hem dan weer hard in haar te drukken. Met haar lange nagels trekt ze strepen over mijn borst, genietend neuk ik haar steeds harder en sneller. Ineens knijpt ze haar billen krachtig tegen elkaar en kijkt mij strak aan, haar lippen gaan een stukje van elkaar en er komen een paar kreunende geluiden tussen vandaan. “Mmm Ronald jaaa ik kommmmm oooo spuit me vol jongen ooojaaaaa.”
Hevig schokkend komt Marijke weer klaar, door haar knijpende beweging op mijn pik kan ik niet meer heen of weer en geniet van haar kracht, als ze haar billen iets ontspant voel ik mijn zaad ineens met kracht omhoog komen. Ik kijk Marijke strak aan en in haar ogen zie ik dat ze weet dat ik ga klaar komen. Kreunend laat ik mijn zaad in haar lopen, ze streelt mijn borst en glimlachend ontvangt ze mijn zaad. Als mijn pik even later langzaam uit haar glijdt trekt ze mij over haar heen en geeft mij een lange warme tongzoen. We staan op en lopen nog een keer naar de badkamer om ons op te frissen. Na de douche lopen we terug naar buiten, als we zitten kijkt Marijke mij aan. “Heb je zin om iets te gaan eten? We kunnen ook hier iets eten natuurlijk. Waar heb je trek in Ronald?” “Ik heb wel zin om iets te eten, ik heb geen schone kleding bij mij misschien is het wel het gemakkelijkste om gewoon hier iets te nemen.
Maar als jij graag ergens gaat eten dan vind ik dat ook goed alleen moeten we dan even langs bij mij om wat andere kleding aan te trekken.” Lachend staat Marijke op ze komt naar mijn stoel en steunt met beide handen op de leuningen en laat zich voorover zakken. Haar lippen raken die van mij voor een vluchtige zoen. “Geen probleem Ronald, we nemen gewoon hier iets lijkt me wel zo leuk ook. Help je mij met het eten?” Ik sta op en samen lopen we de keuken in, onder begeleiding van Marijke maken we samen een uitgebreide maaltijd klaar. Als een poosje later alles op de tafel staat, kijken wij elkaar even glimlachend aan. We gaan zitten en genieten zwijgend van de maaltijd, ieder heeft zo zijn eigen gedachten. Na het eten zakken we beide even achteruit in de stoel, ik bekijk Marijke op mijn gemak, ze zit met haar ogen dicht te genieten van de ondergaande zon. Ik geniet van haar mooie strakke lichaam, ik had dit aan het begin van deze week, nooit gedacht dat ik samen met haar zou hebben gegeten.
Langzaam opent Marijke haar ogen en kijkt mij met een bree lach rond haar lippen aan. “Zullen we alles maar eens opruimen?” Lachend sta ik op en begin met het opruimen van de overblijfsels van de maaltijd. Als ik uit de keuken kom staat marijke ineens voor mij en geeft mij een lange tongzoen, mijn opwinding groeit weer langzaam in mijn lichaam, deze vrouw heeft iets in zich waarmee ze een man iedere keer weer kan opwinden. Ik krijg een tik op mijn billen en loop dan weer naar buiten om de laatste spullen van de tafel te pakken. In de keuken is Marijke bezig met het afspoelen van de vaat, ik pak het op en plaats het in de vaatwasser. Als alles erin staat zet Marijke hem aan en kijkt mij met een heel glinsterende blik aan, haar tong streelt langs haar lippen. Ze legt haar warme hand op mijn blote arm en trekt mij naar haar toe, haar vingers strelen over mijn borst en buik. “Heb je zin in koffie? Of heb je zin in iets anders? En dan bedoel ik iets te drinken.” “Als jij koffie wilt doe ik een kopje met je mee, heb jij liever iets anders dan doe ik met alle liefde daar aan mee, zolang het maar geen alcohol is.”
Ze draait zich om en ik laat mijn armen om haar heen glijden, ze ontspant zich helemaal en laat haar hoofd achterover op mijn schouder vallen. De warmte die zij bij zich heeft is heerlijk, ik voel haar nog meer ontspannen. Er ontsnapt een lichte kreun aan haar lippen terwijl ze haar ogen sluit. Marijke blijft zo een poosje staan en komt dan weer omhoog, ik krijg een kus van haar en dan maakt ze zich los uit mijn armen. Ze pakt twee kopjes en zet die onder de koffiemachine. Even later loop ik met de kopjes naar buiten, Marijke loopt naast mij en heeft mijn arm beet, ze gaat op de grote tweezits tuinstoel zitten en trekt mij naast haar. Ze kruipt heel dicht tegen mij aan en legt haar hoofd weer op mijn schouder, voor de koffie koud wordt reik ik het kopje aan wat Marijke glimlachend aan neemt. We zitten zo een hele tijd te genieten van de warme avondlucht, soms denk ik dat Marijke slaapt dan gaat haar ademhaling hel rustig en gelijk. Dan krijg ik ineens weer een zoen van haar, de buitenlampen zijn vanzelf aan gegaan en geven een erotische sfeer. Ik voel haar hand over mijn been strelen, ik ben nog steeds naakt en mijn pik begint langzaam te groeien.
Ik laat mijn hand over de rug van Marijke strelen, ze kijkt mij verliefd aan en drukt haar lippen stevig op die van mij. Als we elkaar los laten heb ik weer harde paal staan en kijkt Marijke heel erg opgewonden uit haar mooie ogen. Ze staat op en pakt mijn hand, samen lopen we naar binnen. De woonkamer is mooi groot, er staan een paar kasten met boeken. Aan de andere kant is een heel gezellige openhaard gemaakt met daaromheen een gemakkelijk zittend bankstel. Er staat nog een ruim bankstel in deze grote kamer en aan de andere kant staat een groot buro met twee computers erop. Marijke trekt mij mee naar het bankstel rond de openhaard, ze geft mij een duw en ik val languit op de bank, gelijk laat zij zich ook vallen. Ze komt bovenop mij liggen en streelt met haar benen mijn benen en haar borsten gaan zachtjes over mij heen.
Haar lippen raken die van mij voor een heerlijk opwindende zoen, als onze lippen elkaar los laten kijk ik in een paar genietende ogen. Mijn handen en vingers hebben haar rug en billen langzaam gestreeld, het broekje wat ze aan heeft zit op een vreemde manier om haar heen, ze tilt haar billen iets op en trekt het stukje stof uit. Ze legt haar lichaam weer op mij en wrijft langzaam ermee over mij heen, het genot groeit snel. Onze lippen strelen elkaar langdurig en mijn vingers gaan over haar rug en strelen de zalige billen rustig. Ik voel de warmte van haar lichaam door mij heen trekken, ze gaat omhoog en met haar billen strak op mijn pik kijkt ze mij strak aan. Haar vingers gaan door mijn borsthaar en knijpen in mijn tepels. Ik druk mijn billen iets omhoog en in haar ogen straalt een heerlijk gloed. Langzaam schuift Marijke met haar billen omhoog, als ze op mijn borst zit gaat ze met haar handen naar achteren en steunt op mijn buik.
Met een rustige beweging komt haar natte kutje naar mijn mond, als ze ver genoeg is laat ik mijn tong over haar lipjes glijden en neem het harde klitje tussen mijn lippen. Met mijn handen streel ik haar borsten, de tepels staat hard naar voren en die pak ik tussen mijn duim en vinger en knijp er zachtjes in. Marijke drukt haar kutje strak tegen mijn mond aan en kreunt even diep. Met haar onderlichaam wrijft ze over mijn mond en zorgt dat mijn tong haar meest gevoelige plekjes goed raakt. Ik merk da ze weer aardig opgewonden is en het niet lang duurt voor ze weer klaar komt, ze pakt mijn pik in haar hand en houdt hem stevig beet. Ze heeft haar hoofd achterover laten zakken en geniet met gesloten ogen. Heel even zit ze stil en knijpt met haar benen mijn hoofd vast, dan begint ze hard te kreunen en komt hevig schokkend klaar.
Ik krijg haar heerlijk sappen weer in mijn mond en ik lik er zoveel mogelijk van op. Marijke blijft een poosje schokkend op mijn mond gedrukt zitten en zakt dan langzaam terug naar mijn borst. Haar natte kutje laat een spoor na over mijn borst, ik voel haar billen tegen mijn pik aan komen. Ze tilt zich iets op en pakt met haar vrije hand mijn harde paal beet, even kijkt ze mij strak aan dan laat ze zich met een snelle beweging over mijn pik glijden. Hij verdwijnt helemaal in haar, mijn ballen tikken tegen haar billen aan. Met haar nagels schuurt ze over mijn borst heen en laat donkere sporen na. Marijke tilt zich iets op en komt dan weer met een snelle beweging terug. Mijn pik wordt tot het uiterste verwend door haar heerlijke lichaam, ik laat mijn vingers ver haar buik glijden, als ik met mijn duim haar knopje raak schokt ze even hard heen en weer. Ik heb het gevoel dat ze mijn pik met haar kutspieren eraf wil knijpen.
Ik moet heel erg mijn best doen om niet direct in haar klaar te komen. Met rustige halen blijft Marijke mij neuken, ze laat zich voorover zakken en drukt haar lippen op die van mij. Ik kan niet meer bij haar klitje en borsten en leg mijn armen om haar heen en streel met overgave haar zalige billen, als ze mijn lippen loslaat en haar gezicht op mijn schouder drukt maak ik een vinger goed nat in mijn mond. Langzaam druk ik hem daarna in haar kontje, ze schokt omhoog en kijkt mij vragend aan. Ik glimlach naar haar en laat mijn vinger helemaal in haar verdwijnen. Met rustige bewegingen laat ik mijn vinger haar neuken, Marijke begint steeds harder te steunen. Ze bijt op haar lip en kijkt mij verlangd aan. Ik draai ons om en leg haar benen tegen mijn schouders aan, ik voel mijn pik nog verder in haar grotje verdwijnen. Jammerend sluit Marijke haar ogen en vangt iedere stoot van mij op met haar lichaam, ze laat een hand van zichzelf tussen ons in glijden en streelt haar klitje.
Haar kutje begint steeds harder in mijn pik te knijpen, ze kijkt mij aan met gelukkige ogen. Heel even blijven haar ogen wijd open dan sluit zij ze en komt kreunend klaar. Haar grotje knijpt zo zalig in mijn paal dat ik me niet meer kan inhouden en mijn zaad met grote schokken in haar spuit. Marijke kijkt mij heel gelukkig en opgewonden aan en sluit haar benen om mij heen en zorgt ervoor dat ik nergens meer heen kan. Als haar benen langzaam rond mij vandaan zakken krijg ik een innige lange zoen van haar, onze tongen strelen elkaar overal. Met haar hand pakt ze even later het slipje en drukt dat tegen haar kutje terwijl ze opstaat. Lachend pakt ze mijn hand en lopen we voor de zoveelste keer naar de badkamer. Na het douchen laat zij zich op haar buik op het bed vallen, ik ga naast haar zitten en begin haar zachtjes te masseren. Ze gaat er helemaal ontspannen bij liggen en geniet van iedere streling die ik doe.
Een poosje later draait Marijke zich om en geeft mij een zoen, ze trekt mij naast haar op het bed. “Je bent lief Ronald, maar laten we nu even lekker rusten en alleen genieten van elkaar. Ik kan even niet meer en volgens mij kan jij ook niet meer. Je hebt mij iets gegeven vandaag wat ik al heel lang niet meer heb meegemaakt. Dank je Ronald, ik hoop dat jij ook genoten hebt.” “Meer als genoten lieve Marijke, het was zalig en ik hoop dat het niet de enige keer was.” Glimlachend kijkt ze mij aan, haar ogen sluiten zich even als ze weer open gaan staat dezelfde glinstering er weer in. “Houd jij maar rekening ermee dat je dit nog vaak mag komen doen, ik denk er zelfs over om alle kaartjes van mijn vriendinnen terug te vragen aan jou. Ik ben waarschijnlijk straks jaloers als ik weet dat je bij een van hun bent.” Glimlachend kijk ik haar aan en geef haar een innige zoen, als we een poosje later beneden zitten genieten we van de afgelopen uren.
Marijke ziet er schitterend uit, ze heeft een dun jurkje aan gedaan met een klein slipje eronder. Haar borsten hangen los in het jurkje, de haren zijn netjes gekamt en aan haar voeten heeft ze pumps met een redelijk hoge hak. Ze heeft een zalige geurtje opgedaan, ik heb van haar een broek en shirt gekregen, het zit als gegoten en ook de schoenen zijn precies pas. Ze kijkt mij aan en gooit dan de sleutels van haar auto naar mij toe. “We gaan even iets drinken, vind je het goed als ik zo mee ga? Of moet ik een bh aan trekken?” “Je mag zo mee lieve Marijke als je maar niet naar andere mannen kijkt.” Glimlachend kijkt ze mij aan, ze komt op haar hoge hakken naar mij toe en drukt haar lippen krachtig op die van mij. “Momenteel wil ik helemaal geen andere man, jij bent alles wat ik wil lieverd. Kom we gaan jij rijd.” Ronald
Aantal keer gelezen:
665
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)