Spannendverhaaltje.nl

Onder het vliesdekentje

-
16-08-2010
Tringggg tringg. De bel ging. Iedereen hoorde het, maar mijn ouders en m地 broertjes bleven zitten. Dus deed ik maar open. Net gedoucht van een drukke dag liep ik naar de deur. Het was al half zeven en mijn 18 jarige buurmeisje, Hannah, stond voor de deur. Ze had niks te doen die avond en was in de buurt. Hannah woonde namelijk vlakbij ons en fietste vaker langs ons huis. Terwijl ze me drie zoenen gaf, snoof ik haar heerlijke parfum op. Wat zag ze er weer lekker uit. Een strak sportbroekje waar haar perfecte billen prachtig in uitkwamen.
Van jongs af aan konden we het al goed vinden en gingen we best veel met elkaar om. Omdat ik maar een paar jaar ouder was, hadden we ook veel dezelfde interesses. Na het eten besloten we een filmpje met het hele gezin te kijken. Ik zat naast Hannah in een hoekje van de kamer. Omdat het tochtte in het huis, deed ik een vliesdekentje over me heen. Hannah wilde ook, en na wat getouwtrek zaten we warm tegen elkaar onder de vliesdeken. Toen de film starten, begon Hannah me te strelen over m地 borst. Per ongeluk duwde ik haar hand naar beneden toen ik wat te drinken pakten. Langzaam verdween d池 hand steeds meer naar beneden.
Ik keek haar aan en ze gaf me een knipoog met haar stralende ogen. Zachtjes begon ze mijn ballen en harde lul door m地 broek heen te masseren. Omdat de familie vlakbij ons zat gebeurden alles heel stiekem. Opeens trok ze m地 keiharde lul naast m地 korte broek en begon ze me zachtjes af te trekken. Ik werd steeds geiler en zocht zachtjes met mijn vinger haar kutje op. Wat was ze nat. Ik werd geiler en geiler. Nog altijd trok Hannah me stiekem af onder de deken. Ondanks dat het langzaam ging, voelde ik dat ik klaar ging komen. Met een diepe zucht voelde ik mijn sperma uit mijn lul schieten. Met haar andere hand ving ze de sperma op, zodat het dekentje en onze kleren niet onder de sperma kwamen. Toen niemand keek, bracht ze haar hand naar haar geile mondje. Met een geile lach slikte ze gauw alle sperma van haar hand op. Toen de film afgelopen was, ging iedereen vrijwel meteen naar bed.
Ik stelde voor om nog even met Hannah mee naar huis te fietsen, zodat ze veilig thuis kwam. Bij Hannah aangekomen, bleek ze alleen thuis te zijn. Er hing een briefje dat haar ouders pas laat in de nacht thuiskwamen. Nog altijd in een uiterst geile stemming begonnen we heerlijk te zoenen op de bank. Al snel trok ze mijn broek uit en nam ze mijn keiharde lul tussen haar warme lippen. Ze pijpte me heerlijk tot ik bijna klaar kwam. Toen ik riep dat ik bijna ging spuiten, stopte ze en fluisterde in mijn oor 訴k wil dat je me eerst nog in twee gaatjes neukt... Toen ze dat zij draaide ik haar om. Met d池 broek half op de knien, likte ik haar zeiknatte kutje van achter en stak mijn lul er daarna langzaam in.
Met mijn handen pakte ik haar zalige vooruitstekende borsten en begon haar van achter te neuken. Steeds sneller drukte zij haar geile 17jarige kont naar achter, over mijn lul. 殿hh, neuk me! Sneller, ik kom bijna! riep ze. Met een diepe kreun kwam ze goddelijk klaar. 層at was dat geil zeg! Maar ik ben nog niet klaar met je hoor!, zei ze terwijl ze me een lange tongzoen gaf. Ze duwde me op de grond en begon me te berijden. Haar lekkere tieten kwamen in mijn gezicht en onze tongen vonden elkaar. Na een paar minuten pakten ze mijn harde lul vast en ging ze er precies met haar kontje opzitten.
Heel langzaam zakte Hannah naar beneden en zat mijn harde lul in haar strakke kontje. Langzaam begin ze me te berijden. De gedachten dat ik mijn geile 17jarige nichtje nu heerlijk in haar lekkere kontje aan het neuken was, deed me kreunen van genot. Met een harde straal spoot ik mijn sperma in Hannah痴 geile kontje. Uitgeput, maar heel voldaan blijven we zo nog even liggen. Opeens hoorden we een auto de oprijlaan op komen. Snel schiet mijn halfharde lul uit haar kontje en kleden we ons aan. Via de achterdeur loop ik naar mijn fiets en ga naar huis.
Aantal keer gelezen:
551
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)