Spannendverhaaltje.nl

Oma in de stad

-
21-10-2010
Als getrouwde man met hele jonge kinderen met een gezond libido kom je in die periode wel eens wat tekort. Na een aantal keren de deksel op de neus gehad te hebben en de kruimels meer weghebben van sleur ga je verlangen naar die intense ontlading.
Al snel had ik contact met meerdere vrouwen in de omgeving van mijn woonplaats en kletste ik er vrolijk op los via chatrooms en msn en sprong er een vrouw erg uit.
Een oudere vrouw ( 52 en ik 39 ) die thuis wat problemen met manlief had vanwege drank en bijbehorende negatieve toespellingen van opa. Daarnaast was ze net hersteld van een zware "vrouwelijke" operatie en zat ze in de rats of ze het gevoel nog wel had.

We hadden veel contact via msn en/of mail. Gedurende de winter was ik druk bezig met een toernooiorganisatie van mijn geliefde sport en was ik veel weg savonds en kon ik ook vrij met haar communiceren per mail. Nu we al tijden contact hadden en er wederzijds veel vertrouwen was vond ik het tijd worden voor een ontmoeting, maar ze durfde niet zo goed. Maar mijn uitdagingen kon ze niet helemaal weerstaan en kreeg ik haar zover een weddenschapje aan te gaan dat ik de volgende avond zou bezoeken als ik terugkwam van het toernooi. Dit durfde ik aan in de wetenschap dat opa er niet zou zijn in verband met een uitje van de scouting ( oud militair ) en zo gebeurde het de volgende avond.

Terug van het toernooi in de straat de auto veilig geparkeerd, het huis uitgeteld om het hek van de achtertuin te vinden. Zat het hek op slot.... balen als een stekker. Gaat de deur plots open met de vraag "Wie daar wel niet was"? Ik zei een woord ... de weddenschap.

Oohhhhhhhhh was het enige wat ze uit kon brengen, terwijl ze het hek open deed. We gingen rustig naar binnen in het donker en ze nodigde me uit op de bank een fris te drinken.

Daar zaten we eindelijk oog in oog en het viel haar reuze mee nu ik er zat omdat ze bang was dat ik op een verkeerd moment zou komen en zachtjes kroop de ontspanning en het gemoedelijke bij de ontmoeting naar binnen. Maar lang konden we het niet maken daar het al middernacht was geweest en ik nog naar huis moest.

Na een half uurtje stonden we op en trok ik mijn jas weer aan om op te stappen en stonden we nog ff na te kletsen.
Het viel even stil en we keken elkaar voor het eerst echt diep in de ogen. Ik vroeg of het meegevallen was en een diepe zucht ontsnapte aan haar lippen en ze zei .... beter... het is fijn.

Dat was voor mij een signaal om bij het afscheid een dikke zoen op haar lippen te plaatsen en die werd beantwoord met een uitnodigende open mond. Daar stonden we dan te tongen en mijn handen gleden op haar rug en ik duwde haar tegen mij aan. Na een diepe innige zoen vroeg ik of het lekker was en het smaakte naar meer was de repliek. En de zoen starte weer. Nu benutte ik de gelegenheid om verder dan haar rug te gaan en tijdens de afwisselende zoenen en knuffels gleden mijn handen overal en nergens.

Ik keek haar diep in de ogen en deed haar vest open, zonder veel twijffel liet ze hem van haar schouders afzakken en langzaam deed ik haar trui omhoog om haar borsten te kneden. De stand en hardheid van de tepels liet weinig te raden over. Nu de brug geslagen was wilde ik niet dat het zou misgaan op teveel terughoudendheid en ging mijn een hand naar beneden en gleed deze over de broek over haar heuvel.... ze happerde tijdens de kus en ..... zuchte "voorzichtig". Altijd zei ik en maakte de knoop en rits van haar broek los en wreef zachtjes over de warme vrijgekomen plek. Zachtjes schoven we achteruit en steunde ze tegen de bank waardoor ze wat ruimte kon maken voor mij en speelde ik in haar broek met welvingen die ik daar voelde.

Ze zuchte en steunde volop en ik deed haar broek steeds een stukje zakken. Tot het feit dat deze vanzelf naar beneden gleed en ik vrijspel had...... als snel gleden mijn vingers over het knopje ( gerust knop ) en lippen van deze natte oma. Snel kwam ze hijgend en kreunend klaar en gebood mij te stoppen. Ze deed haar broek en slipje uit en leidde mij naar de bank waar ze mij gebood mijn broek los te maken. Met de broek op de enkels ging ik op de bank zitten en ging ze mijn geladen heer zachtjes zoenen en likken. Dit was eerst schuchter en heel omzichtig en werd steeds wilder en heftiger totdat ik knapte en alles liet gaan. Er kwam geen kick en ze bleef zuigen waardoor ik bij verrassing in vol ornaat bleef en niet verslapte.

Ik stond op en vroeg haar op haar knieen op de bank te zitten. Even wreef ik over haar heerlijke zachte poes en voelde de warmte ervanaf stralen. Langzaam drukte ik mijn eikel ertegen en door een beweging van haar schoot mijn staaf er in een keer in. Langzaam bewogen we in een heerlijk ritme. Haar tieten knedend nam ik haar op die manier en werd het steeds heftiger tot ik haar poes voelde knijpen en ze begon te zuchten. Nu stootte ik vol door en kwam ze tot een heerlijk orgasme en niet veel later liet ik mij in haar leeglopen.

Ze haalde een handdoekje en we maakten elkaar schoon en fatsoeneerden alles en namen we innig afschied van elkaar.

De volgende dag hadden we contact en bleek het allemaal goed te zitten bij haar.... we hebben daarna nog 1x ons uitgeleefd en zijn we tot de conclusie gekomen dat het daarbij moest blijven ....

Jammer maar het is zo.
Aantal keer gelezen:
629
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)