Spannendverhaaltje.nl

Ogenblik

-
21-10-2010
Ze heette Carmen. Die naam was even Zuiders als haar uiterlijk. Ze had lang blauwzwart haar dat ze los droeg tot net boven haar billen, een brede zinnelijke mond, uitgesproken jukbeenderen, diepliggende ogen, een neus scherper dan een mes en borsten die rechtstreeks aan de natte droom van een puber leken ontsproten.

Ze had een knappe man, waarom alle andere vrouwen haar benijdden, maar die regelmatig voor enkele weken in het buitenland verbleef. Zij echter was jong en vurig en had de aandacht van mannen al evenzeer nodig als eten en drinken.

Het duurde dan ook niet lang of ik had haar tot mijn minnares gemaakt. Ik was eveneens getrouwd, maar als vertegenwoordiger kon ik elke week makkelijk een halve dag stelen om haar op te zoeken bij haar thuis. Ik vermoedde dat ik lang niet haar enige minnaar was. Dat maakte me niets uit. Ik was namelijk niet bezitterig.

Die namiddag had ik haar al een keer laten komen met mijn mond, die nog steeds naar haar orgasme proefde, terwijl ik haar nu achterlangs nam, zij op handen en voeten, ik achter haar geknield, mijn handen op haar sappige Spaanse billen.

Ik gaf het haar goed en hard toen plots de deur van de slaapkamer openzwaaide en haar man in de opening verscheen. “Verrek”, vloekte ik verschrikt en hield onmiddellijk op met stoten, zonder me daarom uit haar terug te trekken. Hij zei niets en keek ons enkel aan. Na tien seconden, die minuten duurden, draaide zij haar gezicht over haar blote schouder naar me om. Haar gezicht had een wrede trek gekregen. “Waarom ben je nou gestopt”, snauwde ze me toe. “Het ging net zo lekker. Toe neuk me.” En ze keerde haar hoofd terug weg. Alhoewel ik haar gelaatsuitdrukking niet kon zien en aan de zijne niets af te lezen viel, wist ik dat ze hem uitdagend aankeek en hem wilde kwetsen. De hele scène wond haar seksueel enorm op.

En die perversiteit, die ik nooit in haar had vermoed, stak ook mij aan. Ik begon haar dus opnieuw te neuken. Gewoonlijk was zij ondanks haar hete temperament stil, te stil, in bed, nu echter kreunde ze luid en aanmoedigend telkens ik in haar drong en mijn ballen tegen haar billen aankletsten.Haar man bleef nog steeds in de deuropening staan, als was hij een standbeeld. Aanvankelijk trachtte ik niet naar hem te kijken, me concentrerend op haar sierlijke hals, de kromming van haar bezwete rug en het in en uit van mijn pik tussen haar billen, maar mijn ogen werden onweerstaanbaar door zijn blik aangetrokken, zodat ik hem spoedig aan ging kijken, mijn ogen recht in de zijne. Mijn blik was niet spottend en evenmin beschaamd of verontschuldigend. Het was de blik van een man, die een andere man aankijkt.

Enkele minuten lang neukte ik haar zo, terwijl ik met mijn ogen meer contact had met hem dan met mijn lichaam en mijn pik met haar. Toen ging zijn ene hand naar omlaag, ritste zijn gulp open en trok zijn penis te voorschijn. Hij had een ontzag afdwingend geslacht, zwaar en lang en stijf. Aan het ritmische dichtknijpen van haar kut rond mijn schacht voelde ik dat het zicht Carmen nog verder opwond. Zonder zich verder uit te kleden kwam hij naderbij, terwijl zijn pik als een beschuldigende vinger in haar richting wees.

Hij knielde op het bed, zijn bekken en zijn gezwollen lid vlak voor haar gezicht. “Pijp me”, zei hij. Toen zij niet meteen aanstalten leek te maken, alsof ze dat op een eigenaardige manier het ultieme verraad vond, bracht ik mijn uitgestrekte arm naar haar nek en duwde haar gezicht naar omlaag. “Zuig hem af”, zei ik. Aan het plotse verstrakken van zijn gezicht en aan de knikkende bewegingen van haar hoofd, merkte ik dat ze hem gaan mondneuken was.

Terwijl ik mijn hand tegen haar nek aanhield, had hij zijn beide handen tegen haar slapen gelegd en hield hij haar hoofd stil, terwijl zijn bekken met zacht geweld in haar mond begon te stoten.

Ik nam zijn tempo over in de kut van zijn vrouw, in haar, terwijl ik hem in de ogen keek en hij mij in de mijne. Ik was niet ver van mijn climax meer. Mijn pik stootte ongecoördineerd, of althans los van mijn wil. Hij kantelde zijn hoofd in zijn nek, mijn blik voor de eerste keer loslatend, als wou hij mijn aanwezigheid ontkennen, en ejaculeerde met een lange kreun in haar mond. Zij kwam onmiddellijk daarop, met een hevig pulserende kut, die mijn eikel haast afkneep en terwijl hij zich in haar bleef legen, kwam ik eveneens in haar.

Toen de verdwazing van het orgasme voorbij was, trok ik me uit haar terug. Zij wentelde zich op haar rug, een veeg sperma op haar bruine dijen, terwijl een dun straaltje zaad uit haar mondhoek liep. Zaad van haar minnaar. Zaad van haar man.

“Je bent te vroeg thuisgekomen”, zei ze tegen hem.

“Neen. Net op tijd”, antwoordde hij.
Aantal keer gelezen:
513
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)