Spannendverhaaltje.nl

Nymphomaan tot op het bot

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door whitesnake meer verhalen van whitesnake Ik heb een bedrijf dat o.a. verhuizingen kan verzorgen. Dit is in de buurt natuurlijk bekend en dat bleek de reden voor Ilona om bij mij aan te bellen. Ik liet haar binnen en bood haar een bakkie koffie aan. Ze ging zitten en sloeg haar onmetelijk lange benen over elkaar. Ze is denk ik zo'n 1,80 m lang, heeft lang zwart haar, is altijd perfekt opgemaakt. Ze had een kort rokje aan. Haar benen waren bloot en haar voeten staken in high heels van minimaal 8 cm. Een strak kort truitje maakte het geheel compleet en uitermate aantrekkelijk om naar te kijken!!
Ik gaf haar de koffie en vroeg wat ze wilde. Tot mijn teleurstelling zei ze dat ze ging verhuizen en of ik de spullen kon vervoeren. Uiteraard kan ik dat, maar gelukkig antwoordde ze op mijn vraag waar ze heen ging met de geruststellende opmerking dat ze in de aan de rand van de stad liggende nieuwe wijk ging wonen. We spraken de verhuizing door en ik noteerde de datum. Ze vroeg mij om bij haar thuis even te kijken hoeveel het was, zodat ik de juiste auto kon regelen. Uiteraard zou ik dat doen en wel de volgende ochtend. Dan was ze thuis en kon ik fatsoenlijk alles calculeren.
de volgende ochtend stond ik om 10 uur bij haar op de stoep. De deur ging open en Ilona opende de deur. In een joggingbroek en een strak T shirt liet ze mij binnen. Haar prachtige tieten staken recht vooruit en dat zonder BH!!
ik had mijn aantekenblok bij mij en begon na een snelle koffie de zaken op te nemen. Ze liep met mij mee en antwoordde op vragen die ik stelde over het bed en andere meubels. Toen ik na een half uurtje klaar was zei ik: "Ik ga even de capaciteit uitrekenen". Ilona antwoordde: "Doe dat maar in de woonkamer, dan kan ik mij even omkleden." Ik ging naar beneden en begon een poging te wagen om de grootte van de auto te berekenen. Na 10 minuten hoorde ik haar de trap af komen. de deur ging open en daar stond ineens een heel andere dame dan ik net boven had gezien.... De haren in een staart, de benen in zwarte laarzen van latex en wel tot vlak onder haar kruis en een mini slip van zwart latex, die haar kruis maar amper bedekte...... voor de rest was ze naakt!!!
Ik was even verbaasd, maar had mezelf direkt weer onder controle. Ik zei zo neutraal mogelijk: "Nou, ik ben er wel uit. Ik zal straks even een mooi prijsje voor je maken." Ze keek mij onmetelijk geil aan en zei: "Dat zal best, maar ik wil nu wat anders. Vind je me geil om te zien?" " Hallo, een overbodige vraag". antwoordde ik. "Je ziet er uit om direkt en zonder poespas aangepakt te worden!!" Ze keek mij met geile verwachting in haar ogen aan en vroeg: "hoe wil je mij pakken? Wil je mij voor een vluggertje of wil je me zo lang neuken als we kunnen? Wil je me als een verliefd meisje of wil je mij als een hoerige teef?" Ik stond op, liep naar haar toe en pakte haar hoofd met 1 hand beet en drukte haar mond op die van mij. Ik duwde zonder omwegen mijn tong in haar mond. Haar lippen gingen wijd open en ik liet mijn tong door haar mondholte gaan. Ik ontmoette haar tong die gelijk als een wilde met die van mij het gevecht aanging. Ik liet mijn beide handen afzakken en kwam bij haar billen uit. Ik pakte ze stevig vast en trok ze regelmatig uit elkaar.... Een geil gehijg kwam uit Ilona's mond. Ze trok haar hoofd terug en keek mij met weidopen geile ogen even aan. "Ik wil neuken John. Ik wil keihard neuken met jou!!! Wil je mij naaien tot ik niet meer kan staan? Wil je mij hard naaien? Overal? en lang?" Ik wist wat me te doen stond. Ik antwoordde niet eens, maar draaide haar om. Greep met 1 hand 1 van die 2 prachtige tieten beet en met de andere ging ik zonder te aarzelen naar haar kut. Ik wreef over de ministring en duwde daarna mijn vingers onder haar slip. Ik voelde gelijk een bloedhete en zeiknatte kut. Ik drukte gelijk 2 vingers in dat geile gat en begon haar te vingeren. Ze begon te kreunen en te steunen. Diep uit haar kwamen geile geluiden en ze begon met haar onderlichaam te draaien en te stoten tegen mijn vingers in. Ik draaide mijn mond vlak bij haar oor en zei haar: "Dus je wil genaaid worden. Je hebt nog niet door wat dat nu voor je betekent, maar ik zal je laten voelen wat het is om eens echt goed geneukt te worden!!!"
Ik draaide haar weer om en drukte haar op de schouders naar benden. "Ga op je knieen zitten. Je benen uit elkaar en je mond wijd open"!! Ze deed direct wat ik zei. "Je handen op je rug en je mond verder open"!! snauwde ik. Ik maakte mijn broek los en mijn inmiddels keiharde paal sprong tevoorschijn. Ik zag haar ogen groter worden, maar voordat ze wat kon zeggen, duwde ik mijn paal in haar mond. Ik pakte haar hoofd met 2 handen beet en drukte mijn lul verder naar binnen. Ik voelde haar kauwen om hem binen te krijgen. Ik drukte verder en voelde mijn paal in haar keel glijden!!!! Tot aan de wortel verdween mijn keiharde lul in haar strot!! Ik begon haar ritmisch in haar keel te neuken en dat leverde kokhalsgeluiden bij Ilona op. "Doorgaan teef!!! Naai mijn paal met je keel"!!! zei ik hard. Ik pakte haar paardestaart stevig vast en neukte mijn lul nu door haar hoofd heen en weer op mijn lul te stoten. Ik versnelde het tempo en keihard ramde ik nu haar keel telkens over mijn lul. Het gevoel was geweldig, maar wel zo dat ik even later plotseling terugtrok en mij voorover boog. Ik keek haar diep in de ogen en vroeg: "Genoeg gehad?" Ze keek me geil aan en riep hard: NEE!! IK WIL JE PAAL IN AL MIJN GATEN!! IK WIL DAT JE ME KEIHARD NAAIT!!!!"
Ik commandeerde haar voorover. "Ga op je knieen voorover liggen! Je reet hoog in de lucht. Maak je rug zo hol als je kan"!! Ik kleedde me uit en terwijl ik dat deed lag Ilona op de grond en keek mij aan. Toen ik uitgekleed was, liep ik weer naar haar toe en ging op mijn knieen met mijn benen gespreid voor haar zitten. Ik pakte haar paardestaart weer vast en trok haar ruw naar mijn paal. Ik drukte hem weer diep in haar keel en boog mij voorover. Ik pakte haar billen stevig vast en drukte haar hard tegen mij aan zodat mijn paal tot aan de wortel in haar keel zat!!! Ik neukte haar nu hard in haar keel en Ilona maakte harde kokhalsgeluiden die mij geweldig opwonden. "Ja teef, naai mijn lul diep in je keel!!!" riep ik. Na een tijdje trok ik mij terug en ging achter haar staan. Ik trok haar slip aan de kant en keek tegen haar aars aan. Ik spuugde haar reet nat en ging met mijn vinger over dat geile sterretje. Direct begon Ilona hard te hijgen. Ik drukte eerst 1 vinger in haar kontgaatje waarop ze direct reageerde door heftig terug te stoten. Haar gesteun werd harder en terwijl ik haar reet vingerde begon ze de meest gore taal uit te slaan die ik ooit van een vrouw had gehoord. Met overslaande stem schreeuwde ze: "JAAAAAAHHHHH, MIJN AAAARS!!! STAMP JE PAAL IN MIJN REEETTTT!!!! IK WIL JE TAMP IN MIJN REET"!!!!! Ik zette mijn eikel tegen haar ster en begon te drukken. Steeds harder drukte ik mijn lul tegen haar kontgat en opeens ging haar reet open en gleed mijn paal naar binnen. Ik wilde het niet te wild doen om haar aan mijn niet al te kleine lul te laten wennen, maar daar kreeg ik van Ilona de kans niet voor. "OOOOOOHHHRRRGGGGG, JAAAAAHHHHHH, STAMP HEM ERIN!!! RAM DIE PAAL IN MIJN REEETTT!!! HAAARRRDDEEEEERRRRR!!!!, brulde ze. Ik boog mij voorover en drukte haar hoofd hard tegen het laminaat. Ik stootte hard mijn paal in haar reet en begon haar in een hoog tempo te neuken. Met klappen als zweepslagen raakte mijn onderbuik haar billen. Ik draaide haar hoofd opzij en riep: "Kijk me aan teef!!! kijk in mijn ogen terwijl ik je reet verkracht!!! Ik wil zien dat je pijn hebt!! Ik wil die geile kop van je zien terwijl ik je darmen gebruik!!! Krijsend en vloekend onderging ze mijn harde naaibeurt. Het kwijl kwam uit haar mond terwijl ze me smekend aankeek en brullend haar genot onderging. "OOOOOHHHHHH, AAAAAUUUUUUU, JAAAAAAHHHHHH, NAAAAAI ME!!!!! VERKRACHT M,N REET!!!! GODVERDOMMEEEEEE HAAAARRRDDDEEERRRR!!!!
Plotseling trok ik mijn paal uit haar reet en zette hem tegen haar kut. Zonder aarzelen ramde ik hem in haar kut. Hard naaide ik haar zeiknatte gleuf. Ik drukte haar bovenlijf hard tegen de grond en ik riep tegen haar: " Hier teef!!! mijn paal in je geile kut!!!! Hier!!!
In een hoog tempo ramde ik haar kut en ze reageerde door keihard te gillen. "AAAIIIIIIIIIAAAAAHHHHHHH, NAAI MIJN KUUUTTTT, HAAAARRRDEEEEERRRRR!!!! IK GA KOOOOMMEEEEENNNNN!!!! Ik bleef doorrammen in haar en voelde haar kut samentrekken. Spastische bewegingen maakte ze onder me, maar ik hield haar stevig vast door met 2 handen op haar schouders te drukken. Krijsend onderging ze de hardste neukbeurt die ik ooit een vrouw gegeven had!!! Ze liep rood aan en begon te schokken tewijl ze hard gillend klaarkwam. Ik trok spontaan mijn lul uit haar kut omdat ik mijn zaad op voelde komen en ik dit in haar mond wilde spuiten. Direct voelde ik een hete straal vocht uit haar kut spuiten!!! De geile teef kwam spuitend klaar en zakte door de knieen tewijl ze spastisch lagen te schokken en haar orgasme door haar lijf joeg. Ik liet haar even begaan en trok haar nadat ze enigszins weer bij zinnen was, omhoog zodat ze op haar knieen zat. "Zo, nu is het mijn beurt!!! zei ik gebiedend tegen haar. Ik ging voor haar staan met mijn nog staalharde paal voor haar gezicht. "Pijp me klaar!!! Ik ga je bek en smoel volspuiten!!!! Direct greep ze mijn paal en drukte haar mond over mijn lul. Ik pakte haar paardestaart weer vast en begon haar weer in haar mond te neuken. Ze trok zich terug en begon aan mijn ballen te likken. Steeds verder naar onderen ging ze totdat haar tong bij mijn aars kwam. Wild begon ze haar tong tegen mijn ster aan te persen en terwijl ze mijn lul aftrok, drong haar tong voelbaar mijn reet binnen en maakte ze flitsend snelle tongbewegingen...... super geil!!! Ik voelde het geil opkomen en dus trok ik haar aan haar staart van mij af. Ik perstte mijn paal in haar mond en begon haar ruw in haar mond te naaien. Ik duwde dieper naar binnen en ramde mijn paal tot aan de wortel in haar keel!!!! Ik voelde dat het nu ging komen en ik brulde: "JAAAAHHH TEEEF, IK SPUIT JE VOOOL!!! IK KOOOMMMMM!!!! Ik begon sterren te zien terwijl ik 1 van de heftigste orgasmes ooit kreeg. Met geweld ramde ik mijn paal diep in haar keel terwijl het zaad zijn weg naar buiten vond. Kokhalzend onderging Ilona mijn orale verkrachting en loosde ik mijn zaad in haar keel en op het laatste gedeelte in haar gezicht!!!!
Ik neukte vloekend door totdat ik mijn orgasme voelde wegtrekken. Ik neukte haar nu minder diep en vooral rustiger. Ik voelde haar nu hard op mijn paal zuigen en begreep dat ze de laatste druppels zaad ook wilde. uiteindelijk trok ik mij terug en kustte haar behoedzaam op haar mond. Ze reageerde door heftig met haar tong in mijn mond te stoten. "ik wil nog veel meer John." Ik ben nog zo geil!!!! Ik wil sufgeneukt worden!!! Kom, naar boven" Ze liep voor mij uit en begon de trap op te lopen. Ik keek omhoog en zag die geile gaten weer voor mij. Ik hield haar tegen en drukte mijn gezicht tussen haar benen en begon haar kut en aars te likken. Direkt bleef ze weidbeens op de trap staan en drukte haar kont tegen mij aan. Ik verruilde mijn tong voor 2 vingers, die ik in haar kut liet glijden en meteen heen en weer begon te bewegen. Ilona begon gelijk weer te kreunen en moedigde mij aan door te roepen dat het dieper moest.... Ik pakte met 1 arm haar middel vast en begon met mijn andere hand haar met 3 vingers hard in haar kut te neuken. Ze reageerde gelijk door te schreeuwen. " JA JOHN!! NAAI MIJN KUT HARD!!! STAMP JE HAND IN MIJN KUT!!!! HAAAARDDERRRR!!!! Ik was wel wijzer. Mijn hele hand erin zou betekenen dat ik daarna met een opgerekte kut zat en ik hou van strak.... Dus mepte ik haar hard op haar billen en zei: Niks ervan!!! Doorlopen naar je slaapkamer!!! Ik trok mijn vingers uit haar kut en duwde haar verder de trap op. Op de slaapkamer gooide ik haar op bed. "GA OP JE RUG LIGGEN TEEF!!! TREK JE BENEN ZO HOOG MOGELIJK OP EN LAAT MIJ DIE KUT EENS BEKIJKEN!!! Ze deed direkt wat ik zei maar trok eerst dat minislipje uit. Dan gooide ze haar benen omhoog en trok ze met haar armen tot naast haar gezicht. Weid opengespert lag haar kut nu voor mij open. Daaronder haar geile aars, die mij ook uitnodigend aankeek!!! Ik ging in 69 boven haar liggen, zodat ze mijn paal gelijk in haar mond liet verdwijne. Ik steunde op 1 hand terwijl ik haar billen streelde. Opeens gaf ik een harde mep op haar reet. Gillend van extase reageerde ze op mijn pijniging. "JAAAAHHHH JOHN, SLA OP MIJN REET!!! DOE ME PIJN!!!! Ik sloeg haar nu regelmatig en vooral hard op haar billen. de handafdrukken werden goed zichtbaar en bij elke mep schreeude ze het uit van pijn en opwinding. Ineens drukte ik mijn tong in haar kut, ik beet op haar schaamlippen en zoog hard aan haar opgezwollen klit. Ze begon langs mijn paal te schreeuwen van genot en toen ik eerst 1 en daarna een 2e vinger in haar reet perstte, kwam ze weer klaar!!! Een fontijn van kutvocht kwam naar boven en spoot mij recht in mijn gezicht en mond. Ik liet het uit mijn mond weer op haar kut lopen en bleef haar diep in haar reet vingeren terwijl ze rochelend haar zoveelste orgasme onderging!!! Ik draaide mij om en ging boven op haar liggen met haar benen op mijn schouders. Mijn inmiddels weer hard gepijpte paal drukte tegen haar kut. Ik keek haar in de ogen en zei: "Nu ga ik je pas echt neuken, geile slet van me!!! Nu zal je weten wie de baas is over jouw neukgaten!! Ik ga je zo hard en lang naaien totdat je smeekt om te stoppen en dan neuk ik je nog veel harder!!!!
Ze reageerde met haar mond open en door haar tong naar buiten te steken. Hijgend zei ze: "OHH John, jaaaa, verkracht m,n kut!!! Ik wil die paal diep in m,n lijf!! Naai m,n reet en m,n kut zo hard als je kan!!! Ik wil nog 30 keer klaarkomen!!! Ros me af!!! Ik heb het verdient"!!! Ik reageerde door mijn paal ineens naar binnen te rammen. Toen ik tot aan de wortel in haar kut zat, zei ik: "Dat heb je zeker verdient, slet die je bent!! Al die tijd woon je vlak bij mij en al die tijd heb ik je niet hoeven neuken. En nu je verhuist ben ik wel goed genoeg? Let er op dat ik weet waar je gaat wonen en ik zal je ook daar door het hele huis naaien. Elke vierkante meter zul je meemaken met mijn paal in je keel,kut en kont"!!!!
Ik begon haar met lange halen te naaien. Ik kletste elke keer hard tegen haar kut en ik kneep tegelijkertijd hard in haar tieten, trok aan haar tepels en duwde mijn tong diep in haar mond. Ze begon te schreeuwen dat ze meer wilde en vooral harder!!! "JAAAHHH OOOOORRRRGHHHH, NAAAAIIII ME!!! HAAARDERRRRRR!!! DIEPERRRRR!! Ik begon haar als een dolle te naaien. In een hoog tempo ramde ik mijn paal in haar krampende kut. Op een gegeven moment trok ik mij spontaan terug en zette mijn eikel weer tegen haar aars. Ik ramde keihard naar voren en ramde zo mijn paal tot aan de wortel in haar reet!!! Gillend en krijsend van pijn en genot onderging Ilona mijn aan verkrachting grenzende neukbeurt. "AAAAUUUUUUUUU, OOOOORRRRRGGGGGHHHHHH, JAAAAAAAHHHHHHHH, NAAAAAAAAAIIIIII MEEEEE, OOOOOOHHHHHHHH GODVERDOMMEEEEEEE JAAAAAAHHHHHHHHHH" Ik stampte met volle vaart mijn paal diep in haar darmen en neukte haar zoals ik nog nooit iemand genaaid had. ik voelde het zaad weer opkomen en brulde tegen haar: "GEILE TEEF, IK SPUIT JE REET VOL!!!! IK ZAL JE LATEN VOELEN VAN WIE DEZE GEILE STRONDREET IS!!! HIER!!! HIER!!!! HIER!!!! Ik ramde volgas op haar in en kwam voor de 2e keer heftig klaar. Ik brulde het uit van genot terwijl ik mijn zaad diep in haar darmen loosde. Dit keer leek het echter veel langer te duren. Eindeloos bleven de golven van genot door mijn lijf trekken en ik bleef haar reet met volle kracht doorneuken!!! Ilona lag gillend en krijsend onder mij. Spastische bewegingen met haar lijf kondigden haar volgend orgasme aan en ik voelde het geil weer uit haar kut spuiten. Ik bleef doorneuken en weer kwam Ilona klaar..... Tot wel 5 keer achter elkaar kwam ze spuitend klaar en ik bleef haar maar naaien in haar reet!!. Ik trok hem er opeens uit en stampte hem alsnog in haar kut. Schreeuwend ontving ze mijn paal in haar neukgleuf en direct daarop begon ze hevig te krampen. Rochelend en gillend kwam ze weer klaar en ik voelde de druk van haar kut die wilde spuiten. "OOOOOOOHHHHHH JAAAAAHHHHHH TEEEERRRRING WAT GEEEIIIILLLLLLL!!! DIEPERRRRRRR, AAAAARRRRGGGGHHHHHHH KLOOOTTZAAAAAAAAK, NAAAAAIIIII NEEEUUUUUKKK KUUUUUTTTTTTTTTTT GODDOMME LUUUUULLLLLLLLLLL HAAARRDERRRRRRR!!!!! Ik voelde notabene een derde orgasme opkomen en hard naaide ik nu door zonder ook maar ergens rekening mee te houden. Ik ramde onbeheerst in op deze onwaarschijnlijk geile meid en met alles wat ik in me had bleef ik doorrammen totdat ik voelde dat ik bijna weer kwam. "NU KRIJG JE MIJN PAAL WEER IN JE BEK GERAMD, TEEF!!!! brulde ik haar toe en trok mijn lul uit haar spontaan weer spuitende kut. Het bed was zeiknat geworden, maar dat interesseerde niemand op dat moment.
Ik kwam omhoog en drukte mijn paal in haar mond terwijl ze op haar rug lag. Ik trok haar hoofd omhoog tegen mijn lul aan en ramde mijn lul hard naar binnen. Ik pompte als een bezetene in haar keel en toen ik haar vinger in mijn aars voelde dringen, hield ik het echt niet meer. Brullend spoot ik het laatste wat ik in mij had in haar keel..... Zelfs toen ik het orgasme voelde wegtrekken zoog Ilona nog steeds hard op mijn lul en maakte slikbewegingen die ik in mijn eikel voelde.... Uiteindelijk was ik volledig uitgeput en trok mijn slapper wordende lul uit haar mond. Ik keek haar aan, glimlachte en zei: "Nou, dat was me de neukpartij wel. jezus lieffie, wat ben jij een geile donder." Ze keek me glimlachend aan en zei: Ja John, ik kan er geen genoeg van krijgen, maar de meeste kerels zijn na een nummertje van 10 minuten al klaar en ben ik net opgewarmd. Jij bent voor mij de uitzondering op de regel. Kom je mij regelmatig verwennen? Ik heb jouw paal regelmatig nodig!!!
Ik realiseerde me dat ik met een echte nympho te maken had, maar dat weerhield mij niet om haar gerust te stellen. "Natuurlijk meissie, je laat me maar weten wanneer je me weer nodig hebt." Ze keek me geil aan en zei: Nu John, Ik wil je paal weer in mijn kont en in m,n kut. Ik wil je weer diep pijpen en je zaad proeven!!!! Ik zei: Hallo schat, we zijn net anderhalf uur constant op volle toeren bezig geweest. Ik ben dan wel niet lui, maar het lijkt mij slim om dit lijf even op krachten te laten komen." Peinzend keek ze mij aan en zei: OK, maar kom je dan vanavond terug?"
Ik wilde reageren maar ze was me voor. "Natuurlijk niet, gekkie. Ik bel je morgen wel om weer wat af te spreken voor morgenavond........" (Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar whitesnake56@gmail.com)
Aantal keer gelezen:
872
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)