Spannendverhaaltje.nl

Nuttige logee

-
21-10-2010
Mijn vrouw , Els , moest een operatie ondergaan en daarvoor een aantal dagen in het ziekenhuis blijven , in de universiteitsstad L. Nu trof het , dat mijn getrouwde zoon ook in L. woont. Els had nu geregeld , dat ik voor die tijd bij hem kon logeren . " Geen heen en weer geros en geen parkeerproblemen . Je kunt de bus nemen van hen uit naar het ziekenhuis om mij te bezoeken. " Ik vond dat wel een goed idee. Ik hoefde dan niet te koken en was niet helemaal alleen in huis.

De eerste dag was gestresst door de reis , de opname van Els en in de namiddag haar operatie. Gelukkig was alles goed gegaan . 's Avonds herkende ze me , toen ze daar in haar nieuwr nachtjapon op een zaal met drie andere vrouwen bij lag te komen .De dagen erna waren gelukkig ontspannener . Ik ging de woonomgeving wat verkennen en kon me zelfs wat nuttig maken voor Kooske , mijn schoondochter , door wat boodschappen te doen.

Overdag , als haar kinderen naar school waren , was er niet zo veel ophanden en vond ze het fijn om af en toe een uurtje in de tuin te zonnen. "Pa , ik heb een directe vraag : vind U het raar of vervelend als ik bloot zou zonnen ?" vroeg ze op weer zo'n mooie ochtend . Je voelde bijna dat het weer zo'n tropische dag zou worden . "Kijk , we kamperen altijd naturistisch en als je met een "Engels-drop-huid" aankomt , op zo'n camping , dan denken ze meteen dat je nieuweling . U weet wel , die witte afdrukken van je broekje en het bovenstukje. Dat vind ik niet leuk"

"Kijk meisje , op mijn leeftijd heb je zoveel gezien , dat het al dan niet drageb van kleren voor mij minder belangrijk is. Alles drait toch om de sfeer , warin zoiets gebeurt. Arie , mijn zon , is naar zin werk en als je wilt dat ik oplet of er gluurders zijn , zeg het dan mar.

" Nou pa , dar word ik niet koud of warm van of er misschien een verdwaalde man zou liggen kijken. Op de TV zie je tegenwoordig wel ergere dingen . De tijden veranderen en daarmee ook de normen"

Toen ik na een kwartiertje met twee kopjes thee naar buiten kwam , had ze zich al geinstalleerd . Harlange donkere har had ze in een wrng gedraid. Hun tuin was , hoewel een stadstuin , toch ruim beschut tegen inkijk. Om zo normaal mogelijk te doen , ging ik in de tuinstoel , die naast haar stod , zitten. Inderdaad , na een kwartiertje draide zij ich om. Ik wist da ze , ondanks haar twee kinderen , een goed figuur had. Maar wat ik zag overtrof mijn fantasie : pracht borsten en beneden had ze zich geschoren tot op een smal streepje na. Ik had dat nog nooiut gezien : schaamlippen van een volwassen vrouw , zo kaal , open en bollig. Ik verbeeldde me dat ik haar kon ruiken . Maar ik las moedig verder , terwijl ik een onbedwingbare erectie voelde opkomen."Pa , nou we hier toch zo zijn , zou ik U iets willen vragen , iets intiems. Mijnouders zijn overleden , maar U bewnt voor mij een soort Kunst-vader eigenlijk. Dus aan U durf ik het te vragen > " Kom maar op" zei ik zo ontspanen mogelijk , de krant over mijn schoot leggend , om mijn erectie te camoufleren. " Maar laten we eerst afspreken , dat je me geen "Pa" meer noemt maar gewoon Karel. Dan praten we ten minste op hetzelfde niveau en dat is dan wel erg belangrijk. . Vooral als je met moeilijke vragen komt. Ik ben er klaar voor"

" OK , Karel , Arie en ik hebben al sinds een jar of twee geen sexueel contact gehad. IK weet , dat hij het druk heeft met zijn zaak , maar dat is toch niet gewoon ? Bleven U , jij dus , en mamma Els het nog lang doen ? Ik hoop niet dat je geschokt bent door mijn vraag , maar ik zit er mee . Een vrouw van omstreeks dertig heeft toch ook haar behoeftes !" " Kooske , ik vind het een eer , dat je me zo vrijmoedig naar zoiets vraagt. Ik moet zeggen , dat Els en ik "het" nog steeds doen. Natuurlijk niet zo vaak als toen we pas getrouwd waren , maar laat ik zeggen een maal per week of per twee weken . Ik houd het niet precies bij. Het fluctueert natuurlijk en het hangt erg af van de omstandigheden "

" Ik had al zo'n idee dat het met Arie niet gewoon was. Ik hoop maar , dat hij geen ander heeft.

"Dat is niks voor Arie, hij gaat voor honderd procent voor zijn gezin"

Daarmee was kennelijk de kous af , want Kooske draide zich weer op haar buik en deed alsof ze ging slapen. Ik keektegen har heerlijke billen aan . Ik had de krant uit en ging naar binnen.

Toen ik de volgende dag van het bezoekuur terug kwam en achterom het huis binnen ging , zag ik niemand. Ik liep naar boven om Kooske te vertellen , dat "de dokter tevreden was" Door de halfgeopende badkamerdeur zag ik har stan : ze had alleen een bh aan en stond voorovergebogen , wat wijdbewens met een voet op de WC-rand . Haar schaamstrekk was bedekt met schuim en ze stond zich met een echt scheermes te scheren. " Maak me niet aan het schrikken" zei ze. "Dan gebeuren er hele nare dingen . Maar kom rustig binnen , Karel , ik heb niks te verbergen. Veel vrouwen scheren haar bikini-lijn." Ik kreeg het op dat moment wat warm . Ons gesprek ging verder , alsof er niks aan de hand was. Toen ze klaarwas met haar minitieuze werk , veegde zij haar kruisje droog met een handdoekje en trok een stringetje aan. Wat is mijn zoon toch een boffert, dacht ik. "Zuklen we een kopje koffie drinken ? " Daar was ik wel aan toe.

Er was in die tijd nog een voorval , waar ik van opkeek. Omdat ik te weinig sokken had meegenomen , had ik Kooske gevraagd om een paar van mij met haar was mee te nemen . Ik wilde naar het bezoekuur en stond op blote voeten bij de droger klaar , toen Kooske de droger uitruimde. Er kwam onder andere een b van haar uit . Ze bekeek het en gooide het in de vuilnisbak. "Te warm gewasen" zei ze. "Die bh is toch nog wel bruikbaar , het zijn toch van die dure dingen ?" zei ik met Hollandse zuinigheid. "Nou Karel , ik moet je bekennen , dat ik boven nog wel een stuk of vijftig bh's heb liggen . Ik zal je een geheim verklappen : Hier in de buurt is een ligeriezaak . Daar staan een paar meisjes te helpen , maar ook de eigenaar zelf. Ik heb het nog niemand ooit verteld , maar ik vind het prettig spannend door hem geholpen te worden . Ik zorg er dan voor om in jurk te komen. Die moet bij het passen uit en dan sta ik in mijn ,uitgekozen , sexy slipje. Ik vind het heerlijk om te zien hoe hij zich uitslooft om met nieuwe modellen aan te komen. Het gordijn van het paskamertje een beetje weggeschoven , staat hij gefascineerd te kijken hoe ik wissel van bh. Ik voel mij dan een beetje een strip-teasr-juffrouw. Ik zou er wat voor over hebben om te weten , wat hij dan fantaseert . Ik koop er altijd eentje en dan heb ik die dag verder een prettig en rustig gevoel., Karel , waarom vertel ik dit ? Kennelijk moest ik dit een keer kwijt"

De dagen verstreken in een zekere regelmat : mooi weer , ik per bus naar het ziekenhuis , Kooske aan het zonnen in de tuin en 's avonds met zijn allen gezellig eten en nakletsen . Arie over zijn werk en de kinderen over hun schooldag.

Toen ik een van de laatste dagen weer het huis in kwam , terug van het ziekenhuis , was er weer niemand beneden. Ik sloop naar boven . Zou ze zich weer aan het scheren zijn ? Ik vond dat een opwindend gezicht ! Maar wat ik zag door de half openstaande echtelijke slaapkamerdeur , sloeg eigenlijk alles : Kooske lag op bed en had een banaan in haar hand , vlak bij haar gleuf . Toen ze me zag , bleef ze als verlamd liggen . "Karel , ik kan het niet meer tegenhouden , ik heb zo'n behoefte. Ik schaam me zo tegenover jou" " Meisje , dat is toch allemaal de normaalste zaak van de wereld ? Iedereen doet het wel eens . Je mag best weten , dat ik het hier al een paar keer gedaan hed , boven op mijn kamertje . Ik moet jouy excuses maken , dat ik zo naar boven ben gelopen. " Het was eigenlijk een zielig gezicht : haarspijkerbroek op de grond en zij alle in een trui 'tje op bed. Ze had haar witte sportsokjes nog aan en omklemde roerloos de banaan. Ze ontspande wat. Ik ging op de rand van hun bed zitten en trok voorzichtig een sokje van haar uit. Het kleine voetje lag in mijn hand en ik begon het te masseren. Ze ontspande zich nu duidelijk merkbaar . Haar kale gleufje ward roder en ging wat glimmen. Ik herhaalde mijn liefkozingen voor de andere voet . Ze wilde maae een dind en dat was bevrediging , dat was duidelijk. Ik kleedde me langzaam uit . Ze keek wat verwilderd toe, maar veerde op toen ik met moeite mijn onderbroek over mijn stijve piemel kon afstropen. Ik hoef niet verder in te gaan op details , die kun je zelf bedenken . Altijd raak , want we deden alle standjes , die ik maar kende. Eindelijk kon ik eens die prachtborsten beetpakken en genieten van die grote donkerbruine tepels. Ik wist niet , dat ik zoveel vuur nog im me had . Na haar overgang had Els niet meer zoveel zin in sex.De verdere dagen was Kooske heel rustig en werd er ook niet meer gezon 'd . Maar dat laatste was omdat het mooie wer was omgeslagen. Kooske en ik wisselden nog wel eens veelzeggende blikken en dachten dan terug aan onvergetelijke momenten !Mijn zoon Arie is een grote lul !
Aantal keer gelezen:
648
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)