Spannendverhaaltje.nl

Nooit genoeg

-
16-08-2010
Ik lag op de bank naar sandy te kijken. Zelfs van de manier waarop ze nu haar haar borstelde gaf ze me weer een stijve. Ze keek me even verleidelijk aan en ging weer verder. Haar borsten bewogen ritmisch mee in haar truitje. Ga je vanavond mee naar Lisette. Ze keek me vragend aan een blik die ik nooit zou kunnen weigeren. Lisette was een leuke meid en had nog steeds geen vriendje. Ze kwam op het randje van de bank zitte, ik hou van je zei zacht en kuste me. Sandy en ik hadden nu een half jaar verkering en konden het zeer goed vinden samen. Toch keek ik og graag naar een ander en zou er geen moeite mee hebben meer te doen dan alleen kijken.
Lisette was blij dat we er waren, ze woonde op kamers in de stad. Toen we binnen waren liet ze vol trots haar nieuwe pc zien. Op haar tafel stond een tamelijk grote monitor met bijbehorende computer. Ze liet me een webcam zien en vroeg of ik hier weleens meegewerkt had. Ik ben bezig met mijn eigen website. Ze vertelde hoe spannend ze het vond om ietwat pikante foto's van zichzelf op internet te zetten en nu ze een webcam had kon ze nog meer laten zien. Tot mijn verbazing vond Sandy het ook wel spannend. Toen Lisette vroeg of we het goed vonden dat ze de webcam aanzette zodat we live te zien waren zei Mijn vriendin meteen oke. Eigenlijk merkten we er niet veel van we zaten op de bank koffie te drinken en werden in de gaten gehouden door de webcam. Ik keek nar mijn vriendin toen ze vertelde dat er zo voor de bezoekers van de pagina van Lisette niet zo veel te beleven viel.
We verplaatsten de Cam dichterbij en zagen op het scherm dat we duidelijk te zien waren. Ik zag dat Lisette aan het nadenken was en toen zei dat we misschien iets meer sexy moesten gaan zitten. Voordat ik kon vragen wat ze bedoelde troek ze haar sweatshirt uit. Je begrijpt dat ik bij het zien van haar strakke behaatje met daarachter haar lekkere borsten die er bijna van zelf uitkwamen meteen weer een stijve kreeg. Nou jullie doen toch wel mee he vroeg Lisette. Na enige aarzeling trok mijn vriendin ook haar topje uit en ondertussen werd mijn stijve alleen maar stijver. Lisette keek verleidelijk in de lens van de webcam en pakte sensueel haar borsten vast. De meiden gingen naast elkaar zitten en wel heel verleidelijk. Lisette deed haar rokje iets omhoofg zodat ik net een glimp van haar slipje kon zien.
Ik liep even naar de keuken op een lager gelegen etage en toen ik terug kwam met voor ons allemaal wat te drinken zaten de meiden alleen nog maar in slip en beha. Ik moest me uitkleden van mijn vriendin. Ik merkte hoe Lisette me bekeek toen ik langzaam alles op mijn onderbroek uittrok. Ik voelde me een beetje ongemakkelijk want ik had een stijve piemel en mijn onderbroek had bijna geen ruimte meer. Vermanend werd ik toegesproken door mijn vriendin. Maar goed ik kon het echt niet helpen die Lisette zag er erg lekker uit en mijn vriendin ook maar ja Lisette was weer nieuw voor me. Ik dook tussen de meiden in op de bank en legde mijn armen over hun schouders. Lisette pakte als eerste mijn hand vast en trok hem iets omlaag zodat ik haar zalige ronding die onder haar behaatje verstopt zat kon voelen.
De meiden keken alleen maar naar de cam en hadden van elkaar niet eens in de gaten wat er gebeurde. Ik pakte zelf maar de borst van mijn vriendin en mijn andere hand voelde lekker bij Lisette en ik mocht tot onder haar behaatje. Ik voelde de harde tepel van Lisette en ze kwam wat meer tegen me aanleunen en legde zelfs haar hand op mijn been. Sandy vertelde wat maar bleef goed naar de camera kijken en Lisette begon voorzichtig en vooral ongezien de bobbel in mijn broek te verkennen en om mijn goedkeuring te geven masseerde ik haar borst. Toen Sandy eindelijk doorhad dat haar vriendin over mijn onderbroek aan het wrijven was bespeurde ik wat jaloezie bij haar. Ze maakte zich sterk en zei spontaan of Lisette hem niet even wilde zien. Met andere woorden kijk maar die hoort bij mij. Ik stond op en trok mijn slip uit.
Ik plofte weer voor de cam op de bank en mijn piemel werd aandachtig bekeken door Lisette. Tijd voor jullie dames zijn ik met een grijns. De behaatjes gingen uit en ik voelde me pik kloppen van geilheid toen ik de mooie strakke borsten van lisette zag. Ik vroeg aan Lisette of ik even in haar slipje mocht kijken. Met een vette knipoog zei ze jij wel hoor. Ze trok mijn hand tussen haar benen voel eerst maar even. He hallo hoorde ik mijn vriendin zeggen. Ik draaide mijn hoofd naar haar toe en gaf haar een lange tongzoen en onderzocht blindeling het kruisje van Lisette Die poogde haar slipje uit te doen. Ik bleef tongen en Sandy had mijn hoofd goed vast. Lisette pakte mijn hand en duwde hem op zijn plek tussen haar benen waar mijn vingers haar natte spleetje voelde en zelfs naar binnen gingen. Lisette pakt mijn piemel en ik de borsten Van Sandy.
Doordat Lisette een beetje kreunde kreeg mijn vriendin in de gaten wat er gebeurde. Even keek ze me een beetje boos aan. Sorry schat maar ik doe niks hoor. Jaja zei ze spotten. Het is toch voor een goed doel vervolgde Lisette. Ze kroop op schoot en liet zich in 1 keer over mijn pik zakken. Sandy niet zo preuts sprak Lisette streng en vastberaden. Voor me zag ik hoe Lisette Sandy vol op de mond nam en hoe Sandy zich overgaf. Lisette zat heupwiegen op mijn pik te wiebelen. Ik stelde voor om het wat meer voor de cam te doen. Maar Lisette zei genoeg cam nu Ze stapte van me af zette de cam en de computer uit en nam ons mee naar haar bed.
Aantal keer gelezen:
570
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)