Spannendverhaaltje.nl

Nooit gedacht van mezelf

-
17-08-2015
Hoi Pam hier. Ik ben een 32 jaar oude brunette. Al een lange tijd relatie met Stefan die 10 jaar ouder is dan ik zelf. Ben niet al te groot maar 1.65 lang maar wel een pittig ding volgens mijn vriend en vrienden. Heb een normaal figuur doe daar mijn best voor en volgens mijn vriend een paar heerlijke billen en mooie ronde 85c borsten met kleine tepels. Helaas een beetje een witte huidskleur maar wel met diverse tattoos. Zo dat ben ik, vriend is lang en best wel breed en altijd vrolijk.

Onze relatie is dan ook goed en we kunnen ons veel permitteren. Werken beide er hard voor. Op sex gebied mag ik echt niet klagen, vriend wil altijd en staat voor heel veel open. Ik heb dankzij hem veel geleerd op dit gebied. Ik was 19 toen we wat kregen en was best wel groen op dit gebied. Ja beetje zelf friemelen maar de vriendjes die ik had waren vaak even snel sex en klaar.

Nu genot ik en dorst ik ook toe te geven wat ik lekker vond. Lekker gelikt worden en lang sexen was mijn voorkeur. Ook hield ik van spanning, hoe spannender het was hoe geil ik werd. Voor Stefan kan het niet gek genoeg. Buiten, spannende plekken, winkel of zo, strand park of weet ik waar. Hij had altijd wel zin.

Het mooie weer was er weer en zoals wel vaker komen er dan vrienden langs die bij ons komen lachen en wat drinken. Alleen nu gezellig ind e tuin. Dus het was in het weekend altijd weer gezellig druk in onze grote tuin op onze grote hoek tuinbank. Qua vriendinnen heb ik niet veel eentje maar en die is er niet vaak bij helaas daardoor altijd veel mannen in de tuin.

1 van hun Ricardo heb ik altijd veel lol mee. Lachen en klieren zonder bij bedoelingen. Stefan riep altijd lachend als hij de kans krijgt doet hij het met je. Ik lachte het altijd weg. Hij is een goede vriend en meer niet lachte ik. Stefan riep dan, tja friend met benefit. Ik lachte erom en zei dan ook, moet ik ook wel willen he en ja laat dat toe. Stefan lachte altijd en zei, moppie als jij er geil van word word ik dat ook. Je heb liefde sex en soms heb je lust sex. Beide heb je soms nodig. Ik lachte het weg met de tekst, heb liefde en lust sex met jouw.

toch ging ik er opletten en inderdaad soms deed hij dingen bij me dat ik dacht oke. Gleed soms over mijn borsten met de tekst sorry. of even een tikje op mijn billen. Steeds vaker had merkte ik het en eerlijk was eerlijk soms deed het wel wat met me. Ik had dan ook oog contact met Stefan die er om lachte. Zie je wel lachte hij. Ricardo was er een keer alleen en we zaten gezellig met ze drieŽn in de tuin. Daar kwam sex ter sprake en gaf Ricardo toe dat hij best wel een keer met me wilde klieren. Er werd om gelachen maar meer niet. Ricardo naar huis en wij op bed.

Stefan lachte en zei, heb jouw niet horen zeggen tegen Ricardo ik wil dat niet en hij lachte. Hij begon mijn borsten te strelen en zei, volgens mij vind je het wel spannend. Zijn hand in mijn string en hij lachte, zo die is echt heel nat dat kale kutje van je. Met twee vingers in mijn kutje en zijn tong langs mijn oorlel zei hij, wel een geil idee dat jullie het zouden doen. Ik hijgde en zei niks maar werd natter en natter. Oke hijgde ik klinkt geil maar gebeurt toch niet.

Stefan lachte en duwde zijn lul erin en zei, ach wie weet doet hij dit ook een keer en begon me heerlijk te neuken. Ik hijgde zwaar en zei, jij vind dat goed, hij lachte en zei, tja klinkt geil dat hij geil word van jouw en je neukt. Heerlijk liggen neuken met Stefan.

Zo gingen er weer een paar weekenden voorbij. Afgelopen zaterdag was het weer gezellig druk in onze tuin. Ik zat met Ricardo naast me in een hoek. Tafel iets aangesloten zodat ik kon leunen. Hebben een hoge tafel staan. er werd gelachen en gedronken. Het werd al wat donkerder. Ik voelde al een paar keer de hand van Ricardo op mijn been als hij iets vertelde aan me. Steeds vaker bleef zijn hand langer liggen op mijn boven been. Ik droeg een lange jurk met best wel een decolete. Ik merkte ook dat hij het steeds vaker bekeek.

Hij lachte naar me en zei, damm wat zie jij er heerlijk uit. Ik lachte en zei, dank je. Waarom vond ik het toch zo spannend. Zijn hand lag nu op mijn boven been en heel zachtjes begon hij mijn been te strelen. Ik zag dat Stefan het door had en lachte naar me. Hij had echt van die geile pret oogjes. Tja zelf vond ik het toch steeds spannender. Er zaten nog 5 andere maar niemand die door had dat Ricardo steeds meer naar binnen gleed met zijn hand. Ik leunde nu op tafel en voelde hoe Ricardo zijn hand onder mijn jurk gleed. Terwijl zijn hand mijn blote boven been gleed deed ik mijn jurk zo, zodat je het niet kon zien. Dit spoorde Ricardo aan en hij gleed langzaam via de binnen kant naar mijn kruis. Ik droeg een hele kleine zwarte string.

Ik voelde zijn vinger langs mijn string glijden. Shit wat was dit spannend. Ik probeerde zo normaal mogelijk te kijken. Liet ik dit echt toe, dorst ik dit echt. Iedereen kon het zomaar door hebben. Maar iedereen kletste vrolijk verder alleen Stefan lachte naar me met een knik van ja.Die vingers gleden achter mijn string en tja daar was mijn klets natte kale kutje. Shit ik was mega nat en mega geil. ZO had ik me nog niet eerder gevoelt. Tikte Stefan een whatsapp met de tekst word hier gewoon gevingerd en ben mega nat. Oke ik moest nu moeite doen om het niet al te veel laten opvallen. Twee vingers gleden in mijn kutje en ik ging meer wijdbeens zitten en genot er mega van. Nooit gedacht dat ik dit toe zou laten.

Stefan tikte terug, ziet er geil uit. Ga vooral door, doe waar je zin in heb. Mijn zeggen heb je. Ik zat nu op de rand van de bank wijdsbeen met zijn vingers in mijn kutje en voelde zijn duim mijn clitje bewerken. Het geile gevoel spoot door mijn lijf. Damm wat spannend en geil was dit. Eindelijk liet hij me even met rust. Shit ik wilde meer veel meer. maar ja hoe, tuin zat vol. We keken elkaar lachend aan en ik zei, even naar de wc. Ik stapte naar binnen en liep de wc in.

Daar zat ik met mijn vingers door mijn ongelooflijke natte kut te friemelen. Shit ik was echt mega geil. Ik hoorde de stem van Ricardo voor de wc deur. Met lichte twijfel deed ik de deur los. Hij opende de deur en stond lachend voor me en zei, jezus Pam wat ben jij een geil ding. Ik zag dat hij een bol had in zijn spijkerbroek. Ik lachte en maakte zijn knoopjes los en haalde gelijk zijn stijve harde flinke kale lul eruit. Begon hem te trekken en lachte. Ik deed zijn natte eikel in mijn mond en begon hem te pijpen. Shit wat deed ik toch allemaal. Ik pakte zijn kale ballen en pijpte zijn lul heerlijk. Damm wat is dit, shit wat een geil iets.

Hij liet me staan en met 1 been op de wc-bril schoof hij onder mijn jurk en begon mijn klets natte kutje te likken. Wauw dat deed hij lekker en likken en vingeren maakte me nog ranziger dan ik al was. Ik kwam dan ook heftig klaar. We stapte er weer uit. Iedereen nog gewoon gezellig in de tuin. We stapte de keuken in en keek even de tuin in. Niemand had wat door, ja alleen Stefan die lachte en stak zijn duim op. In de keuken keken we elkaar aan en Ricardo zoende me vol op mijn mond. Even stonden we te tongen daar. Ricardo hijgde in mijn oor met de tekst. Heb zin in je heel veel zin. Pakte zijn hand en trok hem de trap op. We stonden net boven en hoorde iemand naar de wc gaan. okť net op tijd. Boven aan de trap was mijn jurk snel uit. Bh weg en zijn tong over mijn tepels. Zijn lul uit zijn broek en daar staand met 1 been omhoog gleed zijn heerlijke lul mijn zeiknatte kut in. Hij neukte me lekker en speelde lekker wild met mijn tepels en borsten.

Na een paar minuten stopte en liepen we naar beneden. Niemand had door dat wij even weg waren geweest. Tja aan mij was te zien dat ik een rode kop had, warm is het he lachte ik. Stefan lachte en zei, tja bloedheet. Ik had nu alleen mijn jurk aan, geen bh en geen string. Mijn tepels prikte toch wel door mijn stof heen.

Op de bak blev


en we elkaar pesten zonder dat iemand het ook maar door had. Zaten wel vaker te klieren dus niemand vond dat vreemd. Langzaam gingen mensen weg. Ik stapte met Ricardo naar binnen nadat Stefan de laatste deed uitgelijden via de tuin. Boven dook ik gelijk met Ricardo de slaapkamer in. beide naakt, ik kroop over hem heen en in standje 69 likte en zogen we elkaar. Ik hoorde dat Stefan de vaatwasser aan het inruimen was en de tuin op ruimde en ik lag op bed en zoog een geile lul welke weer heerlijk stijf werd. Werd zelf heerlijk klaar gelikt en gevingerd. Mijn kut kwam het sap echt uit glijden.

Ik lag op mijn rug na te hijgen en Ricardo kroop op me en gelijk gleed zijn heerlijk lul er weer in. Wauw ik sloot mijn benen om zijn middel en met mijn enkels spoorde ik hem aan. Hij begon me gelijk diep en stevig te neuken en ik hijgde zwaar en dit keer wel met geluid. Het bed kraakte flink en hij ramde zijn lul erin nu heerlijk in, in mijn mega natte kut. Wauw wat gebeurde er met me. Ik begon te grommen en te trillen en shit voelde het kut sap uit mijn kut stromen. Zo tussen mijn billen het bed op.

Hij pakte mijn enkels en deed deze omhoog en begon me weer heerlijk diep te neuken. Ik lag alweer te trillen als een malle, hij trok zijn lul eruit en het kutsap vloog uit mijn kut. Ik kwam gewoon spuitend klaar. Nog nooit gebeurt wat gebeurde er nu toch met me. Ik was nu pas echt mega ranzig en liet me de hele slaapkamer door neuken door Ricardo.

Het was stil beneden en ik liep samen met Ricardo omlaag daar zag ik dat Stefan koffie dronk en lachte en zei, zo klaar. Ik lachte en zei echt niet, haalde zijn lul uit zijn broek welke stijf stond en zoog hem en voelde de lul van Ricardo weer in me glijden. Al snel liet ik me door beide heerlijk neuken en zoog ze om en om.

Ik zat nu boven op de lul van Stefan en liet me diep pakken. Ricardo stond achter ons en wreef zijn natte eikel langs mijn kontje. Heel zachtjes begon hij zijn eikel tegen mijn kontje aan te duwen. Ik zat stil op de lul van mijn vriend en voelde die andere lul steeds een stukje in mijn kont glijden. Nee dit lukt toch niet dacht ik. Maar langzaam gleed hij steeds iets verder en verder erin. Ik hijgde zwaar, dit was voor het eerst dat ik een lul anaal kreeg en dan ook nog met een lul diep in mijn klets natte kut. Langzaam gleed hij steeds vaker en steeds verder naar binnen en ik begon het steeds leuker en lekkerder te vinden. Stefan likte mijn tepels en bewoog zijn lul heel rustig in me. Shit twee lullen die in me gleden en dat ging steeds sneller.

Shit wat was dit lekker twee te gelijk in me. Ik begon nu zelfs mijn kontje naar achteren te duwen. Ik wilde het gewoon en hijgde zwaar. Beide lullen heerlijk in me en ik kwam dan ook weer heftig klaar. Dit keer was het de heren ook te veel en voelde ik heo twee heerlijk lullen mijn beide gaatjes vol spoten met hun heerlijk zaad. Shit moe en voldaan lag ik op de bank met uit beide gaatjes hun zaad.

Ik lachte en zei, dit wil ik wel vaker. Beide heren lachte en zeiden in koor, geen probleem hoor.

Gisterenavond was Ricardo er weer en Stefan was werken. Tja 1x raden wat wij gedaan hebben. ik heb me heerlijk door ons huisje laten neuken en foto's en filmpjes gestuurd naar Stefan die lachte en tikte wauw wat ben jij toch een geil ding.

Nooit gedacht van mezelf, maar ik vind het heerlijk om soms eens lekker los te gaan met een andere lul. Wil ook zeker een keer een leuke gast oppikken in de kroeg en daar keiharde sex met hebben, gewoon omdat het mag en lekker is.

Zal het beschrijven als het is gebeurt.
Aantal keer gelezen:
1537
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)