Spannendverhaaltje.nl

Nooit gedacht dat bisex zo lekker was

-
16-08-2010
Mijn naam is Amy en ik ben 25 jaar oud. Ik ben samen met mijn vriend Carlos verhuisd naar Amsterdam. Dit moest vanwege zijn werk. Het was voor mij erg wennen. Een nieuwe stad. Nieuwe vrienden en kennissen maken viel niet echt mee, dat lukte niet echt. Gelukkig voor mij, had ik een hele goede vriendin, die weleens langskwam met haar vriend. Toen ik op een dag thuis zat en mijn vriend zoals gewoonlijk moest werken van zijn baas, zat ik maar een beetje tv te kijken. Opeens ging de telefoon en ik nam op. Het was Evelien, mijn allerbeste vriendin. Ze stelde me de gewoonlijke vragen zoals, hoe gaat het en wat ben je aan het doen? Ik zei dat ik me verveeld, omdat Carlos aan het werk was. Zullen we langskomen om je gezelschap te houden totdat je mannetje weer thuis is. Dat is goed, zei ik.
Nadat ik opgehangen had, besloot ik maar eerst onder de douche te gaan, omdat ik nog in mijn nachthemd zat en je zo niet echt visite kan ontvangen. Ik zette de kraan open en trok mijn nachthemd uit. Ik ging er onder en zeepte me lekker in. Met de gedachte aan Carlos begon ik een beetje opgewonden te worden. Langzaam maar zeker ging ik met mijn hand langs mijn buik naar beneden richting mijn schaamstreek. Daar vonden mijn vingers mijn natte kutje en ik vingerde mezelf al snel naar het hoogtepunt. Toen ik klaar was met douchen, kleedde ik me aan. Maar omdat het die dag best wel warm was, besloot ik me maar luchtiger aan te kleden. De deurbel ging en ik rende naar beneden. Daar stonden ze. Ik deed de deur open en ik kreeg gelijk drie dikke zoenen van Evelien. Kom binnen, zei ik. Na nog drie kussen van Johan te hebben gehad liet ik ze binnen. Willen jullie wat drinken? vroeg ik.
Ja lekker, zei Evelien. Jullie zullen wel dorst hebben na zo'n autoritje. Het duurde nu zeker nog twee uur voordat Carlos thuis zou komen. We kletste gezellig door, totdat plots de deur openzwaaide en daar Carlos stond. Hij deed de deur dicht en liep als een dolle stier op me af. Hij greep me bij de arm en trok me mee richting slaapkamer. Een beetje verontwaardigd vroeg ik hem wat z'n bedoeling was, omdat hij zonder iets te zeggen tegen de visite mij maar gelijk wegtrok. Sorry schat, zei hij, maar ik ben al de hele dag bloedgeil en ik moest maar wachten. Maar nu kan ik het niet meer houden, ik wil je. Hij trok mijn kleren zo snel van mijn lichaam, alsof binnen de kortste keer zijn leven zou beindigen. Hij zoende mij passioneel en ik werd hier toch zo opgewonden van, dat ik zijn overhemd opentrok en zijn borst begon te likken.
Carlos stond op en trok zijn schoenen en zijn broek uit. Ik keek naar zijn onderbroek en zag daar al een flinke bult zitten. Ik trok zijn onderbroek omlaag en bevrijdde zijn stijve pik. Carlos keek me aan en zei, pijp me lieverd en laat zien hoeveel je van me houd. Ik likte als eerste aan zijn geschorren ballen, want daar kick ik op. Langzaam ging ik met mijn tong richting zijn eikel en likte het kleine beetje voorvocht op. Mmmmm, wat smaakt dat lekker. Ik nam zijn pik in mijn mond en hij begon een beetje hard te kreunen. Eigenlijk zo hard, dat het in de huiskamer er vlak naast wel gehoord moest worden. Ik ging liggen op mijn rug en deed mijn benen van mekaar. Lik me lieverd, zei ik wat te hard. En hij kwam als een gehoorzame pup op zijn knieŽn voor me zitten. Hij likt mijn kutje altijd zo lekker dat ik dan al bijna mijn orgasme moet bereiken. Neuk me, riep ik.
Hij kwam bovenop me liggen en duwde zijn pik in mijn natte kutje. Ik begon zo hard te kreunen, dat ik ervan schrok en een kussentje op mijn hoofd legde om het geluid maar iets te dempen. Carlos kwam bijna tot een orgasme en ik zei dat ie het allemaal op mij moest spuiten. Dit deed hij ook en ik probeerde nog een beetje met mijn tong op te vangen. Toen we samen lagen bij te komen, hoorde we ineens verdachte geluiden komen, vanaf de huiskamer. We keken door de kier van de tussendeur en we zagen Johan en Evelien naakt en verstrengeld op mekaar liggen. Ik zag toen voor het eerst mijn vriendin helemaal naakt. Wat een mooi figuurtje had die meid zeg. Mooie volle borsten en een slanke taille. Ze zagen ons nog niet en we keken met grote ogen naar ze. Opeens draaide Evelien onze kant op en toen zag ze ons staan. Ze schrok en pakte vlug een kleding stuk van de grond. Het spijt ons, stotterde ze. Je hoeft je niet te verontschuldigen, zei ik, ga gerust door met jullie geile spelletje.
We gingen erbij zitten en Carlos keek me aan. Ik wist toen wel hoelaat het was. Hij wou met Evelien neuken. Ik knikte en hij liep er naar toe. Ik riep naar Johan, maar die twijfelde eerst, maar kwam toch. Ik zag dat zijn lul er niet onder die van mijn vriend deed, hij was zelfs nof ietsje dikker. Ik begon hem te pijpen en proefde het kutsap van Evelien. Dit vond ik erg lekker smaken. Ik wilde hem in me en hij kwam bovenop me liggen en zo kon ik naar Carlos kijken die Evelien aan het neuken was. Johan neukte me heerlijk. Toen fluisterd hij in mijn oor of ik misschien ook Evelien wilde zoenen. Ik zei, waarom niet, ik heb haar kutsap ook al geproefd. Evelien hoorde dit en vroeg hoe het smaakte. Ik zei dat het erg lekker proefde. Johan tilde me op om mij zo naar Evelien te dragen. Daar zoende ik voor het eerst van mijn leven een vrouw. En ik had nooit gedacht dat bisex zo lekker kon zijn. We duwden de mannen van ons af en kropen tegen mekaar aan voor een intense tongzoen. De mannen gingen op de bank zitten om onze geile vrijpartij te aanschouwen.
Ik lag op mijn rug en Evelien kwam omgekeerd op me liggen. Zo lag ik mijn allerbeste vriendin te beffen. Wat heeft ze toch een mooi kutje. Ik verbaasde mezelf dat ik hier geil van werd, omdat ik mezelf nooit als bisexueel beschouwde. Maar ik likte haar kutje, alsof ik al jaren ervaring had. Op een gegeven moment hoorde we gekreun. Het gekreun kwam van Carlos. En toen ik keek zag ik iets wat mij erg verrasde. Johan lag Carlos af te trekken en Carlos lag achter over te genieten. Nou, zei ik, jullie lusten er ook wel pap van, zo te zien. Wat jullie kunnen, kunnen wij ook, zei Johan. En toen begon Johan Carlos te pijpen. Deze kans wilde ik niet missen om hun eens een keer opdrachten te geven, want dit was me toch een partij geil. Ik ging gehurkt bij hun zitten en ik hoorde de slurp geluiden van Johan die de dikke lul van Carlos in zijn mond had zitten.
Evelien was achter me komen zitten en begon me te vingeren. Ik zei tegen Johan dat hij een vinger in de kont van Carlos moest steken. Hij maakte zijn vinger nat en stak hem in de kont van Carlos. Carlos schrok en wou Johan van zich afgooien. Ik stelde hem gerust en zei dat ie ervan moest genieten. Samen met Johan heb ik hem verder gepijpt, zodat hij toch weer een vertrouwd kreeg. Ik zei tegen Carlos, dat hij Johan net zo lekker moest neuken, zoals hij dat bij mij deed. Johan bukte en ik spuugte op zijn kont om het te bevochtigen. Carlos duwde zijn eikel tegen het nauwe gaatje van Johan en ging langzaam naar binnen. Johan gezicht vertrok van de pijn, maar wilde maar al te graag doorgaan. Evelien wilde ook nog meedoen en ging onder johan liggen, zodat hij haar nog kon neuken. Ik vingerde mezelf bij dit geile tafereel. Oh... wat was dit mooi om te zien.
Mijn beste vriendin die geneukt werd door haar vriend, die weer geneukt werd door mijn vriend. Toen werden de rollen omgedraaid en werd ik genomen door twee mannen. Eentje in mijn kut en een in mijn kont. Dit gebeurde toen ik Evelien aan het beffen was. Carlos die onder lag likte haar kontgaatje. Ik kwam heftig klaar en zo ook Evelien. En nou de mannen nog, zei ik. Evelien en ik lagen op de grond en wachtte op een geile sperma douche. Johan trok zich boven Evelien af en Carlos boven mij. Ze kwamen en spoten ons beide heerlijk onder met hun geil. Johan kwam naar me toe en wenkte naar Carlos dat hij naar Evelien moest. Johan kwam naast me zitten en begon de sperma , wat grotendeels van Carlos was op te likken en in mijn ooghoeken zag ik Carlos precies hetzelfde doen. Toen kwam johan naar me mond toe en liet het geil uit zijn mond lopen en ik ving het op met mijn mond.
Ik zag Evelien het zaad van haar vriend tot zich nemen, die Carlos over haar uit liet lekken.we hadden onze monden vol en wilde dit met elkaar vermengen met een tongzoen, waar we het daarna doorslikte. Verder die avond hebben we nog wat gedronken en hebben hun gevraagd om te blijven slapen. Dit aanbod namen ze maar al te graag aan. Dus sliepen we met zijn vieren op twee matrassen op de huiskamer vloer.
Aantal keer gelezen:
566
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)