Spannendverhaaltje.nl

Nina's rijexamen

-
16-08-2010
Er was eens een mooi meisje, Nina genaamd, dat al 50 lessen had gehad en nog steeds haar rijbewijs niet had gehaald. Nina was bijna 19 jaar, jong en oogde erg onschuldig met haar blonde lange haren en haar hazelnootbruine oogjes. Het was zo'n meisje waar iedereen verliefd op werd en die overal goed in was, maar met autorijden bleek ze toch nog wat probleempjes. Om kwart voor acht belde haar rijinstructeur aan om haar op te halen en trillend van de zenuwen stapte ze de auto in op weg naar het examen. Haar rijinstructeur merkte op dat ze nog wat problemen had met schakelen en leerde haar dat ze maar moest denken alsof ze een joystick vasthad.
In plaats van een joystick zag ze een stijve pik voor zich en ze bewoog hem in gedachten alsof ze aan het schakelen was. 'Blijf je er wel bij jongedame' klonk het ineens en ze besefte dat ze bijna een fietser had aangereden. Gelukkig had haar instructeur op tijd de rem te pakken. 'Kijk dit moet je tijdens het examen echt proberen te voorkomen. Het is erop of eronder, dus houd je aandacht er die driekwartier even goed bij, ok?'. Ze knikte bevestigend en parkeerde de auto in het parkeervak. Binnen moesten ze nog even wachten, maar toen ineens werd het teken gegeven dat iedereen naar binnen mocht. Na een kort gesprekje met de examinator besloot Nina dat haar instructeur beter even kon blijven wachten om haar zenuwen niet nog meer op te hogen.
Samen met de examinator liep ze naar buiten. Ze wilde al de auto instappen toen de examinator haar vroeg om het linkerkenteken aan een speciale muur te lezen. '51-SEX-1' las Nina zonder moeite op, waarbij haar gedachten weer terug naar de speciale versnellingspook gingen die nu gretig door twee natte lipjes werd afgezogen. Om kwart over acht 's ochtends is het altijd druk met schoolkinderen. Het is dan ook lastig rijden. Toch wist Nina deze keer zich best aardig door de drukke ochtendspits heen te krijgen. Toen was het tijd om de snelweg op te gaan; dat was haar favoriete onderdeel. Maar in plaats van de ene oprit naar de andere afrit te rijden, beval haar examinator haar de afrit naar de park- and restplaats aan de snelweg te nemen.
Hier stond het zomers altijd boordevol met auto's met caravans die naar verre oorden trokken op zoek naar de zon, maar in de winter was het er koud en leeg. Na de auto geparkeerd te hebben, vroeg Nina vragend waarom ze hier moest stoppen. 'Je aarzelt nog veel in de auto, waardoor ik twijfel of ik je je rijbewijs wel kan geven. Je rijd verder wel goed.' zei de examinator. Onbewust keek Nina de examinator niet in zijn ogen, maar naar de broek waarvan de rits niet helemaal gesloten was. 'Oh sorry, ik heb hem denk ik niet goed dichtgedaan' antwoordde hij op haar starende blik. Terwijl hij zijn rits probeerde te sluiten, pakte Nina zijn hand vast en bewoog hem in tegenovergestelde richting. Nu zag ze nog beter hoe zijn stijve pik opgesloten zat in zijn ondergoed.
Ze haalde hem er voorzichtig uit en keek nog even naar de reactie van de examinator. 'Jongedame, ik denk niet dat dit zo verstandig is' zei de examinator stotterend, maar algauw gaf hij toe dat hij eigenlijk al de hele tijd op haar geilde, ook tijdens haar vorige examen al. De examinator was ook nog jong. Het was een man van begin de dertig met een ook niet al te onaangenaam uiterlijk. Hij had halflang bruin haar en gitzwarte ogen, was gespierd, maar niet onnatuurlijk. Nina's lippen waren snel om zijn eikel gegaan en binnen no time maakten haar lippen een zuigende beweging, terwijl haar linkerhand rustig op en neer bewoog.
In deze houding kon de examinator mooi een stukje van haar onderrug zien, waar een rode satijnen string boven haar stretchbroek uitstak. Zijn hand gleed dan ook al snel ertussen om eens aan de satijnen stof te voelen en met een vingertje stiekem eronder te strelen. Langzaam streelde hij eerst met n vinger, later met twee onder de satijnen stof van haar slipje, waarbij hij telkens kleine rondjes draaide over haar clitje. Haar kutje werd steeds sappiger door deze intieme manier van een rijexamen. 'Nu moet je je bijzondere verrichting nog doen', zei de examinator, 'zorg er maar eens voor dat mijn ferrari netjes in jouw garage komt te staan.' Langzaam veranderde ze van houding, zodat hij hem langs achter in haar kutje kon steken. 'Auw', riep Nina, 'dit is pijnlijk zeg!'. 'Ssssh, het duurt maar even', zei de examinator om haar gerust te stellen.
Na vijf minuten zat hij helemaal in haar kutje en stroomde er een klein druppeltje bloed langs zijn ballen omlaag, terwijl een paar traantjes hetzelfde op Nina's gezichtje hadden gedaan. Nina begon nu langzaam te kreunen; 'Wow, dit is so fucking lekker. Harder. Ram die ferrari erin'. Nauwelijks vijf minuten later spoot er een warme straal sperma in het kutje van Nina. 'Nu maak je me toch niet zwanger h?', vroeg ze geschrokken en de examinator antwoordde alleen maar 'Misschien'. Na enkele minuten van stilzwijgen vroeg hij: 'Zou je dat dan zo erg vinden?'.
Hierop was het Nina die 'Misschien' antwoordde. Snel kleedden ze zich weer aan en veegden mogelijke resten weg zodat de instructeur er niets meer van kon zien of merken. Op de terugweg naar het CBR spraken ze nauwelijks met elkaar. Nu niet meer uit kwaadheid of schrik, maar uit schaamte dat het zover gekomen was n dan nog wel in andermans auto. De instructeur liep net naar buiten toen ze aangereden kwamen. Na een kort overleg, kwam er een antwoord wat Nina totaal niet verwacht had: 'Het ging allemaal wel super het rijden, maar je bent uiteindelijk toch net niet geslaagd.' Nina voelde zich kwaad worden en liep met traantjes in haar ooghoeken met de instructeur mee naar de auto.
De instructeur zei dat hij nog even naar het toilet moest en op dat moment kwam de examinator Nina nog snel even achterop. 'Wat moet je van me? Ik had gewoon moeten slagen!' zei ze verontwaardigd. Fluisterend antwoordde hij erop: 'En dan nooit meer zulke geweldige seks hebben? Bij het volgend examen stoppen we weer, maar dan bij mij thuis. Wel eens in een bubbelbad gezeten?' Haar humeur vrolijkte meteen een stuk op en hij verdween weer. Haar rijinstructeur bracht haar terug en plande een nieuwe rijles met haar. Op het moment dat ze uit de auto stapte, zag hij dat er wel een heel bijzonder vlekje op haar broek zat. Een vlekje wat hij uit duizenden herkende. Na een laatste handgroet, verdween ze naar binnen en knikte hij nog even nee-schuddend over zijn ontdekking. Volgende les moest ze bij hem ook maar eens leren schakelen.
Aantal keer gelezen:
657
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)