Spannendverhaaltje.nl

Nieuwsgierig tienertje

-
16-08-2010
Afgelopen zomer moest ik voor een zakenbeurs een paar dagen naar Italië. Omdat ik altijd de monstervoorraad zélf mee moet nemen reis ik nooit met het vliegtuig maar altijd met mijn eigen luxe zakenauto. Op zich is dat wel zo comfortabel behalve dan dat je lang in je eentje reist met meestal één, en soms zelfs meerdere, eenzame overnachtingen onderweg. Ik was dan ook aangenaam verrast toen mijn buurvrouw vroeg of ik bezwaar had om een lifter mee te nemen naar een Camping in Noord-Italië. Ik zei, misschien wel iets te gretig, dat ik hier geen bezwaar tegen had want mijn buurvrouw is een ontzettend lekkere meid van een jaar of vijfendertig die pas gescheiden is en ik zou er helemaal geen bezwaar tegen hebben om haar onderweg eens een flinke beurt te geven. Maar toen vertelde ze dat het om haar dochter ging omdat ze zélf op de afgesproken datum al samen met een vriendin op de bedoelde camping met een geleende caravan zou staan. “Kut!” dacht ik, “zit ik door m’n grote bek een paar dagen met een punkige tienermeid opgescheept” Maar ja, beloofd is beloofd en zo gebeurde het dat we op een dinsdagochtend in augustus uit Nederland vertrokken met bestemming Italië. Het eerste stuk van de reis verliep wat moeizaam. Waar moet je in godsnaam met zo’n tienermeid over praten? Dat ze halverwege haar HBO-opleiding was wist ik al maar wat gaat er in zo’n griet om? Ze zat maar wat verveeld kauwgum te eten en op een gegeven moment zakte ze lui onderuit en plantte daarbij haar voeten op het dashboard.
Toen ik een beetje cynisch vroeg of dat zo makkelijk zat zei ze:”Best wel, en het uitzicht wordt er voor jou toch ook beter op als je naar rechts kijkt?” Ik moest even slikken door haar vrijmoedigheid, maar ze had wel gelijk. Doordat ze onderuit gezakt was gaan zitten kroop haar rokje een flink stuk omhoog zodat ik een mooi uitzicht had op haar blote benen. Ze grinnikte toen ze merkte dat ik inderdaad naar haar blote vlees keek en wees me erop dat het wél de bedoeling was dat ik ook af en toe naar de weg bleef kijken. Daar had ze natuurlijk gelijk in maar door haar gedrag werd ik zo ontzettend geil dat ik mijn lul voelde groeien. Kennelijk hadden we eindelijk een onderwerp gevonden dat ons allebei interesseerde. Om te verkennen hoe ver ze zou gaan vertelde ik haar dat ze beslist mooie benen had maar dat ik er verder niet zo veel van kon zien. “Wil je liever m’n kut zien dan?” vroeg ze plat en ongegeneerd. En vervolgde: “Je mag best mijn kut zien maar dan moet daar ook iets tegenover staan” Toen ik vroeg wat ze daarmee bedoelde zei ze: “Jij mag uitgebreid m’n kut bekijken, ik zal me zelf dan lekker klaarvingeren want ik ben zo geil als boter maar ik dan wil ik zien hoe jij jezelf aftrekt!” Ik vroeg of ze tot nog toe altijd op deze manier seks beleefde omdat ze misschien nog maagd wilde blijven maar ik werd gelijk grof door haar terecht gewezen.“Nee lul!” zei ze, “Ik ben al vaak genaaid en ik heb verschillende jongens gepijpt maar ik heb nog nooit echt gezien hoe het geil uit een pik spuit. Die knulletjes waarmee ik naar bed ga zijn nooit te remmen. Hup, voor je het weet heb je een leuter als een honkbalknuppel in je kut maar voor je er plezier in krijgt komt de zak al klaar en word je met een van geil druipende kut aan je lot overgelaten. Het werd hoog tijd om de auto aan de kant te zetten want verder rijden was echt onverantwoord geweest. Op een landweggetje ergens achteraf parkeerde ik de auto en we stapten uit. Behalve de vogels waren we totaal alleen. “Nou, laat zien dan” bedelde ik. Ze schortte haar rokje op en trok haar kleine slipje uit. Het delicate spaarzaam behaarde kutje stond in schril contrast met haar ordinaire taalgebruik. Ze leunde met haar kontje tegen het voorspatbord van de auto, duwde haar kut naar voren en begon zich al staande te vingeren. Ik haal mijn lul uit mijn broek en broek en begon mezelf met rustige lange halen af te trekken. “Shit, wat een geil gezicht zo’n rukkende kerel” hoorde ik haar zeggen, en vlak daarop kwam ze zuchtend klaar.
Toen kwam ze naar me toe en keek gefascineerd naar mijn gezwollen paal. “Ik heb nog nooit een stijve lul bij daglicht gezien” bekende ze en ze vroeg of zij het laatste stukje rukwerk mocht doen. Van mij mocht alles, als ik mijn zak maar kon legen dus na een hoofdknikje van mij kwam ze op haar knieën naast me zitten. Ik voelde een zachte warme hand om mijn leuter en voorzichtig bewoog ze het velletje heen en weer. Ik wilde er eigenlijk bij gaan liggen maar ik was al te ver heen. Staand in de vrije natuur met m’n broek om de enkels en de handen van tienersletje om mijn pik liet ik mijn zaad de vrije loop. Ze zat met haar gezicht vlak bij mijn eikel toen de eerste krachtige straal geil uit mijn pik spoot. Haar greep verstevigde zich en met enkele stevige rukken trok ze de rest van het sperma uit mijn lul. Ze kon haar ogen niet afhouden van de dikke warme zaadstralen die vlak voor haar in het gras spoten en toen het spuiten in druppelen veranderde nam ze mijn lul in haar mond en likte de laatste restjes af. Ik trok mijn broek weer aan en gaf haar een kus. Toen stapten we in de auto en stelde ik voor om nog zo’n tweehonderd kilometer verder te rijden en daar en hotelletje voor de nacht te zoeken. Eén kamer zou wel voldoende zijn.
Aantal keer gelezen:
461
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)