Spannendverhaaltje.nl

Nieuwe Buren 3a

-
10-06-2011
Hallo allemaal,

Ik heb jullie in NB2, al het een en ander vertelt over de waargebeurde spanningen tussen mijzelf en onze nieuwe buurvrouw Mickey. Hieronder nog zo'n voorvalletje van de afgelopen maanden:

Wij zijn bezig om een nieuw terras aan te leggen en zijn al een tijdje opzoek naar mooie grote tegels. Na wat op internet gespeurd te hebben vond ik een adresje waar ze veel assortiment hadden en het leek niet eens zo duur. Zo had ik een afspraak gemaakt om er op donderdagmiddag heen te gaan om eens te gaan kijken. Mijn vrouw kon niet mee want die moest werken, dus reed ik even langs onze bevriende buren om te vragen of Peter (zo heet de man van Mickey) zin en tijd had om mee te rijden. Zin had hij wel maar moest nog het een en ander doen, dus stelde hijzelf voor of Mickey geen zin had om mee te gaan (het liep dus precies zoals ik gewild had!!). Ik zei dat ik dat prima vond en Mickey had er ook wel zin in dus een kwartier later waren we samen opweg naar eindhoven om naar tegels te gaan kijken.
Gezellig kletsend vorderde de rit al redelijk, ik zat wel steeds een beetje naar rechts te kijken of ik iets lekkers kon zien. Ze zat daar in een grijze trainingsbroek met een sexy hempje erop (het was zomer en erg warm). Ik had zin om wat lichamelijk contact te maken want voelde me geil. Zei af en toe iets plagends en pakte haar dan met mijn rechterhand ff vast bij haar schouder of knie. Hmmm dit smaakte naar meer maar hoe deed ik dit zonder een "blauwtje" te lopen? Hand op de versnellingspook en voorzichtig met de buitenkant van mijn hand langs haar benen strelen. hmm ze leit het toe maar reageerde er verder niet echt op. wat nu? Stapje verder proberen: legde mijn volle hand nu op haar bovenbeen en begon een beetje masserende bewegingen te maken. Dit kon ze toch niet meer als toevallige aanrakingen zien? Dit was pure (on)gewilde sexuele intimidatie.
Maar ze reageerde prettig en deed heel subtiel haar beentjes iets uit elkaar, deze kleine bevestiging zag ik als een teken dat ik verder mocht gaan. Het gesprek was inmiddels gestaakt en naast mijn aandacht vooor de weg concentreerde ik me nu volledig op mijn hand die (in een iets onhandige houding) op haar been lag, net iets boven de knie, maar hij wilde hogerop. Alleen daar werd het nauwer door het verbrede van haar bovenbenen. Maar dit probleem werd opgelost vanuit haar kant, ze ging iets verzitten zodat er weer wat ruimte kwam tussen haar beentjes en ik lekker door kon gaan met strelen van haar been/dij.
Het was een zachte traingbroek, zo eentje waar je heerlijk mee kunt spelen en af en toe het onderliggende vlees vast kunt pakken. Ik ging door met het opgeilen van mijn bijrijdster en bleef haar reakties volgen vanuit mijn ooghoeken om eventuele signalen op te vangen. Na eentijdje zo gereden te hebben zag ik dat de eindbestemming naderbij kwam en wilde toch even haar poesje aan raken. Dus hand iets haar boven gemasseerd en met mijn pink even langs haar kutje gestreeld. Nu dacht ik toch even een kreuntje gehoord te hebben. Hmm lekker hoor, ik had een inmiddels volledig stijve paal in mijn broek en liet dit ook merken door hem af en toe ff vast te pakken en te bewegen. Het was een heerlijk tafereel. Inmiddels was ik zo geil dat ik haar knieŽn liet voor wat ze waren en me volledig eigenlijk op haar poesje richtte. Ik was haar gewoon door de stof heen aan het vingeren en ze liet het volledig toe en gezien haar iets onderuit gezakte positie met toch wel wijd de beentje uit elkaar, genoot ze er ten volle van.
We waren in Eindhoven, gingen tegelskijken. Ze fatsoeneerde zich even, keek ff tussen haar beentjes en zag een klein nat plekje door de stof heen en lachte een klein beetje. Stapte uit en lieten ons informeren over van alles en nog wat omtrent tegels. Maar ik had al zin in de terugweg..... wordt vervolgd.
bvr48@hotmail.com
Aantal keer gelezen:
260
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)