Spannendverhaaltje.nl

Nieuwe buren - 2

-
16-08-2010
Ik neem plaats achter mijn computer en sluit het programma waarbij mijn webcam elke 20 seconde een foto neemt van mijn studeerkamer af. Ik heb natuurlijk al een aantal fraaie plaatjes maar je kunt er nooit genoeg hebben. Ik brandt al dat moois op een cd, en plaats hem willekeurig tussen de andere. Ik print ook nog een nieuw briefje voor Cindy met instructies om morgen ochtend 11:00 bij mij voor de deur te staan. Met de smoes dat ik wat gereedschap kwijt ben bel ik een uur later aan. Karin doet open. Waarom bel je? Je hebt toch een sleutel. Ze vraagt niet eens wat ik kom doen. Ik loop naar Cindy's kamer terwijl ik zeg dat ik iets heb vergeten. Cindy is niet in haar kamer, snel kijk ik in de kast. De doos met speelgoed is verplaatst, een goed teken. Ik trek hem uit de kast en een snelle blik leert mij dat de butt plug weg is. Nu nog controleren of hij op de juiste plek is beland. Ik loop de slaapkamer uit op zoek naar Cindy. Ik vind haar in de keuken waar ze wat dozen aan het uitpakken is. Ik ga naast haar staan terwijl ze gestrekt iets in het keuken kastje stopt, mijn hand leg ik op haar kontje.
Ik voel iets hards tussen haar billen, en druk er hard op. Verschrikt kijkt ze me aan. Ik knik goedkeurend naar haar en geef haar een kus. In 1 beweging stop ik het briefje met instructies onder haar bloes tussen haar tieten. Precies om 11:00 gaat de bel. Ik laat Cindy binnen terwijl ik bedenk dat ik niks gezegd had over aanbellen. Ik grijp haar tieten vast en constateer dat ze geen BH aan heeft. Je kunt wel luisteren trut zeg ik maar lezen is moeilijk voor je he! Aanbellen terwijl dat er niet stond, Dom wicht, ik knijp voor straf enkele keren zo hard ik kan in haar bollen. Meekomen. Ik loop met grote passen naar de speel(studeer) kamer. Ik trek mij short uit (ben ook net wakker) en neem plaats in mijn stoel. Ik kijk haar aan en zonder dat ik iets zeg, trekt ze haar bloes en broek uit en gaat op haar knieŽn zitten. Goed zo, slet je leert snel, brom ik. Ik pak mijn "strakke" knijpers en gooi ze naar haar toe. Plaats die maar op je tepels. Dit heeft ze vaker zelf gedaan constateer ik nadat ze vakkundig haar tepel eerst nog harder maakt, en dan de knijper wil plaatsen. Verschrikt kijkt ze me aan als ze voelt dat de spanning op deze versie toch wel wat beter is dan die ze blijkbaar normaal gebruikt.
Is er iets vraag ik, ze schudt nee waarna ze heel langzaam de knijper los laat en een kleine grom van pijn laat horen. Bij de volgende bijt ik haar toe dat ik niet heel de dag de tijd heb. Deze gaat sneller en ze klemt haar tanden op elkaar. Mooi, zeg ik, je hebt grote borsten kijk eens of je dit bakje leeg kunt maken. Ik schuif een bakje met ongeveer 40 normale knijpers naar haar toe. Ik zie haar slikken maar dapper begint ze knijper voor knijper te plaatsen op die heerlijke strakke tieten. Als de bak leeg is loop ik, mijn slavin mee trekkend aan haar rode haar, en een inmiddels stijve lul van het schouwspel, naar de slaapkamer waar ik haar laat knielen voor het bed. Langzaam duw ik haar voorover, haar tieten met knijpers worden nu plat gedrukt op het bed. Ze laat een kreet van pijn, en ik zeg haar stil te zijn of anders zwaait er wat. Ik neem achter haar plaats en voel aan haar kut. Lekker nat, dat dacht ik al.
Ik maak 2 vingers nat in haar kut en probeer ze in haar anus te duwen. Zonder weinig weerstand glip ik naar binnen. Ze is zeker geen maagd aan deze kant, en de butt plug heeft ook geholpen. Ik richt mijn lul en maak hem, met een paar harde genadeloze stoten, in haar kut nat. Ik richt mij op en plaats mijn pik tegen haar anus. Langzaam glijd ik in haar darmkanaal, terwijl ik hard op haar rug druk (Er is geen betere manier om pijn te bestrijden dan met meer pijn op een andere plek.). Ze gilt van pijn en ik geef haar een harde klap op haar kontje, STIL. Langzaam begin ik haar kontje te neuken. Ik voer het tempo op en al snel kom ik diep in deze seks slet klaar. Ik zak uitgeput voorover mijn eigen gewicht drukt nu ook nog op haar borsten, en rol na enkele minuten van haar af. Mijn half stijve pik schiet uit haar kontje, en besluit dat cindy hem ook maar meteen schoon moet maken. Ik pak haar hoofd en trek het naar mijn pik, schoonmaken zeg ik. Langzaam begint ze met likken, ze is erg grondig en mijn pik wordt weer stijf. Ik vraag haar of ze klaar wil komen? Ja meester antwoordt cindy.
Mooi klim dan maar boven op die pik en rijdt je zelf maar klaar. Ze gehoorzaamt en ik zie haar met knijpers gevulde borsten (enkele zijn er al afgegaan) boven mij verschijnen. Ze laat zich op mij zakken en begint te rijden. Ik zie die mooie borsten op en neer deinen, oo wat geil ik neem een knijper vast op de omhooggaande beweging en hou hem vast, klik en hij is los op de neergaande. Zo ga ik door tot alleen de tepel knijpers over zijn. Ik merk dat cindy haar hoogte punt nadert en trek met een ruk de tepelknijpers los. Gillend komt ze klaar. Ik neem haar tepels en masseer de pijn weg terwijl zij rustig door blijft pompen op mijn pik. Ik zeg haar tussen mijn knieŽn plaats te nemen en verder te zuigen. Op het moment dat ik klaar kom trek ik mijn pik uit haar mondje en spuit witte klodders in haar gezichtje en rode lokken. Kleed je maar aan en kom vanavond om 20:00 terug. En zorg er voor dat die kut van je geschoren is. Met sperma in haar haren en op haar gezicht loopt ze weg. Tijd om mijn assortiment met speelgoed uit te breiden.
Postbode elastieken, cola flesje, bierflesje en een wijnfles zijn mijn vangst. Toch maar even boodschappen gaan doen.. Na enkele shops bezocht te hebben, stal ik mijn aanwinsten uit in mijn speelkamer: verschillende soorten en maten dildo, vacuŁm pompje, bal-gag, glijmiddel, pols en enkel boeien, zweep, tepelklemmen en een video camera. Om 7 uur hoor ik Karin weggaan. Een uur later gaat de bel, Cindy staat in haar badjas voor de deur. Ik gebaar haar om deze open te doen, en zie dat haar kutje mooi glad geschoren is. Als ik haar binnen wenk blijft ze vertwijfeld staan. Ze stamelt iets over dat Kim het weet. Wat weet kim vraag ik haar, ze vertelt dat kim haar betrapt heeft tijdens het scheren, en dat ze ook de beurse plekken op haar borsten zag en het sperma. Toen heeft ze alles verteld over "de nieuwe buurman". En nu wil zij ook graag meespelen, ze zit thuis te wachten. Mijn pik begint te steigeren bij de gedachte om jonge kim ook onderhanden te nemen. Maar ik speel het cool en zeg cindy, haar badjas hier te laten, en kim en haar doos met speelgoed te gaan halen. Naakt loopt ze naar hun voordeur, en roept naar kim dat ze ook mag komen.
Terwijl cindy de doos pakt komt kim naar mij toe. Met een keurende blik kijk ik haar aan, Jezus wat een lekker meisje. Uitkleden gebied ik kim, ze kijkt me met vragende ogen aan. Ja hier in de gang antwoord ik. Snel kleedt ze zich uit en met neergebogen hoofd blijft ze staan. Mijn lul steigert weer bij de aanblik van haar recht vooruit staande borsten (cup-C), tiener kutje, strakke kontje en haar losse lange blonde haren. Mooi brom ik, kom maar binnen. Cindy komt met de doos te voorschijn en neemt meteen de kleren van kim mee naar binnen. Daar staan ze dan de 2 dochters poedel naakt in mijn hal. Ik wenk om mee te gaan naar de speelkamer. Ik neem de handboeien, enkel boeien en spreidstang en zeg cindy dit bij kim om te doen. De pols boeien doe ik om bij cindy en zet haar met haar rug vast tegen de muur aan 1 van de haken. Met de bal-gag maak ik mijn roodharige gillertje stil. Ik bekijk mijn werk en besluit om met de postbode elastieken een snelle borst bondage aan te brengen. Op de vooruit priemde bollen van cindy zet ik de strakke plastic knijpers.
Ik zie de pijn in haar ogen maar ze geeft geen kick. Met open mond staat kim te kijken, snel grijp ik de slip van cindy die ze achter heeft gelaten en prop hem in haar mond. Mooi die is ook stil nu, vervolgens leg ik kim op de grond. Ik knoop een stuk touw aan de spreid stang en het andere gaat door een haak in het plafond. Ik takel haar omhoog totdat de blonde haren net niet de grond raken. Ik trek kim aan haar tepels naar voren en laat los. Daar schommelt ze dan heen en weer in mijn speelkamer. Op het dode moment pak ik haar tepels weer vast en hou haar in deze positie. Ze kreunt maar verder niks. Nu haar tepels lekker opgerekt zijn pak ik de lijmklemmen met ketting en plaats deze op kims spenen. Ik draai de klemmen aan tot ze begint te kreunen en geef dan nog 2 slagen extra. Ik trek haar weer naar voren aan de klemmen en constateer dat ze strak genoeg zitten. Een eind touw maak ik vast aan de lijmklemmen ketting en haal hem door een haak in de muur. Langzaam voor ik de druk op waardoor kim schuin komt te hangen. Ze hangt nu aan haar tepels en enkels. Zo zeg ik hard op, even mijn werk vastleggen, en haal de video camera te voorschijn. Uit alle hoeken neem ik shots, als ik inzoom op kims kutje zie ik de lichte blonde beharing.
Ik maak cindy los en gebied haar de scheerspullen te halen. Ik kijk de schuddende bollen na, als ze naakt de deur uitloopt en binnen enkele ogenblikken weer verschijnt. Met een twinkel in haar ogen geeft ze mij de spullen. Wil jij het doen vraag ik haar. Ze knikt ja. Mooi dan kijk ik wel toe. Vakkundig scheert ze de kut van haar zus glad. Als ze klaar is gaat ze op haar knieŽn zitten. En betast even haar inmiddels opgezwollen pijnlijke borsten. Ik wenk haar dichterbij te komen, en vraag haar of ik de knijpers moet verwijderen. Heftig knikt ze ja. Mooi, dat doe ik dan wel met de zweep, zeg ik met een brede grijns. Met grote ogen kijkt ze me aan, en beschermend legt ze haar handen over haar tieten. Handen op de rug, slet bijt ik haar toe, langzaam gehoorzaamt ze. Met een kletsende zweep op haar bollen probeer ik de knijpers van haar tepels te slaan. Na 10 keer zijn beide knijpers er af. Verwijderen de elastieken ook maar slet. Cindy masseert even op erotische wijzen haar pijnlijke borsten. Tijd om te testen of je goed geschoren hebt cindy. Ik geef haar een zweep en laat haar in spreid stand voor haar zusje staan. Ik maak de tepelketing van kim los en geef haar een duw, waardoor ze gaat draaien.
Ik ga achter cindy staan en instrueer haar om de zweep tussen de benen van haar zusje te laten kletsen. Als het niet hard genoeg is, dan geef ik jou een pets met deze zweep tussen je eigen dijen. Ze probeert haar draaiende zus goed te raken maar het lijkt nergens op, KLETS zegt mijn zweep. Beter je best doen trut zeg ik. Pets, KLETS, pets, KLETS na een paar keer heeft cindy het door en laat de haar zweep met regelmaat hard neerkomen tussen de dijen van kim. Kim kronkelt in haar boeien van al deze aandacht. Na een tijdje stop ik de draai beweging van kim en zeg cindy dat blanke strakke kontje van haar zus mooi rood te maken. Fanatiek begint cindy met de zweep te slaan. Als het kims achterwerk mooi rood is wijs ik naar haar tieten. Nog harder begint cindy te slaan en vergeet daarbij de platte buik van haar zus niet. Ik merk dat kim hard kreunend bijna klaar komt. Snel pak ik een dildo en met 1 beweging schuif ik hem in haar natte grot. Met een gil komt ze klaar.
Als ik kim los gemaakt en de bal-gag verwijdert heb bij cindy neem ik plaats in mijn stoel. Daar zitten ze dan 2 naakte onderdanige slaafjes. Wat is het leven soms toch mooi. Ik betast mijn harde lul en besluit dat daar eerst iets aan gedaan moet worden. Ik wenk beide dames om mij te gaan pijpen, wat ze vakkundig doen. Als ik super stijf ben en bijna explodeer, druk ik beide hoofden weg. En vraag aan de dames in welk kontje ze dit apparaat willen hebben? Kim kijkt vertwijfelt naar haar grote zus, die zegt dat zij het wel doet. Cindy klimt boven op mij, en met wat hulp van haar zusje en KY-jelly, schuif ik voor de 2de keer deze dag in het kontje van cindy. Ik pak haar bollen vast en beweeg haar hardhandig op en neer. Kim neemt de video kamera ter hand en legt alles vast. Met een harde brul spuit ik mijn lading diep in cindy's ingewanden. Ik duw cindy meteen weg en trek kim bij haar blonde haren naar mijn pik en maak haar duidelijk hem schoon te likken.
Ik bedank mijn sletjes en zeg hun de tepelkettingen om te doen. De halsband en bal-gag doe ik bij Kim om en in. Als een hondje neem ik haar mee naar de woonkamer. Ik gebied cindy om te volgen en een vibrator en video camera mee te nemen. In de kamer zeg ik kim drinken in te schenken en daarna op haar knieen plaats te nemen naast mijn zijde. Ik pak de kamera en gooi de vibrator naar cindy die op de andere bank zit. Maak er eens een mooi showtje van, zeg ik haar terwijl wij even relaxen. Als Cindy klaar is gekomen op de vibrator besluit ik dat het tijd is om het kontje van kim te gaan onderzoeken. Ze kan een redelijk grote dildo in haar kutje in 1 keer hebben, van de foto's weet ik dat ze van achteren geen maagd meer is. Maar van mijn pik wou ze niks weten. Ik neem de dames mee terug en vraag cindy om kim vast te binden voor over gebogen op de stoel. Ik geef cindy de voorbind dildo en zie nu pas dat het een luxe model is. Zo eentje met 2 inwendige dildo's (voor kutje en kontje) en 1 grote dildo aan de voorkant.
Ik complementeer haar uitrusting met de 1/3 cup BH waardoor haar tepels vrijblijvend en de tepelklemmen kunnen blijven zitten. Zo ga je zusje maar eens in haar kontje neuken, maar bereidt haar even voor door telkens een iets grotere deeldo in haar kontje te stoppen. Ik zie kim verschrikt opkijken uit haar gebonden positie. Cindy begint met de butt plug, deze gaat gemakkelijk en wordt daarna vervangen door een iets dikkere deeldo. Cindy neemt de tijd voor elke deeldo en vibrator. Enkele minuten bewegen en daarna een iets grotere gebruiken. Na een minuut of 20 is kim geheel klaar gemaakt voor de voorbind lul van cindy. Die zij zonder moeite in de anus van haar zus schuift. Nu begint, door de inwendige deeldo's, voor cindy de lol pas echt. Ik ga achter haar staan en hardhandig masseer ik haar borsten, terwijl ik haar aanspoor d'r zus nog harder te kont neuken. Al snel komt ze met een wilde schreeuw klaar, waarop ik hard aan de tepelketting trek om de sensatie te versterken.
Tussen kim's benen zie ik het geil glinsteren en uiteraard ben ik zelf ook niet geheel immuun voor zulke geile zaken en besluit om dat jonge grotje van kim eens verder te verkennen. Ik neem plaats achter mijn jonge slavin en richt mijn eikel op haar kutje. Ik zie de lipjes langzaam opengaan en mijn eikel verdwijnt in haar hete neuk kanaal. Ik blijf resoluut doordrukken en langzaam glijd ik geheel in haar. Ik begin rustig te pompen. Cindy begrijpt inmiddels dat zij even rust heeft en filmt het geheel, terwijl ze met haar borsten speelt. Ik voer het tempo op en bij elke penetrerende stoot begin ik kim op haar kontje te slaan. Lang kan ik mij niet beheersen en begin als een razende in haar te beuken, om mijn brandende ballen te kunnen legen. Wat ook snel gebeurt. Terwijl ik mijn lading in kim spuit voel ik haar verstrakken en uit de gesmoorde kreet concludeer ik dat zij het ook wel lekker vond. Als beide dames weer zijn losgemaakt ofwel van speelgoed ontdaan, behalve de tepelklemmen die vindt ik gewoon te geil staan om los te maken, geef ik hun een lange kus en wens beide een goede nachtrust. Bij de deur vraag ik of ze zich morgen weer om 11 uur willen melden, zoals ze nu de deur uit gaan.
Aantal keer gelezen:
692
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)