Spannendverhaaltje.nl

Nieuw buren

-
12-08-2015
Hey Ik ben Jonas. Ik ben een sportieve man van 19 jaar. Een paar maand geleden is het huis naast ons verkocht. Een hele tijd kwamen er werkmannen renoveren en zag ik vanuit mijn kamer dat er ook een zwembad in hun tuin werd geplaatst. Vorige maand trokken de nieuwe eigenaars erin. Het was een welgesteld koppel van rond de 45 jaar schat ik. De man was iets zwaarder gebouwd en kalend, zijn vrouw was een slanke blondine die meestal nette kleren droeg met altijd naaldhakjes. De man had een mooie job en de vrouw was huisvrouw.

Ik zag de mensen regelmatig en ze zwaaiden altijd vriendelijk. Een paar weken geleden was ik vooraan ons gras aan het maaien toen ik plots achter mij iemand ‘hoi’ hoorde zeggen. Ik draaide me om en daar stond onze nieuwe buurvrouw. Ze was net gaan joggen en had een spannende joggingbroek aan en een spannend roze topje. Ze was super vriendelijk maar ik kon maar moeilijk niet naar haar borsten staren. Na een leuk gesprekje ging ze haar douchen zei ze en stapte verder. Ik keek naar haar en zag de lijnen van haar string duidelijk door haar broek doorkomen en prachtige billen geaccentueerd in de spannende broek.

Twee dagen later kwam mijn vader thuis en zei hij me dat de buurman had gevraagd dat ik niets wou bijverdienen en bij hun wekelijks het gras wou gaan maaien. Ik wou dat wel doen en dus woensdag na het school ging ik naar de buren. Ik belde aan en de buurvrouw deed open. Ze liep voor me uit naar de woonkamer weer in een mooi strak kleedje en naaldhakjes. Ze gaf me iets te drinken en we spraken een beetje. Hierna ging ik naar buiten en begon het gras te maaien.

Na een tiental minuutjes zag ik dat ze buiten kwam. Ze droeg nog steeds haar naaldhakjes en een badjas. Ik dacht dat ze ging zwemmen want het was mooi warm weer. Ze bleef naast het zwembad staan en als ik bij haar passeerde wenkte ze me. Ik zette de grasmaaier uit en ze vroeg of ik er iets op tegen had dat ze effe zou zonnebaden. Natuurlijk niet zei ik, het was tenslotte haar tuin. Oke super antwoordde ze en ze liet haar badjas zakken. Ze was helemaal naakt. Ik zag haar prachtige stevige borsten voor me. Het was zeker een D cup en ze had stijve tepels. Ze had een mooie strakke buik en onderaan was ze mooi geschoren met in het midden een prachtig streepje. Ze draaide haar om en stapte naar een ligstoel. Ik stond vastgenageld te staren naar haar kontje. Ze had super strakke billen. Ze deed haar naaldhakjes uit en legde haar neer.

Met een erectie in mijn broek ging ik weer verder het gras maaien. Als ik klaar was plaatste ik de grasmaaier in het tuinhuis en ging ik naar haar toe. Ze lag op haar rug en ik had echt moeite om te te concentreren op wat ze zei. Ze vroeg dat ik zin had om even te zwemmen. Het was warm en ik had wel zin om meer van haar te zien dus zei dat ik vlug men zwembroek ging halen. Waarop ze lachte en vroeg dat ik zwom met een zwembroek. Ze stapte naar het zwembad en ging erin via het laddertje. Kom lekker naakt zei ze. Ik bleef even staan en deed dan mijn kleren uit. Mijn boxer deed ik uit met mijn rug naar haar want ik had nog steeds een erectie. Ik ging bij in het zwembad en we zwommen een beetje. We eindigden in een hoekje aan het praten tot ze plots mijn penis in haar handen nam. Lekker groot en hard zei ze. Het schaamrood stond op mijn gezicht en ze deed me tegen dat ik op de rand moest gaan zitten. Ik zette me op de rand en ze begon me stevig te pijpen. Ze nam mijn hele penis in haar mond en zoog stevig door. Al mijn spieren trokken helemaal samen. Ze was duidelijk een specialist. Ze bleef maar pijpen en ik stond op het punt van te ontploffen. Ik probeerde me te beheersen maar ik spoot met een enorme kracht alles recht in haar mond en op haar gezicht. Ze slikte alles door en veegde haar gezicht proper en likte het op.

Ze trok me weer in het zwembad en kwam tegen me schuren. Ik nam haar borsten vast en begon haar stijve tepels te likken. Ze ging op de rand zitten en deed haar benen open. Ze had prachtige grote schaamlippen. Ik streelde ze en liet mijn vinger erin glijden. Hierna begon ik haar te beffen. Ze ging op haar rug liggen en kreunde zachtjes. Ik liet mijn tong tussen haar lipjes glijden en likte haar clitoris. Ik befte lekker door maar het duurde een hele tijd voor haar ademhaling stevig omhoog ging en ze lekker kreunde. Ze gleed met haar hand door mijn haren. Haar buikje kwam omhoog en ze tilde haar benen ook in een hoek van 90 graden. Ze begon zachtjes te trillen en ik voelde haar hand op mijn hoofd stevig nijpen. Ik zoog lekker aan haar vagina en met een luide kreun en diepe zucht kwam ze klaar, op hetzelfde moment kwam er uit haar vagina een kwak vaginaal vocht.

Ik kroop uit het zwembad en ging naast haar liggen, ze kwam onmiddellijk op me liggen en ze hijgde nog uit. We stonden op en ze deed haar badjas aan en ik mijn kleren. Ik ging naar huis en we zagen elkaar nog een keer op straat waarop ze weer zwaaide.

De woensdag erna ging ik weer naar de buren om het gras te gaan maaien. Ik belde aan en had alweer een halve erectie en hoopte op een herhaling. De deur ging open en ze stond voor me met een spannende rok, een topje, netkousen en naaldhakken. Weer gingen we naar de living en en ging ze me iets te drinken halen. Ze gaf het glas aan me en ging voor mij staan. Ze deed haar topje uit en droeg eronder een zwart corset met kant, onmiddellijk kreeg ik weer een erectie. Ze liet haar rokje zakken en droeg er een zwarte kanten string onder. Ze kwam naar me toe en deed al mijn kleren uit. Waarop ze weer mijn harde penis in haar mond had en me bon te pijpen. Ze stopte relatief snel en gooide haar slipje uit. Ze kwam op me zitten in de zetel en nam mijn penis. Ze zette mijn harde pik tegen haar natte lipjes en ging er dan helemaal op zitten. Ze was zo nat en warm en begon hevig op en neer te wippen op me. Ze was zo nat dat ik druppels over mijn balzak naar beneden voelde lopen. Ze ging echt hevig te keer en ik voelde dat ik dit niet lang meer kon houden. Ze sprong van me af en trok me mee naar boven. We liepen de slaapkamer in en ze ging op bed liggen en gooide haar benen open. Ik begon haar weer te beffen. Luid kreunde ze en ze bewoog heel veel. Op en neer, naar voor en achter. Ze kwam weer zalig klaar en weer kwam er een kwakje sap uit. Ze duwde me op mijn rug en pijpte me een tiental keer heel diep. Hierna kwam ze boven op me zitten en begon ze me weer hevig te bereiden.

Ze ging stevig op en naar en ademde heel snel. Ze plofte op mij met haar stevige borsten en met haar hoofd naast mijn hoofd en stopte met te wippen. Ik ging nog door en samen kwamen we hard klaar. Ik kwam klaar in haar warm poesje. Ze bleef nog een tijdje op me liggen en streelde me. Hierna ging ze recht zitten op haar bed en bedankte ze mij. We bleven er even zitten en spraken nog. Toen ze zich wou rechtzetten zag ik dat mijn sperma uit haar poesje liep. Op de hoek van het bed deed ze haar netkousen uit, liep naar de kast, deed een bh en slipje aan en vervolgend ook een jurkje. Ze ruimde al haar andere kledingstukken op en vertrok naar de winkel.

Ik ging buiten het gras maaien en ging naar huis als ik klaar was. Ik kijk al echt uit naar volgende week woensdag…
Aantal keer gelezen:
1732
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)