Spannendverhaaltje.nl

Niet vreemdgaan?

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Collin meer verhalen van Collin Lui lig ik in mijn slaapzak. Alle anderen zijn naar wedstrijden aan het kijken of boodschappen in het dorp aan het doen. Ik ben moe. Gisteren te laat geworden en veel drank. Ideaal trouwens zo'n legertent. Je kunt er met gemak met twee teams in. Ik sukkel in slaap.
Ver weg hoor ik iemand de tent binnenkomen. Slaperig open ik mijn ogen en zie ik Judith voorovergebogen staan. Ze zoekt in haar sporttas en pakt er een handdoek en ondergoed uit. Ze stroopt haar badpak omlaag. Ze bukt zich om haar handdoek op te pakken. Ik kijk recht in haar kale kutje!!! Ze heeft niets in de gaten en gaat zich uitgebreid afdrogen. Ze zet haar benen wijd uitelkaar en droogt haar kutje en kontje af. Dan trekt ze een mooi wit broekje aan en trekt een strak shirtje over haar kleine stevige tietjes.
Plots draait ze zich om. "Jij slaapt niet echt he?" Ik open mijn ogen. Ze ziet aan mijn gezicht dat ze gelijk heeft. "Wat zal Anita daar van zeggen dat je mij hebt liggen begluren?" Ik verschiet van kleur want mijn vriendin is vreselijk jaloers en echt een bitch als ze kwaad is. "Heb je een stijve? Laat zien!" commandeert Judith. Ik rits de slaapzak open en mijn stijve lul steekt door de gulp van mijn boxershort naar buiten. "Trek er eens aan" zegt/vraagt de twintigjarige geile meid. "Wat denk je dat Joost dat daarvan zeg vraag ik aan haar?" Die zal dat vast niet kunnen waarderen.
"Als je elkaar niet aanraakt ga je niet vreemd" is haar antwoord. "Maar ik ga niet aan mijn pik rukken als jij niet wat inspiratie brengt. Ga jij lekker met je doosje spelen dan zal ik me aftrekken"
Ze zegt niks maar trekt haar slipje naar beneden en gaat wijdbeens op haar luchtbed zitten. Ik trek mijn short uit en sluit mijn hand om mijn hete lul. Het vel voelt zacht aan. De aders zijn dik gezwollen en een geile scheut trekt door mijn lijf als ik zie hoe Judith met een hand haar lipjes spreidt en met de duim en wijsvinger van de ander haar klitje vastpakt. Ze grinnikt. "kom eens dichterbij zodat ik je vette lul beter kan zien" "en ik je kutje kan ruiken" antwoord ik. Ik schuif tot op het luchtbed naast het hare. Buiten klinkt de muziek van Normaal, je hoort de fluitjes van de scheidsrechters en binnen in deze legertent lig ik aan mijn pik te trekken met voor mijn neus de mooie glimmende pruim van Judith. Ze stopt haar wijsvinger in d'r kutje. Ik vraag haar hoeveel vingers er in passen. Ze antwoord dat dat afhangt van haar stemming. Ze haalt de vinger eruit en ik zie dat er draadjes geil aan zitten. Een heldere druppel voorvocht parelt uit mijn eikel en ik wrijf hem voorzichtig uit over mijn paarse knop. Ik schok; oei wat is die gevoelig. Tussen haar billen zie ik haar aarsje. Ze streelt het stukje tussen kutje en kontje. O wat geil zeg. Ik sta op springen. Ik stop even met trekken.
"Waarom doe je dat?". Ik leg uit dat ik anders al klaarkom en ik wil het zolang mogelijk uitstellen.
Ze knikt alleen maar en buigt zich een beetje voorover om twee vingers naar binnen te drukken. Ik hoor haar soppen. Het geil zit aan haar vingers en haar borstjes gaan op en neer als ze zucht. Ik kan het niet laten en steek mijn wijsvinger in haar mondje. Ze zuigt erop alsof het een pik is. Met mijn andere hand knijp ik in haar harde appeltjes. Als ik in haar tepels knijp komt er een kreuntje uit haar keel. De vinger haal ik uit haar mondje en druk hem tegen haar anus. Ze kijkt me aan maar zegt niks. Ze kantelt haar bekken ietsjes zodat ik beter haar lekkere reetje kan vingeren. Zij pakt mijn hete paal en trekt er hard aan. Ze spuugt een klodder speeksel op mijn eikel en wrijft hem uit.
Ze haalt haar vingers uit haar kut en met die natte vingers omsluit ze mijn paal. Mijn wijsvinger diep in haar kontje en mijn duim verdwijnt nu in haar gladde hete kutje. O dit is zo geil.
Ze kijkt me aan, lacht, zucht, steunt en kreunt zachtjes. Ik kan me ook niet meer beheersen en grom diep uit mijn keel. Ik wil haar neuken. "een andere keer geile beer. Laat me nu komen. Ik wil je geil uit die lul zien komen." Ik rag mijn vingers in haar holletjes en Judith melkt mijn keiharde lul. "Ow ik kom" zucht ze; "ga dooooooorrrrr". Ik ruik de heerlijke geur uit haar pruim en reet, ik zie haar bezweette gezicht geconcentreerd op haar komende orgasme en ik voel hoe het zaad in me begint te borrelen. Ik houd het ook niet langer. Judith komt schokkend en schuddend klaar. "ah, ah, ah" met kleine zuchtjes. Ondertussen rukt ze woest aan mijn lul. "NNNNNNNNGggggggggggggggggggggggggggnnnnnnnnnn AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA" dikke klodders spuiten uit mijn lul. Op haar arm, haar benen en slaapzak. "AAAAAAAAAAAAAAAAA" ze trekt en trekt tot ik haar pols vastpak. "ho maar gekkie, dadelijk trek je hem er nog af". Ze kijkt me glimlachend aan als ze met haar duim een klodder zaad van haar been veegt en deze in haar mondje stopt. Dan steek ik de duim die in haar kutje zat in mijn mond en zuig erop. Ik proef de smaak van haar lekkere kut. Ze kijkt me aan. Dan verdwijnt de wijsvinger in mijn mond. De smaak van haar reet valt me niet tegen. "Dat smaakt naar meer." ze knikt.
"Jazeker, wordt vervolgd, geile beer." (Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar Collsean@hotmail.com)
Aantal keer gelezen:
498
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)