Spannendverhaaltje.nl

Niet vreemdgaan 2?

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Collin meer verhalen van Collin Het is al een maand of drie geleden dat Judith en ik elkaar hebben klaargemaakt. Omdat we allebei veel in het zwembad komen is het moeilijk om het te vergeten. Zeker als je veel in badpak en zwembroek loopt. In ieder geval heb ik het er moeilijk mee. Met het beeld van haar openstaande kutje en de smaak van haar kontje is het moeilijk om te doen alsof er niks is gebeurd. Met als gevolg dat ik vaak met een goed gevulde zwembroek training sta te geven. Je kunt dan wel denken dat niemand iets in de gaten heeft, maar mensen zien meer dan je denkt.
"Hee Collin! Ik moet je wat vragen." Maud is de aanvoerster van het team en pakt me na de training bij de arm. "Wat is er?" Ze staat er een beetje bedremmeld bij. "Nou" zegt ze "ik vind het moeilijk maar ik vind toch dat ik het moet zeggen. Er gaan geruchten dat jij met Judith hebt geneukt."
"Lieve Maud, ik kan je met de hand op mijn hart zweren dat ik niet met Judith heb geneukt." "Waarom loop je dan altijd met een stijve als je met haar hebt gepraat? Er is iets aan de hand tussen jullie twee."
Ze kijkt me indringend aan. Ik heb het er moeilijk mee want ik ben altijd open en eerlijk met Maud geweest. "Heb je het er met Judith over gehad?" Maud knikt en zegt dat ze alleen maar glimlachte, alsof ze bekende. Ik denk even na en vraag of ik als ik klaar ben met trainen bij haar langs mag komen. Dat is oke.
Gelukkig heeft mijn vriendin slaapdienst en weet ze dat ik het na het trainen meestal laat maak. Maar nu niet. Het is half negen als ik bij Mauds huis aanbel. Ze doet open en ik stap naar binnen. Als ik mijn jas heb opgehangen en op de bank ben gaan zitten zegt ze: "Je kijkt alsof je iets gaat bekennen." Ik knik bevestigend. "Maar niet zoals je denkt. Ik heb niet met Judith geneukt, maar we hebben wel wat met elkaar gedaan." Vragend kijkt ze me aan. "Jeetje Maud, je wil toch niet alle details weten?" roep ik uit. "Nee eigenlijk niet" zegt ze. Ze neemt twee glazen uit de kast en schenkt ons allebei een cola malibu in. "Maar we hebben nog nooit geheimen voor elkaar gehad" zegt ze als ze mij het glas aanreikt. Dat is ook zo, en ik voel me schuldig. Ze ziet dat ik me niet op mijn gemak voel. "Luister jongen, je weet dat al je geheimen bij mij in goede handen zijn. Ik wil trouwens ook wel graag weten waarom je van haar wel een stijve krijgt en niet van mij." Ze lacht alsof ze een grap heeft verteld, maar haar ogen zeggen iets anders.
Ik kan niet anders. Ik vertel aan Maud dat Judith en ik elkaar hebben bevredigd in een opwelling en dat er daardoor nog steeds een sexuele spanning, noem het aantrekkingskracht, tussen ons bestaat en dat als ik haar zie ik weer de beelden voor me zie. Dat als ze glimlacht ik haar weer hoor zeggen dat ze mijn lul beter wil zien. Dat als ze bukt ik weer de smaak van haar aarsje proef. Dat ik gewoon ontzettend geil van haar word. Maud kijkt me aan. Sprakeloos. "Ik moet dit even verwerken" zegt ze en schenkt nog een glas malibu in. "Je hebt haar reet gelikt! en haar kut gevingerd; en zij heeft je afgetrokken!!!!! Wat denk je wat ik daarvan vind?"
Niet begrijpend kijk ik haar aan. "Ik heb haar aarsje niet gelikt, alleen gevingerd en daarna mijn vinger geproefd. Maar ik begrijp niet wat dat me jou te maken heeft."
"Alles. Ben je nou zo stom? Waarom denk je dat wij zovaak over relaties en sex praten? Omdat ik zou willen dat jouw vinger in mijn poepgaatje had gezeten in plaats van in Judiths reet. Ik zou willen dat ik je sperma in mijn mond had gekregen in plaats van dat je het over haar had gespoten. Snap je dat? Ik wil al heel lang met jou........." Ze draait zich om en rent naar boven.
Daar zit ik dan. Kut.... Ik schenk mezelf nog wat te drinken in. Zo zit ik tijdje voor me uit te kijken en na te denken wat ik verkeerd heb gedaan. Na een halfuurtje of zo hoor ik Maud weer naar beneden komen. Ze komt de kamer in. Ze is naakt. Ze is mooi. "Zeg niks"
Ze gaat voor me staan. Haar zware maar stevige borsten accentueren haar slanke lichaam. Haar buik is mooi plat en een dun streepje wijst de weg naar de plek waar haar lange benen bij elkaar komen. Ze huilt. Ik sta op en sla mijn armen om haar heen om haar te troosten. Woest duwt ze me weg. "Ik wil gvd niet dat je mijn vriend bent; ik wil dat je mijn minnaar bent; ik wil je slet zijn."
Ze trekt aan mijn trainingsbroek. "Doe je broek uit!!!!!! NU!!!!!!!!"
Ik schop mijn schoenen uit. Sta op en trek mijn trainingsbroek en short naar beneden. "De rest ook!" Als ik de fleecetrui over mijn hoofd heb getrokken sta ik ook naakt in de kamer.
Daar staan we dan. Opeens begint Maud te lachen, ze kan het niet helpen. Haar tieten schudden mee met het schokken van haar schouders. Ik weet niet waarom maar ook ik begin mee te lachen. Maud slaat haar armen om me heen en samen staan we gierend van de lach bloot in haar kamer.
Als we uitgelachen zijn blijven we elkaar vasthouden. De warmte van haar borsten en haar buik tegen mijn borst en pik wordt steeds merkbaarder. Bloed wordt naar mijn lul gestuwd en deze wordt steeds harder. Maud kijkt me diep in mijn ogen. We kussen, een diepe lange tongzoen. Mijn handen glijden omlaag over haar zachte rug, naar haar stevige ronde kontje. Mauds linkerhand streelt over mijn achterhoofd en haar rechterhand ligt op mijn kont. Ze knijpt in mijn billen. Mijn lul is behoorlijk stijf maar zit klem tussen onze lichamen. Als Maureen haar voeten iets uit elkaar zet zwiept mijn harde paal tussen haar benen tegen haar kutje. "mmmmm" lacht ze met schitterende oogjes. Ze laat haar hand onder mijn ballen glijden en knijpt zacht in mijn zak. "Ik wil je helemaal verkennen. Laat me alsjeblieft mijn gang gaan?" Ze neemt me bij de hand en loopt voor me uit de trap op. Ik zie haar heerlijke billen voor me als we naar boven lopen en af en toe vang ik een glimp van haar dikke kutlippen op. We gaan niet naar haar kamer maar naar de badkamer. Ze draait de douche aan. Ik moet onder de stralen gaan staan. Maureen neemt wat zeep en begint me in te zepen. "Hoe ver mag ik gaan?" vraagt ze terwijl ze met twee handen mijn harde lul zachtjes inzeept. "tot ik stop zeg" is mijn antwoord. "jij houdt van kontjes neuken, maar vind je het ook lekker als je zelf in je kont gepakt wordt?"
Dat heb ik nog nooit geprobeerd maar is wel een fantasie van me. Dan moet ik me bukken. Het warme water loopt over mijn rug en mijn reet. Ook over mijn kloten. Ik voel haar zachte handen over mijn billen gaan. Ze zeept mijn kont in en wrijft zeep tussen mijn billen. Daarbij raakt ze af en toe mijn ster. Ze neemt de sproeier uit de houder en spoelt al het zeep weg. Ik hoor hoe ze de sproeier van de slang klikt. "Spreid je billen" Ik gehoorzaam. Met een vinger streelt ze door de bilspleet. Steeds meer druk oefent ze uit op mijn anus. "ontspan lieverd" en ze geeft een klap op mijn kont. Ik voel hoe de punt van haar vinger in mijn aarsgat priemt. Steeds dieper. Ze kust mijn rug met hete zoenen. Oei, steeds dieper voel ik haar vinger naar binnen dringen. Het doet een beetje pijn maar het is wel ongelooflijk geil. Mijn pik is keihard. Als haar vinger helemaal in mijn reet zit begint ze me langzaam te neuken. Ze laat een klodder spuug tussen mijn billen vallen. Met een hand steun ik tegen de muur en de ander gebruik ik om mijn kont te openen. Dan voel ik een tweede vinger. Kan dat wel? Ja dus. O wat voelt dit goed en geil. Plots trekt Maud beide vingers eruit en drukt ze de slang in mijn aars. Oef, Ik voel het warme water in me. "Knijp je kont dicht en hou het water zo lang je kunt in je"
Ik ga recht staan zodat ik mijn kringspier beter kan spannen. Maud buigt voorover zodat ik haar rozetje kan zien. Ze heeft wat zeep op haar kroontje gespoten en met gemak verdwijnt een vinger in haar anus. Ze vraagt of ik de doucheslang in haar holletje wil stoppen. Met graagte doe ik dit. Dan gaat ze recht staan. We omhelzen elkaar en zoenen heftig. "ik houd het niet meer, ik moet naar de wc" "niks ervan hierblijven" Maud houdt me vast. Maar de druk op mijn darmen is zo groot dat ik het water eruit laat spuiten. Ook Maud leegt haar darmen. Het water uit onze beide konten loopt met het douchewater door de afvoer.
"Zo, nu ben je er klaar voor." We lopen naar haar kamer. Zoenend en voelend. Ik voel hoe nat Mauds kut is en hoe hard haar tepels zijn. Ze kreunt en steunt. Dan neemt ze mijn harde lul in haar handen en begint me hard en vakkundig af te trekken. Van de eikel trekt ze hard tot aan de basis naar beneden en weer omhoog. Ze weet wat melken is. Met een hand kneedt ze mijn ballen. Ze steekt het puntje van haar tong in mijn pisgaatje en trekt in hoog tempo aan mijn lul. In no time voel ik hoe het zaad zich een weg baant vanuit mijn zak door de pisbuis naar buiten. Owowowowowow wat is dat goeeeeeddddd. Ik sta helemaal krom als mijn lul explodeert. Mijn heupen schokken wild als het sperma naar buiten komt. Het wordt me eventjes zwart voor de ogen. Dan kijk ik naar Maud. Haar tieten zitten onder, haar hals en haar mond. Met mijn pik in haar ene hand wrijft ze met de andere mijn geil uit over haar lichaam. Zachtjes trekt ze nog aan mijn slapper wordende geslacht. Ze neemt de eikel in haar mond en zuigt er zachtjes op. Oeioei wat gevoelig. Ze blijft zachtjes zuigen en bijten. Dan voel ik hoe ze met haar wijsvinger tussen mijn billen dringt. Ik ben er klaar voor en spreid mijn benen. Als ze mijn kont vingert wordt mijn lul weer hard.
Dan stopt ze en gebiedt me om boven haar gezicht te komen zitten. Ik zet mijn knieen naast haar hoofd en laat me zakken zodat mijn ballen voor haar mond bungelen. "Iets verder" zegt ze terwijl ze tegen mijn kont drukt en zo de richting aangeeft. Ik ga de aangegeven kant op. Ze sluit een hand om mijn pik en begint er weer zachtjes aan te trekken. O Jee, haar tong drukt tussen mijn billen. O wat geilll. Ik laat me voorzichtig op haar mond zakken. Het puntje van haar tong dringt een beetje door in mijn kont. Onbeschrijflijk. Ik voel haar warme natte tong tussen mijn billen en in mijn aars. Dan wurmt ze zich onder me vandaan en gaat achter me zitten. Ze drukt me voorover.
Met lange natte halen likt ze over mijn ballen en door mijn bilspleet. Iedere keer drukt ze het puntje van haar tong dieper in me. Tjeezes wat is dit geil.....
Mijn lul staat op springen als mijn poepgat geneukt wordt door haar warme tong. Dan neemt een vinger de plaats van haar tong in. Diep penetreert ze mijn aars. En dan weer haar tong. Ik voel haar hete zuchten op mijn kont. Speeksel loopt in mijn reet en ze zuigt het weer op. Ik word gek.
Ik draai me om en druk haar op bed. Haar kutlippen staan wijd open. Dik en rood en glibberig. In een keer pomp ik mijn hete vette lul diep in haar. Hard en diep. Wham steeds harder en dieper. Wham. Haar tieten schudden bij iedere stoot. Elke keer als ik stoot kletsen mijn ballen tegen haar billen en pers ik alle lucht uit haar lijf. Ik voel haar hand om mijn ballen. Met de ander vingert ze haar aarsje. Wham diep in haar geile kut. Het zal niet lang meer duren... Wham...
Dan plaatst ze haar hand op mijn buik om me tegen te houden. Ze duwt me naar achteren tot ik helemaal uit haar ben. Haar geil verbindt ons met witte sliertjes aan elkaar. Ze leidt mijn eikel tot tegen haar openstaande reetje. Ik pers en met gemak verdwijn ik in haar strakke poepgaatje. GVD wat heet..... Ik kus haar. Ze zuigt het speeksel van mijn tong. Met beide handen op mijn kont geeft ze het neuktempo aan. o jee wat voelt dit goed. Ik zie haar dik gezwollen klit. Iedere keer als ik in haar stoot schuurt het schaamhaar over haar pareltje. OOOOOO kuuuuuttttt ik ga komen. Haar strakke aars spant om mijn lul. O jaaaa, mijn eikel zwelt en met krachtige stoten spriets ik diep inhaar reetje..
Als ze het zwellen van mijn eikel voelt komt Maud ook klaar. Ze gilt en schreeuwt. "Ja neuk me, neuk mijn reet, vul mijn aars vuile klootzak." Ze stoot met haar heupen. Nu word ik geneukt in plaats van dat ik haar neuk. Als ik met mijn duim over haar klit wrijf gaat ze nog harder tekeer. Het lijkt alsof haar orgasme blijft duren. Ze stoot zo heftig met haar heupen dat mijn lul uit haar reet floept. Een zucht van teleurstelling, maar dan drukt ze snel drie vingers in haar openstaande holletje. Heftig vingert ze haar kontgaatje. Ondertussen trek ik aan haar klitje alsof het een minipikkie is dat je aftrekt. Een volgend orgasme dient zich aan...
Weer bokt ze met haar heupen. Ik begraaf mijn gezicht in haar kruis en zuig hard aan haar kut. Ik wil alle sappen proeven. Ze wrijft haar dikke kut over mijn gezicht. Als haar orgasme wegebt kijkt ze me aan. Mijn hele gezicht zit onder haar geil. Ik lik mijn lippen af. Ze neemt mijn hoofd in haar handen. Heftig kussen we elkaar, wangen, neus, voorhoofd, mond....
Dan kijkt ze me dwingend aan.
"Neem je de volgende keer je aanvoerster wel weer in vertrouwen?" "Welke volgende keer?"
"De volgende keer als je geil bent, lul!"
"Dan kan ik net zo goed hier blijven." "Dat is je geraden......."
En zodoende hebben al mijn familie, vrienden en bekenden onlangs een verhuisbericht ontvangen. En Judith? Die komt in het volgende verhaal bij ons te gast. (Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar Collsean@hotmail.com)
Aantal keer gelezen:
716
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)