Spannendverhaaltje.nl

Niet voor het laatst

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door David meer verhalen van David Op een warme zomerdag had ik een jongen van 22 afgesproken met melissa een meisje van 20 jaar van mijn klas omdat zij boeken nodig had. Melissa was een heel mooi meisje voor haar leeftijd met een kleine c-cup vermoed ik en een welgevormd achterwerk. Ik bracht de boeken bij haar thuis langs. Ik belde bij haar thuis aan en haar moeder deed open en vertelde mij dat ik melissa op haar kamer kon vinden en dat ik haar moest vertellen dat haar moeder de hele namiddag de stad in ging met een vriendin vaan haar. Ik loop de trap op naar haar kamer. Ik stond in de deuropening en zei: ,,Leuke kamer’’. Ze merkte dat ik naar haar verlangde.
,,Goed bed ook. Moeten we dat niet uittesten?’’ vroeg zij waarbij zij me speels en uitnodigend aankeek. Ik ontweek haar ogen niet. We bleven elkaar aanstaren ook toen zij dichterbij kwam. Zij streelde mijn haar. Mijn hart begon sneller te gaan van opwinding. Zij kuste mij in mijn nek en likte mijn oor: het maakte me enorm geil. Ik pakte haar vast en wreef over haar rug en billen. Zij ging met haar hand naar beneden en nam ook mijn billen vast en begon me heviger te kussen. Ik voelde haar harde tepels tegen mijn lijf aangedrukt en voelde mijn penis heel erg hard worden. Ik raakte erg opgewonden en voelde mijn penis steeds groter worden. Ik nam haar bij haar middel en deed haar bloesje uit, waarna haar rok heel snel volgde. Daar stond zij in haar kanten blauwe lingerie op haar hoge hakken. Die schoenen gingen ook snel uit. Weer begon zij me hevig te kussen. Ondertussen hielp ze mij ook mijn kleren uit . Zij deed mijn hemd uit en knoopte mijn broek langzaam los. Daar stonden we dan, stond zij in haar kanten blauwe lingerie en ik in mijn zwarte bokser. Ik knoopte haar bh los, kuste haar borsten en likte aan haar harde stijve tepels. Ik ging op haar bed liggen en zij kwam op mij liggen. Zei snakte naar meer en meer en zei dat ook. Aan mijn stijve lul te voelen, ik ook. Ik ging naar beneden met mijn mond en verkende haar buik en navel met mijn tong. Nu kwam ik aan haar kutje; aan haar geschoren streepje en voelde ik met mijn vingers aan haar zachte roze schaamlippen en zei dat ze ongelofelijk gebeft ging worden. Dat vond ze helemaal niet erg! Ik befte haar zalig en ze voelde mijn tong draaien en mijn lippen bewegen op de hare. Ik ging omgekeerd op haar liggen zodat zij mij ook oraal kon bevredigen. Ze pijpte me zoals ik nog nooit gepijpt was. Ik zei dat ik bijna ging komen dus ze ging razendsnel door met likken en zuigen. Ondertussen voelde ze mijn zalige tong tussen haar benen waardoor ze heerlijk klaarkwam. Toen was ik aan de beurt. Ik kwam klaar op haar borsten en ze wreef mijn sperma helemaal uit op haar lichaam.
Bevredigd lagen we naast elkaar. ,,Zullen we douchen?’’ vroeg ik na een tijdje. Ze stemde in en we gingen naar de badkamer. Ik liet het water over mijn lichaam stromen. Zij kwam ook in de douche. Ineens voelde ik vingers naar mijn lul gaan. Terwijl zij mij aftrok masseerde ik met mijn handen haar borsten. Ze legde haar natte haren en haar hoofd op mijn schouder en kreunde zachtjes. Het water stroomde nog steeds. Ik voelde mijn pik weer stijf worden. Ze knielde voor mij en nam mijn bijna stijve lul in haar mond. Het water dat over mij ging deed me snakken naar meer. Ze likte, zoog en pijpte mijn lul helemaal stijf en kuste mijn buik en borst tot aan mijn mond. Ik stak mijn tong in haar mond en we begonnen hevig te kussen. Op dat moment voelde ik mijn eikel tegen haar kutje branden. Ze nam mijn hoofd vast en zei in mijn oor: ,,Ik wil dat je me neukt. Nu!’’ Ik wilde niets liever.
Ik boog voorover en voelde mijn lul een weg zoeken tot in haar natte geschoren kutje. Het moment dat ze hem voelde binnengaan kan ze niet omschrijven, het was een verlangen dat eindelijk beantwoord werd en waar ze helemaal gek van werd. Ze kreunde zo hard dat ik mijn hand voor haar mond legde en ze daarin moest bijten van genot. Ik nam haar heupen vast en bleef maar doorgaan. Haar ademhaling versnelde. Ze nam haar borsten vast en masseerde ze zachtjes. Ik bleef haar neuken. Het water dat nog steeds over ons stroomde maakte het hele gebeuren nog heter. Ik dirigeerde haar uit de douche op de handdoeken die op grond lagen. Ik ging op haar zitten en duwde mijn harde stijve lul in haar mooie natte grotje. Ik keek naar haar kutje. Het water druppelde van ons lichaam. Haar tepels waren stijver dan ooit. Ze hoorde mij nu pas kreunen. En hoe. Deze keer moest zij haar hand voor mijn mond houden. Ik nam haar schouders vast en bleef maar doorgaan. Haar borsten gingen over mijn lichaam. Ik wilde ze vastpakken maar ze nam mijn handen vast en hield ze boven mijn hoofd. We draaiden ons om en ze kwam helemaal op mij liggen met haar benen dicht. Ze streelde me over mijn hele lichaam en aan mijn dijen en we kusten elkaar. Ze begon weer hevig te kreunen want ze bereikte haar hoogtepunt. Ze kreunde harder en harder en ik ook want mijn lul was helemaal omringd door haar kutje en haar sappen en zo kwamen we samen tot een heerlijk orgasme.
Helemaal uitgeteld en moe lagen we op de badkamervloer. Ik nam haar borsten nog eens vast en streelde nog eens langs haar buik en kutje en zei dat we dat zeker nog eens opnieuw moeten doen omdat ik nog niet alles gegeven had wat ik haar wou geven. En zij dacht net hetzelfde. We kleedden ons terug aan en zagen elkaar pas terug in de klas en wisten dat dit zeker niet de laatste keer geweest was.
Aantal keer gelezen:
157
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)