Spannendverhaaltje.nl

Neukpartij in fitnesscentrum

-
16-08-2010
Sporten is gezond. Fitnessen ook. Ik bezoek dan ook regelmatig een fitnesscentrum in de buurt van de plaats waar ik werk. Kwestie van na het werk nog enkele uurtjes intens te kunnen sporten alvorens naar huis te gaan. Als vrijgezel kan ik dan ook ongestoord genieten van al die mooie vrouwen in hun sexy sportpakje. Maar vorige week was een vergadering met een klant wat uitgelopen. Na enkele uren van hard onderhandelen met een klant had ik nood aan wat ontspanning en ik besliste om ’s avonds nog wat te gaan fitnessen, al was het maar voor een uurtje. Het zou me goed doen na een lange dag van hard labeur. Toen ik in de sportzaal aankwam was het al vrij laat en ik stelde vast dat er nog slechts enkele klanten aanwezig waren.
Op een oudere man na (die duidelijk al aan het afronden was) telde ik in de zaal een groep van zes vrouwen, blijkbaar vriendinnen die hadden afgesproken om samen aan hun conditie te werken en ondertussen een gezellig praatje te maken. Ik schat dat ze allen hoogstens 30 à 35 jaar oud waren. Enkelen onder hen hadden een knap (tot zeer knap) figuur. Een mens heeft ogen gekregen om ze te gebruiken, en ik keek regelmatig hun richting uit. Je ziet immers niet elke dag zes mooi gevormde vrouwen in een sexy pakje rondlopen om samen te sporten en plezier te maken. Eén van hen trok onmiddellijk mijn aandacht. Ik had haar tijdens mijn vorige bezoeken al opgemerkt maar had verder nooit aandacht aan haar besteed. Ditmaal kon ik mijn ogen niet van haar afhouden. Waarom weet ik niet. Misschien was het omdat ik haar veelvuldig hoorde lachen? Of was het door de uitdagende outfit dat ze droeg? Of misschien gewoon omdat ik haar een uitermate knappe vrouw vond? Ze had pikzwart haar (samengeknoopt in een paardenstaart), helderblauwe ogen en een slank figuur dat extra benadrukt werd door de felkleurige outfit die ze droeg.
Het pakje dat ze droeg kan je nog het best vergelijken met een zwarte string dat ze bovenop een rond haar heupen en benen spannende fuchsiakleurige fitnessbroek droeg. Daarboven droeg ze een wit t-shirt dat losjes rond haar bovenlichaam speelde. Ik kon mijn ogen die avond niet van haar afhouden. Af en toe keek ze even mijn richting uit en dan glimlachte ze even. Haar vriendinnen moeten dit ook gemerkt hebben, want even later hoorde ik hen giechelen terwijl ze allen mijn richting uitkeken. Ik trainde ondertussen rustig verder. Een poosje later raapten deze vrouwen hun spullen bij elkaar en liepen naar de uitgang. Eén van hen kwam even bij me langs en fluisterde zacht in mijn oor: “Hilde, de dochter van de zaakvoeder, wil je een privésessie geven. Wij gaan alvast naar huis zodat jullie hier alleen kunnen blijven. Ze heeft net gebroken met haar vriend en ik denk dat ze ergens behoefte aan heeft.
Succes ermee want naar ik gehoord heb is ze onstuitbaar en onverzadigbaar.” Ik keek haar even verwonderd aan, maar ze draaide zich om en liep naar de uitgang. Ik bleef alleen achter in de fitnessruimte. Met mijn blik volgde ik het vrouwelijk gezelschap naar de uitgang, en even later merkte ik dat de lichten in de inkomhal werden gedoofd en hoorde ik hoe de sleutel werd omgedraaid in het slot. Enkele tellen later kwam Hilde terug in de sportzaal. Ik was benieuwd naar wat er nu komen zou maar besliste om gewoon af te wachten. Hilde begaf zich nonchalant naar de loopband die recht tegenover het toestel stond waar ik aan het fietsen was, en begon rustig te lopen. Ik keek regelmatig haar richting uit en wierp haar af en toe een glimlach toe. Ik werd geboeid door haar elegante looppas en bleef haar aankijken. Wat later merkte ik dat er zich zweetdruppels vormden op haar gezicht en dat haar t-shirt meer en meer aan haar lichaam bleef plakken. Ik wierp af en toe een stiekeme blik op haar borsten en merkte hoe deze op het ritme van haar looppas heen en weer bewogen.
Tijdens het lopen keek ze me af en toe naar recht in de ogen en dan lachte ze even. Ik glimlachte dan terug. En we begonnen een babbeltje te slaan. Klassieke zaken als “hoe gaat het?”, “leuke dag gehad?”, “waar werk je?”, “kom je hier vaak?” enz. Kwestie van het ijs te breken, zeg maar. Wat later brengt Hilde het looptoestel tot stilstand, neemt haar handdoek in de hand en droogt traag haar gezicht af. Met mijn blik volg ik elk van haar bewegingen. Ze straalt iets erotiserends uit. Ik zie dat haar tepels door de stof van haar (ondertussen natte) t-shirt priemen en vraag me af of ze een bh draagt. Dan komt ze naast me staan. “Ik denk niet dat er vanavond nog klanten gaan langskomen,” zegt ze op een nonchalante toon, “Daarom heb ik de deur van de zaak daarnet op het slot gedaan. Nu kunnen we samen in alle rust en intimiteit oefeningetjes doen.” Ik kijk haar verrast aan en vraag haar wat ze bedoelt, maar ze glimlacht slechts. “Je kan gerust blijven verder fietsen. Dan kan ik alvast naar jou kijken en jouw lichaam bewonderen.
Ik denk dat er onder dat t-shirt en die short van jou een knap gespierd lichaam schuil gaat. Maar dan kan ik zo niet zien. Ik stel voor dat je jouw t-shirt en jouw short uittrekt en in je slip verder traint. Wat denk je? Lijkt het je wat?” fluistert ze in mijn oor terwijl ze ondertussen een hand over mijn kruis laat gaan. Ik slik even en weet niet goed wat ik moet doen. Maar Hilde laat er geen gras over groeien. “T-shirt en short uit. Nu,” zegt ze. Ik gehoorzaam en trek voorzichtig mijn t-shirt uit, en daarna mijn short. Ik merk dat ik ondertussen opgewonden raak en voel hoe mijn lul begint te groeien in mijn onderbroek. Hilde komt naast me staan en geeft me een tongzoen terwijl ze haar handen over mijn borstkas laat glijden. “Ik hou van mannen die flink zweten. Ik raak daar enorm opgewonden van,” vervolgt ze en hierop begint ze het zweet van mijn borstkas op te likken. Ze maakt kleine draaiende bewegingen en laat zich voorzichtig door haar knieën zakken tot ze met haar gezicht op de hoogte van mijn kruis is aanbeland.
Ze laat haar hand voorzichtig over de harde knobbel in mijn slip glijden en drukt er dan haar lippen op. “Kom even van het toestel af en kom voor me staan met je handen achter je hoofd,” zegt ze dan. Ik gehoorzaam en ga pal voor haar staan met mijn handen achter mijn hoofd. Hilde gaat op haar knieën zitten, slaat haar beide handen rond mijn slip en terwijl ze mij recht in de ogen aankijkt trekt ze mijn slip naar beneden. Mijn lul springt fier tevoorschijn en ze kijkt hem bewonderend aan. “Mooi instrument,” zegt ze bewonderend, “Mag ik even…,” en zonder op mijn antwoord te wachten neemt ze mijn lul in haar ene hand terwijl ze met haar andere hand mijn zak en mijn ballen bespeelt. Mijn lul staat onmiddellijk kaarsrecht. Daarop trekt ze langzaam mijn voorhuid helemaal terug waardoor mijn eikel in alle glorie staat te pronken. Hilde geeft er voorzichtig een kus op en schuift dan met een handige beweging mijn voorhuid weer helemaal over zijn eikel. Ze herhaalt dit enkele malen en laat haar hand vervolgens op en neer glijden langs mijn schacht, eerst langzaam en dan sneller.
Ik laat haar even haar gang gaan en beslis dan om het initiatief over te nemen. Ik leg mijn beide handen op haar hoofd en duw haar in de richting van mijn pik. Hilde heeft geen nadere uitleg nodig, opent haar mond en neemt dan langzaam mijn hele pik in haar mond. Terwijl ze haar ogen strak op mij gericht houdt begint ze me erg langzaam te pijpen. Wat een geile meid! En wat kan ze heerlijk pijpen! Alsof ze haar hele leven nog niets anders gedaan heeft. Terwijl ze haar lippen langs mijn schacht op en neer laat glijden gebruikt ze haar ene hand om me af te trekken en met de andere masseert ze mijn ballen. Na enkele minuten vraag ik haar om even te stoppen. “Waarom? Je gaat me toch niet zeggen dat je al gaat klaarkomen?” Ik antwoord haar dat ze zo goed kan pijpen dat ik al op het punt sta om ontploffen. Maar Hilde stopt niet. Integendeel, ze drijft het ritme op tot ik enkele tellen later roep dat ik ga klaarkomen. Onmiddellijk daarna spuit ik mijn sperma in dikke klodders op haar gezicht en in haar haar.
Het sperma rond haar mond slikt ze door en het andere sperma smeert ze uit over haar gezicht en over haar borsten. Daarna staat ze recht en geeft me opnieuw een intense tongzoen. “Flinke meid,” zeg ik haar, “Alles opgedronken en geen druppel op de grond. Nu is het jouw beurt. Maar alvorens we verdergaan ga jij de camcorder van de zaak halen en aansluiten op het grote scherm van het interne tv-circuit. Ik ga je filmen terwijl je je voorzichtig uitkleedt en in je nakie gaat trainen. Dat zal pas reclame zijn voor de zaak.” Hilde lacht me toe. Ze lijkt het spel te willen meespelen want ze verdwijnt om de camcorder te gaan halen. Wanneer ze terugkomt met de camera plaatst ze deze op een statief naast de loopband en sluit deze aan op het interne tv-circuit. De beelden worden onmiddellijk geprojecteerd op een levensgroot scherm voor ons in de zaal. “Doe nu je trainingspak uit en ga opnieuw lopen,” zeg ik haar.
Hilde glimlacht even, trekt haar pakje uit en gaat dan op de loopband staan, slechts gekleed in een minuskule string en een bh-tje. “Lopen,” zeg ik haar. Hilde zet de loopband in werking en begint te lopen. Ik ga naast haar staan en zie mezelf in beeld komen op het grote scherm. “Sneller,” zeg ik haar, “Ik wil je zien zweten. Sneller.” “Ja baas,” zegt ze en ze draait de loopband een versnelling hoger. Ondertussen kijk ik gebiologeerd naar haar borsten die heen en weer slingeren. Ik loop naar de camera en zoom in op haar borsten. Verrukkelijk. Wat een diva. Ik merk dat ze begint te zweten. “Heb je het al warm?” vraag ik haar. “Ja. Waarom,” vraagt ze me al hijgend. “Omdat je dan ook maar best de rest van je kleren uittrekt,” is mijn logische antwoord. Daarop vraagt ze me of het de bedoeling is dat ze volledig naakt gaat lopen want dat ze dat nog nooit heeft gedaan. “Er is een begin voor alles,” antwoord ik haar, “Wat je hier de andere avonden uitspookt interesseert me niet, maar ik wil dat je later terugdenkt aan het ogenblik waarop je hier volledig naakt stond te trainen en ondertussen gefilmd werd. Doe nu je klederen maar uit..” Hilde legt de band stil en trekt haar bh uit.
Ze heeft een C-cup met mooie ronde borsten en fijne tepels, net wat ik gedacht had. Daarna trekt ze voorzichtig haar string uit. Ik merk dat ze een mooi behaarde schaamstreek heeft, net zoals ik het graag heb. Met de camera zoom ik in op haar schaamstreek. Daarna neemt ze opnieuw plaats op de loopband en begint opnieuw te lopen. Doordat ze ondertussen hevig zweet blinkt heel haar lichaam in de spots. Haar borsten bewegen wild heen en weer op het ritme van haar looppas. “Geniet je van wat je ziet?” vraagt ze me even later. “Reken maar,” is mijn korte antwoord. Ik laat haar nog wat verder lopen, en beslis wat later om haar iets anders te laten doen. “Nu ga je in je nakie spieroefeningen doen,” zeg ik haar en ik breng haar naar zo’n toestel waar je moet gaan zitten en je benen moet spreiden om je dijspieren te oefenen. Ik volg haar met de camera en vraag haar om te gaan zitten. “Begin er maar aan,” zeg ik terwijl ik met de camera net voor haar spleet plaatsneem en haar verder blijf filmen. Hilde gehoorzaamt gedwee en ik merk hoe haar borsten voorzichtig op en neer bewegen op het ritme van haar bewegingen.
Hilde zweet ondertussen als een zwijntje en ik wijs haar hierop. “Ik voel dat ik ook ergens anders nat ben geworden,” zegt ze me. “Geduld schat,” zeg ik haar, “eerst ga ik je nog iets laten doen wat je waarschijnlijk nog nooit hebt gedaan.” Ik loop naar de muur waar ik een kabel losmaak die verbonden is met een katrol die aan het plafond is vastgemaakt. Ik laat de kabel zakken en aan de andere kant bevestig ik een dwarsstaaf die ik van een trainingstoestel heb afgehaald. Ik vraag aan Hilde om de staaf stevig vast te houden terwijl ik haar naar omhang zal trekken. Ik zie haar glimlachen en hierna klemt ze haar handen stevig rond beide uiteinden van de staaf. Ik trek het touw aan en even later hangt Hilde ongeveer anderhalve meter boven de grond.
Ik maak het touw stevig vast aan de muur en ga voor haar staan met de camera. “Kijk naar het scherm,” vraag ik haar terwijl ik wat afstand neem en haar van kop tot teen film. “Spreid je benen en trek je knieën op zodat ik jouw kut kan zien, “ roep ik haar toe. Hilde gehoorzaamt en ik leg alles vast op film. Dan plaats ik de camera opnieuw op het statief en ga pal voor haar staan. “Nu ga ik je beffen en al je kutsap oplikken,” zeg ik haar, “ Je mag je laten gaan en genieten zoveel je maar wil, maar laat de staaf niet los want dan val je. Begrepen?” Een kort knikje is haar antwoord. Daarop breng ik mijn gezicht tot net vóór haar kutje en ruik haar heerlijke geuren. Ze is al aardig nat geworden. Ik kijk nog even naar boven en onze blikken kruisen elkaar. Haar ogen lijken me te smeken om verder te gaan. Ik druk voorzichtig mijn lippen op haar schaamhaar en laat mijn tong bij haar binnendringen.
Hilde slaakt een luide kreun en laat haar hoofd naar achter terwijl ze haar benen maximaal spreidt. Opnieuw ga ik met mijn tong bij haar naar binnen. “Ohhhh,” stamelt ze. Hierop trek ik met mijn beide handen zeer voorzichtig haar schaamlippen wat uit elkaar en geef voorzichtige kusjes op haar clitoris. Hilde wordt wild en roept het uit van genot. “Nooog,” roept ze luid, “Ik wil dat je me vingert.” “Your wish is my command,” zeg ik haar en ik breng twee vingers in mijn mond om deze te bevochtigen en duw deze vervolgens met één vloeiende beweging in haar kut. Hilde schreeuwt het uit van genot. “Jaaa. Zooo. Nog,” roept ze zo luid ze maar kan en hierop slaat ze haat benen over mijn schouders. Ze klemt haar dijen nu stevig rond mijn hoofd en laat deze op mijn schouders rusten. Ze houdt me in een wurggreep en doordat haar kut op mijn gezicht plakt heb ik het moeilijk om adem te halen. “Ik wil dat je me stevig vingert en laat klaarkomen,” roept ze me toe terwijl ze een deel van haar gewicht op mijn schouders laat rusten.
Ik beslis om haar naar de zevende hemel te brengen en beslis om haar G-spot te stimuleren. Een vroegere vriendin heeft me destijds alles geleerd over deze kleine gevoelige zone bij een vrouw die een heerlijke orgasme kan veroorzaken als je het op de juiste wijzen weet te stimuleren. Ik wring me los uit haar wurggreep en vraag haar om haar benen zo ver mogelijk te spreiden. Daarna breng ik een vinger in haar kut en breng wat druk uit op het sponsachtig weefsel aan de binnenkant van haar vagina. Ik blijf er voorzichtig op drukken en stop dan even. Daarna herbegin ik en ik blijf dit herhalen tot ik merk dat Hilde er gek van wordt. Ik kijk haar even aan en merk dat ze helemaal rood is aangelopen. Haar ademhaling is zwaar geworden en ze hijgt als een gekkin. Dan slaakt ze een luide kreet en roept dat ze moet plassen. Ik beslis verder te doen en blijf haar stimuleren tot ze even later spuitend klaarkomt en een hoop geil in mijn gezicht spuit.
Ze weet even niet wat haar overkomt en valt bijna op de grond. Ze rilt van genot. “Waaw,” zegt ze, “Zo’n intens gevoel. Dat heb ik nog nooit meegemaakt. Geniaal. Dat moeten we nog eens doen. Maar nu gaan we even rusten en iets drinken. Ik trakteer. Na wat jij voor mij gedaan hebt, mag je me vragen wat je wil.” Ik ga – nog steeds volledig naakt – aan een willekeurige tafel in de bar zitten met mijn gezicht naar de toog. Hilde – eveneens naakt – komt naast me staan en vraagt me of ik wat wil drinken. Ik vraag haar of het mogelijk is een ijsje te krijgen. Dat is geen probleem en ze verdwijnt richting keuken om enkele minuten later terug te komen met een enorme ijscoupe. “Zet maar de toog,” zeg ik haar, “Ik kom hem daar wel opeten. Maar vanavond ga ik dit ijs niet uit het schaaltje eten. Ik wil dat jij languit op de toog gaat liggen. Ik kom mijn ijsje daar eten.” Hilde gaat daarop eerst op de toog zitten en gaat dan languit op haar rug liggen.
Ik sta recht en ga met de ijscoupe voor haar aan de toog zitten. Vervolgens neem ik een bol ijs uit het schaaltje en leg dit op haar onderbuik. Ze rilt. “Hoe koud,” giechelt ze. “We wachten even tot deze bol ijs half gesmolten is en dan lik ik het op,” zeg ik haar. En terwijl het bolletje ijs op haar buik smelt eet ik een andere bol ijs uit het schaaltje. “Hm. Lekker,” zeg ik haar, “Proeven?” “Graag,” antwoordt ze. Terwijl ze blijft liggen breng ik een stuk ijs in haar mond. Ze likt het op. Even later is het ijs op haar buik gesmolten en ik lik dit gretig op. Hilde giechelt. “Je baard kietelt,” zegt ze. Ik lik rustig verder en leg wat ijs op haar borsten. Dan lik ik het gretig op terwijl ik ondertussen af en toe in haar borsten bijt. Ik beslis haar even te verplaatsen tot ik met mijn gezicht recht voor haar kut zit. “Nu ga ik een nieuwe smaak uitproberen,” zeg ik haar, “vanilleijs gemengd met kutsap.” Daarop vraag ik haar om haar knieën op te trekken en om haar benen zo ver mogelijk te spreiden.
Ik neem een bol ijs en leg deze op haar schaamhaar. Hilde giechelt en zegt dat het koud aanvoelt. “Geen probleem,” zeg ik haar en daarop smeer ik de bol ijs uit over haar schaamharen die op die manier een vreemde wit-grijze kleur krijgen. Daarna begin ik het ijs op te likken. Ik laat het me smaken en proef tussen de vanillasmaak door haar sappen. Ik lik alles op en even later zit mijn hele gezicht onder het goedje. Hilde lacht wanneer ik even later rechtsta en haar een lange en intense tongzoen geeft. “Dit was een onvergetelijke avond,” zegt ze me, “we moeten dit zeker nog eens doen.” Afgesproken !
Aantal keer gelezen:
585
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)