Spannendverhaaltje.nl

Neukpartij achter het stuur

-
21-08-2010
Enkele maanden geleden werd ik uitgenodigd door Tessa, een Amerikaanse vrouw van éénendertig lentes die ik vorig jaar heb leren kennen tijdens mijn vakantie in Griekenland. Tijdens onze rondreis ginder hebben wij een stormachtige relatie beleefd. De zon, de hitte, de zee… Meer was er niet nodig om van deze vakantie een onvergetelijk gebeuren te maken. We hebben toen op alle mogelijk plaatsen liggen sexen dat het een lieve lust was. Na de vakantie zijn we contact blijven houden (Skype, e-mail, sms, …) en enkele maanden geleden nodigde ze me uit voor een bezoek bij haar thuis in Arizona. De gedachte om haar terug te zien en de herinnering aan onze stormachtige relatie van vorig jaar bezorgde me tintelingen. Ik boekte snel een vliegtuigticket, en enkele dagen later stapte ik het vliegtuig op voor een vlucht richting V.S.A..
Na een vlucht van enkele uren stap in van het vliegtuig en van zodra ik de aankomsthal buiten stap springt Tessa me om de hals. “Ik ben zo opgewonden dat je er bent,” fluistert ze in mijn oor, “Ik heb zo intens naar je verlangd dat ik me elke avond naast jouw foto in slaap heb gevingerd.” Nou, als ontvangst kan dat tellen. We stappen naar haar auto, een zwarte Jeep Wrangler zonder dak. Ik gooi mijn koffer achter in en stap naast haar in de wagen. Tijdens de rit halen we gezellige herinneringen boven van onze reis vorig jaar. Na een rit van meer dan anderhalf uur verlaten we de hoofdweg en rijden via een kleine landweg de open velden in. Het is hier werkelijk niemandsland. Geen enkel teken van bewoning te zien! Een prachtig natuurlandschap met niets dan woestijngrond en hier en daar een rivierbedding waarlangs een kleine rivier stroomt. Prachtig. Ik geniet van het uitzicht. Wat later stoppen we voor een afgelegen huis in klassieke Amerikaanse stijl. We stappen uit en gaan naar binnen. “Ik woon nog steeds bij mijn ouders,” zegt ze, “maar die zijn voor het overgrote deel van het jaar op reis. Na hun hele leven hard te hebben gewerkt hebben ze eindelijk beslist om op pensioen te gaan en volop te genieten van het leven. Ze zijn nu op reis en maken een rondreis door Europa. En aangezien ik geen zin had om hier alleen te blijven heb ik je gevraagd om me gezelschap te komen houden. Je kan zo lang blijven als je zelf wilt.” Leuk om horen! Ik beslis om eerst even rond te lopen in de woning, en merk dat deze – ondanks de afgelegen ligging – voorzien is van alle comfort. Er is zelfs een openluchtzwembad met jacuzzi en een tennisveld. Tessa sleurt me mee naar de rand van het zwembad en haalt een drankje en enkele hapjes tevoorschijn. “Je zal wel honger hebben,” zegt ze. We gaan aan een tafel zitten en beginnen bij te praten over wat er het afgelopen jaar allemaal is gebeurd.
Nadat we wat gegeten hebben stelt Tessa voor om de omgeving te gaan verkennen, en ze sleurt me mee naar haar Jeep. Ze neemt plaats achter het stuur en laat me net de tijd om in te stappen. Met gierende banden stuift ze weg, een wolk stof achter zich latende. Even later rijden we de wijde natuur in. Ik herken de uitgestrekte heuvels van Arizona en de woestijnachtige landschappen zoals ik die in de reisbrochures en op het internet gezien heb. Na enkele kilometers gereden te hebben verlaat ze de hoofdweg en rijdt ze verder over een ruwer, aarden terrein. De Jeep springt over de heuvels en ik geniet met volle teugen. “Ik heb je gemist,” zegt Tessa over het gebrul van de motor heen, “ik wou je absoluut terugzien. Ik heb bij mijn vriendinnen flink liggen opscheppen over jou. Niemand geloofde dat een man zonder problemen drie à vier keer na elkaar kon klaarkomen.” Ik draai mijn hoofd in haar richting en kijk haar verwonderd aan. “Heb je hen dat echt verteld?” vraag ik haar. “Natuurlijk,” antwoordt ze mij, “En nu willen al mij vriendinnen je ontmoeten.” Ik schud mijn hoofd en kijk ondertussen even naar haar goddelijke lichaam. Tessa merkt dat ik naar haar borsten kijk. Ze lacht, vertraagt even en stopt een hand onder haar blouse en wriemelt heen en weer met haar hand. Even later tovert ze haar BH tevoorschijn. “Is dit wat je wil?” vraagt ze me al lachend terwijl ze haar kanten BH op mijn schoot werpt. “Is dat alles wat je te bieden hebt?” vraag ik haar uitdagend. Ze kijkt me glimlachend aan en maakt dan met één hand de knopjes van haar blouse los. Even later hangt haar hemd los over haar schouders en door de ruwe bewegingen van de wagen floepen haar borsten hevig heen en weer. Ik kijk gebiologeerd toe en haal de herinneringen aan haar prachtige C-cup tevoorschijn. “Trek je hemd uit,” zeg ik haar. Opnieuw verschijnt er een glimlach om haar lippen en ze lijkt het een leuk idee te vinden.
Ik kijk haar aan terwijl ze zich al rijdend uit haar hemd wringt. Ik voel ondertussen hoe mijn lul hard en stijf wordt. Even later rijdt Tessa met ontbloot bovenlichaam met de wagen. Ik kijk nog steeds naar haar borsten en zie hoe deze met de oneffenheden van het landschap mee op en neer bewegen. Tessa kijkt me met glinsterende ogen aan. “Tevreden?” vraagt ze me, “of wil je dat ik verder ga?” Ik draai me naar haar toe, leg een hand op haar borst en knijp er voorzichtig in. “Wat heb ik deze gemist,” zeg ik haar. Ondertussen legt zij één hand op mijn kruis en voelt dat mijn lul ondertussen hard is geworden. “Zo te voelen vind je mij nog steeds een opwindend wijfie,” zegt ze terwijl ze al rijdend mijn gulp open maakt en mijn lul tevoorschijn haalt. “Doe je broek uit,” zegt ze dan. Ik doe wat me gevraagd wordt en trek mijn broek uit. Ik beslis mijn slip nog even aan te houden. “We komen nu op vlak terrein,” zegt ze me dan, “Ik wil dat je rechtop gaat staan terwijl ik traag verder rij, en dat je met gespreide benen voor mij komt staan met je gezicht naar me toe.” Ik twijfel even want ik weet niet goed wat ze van plan is. Maar aangezien ze vorig jaar wel meerdere van die spelletjes verzon en me hierbij nooit teleur stelde, gehoorzaam ik. Terwijl Tessa de wagen laat vertragen ga ik rechtstaan, sla mijn benen langs weerskanten van haar stoel en klem mijn beide handen aan het frame van de wagen. Ondertussen rijdt Tessa langs een vlakte op een platte ondergrond. Gelukkig maar … “Slip uit,” roept ze dan plotseling terwijl ze deze met haar beide handen in één vloeiende beweging losrukt, en mijn lul onmiddellijk recht springt.
Door deze plotse beweging verlies ik bijna mijn evenwicht, maar gelukkig kan ik me vasthouden aan het frame van de Jeep. Tessa heeft ondertussen het stuur weer vastgenomen en roept boven het geluid van de motor uit dat mijn lul nog steeds een kanjer is en haar nog steeds natte dromen bezorgt. Dan brengt ze haar lippen naar mijn lul en brengt deze in één beweging in haar mond. Ik voel hoe ze haar tong langs mijn eikel laat gaan en kleine cirkelbewegingen maakt. Dan laat ze haar mond heen en weer bewegen langs de stam van mijn lul en begint me te pijpen! Deze meid gaat me hier afrukken terwijl we rijden met de wagen! Ik begin te kreunen en ben nog steeds overdonderd door de snelheid waarmee Tessa me ‘gepakt’ heeft. Dan brengt ze één hand naar mijn lul en begint deze voorzichtig langs mijn stam heen en weer te bewegen, eerst traag maar al snel voert ze het tempo op. Ik voel hoe haar hand steeds sneller op en neer beweegt. Heviger en heviger. Ik hap naar adem. “Ik wil dat je je sperma over mijn gezicht spuit,” zegt ze me, en ze drijft het tempo van haar handspel nog verder op. Even later hou ik het niet meer. Ik roep het uit zo luid ik kan: “Jaaaaaa. Ik hou het niet meer. Ik ga spuiten……” en daarop spuit ik een lading sperma recht in haar gezicht. De klodders druipen van haar gezicht maar Tessa lacht luidkeels. “Dat heb je goed gespaard,” zegt ze terwijl ze de smurrie over haar gezicht en haar buik wrijft. Ik ga opnieuw zitten. Daarop voert Tessa de snelheid van de wagen opnieuw op.
We rijden verder en even later rijdt ze (doelbewust?) in een ondiepe rivier. Doordat de wagen geen deuren en geen dak heeft krijgen we beiden een grote scheut water over ons heen. “Hé. Kijk uit waar je rijdt. Je maakt me helemaal nat,” zeg ik haar. “Als jij denkt dat je het beter kan mag je het gerust proberen.” En ze gaat onmiddellijk hard op de rem staan waardoor de wagen slippend tot stilstand komt. Het idee om met een terreinwagen over ruw terrein te rijden lijkt heel aanlokkelijk en we wisselen van plaats. Ik manoeuvreer de wagen opnieuw de hardere grond op en Tessa gaat rechtop staan in de wagen. Ze spreidt haar armen in de lucht en roept ze zo luid ze kan: “JAAAHOOOOOOOOOOO. I am the queen of the road.” “Voorzichtig,” zeg ik haar, “hou je goed vast.” Ondertussen scheren we opnieuw over een vlak stuk weg en druk ik het gaspedaal voorzichtig verder in. We halen nu een snelheid van ongeveer 60 km/uur. Ik kijk haar even aan en kijk naar haar ontblote bovenlijf en naar haar borsten die nog steeds met elke beweging van de wagen mee bewegen. Dan draait ze zich om met naar rug naar voor gekeerd. Ze kijkt nu naar achter en ik merk dat ze haar short losmaakt en deze even later op de achterbank gooit. Opnieuw steekt ze haar armen in de lucht en slaakt opnieuw een luide kreet van genot. Ik kijk naar haar en merk dat ze nog slechts een zwarte string draagt waar haar schaamharen langs de zijkanten uitsteken. O God. Wat een zicht. Ik herinner me van vorig jaar dat Tessa een flinke dos schaamhaar heeft, net zoals ik dat het liefst heb. Terwijl ik met de Jeep verder rij blijft zij halfnaakt rechtop in de wagen staan. “Ik ben zo opgewonden,” roept ze me toe en ze brengt haar rechterhand in haar slip en begint zich te vingeren.
Eerst maakt ze trage bewegingen maar al snel drijft ze het ritme op. Ik merk dat ze af en toe even door haar benen zakt om haar evenwicht te bewaren. Of van genot ... “Doe je string uit,” roep ik haar toe, “dan kan ik je beter zien.” Ze antwoordt niet en doet verder. Ik herhaal mijn vraag en opnieuw krijg ik geen reactie. “Geen probleem. Dan doe ik het wel,” zeg ik haar en ik breng mijn rechterhand naar haar string en ruk deze met één snelle beweging van haar lichaam. Tessa schrikt even, kijkt me aan, maar brengt haar vinger opnieuw tussen haar benen en laat deze in haar kut verdwijnen. Ondertussen breng ik haar string naar mijn gezicht en druk deze tegen me aan. Deze is helemaal nat. Ik ruik er even aan en druk er dan mijn tong tegenaan. Ik proef haar sappen. Ik breng de wagen tot stilstand en kijk haar van op mijn stoel aan. Ze gaat nu op haar stoel staan en torent hoog boven me uit. Ze is zich nog steeds aan het vingeren en ik zie dat ze ondertussen rood aangelopen is en hevig zweet. Dan neemt ze mijn hand vast en brengt deze naar haar kut. “Nu is het jouw beurt,” zegt ze terwijl ze met haar ene been op haar stoel gaat staan en haar andere been op het dashboard laat rusten en zich met beide handen vasthoudt aan het frame van de wagen. Ik kijk haar even aan, breng twee vingers in mijn mond om deze nat te maken en beslis dan om deze twee vingers in één beweging in haar kut te ploffen. Ze is er nat genoeg voor. Tessa roept het uit van genot en plooit bijna voorover. Dan haal ik mijn vingers uit haar kut en breng deze omhoog. Mijn vingers zijn kletsnet en ik zie hoe het zonlicht weerskaatst op haar sappen. “Doe voort,” zegt ze, “ik wil dat je mij vingert tot ik klaarkom.” Ik beweeg me naar haar toe en druk mijn lippen op haar behaarde venusheuvel. Haar kut voelt warm aan en haar schaamharen zijn ondertussen doordrongen van haar kutsap.
Ik sla mijn hand om haar been en met mijn vinger dring ik bij haar binnen terwijl ik haar probeer te likken. De rillingen schieten door haar lichaam wanneer mijn lippen haar schaamlippen beroeren. Dan laat ik mijn lippen en mijn tong over de binnenkant van haar dijen glijden, en duw mijn vingers zo diep mogelijk in haar genotsgrot naar binnen. Ze begint automatisch op mijn hand te rijden. Ze gaat steeds sneller en ruwer te werk. Ze laat zich nu volledig gaan en geniet met volle teugen. Ze schreeuwt het uit. “Jaaaa. Noooog. Dieper.” Met beide handen neemt ze mijn hoofd vast en drukt dit stevig tegen haar kut. Ik voel haar sappen op mijn gezicht en beslis om mijn vingers – die ondertussen drijfnat zijn geworden van haar sappen – in mijn mond te stoppen. “Je smaakt nog even geil als vorig jaar,” zeg ik haar. Opnieuw duw ik mijn vingers bij haar naar binnen en maak dan steeds snellere in-en-uit bewegingen. Tessa houdt het niet meer en even later zie ik haar schokken van opwinding terwijl ze luidop roept dat ze klaarkomt. Haar sappen druipen langs mijn vingers uit haar kut. Ik sta verwonderd te kijken hoe ze haar handen naar beneden brengt om het spel nog even van me over te nemen. Dan duwt ze me terug in mijn stoel en komt volledig bezweet met gespreide benen op mijn schoot zitten. Ze neemt mijn hoofd vast in haar beide handen en geeft me een lange en intense tongzoen. Dan kijkt ze me recht in de ogen en zegt: “Ik wou dat dit gevoel eeuwig kon blijven duren.”
Even later komt ze opnieuw naast me zitten en vraagt me om de wagen te starten. “Ik hang vol geil en een eindje verder is een meer waar we ons even kunnen verfrissen,” legt ze me uit. Daarop neemt ze haar gsm en ik merk dat ze een kort (en stil) gesprek voert. Ik volg haar instructies en enkele kilometer verder breng ik de wagen tot stilstand aan de rand van een uitgestrekt meer. Nog voor ik de wagen volledig tot stilstand weet te brengen, springt ze – nog steeds volledig naakt – uit de wagen en rent naar het water. “Wie me kan volgen mag me pakken,” roept ze nog. Ik zet een sprint in en weet haar in te halen nog voor ze het water heeft bereikt. Al lopend sla ik een arm rond haar middel en trek haar mee het warme zand in. We rollen samen in het zand, en doordat we hevig zweten plakken we onmiddellijk vol zand. We beginnen hevig te tongen en ik voel dat mijn lul opnieuw hard wordt. Tessa begint te lachen wanneer ze dit merkt. “Nog steeds niet voldaan,” vraagt ze me, “het wordt tijd dat jij bewijst dat je een echte dekhengst bent en dat ik niet overdreven heb bij mijn vriendinnen.” Ik kijk haar nietsbegrijpend aan. “Luister,” zegt ze me terwijl ik op de achtergrond het geluid van een motor hoor aanzwengelen. “Dat zal Daisy zijn,” vervolgt Tessa terwijl ze rechtstaat, “Toen ik haar vorig jaar vertelde over jouw sexploten wilde ze me niet geloven. Ik heb haar verteld dat je op vakantie kwam en dat ze maar eens kennis met jou moest maken. Je moet weten dat Daisy en ik altijd al alles hebben gedeeld, tot onze bedpartners toe! Het enige dat ik vraag is dat je me niet teleurstelt. Kan ik op je rekenen?” Ik ben even sprakeloos, maar Tessa komt bovenop mijn buik zitten en trekt hard aan mij lul. Ik roep het even uit van de pijn. Ze herhaalt haar vraag: “Ga je me niet teleurstellen?” Ik antwoord haar dat ik mijn best zal doen.
Even later stopt de wagen van Daisy. Ze stapt uit en ik zie een aantrekkelijke vrouw op me af komen. Ik sla onmiddellijk mijn handen voor mijn edele delen in een poging deze te verbergen voor deze vrouw die ik nog nooit ontmoet heb. Daisy komt pal voor me staan en kijkt me recht in de ogen. Ik vermoed dat ze kaap van 30 nog niet overschreden heeft. Ze heeft een vrij lange gestalte en is slank gebouwd met lange mooi gevormde benen. Felblauwe ogen en pikzwart haar dat over haar schouders valt. Kortom, een natuurlijke schoonheid. Ze draagt een kort minirokje (dat nauwelijks iets verhult…) en daarboven een loshangende t-shirt waarop in grote letters geschreven staat ‘FUCK ME – I’M ALL YOURS’. Ik moet even glimlachen. Daisy legt haar handen op mijn borst en zegt: “Dit t-shirt heb ik speciaal voor jou laten maken. Is de boodschap duidelijk genoeg?” Hierop vraagt ze me om mijn handen weg te slaan. “Ik wil jouw lul zien. Tessa heeft al zo vaak zitten opscheppen over jouw lul. Ik wil hem zien, hem voelen.” Alvorens ik kan antwoorden trekt Tessa (die ondertussen achter mij is komen staan) mijn handen weg. Daisy neemt mijn lul in haar hand en keurt hem goedkeurend. Ik ben volkomen overdonderd en zet een stap achteruit. Daarop haalt Tessa – die nog steeds achter mij staat – een stuk touw tevoorschijn en bindt hiermee snel mijn polsen vast. Dan legt ze een ander touw om mijn middel, haalt voorzichtig de strop aan en trekt me met zich mee. “Ik heb je gevraagd om me niet teleur te stellen en ik zal geen tegenwerking dulden. Als het niet goedleers kan, dan maar hardleers. Meekomen.” Tessa en Daisy trekken me mee naar een boom die aan de rand van het meer staat. Het andere uiteinde van het touw gooien ze over een hoge tak om dit vervolgens vast te binden aan de boomstam. Hier sta ik dan, met mijn armen hoog in de lucht gebonden. Het is warm en ik zweet hevig. Tessa en Daisy komen uitdagend voor mij staan en kijken me aan. Ze glimlachen en ik ben benieuwd wat er gaat gebeuren. Lang moet ik niet wachten. Daisy trekt haar t-shirt uit en komt naast mij staan.
Ik kijk haar aan en laat mijn blik even over borsten gaan. Hoewel ik dergelijke situatie nog nooit heb meegemaakt moet ik toegeven dat de hele situatie wel iets opwindends heeft. Twee mooie meiden voor me, de ene spiernaakt en de andere in ontbloot bovenlijf en met een kort minirokje. Ik voel mijn lul al hard worden. Om me uit te dagen komt Daisy net vóór mij staan en terwijl ze haar tong over haar lippen laat gaan werpt ze me een knipoog toe. Dan laat ze haar t-shirt ostentatief vallen. Ze draait zich om en met gestrekte benen buigt ze zich voorover. Door deze beweging kruipt haar minirokje omhoog en merk ik dat ze geen slip draagt. Daisy blijft enkele tellen in die positie staan terwijl ze ondertussen zeer zachtjes haar achterwerk heen en weer laat bewegen. Mijn lul gaat onmiddellijk rechtop staan. Tessa lacht luid. “Daisy,” zegt ze, “ik denk dat ons ventje hier geniet van het uitzicht op jouw achterwerk. Wat gaan we daaraan doen?” Daisy draait zich om en komt recht vóór mij staan, haar lippen slechts enkele centimeter verwijderd van mijn mond. Dan drukt ze voorzichtig haar lippen op de mijne en geeft me een korte kus. “Laat mij maar begaan,” zegt ze en daarop begint ze met haar t-shirt over haar lichaam te wrijven om haar zweet weg te nemen. Daarna legt ze dit t-shirt op mijn hoofd waarbij ze er zorgvuldig voor zorgt dat ik niets kan zien. Al mijn andere zintuigen werken nu op volle toeren. Ik ruik haar zweet doorheen haar t-shirt. Even gebeurt er niets. Maar plotseling voel ik een hand op mijn schouder rusten.
Dan een tweede hand op mijn andere schouder. Ik voel een rilling door mijn lichaam gaan. Iemand giechelt. Ik draai mijn hoofd in de richting van het geluid. Dan een derde hand die mijn hoofd opnieuw rechtzet. Ik wacht af. Ik heb het warm en ben opgewonden. Wat zijn die meiden met me van plan? Mijn verlangen groeit. Plotseling is daar opnieuw die derde hand, ditmaal op mijn borst. Deze glijdt langzaam naar beneden en blijft op mijn heup rusten. Ik voel iemands lippen op de mijne en open mijn mond. Ik krijg een lange en intense tongzoen. Ondertussen voel ik een vierde hand, ditmaal op mijn buik. Deze maakt kleine circelbewegingen en zakt dan naar beneden richting mijn schaamstreek. Maar de hand glijdt verder naar beneden en vervolgt zijn weg langs mijn dijbeen. Nog verder naar beneden langs de binnenkant van mijn been tot bij mijn enkel. Dan verdwijnt de hand even om vervolgens langs mijn ander been omhoog te gaan. Langs de binnenkant van mijn dijbeen richting mijn lul. Maar ook ditmaal stopt de hand hier niet en vervolgt zijn weg naar boven, langs mijn buik en borstkas richting mijn oksel. Ik voel een luchtverplaatsing onder mijn oksel. Iemand wil haar lippen onder mijn bezwete oksel drukken. Ja hoor, enkele tellen later voel ik een tong over mijn okselhaar bewegen.
Enkele tellen later voel ik hoe een hand mijn lul stevig vastpakt en langzaam over en weer beweegt. Iemand wil mijn lul aftrekken! Ik krijg het keiwarm en hap naar adem. Ik voel hoe mijn pik zijn maximale lengte bereikt en naar de hemel wijst. De hand gaat steeds sneller op en neer om mijn pik heen. Wat een heerlijk gevoel was dit. Ik roep luidkeels dat dit héééérlijk is. Plotseling voel ik hoe de hand stopt en hoe een paar lippen zich rond mijn lul sluit . Iemand wil me pijpen! Ik hap naar adem en alvorens ik iets kan zeggen voel ik hoe deze lippen zich rond mijn eikel klemmen. Mijn frustratie en verlangen nemen toe en mijn ademhaling wordt zwaarder. Wie het ook moge zijn, ik voel dat ik het niet lang meer ga uithouden. Ik voel hoe mijn hele pik langzaam in de mond van deze meid verdwijnt. Mijn hele lul in haar mond! Wat een meid. Dan begint ze me erg langzaam te pijpen. Wat een marteling. Ik wil dat ze doorgaat, en dat ze me hard en ruw aftrekt. Maar dat doet ze niet. Deze meid wil mij blijkbaar zo lang mogelijk plagen. Ik smeek haar om voort te maken want dat ik bijna ga klaarkomen. Ik hoor gegiechel en dan de stem van Daisy: “Blijf staan,” zegt ze, “ik kom voor je staan met mijn rug naar je toe. Dan buk ik me met mijn benen wijd gespreid. Tessa zal je lul net vóór mijn holletje plaatsen, en wanneer zij het startsein geeft wil ik dat je jouw lul keihard in mijn grotje ramt. Ik ben nat genoeg. Dus kan je maar beter onmiddellijk doorstoten. Begrepen?” Ik antwoord bevestigend. We doen zoals gezegd, trek mijn bekken iets achteruit en Daisy komt voor mij staan. Ik voel de warmte van haar lichaam. Tessa neemt mijn lul vast en brengt deze net vóór haar kut. Ik voel dat ze nat is.
Op het teken van Tessa duw ik mijn bekken naar voor, en ram mijn lul zo hard ik kan naar binnen. Ik hoor een luide schreeuw, maar trek me hier niets van aan. Ik trek mijn pik een beetje terug en ram hem dan opnieuw naar binnen. Opnieuw een schreeuw. “Jaaaaa. Zoooo. Nog.” Ik doe verder, en – nog steeds geblinddoekt door haar t-shirt – verkoop ik Daisy enkele harde en diepe stoten. Lang houd ik het evenwel niet uit. Ik voel dat ik ga klaarkomen en zeg dit. Terwijl Tessa de t-shirt van mijn hoofd trekt draait Daisy zich om en gaat op haar knieën zitten. Ze neemt mijn paal in haar hand en begint me in een snel tempo af te rukken. Na enkele rukken neemt ze mijn zak net boven mijn ballen vast en knijpt deze dicht. Ik voel de spanning toenemen, mijn eikel kleurt paars en zwelt enorm op. Ik schreeuw het uit. De spanning op mijn zak is niet meer te houden. Daisy stort zich met haar volledige mond op mijn lul en laat dan haar hand los. Onmiddellijk daarna spuit ik mijn volledige lading sperma in haar mond terwijl we elkaar recht in de ogen aankijken. Daisy slikt mijn volledige lading sperma door. Ze laat geen druppel verloren gaan. Wat een geil wijf! “Jij recupereert ook snel,” hoor ik Tessa zeggen terwijl ze naar me toekomt. Ga nu maar even afkoelen in het meer. Daarna mag je mij nog eens verwennen.” Dat zal wel. Dit is nog maar mijn eerste vakantiedag op Amerikaanse bodem. Het wordt ongetwijfeld een memorabele vakantie met deze meiden!
Aantal keer gelezen:
598
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)