Spannendverhaaltje.nl

Neuken op Kreta

-
16-08-2010
Een paar jaar geleden mocht ik voor het eerst zonder ouders op vakantie. Ik was achttien en mijn beste maat Jordi van ook negentien mocht mee. We gingen naar Kreta, waar ik lang voor gespaard had. Mijn vriendin Chantal kon niet mee want ik had geboekt voor ik haar kende. Dus was ze hartstikke ongerust dat ik vreemdging. Ik zei van niet en de laatste avond voor we gingen wou ik haar nog neuken, maar haar ouders bleven thuis dus trok ik me leeg in bed. Ik voelde het warme vocht links langs mijn buik op mijn matras vallen en ik viel in slaap. De dag erna, het was 18 juli, gingen we om 6 uur in de morgen naar schiphol.
Jordi was er op tijd en ons pa bracht ons weg. Hij zei dat we voorzichtig moesten zijn, maar hij wist ook wel dat we gingen beesten. Op schiphol liet hij ons achter en we waren vrij!! We dronken wat koffie en we rookten sigaretten (pa zag het toch niet) en toen vertrokken we met Transavia. Om 12 uur landden we op Heraklion op Kreta en de hostess (een lekkere gleuf van dik twintig met dikke tieten) wachtte onze groep op. We kwamen in Hotel Blue (een 1 sterren ding) met vijf jongens en acht meiden van tussen de 18 en 20. Leuke groep en om 3 uur zaten we al aan de bar. Ik rookte en zoop erop los en was al gauw teut.
Toen gingen we ons opfrissen. Onder de douche kreeg ik een stijve en begon ik te rukken. Eerst dacht ik aan mijn meisje Chantal, maar halverwege het rukken dacht ik aan Anja, een geile meid van 16 uit Assen die ook in het hotel zat. Mooie kop, sproeten, lange benen en volle bloes. Ik spoot heel de tegels onder. Toen ging Jordi douchen en ik hoorde hem ook rukken en klaarkomen. Die avond gingen we eerst eten (lekker) en toen langs diverse clubs en zo. Het was hartstikke tof en ik heb nog wat gezoend en tieten gevoeld bij een Engelse griet die nog geen vijftien was denk ik. Ze wilde dat ik haar "fuckte" maar dat wou ik niet.
Ik wou Anja wel neuken en gaf haar geregeld wat bier. Ze zoop lekker door en ik kreeg een keiharde dikke pik van haar. Om drie uur in de nacht waggelden we naar het hotel waar we nog binnen mochten. Jordi zag ik toen bekken met Desiree, een meid van negentien en wel 1,85m lang en heel slank. Een model of zo. Ik pakte toen Anja bij haar kont en wilde haar zoenen. We tongden wat en ik mocht haar tieten (lekkere ballen) kneden en zo. Ik zat met mijn paal tegen haar broek aan te rijen en ze werd er wel heet van, maar ik mocht niet verder. Kut. Op bed heb ik me in vol ornaat liggen melken. Ik trok mijn paal, kneep in mijn ballen en streelde mijn tepels en buik.
Ik spoot zeven dikke stralen over mijn schouder. Toen kwam Jordi tegen de morgen binnen en hij vertelde hoe hij zijn meid had geneukt ZONDER! Kut, dat hem dat nu gelukt was. Hij vertelde zo geil over wat ze deden dat ik met mijn zatte kloten weer een paal kreeg en me boven het laken begon te rukken, zodat Jordi het kon zien. Hij bleef kijken totdat ik spoot en toen vielen we in slaap. De dagen erna was het moeilijk om Anja te krijgen. We zoenden en voelden wat en ik liet haar mijn paal voelen. Bij haar tussen de benen mocht niet. Jordi zei dat ik andere meiden moest neuken. Het was zonde van het zaad zei hij. Hij neukte er vier in twee dagen, waaronder een Duitse meid die met haar ouders op vakantie was en echt niet ouder dan veertien was.
Hij neukte haar op onze kamer en die meid was of nog maagd of heel strak, want ze jankte en kwijlde en Jordi spoot haar super geil vol. Ik mocht ook van hem, maar ik trok me af op de stoel en spoot over de tietjes van het meisje heen. Ik wilde Anja neuken in haar natte kut, niet een Duits meisje. De laatste avond was het feest en eindelijk werd Anja opener. Ze was goed zat en we dansten wild. Toen gingen we met zijn tweetjes het strand op en rookten we sigaretjes en dronken we wat baco's. Toen sloeg ik mijn arm om haar heen en zoenden we elkaar. De branding was heel intens en dat maakte het SUPER. Haar tepels werden hard en ik kneedde haar tieten door haar shirt. Haar tong ging diep in mijn mond en ik wist wat ze wilde.
We gingen liggen in hetbijna droge zand. Ik likte en streelde haar en haar knie wreef tegen mijn kruis. Mijn gretig lul werd knoerthart en ik begon haar te rijen. We waren bijna naakt. Ik duwde mijn hand in haar slipje en begon haar te vingeren. Ze was drijfnat en had bijna een kaal kutje. Twee vingers schoven in haar en haar clit was keihard en ze gromde als ik ermee speelde. Zo vingerde ik Anja klaar. Ze zag er zo geil uit toen ze kwam... Toen wilde ze door mij geneukt worden. Ik had geen condoom bij me, maar zou mijn staaf er op tijd uithalen. Meteen ging mijn onderbroek omlaag en ik liet haar naar mijn pik kijken. Ze was tevreden.
Vrij makkelijk gleed ik in haar en ze was erg heet en nat. Ik pakte haar tieten vast en begon mezelf klaar te neuken. Ze kreunde, ik kreunde. De branding maakte me geil en de avond was zwoel. Ik spoot en spoot in haar kut. Ze schrok van mijn zaad en ik pakte haar vast dat ik ook de laatste stoten kwijt kon. Ze was erg pissig maar later heb ik haar nog heerlijk gevingerd aan de kust. Ze wilde me niet pijpen (vond dat te intiem!!!) maar trok me op onze kamer nog wel af. Jordi kwam die nacht niet 'thuis' en die zag ik pas de dag van het vertrek en toen met een blauw oog! (meisje had TOCH een vriendje!!). Ik heb Anja nooit meer gezien en ben thuis meteen met Chantal naar bed gegaan waar ik haar heerlijk heb geneukt. Je eigen vriendin heeft toch ook zijn charmes!
Aantal keer gelezen:
862
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)