Spannendverhaaltje.nl

Neuken met een meid met cup 80F

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Youre Story meer verhalen van Youre Story Het was op een saaie zondag dat ik me thuis zat te vervelen, ik besloot voor de afleiding eens naar de stad te gaan. Aangekomen in de stad ging ik lekker op een terrasje zitten en genieten van het voorbij lopende vrouwlijk schoon. Na een paar biertjes viel mijn oog op een wel heel mooi en speciaal meisje. Mooi vanwege haar prachtige gezichtje en haar perfecte lichaam. Ze had het lekkerste kontje dat ik ooit heb gezien en de grootste borstpartij die ik ooit heb gezien, en ik heb toch echt al heel wat gezien. Je zult het niet geloven maar dit was gewoon een cup 80F en het stond haar goed! Maar meteen zonk de moed m in de schoenen want ik dacht wat zou zo´n knappe meid met een jongen als mij moeten?!
Opeens zag ik dat ik het geluk had dat ze een stoel pakte niet zo ver van mij vandaan en ze bestelde een koude cola met bacardi. Ik rende de serveerster achter na duwde haar een briefje van 5 euro in de hand en zei tegen haar dat ze het drankje gratis aan het meisje moest geven. De serveerster kwam terug en het meisje keek verbaasd toen de serveerster vertelde dat ze er niet voor hoefde te betalen. Na een minuutje of 5 besloot ik de stoute schoenen aan te trekken en ik liep op haar af en vroeg smaakt het? Ze knikte en schoof de stoel naast haar naar me toe. Ik ging snel zitten voor ze zich bedacht. Ze vertelde dat ze het drankje gratis had gekregen maar niet wist waarom ik hielp haar uit de droom en ze gaf me spontaan een kusje op mijn wang. We raakten aan de praat en we praatten over van alles en nog wat.
We zaten al een uurtje te praten toen ze op haar horloge keek en zei dat ze moest gaan. Ik besloot de stoute schoenen aan te trekken en te vragen of ik haar thuis mocht brengen. Tuurlijk mag je meelopen zei ze. Bij haar thuis aangekomen zei dat ik binnen mocht komen als ik maar niet op de troep zou letten. Ik beloofde mijn ogen dicht te houden en zo gingen we naar binnen. Ze had een leuk ingerichte kamer en met de troep viel het reuze mee. het enige wat ik zag was een niet opgeruimde string, spontaan kreeg ik er een stijve van. Ze zei dat ze zich even om ging kleden en dat ik maar wat rond moest kijken. het viel me op dat ze haar computer aan had laten staan en verbaasd zag ik dat ze zelfs een eigen website had. Ik neusde wat rond op de website en opeens zag ik dat er wel hele pikante foto´s van haar opstonden. Ze had haar truitje uit op die foto en ikzag dat ze prachtige tepels had. Ik begon te hopen dat ik deze tepels later op de dag nog een keer zou zien.
Ze kwam weer uithaar slaapkamer gelopen en zag dat ik zat te gluren naar haar website. Ze vroeg bevalt het je een beetje wat je ziet?! Ik werd rood maar moest bekennen dat ze er inderdaad naakt ook heel mooi uit zag! Ze zei dat het op zulke foto´s niet goed uitkwam. Ik geloofde haar niet en zei dat dan ook. Ik ga het je bewijzen zei ze, en opeens zette ze een zwoel muziekje aan. Ze begon te dansen. Langzaam deed ze haar jasje uit. Ze danste uitdagend voor me, maar toen ik haar wilde aanraken deinsde ze terug en ze zei dat ik alleen mocht kijken. Ze ging verder en trokhaar hempje uit. Ze stond daar nu te dansen in haar BH (ik wist niet dat er voor zulke grote maten nog zulke geile bh´s waren) en in haar rokje. Zo dansde ze een paar minuten verder en ik begon haar aan te sporen om verder te gaan. Daar gingen haar handen naar de rits van haar rokje en deze lag nu ook op de grond. Een klein geil stringetje werd zichtbaar. Ondertussen begon er in mijn broek een grote bult te onstaan ze zag dit en lachde voldaan.
Ze ging verder en daar vloog haar BH door de kamer. Ik zag de mooiste borsten die ik ooit gezien heb. Perfecte ronde tepeltjes die al aardig hard waren. Deze grote tieten zou ik straks hopelijk mogen verwennen. Als laatste kwamen haar handen bij haar stringetje en die viel ook op de grond. Ze had korte schaamhaartjes overal zitten endat wond me erg op. Ze danste naakt verder af en toe bukkend zodat ik uitzicht had op een perfect poesje. Mooi schaamlippen met een lekker opgezwollen clitje ertussen. Eindelijk zei ze tegen me dat ik mocht gaan staan. Ik stond op en gelijk knoopte ze mijn broek los. Mijn boxer ging ook gelijk mee naar beneden. Verlekkerd keek ze naar mijn ongeloofelijk stijve lul. Ze begon aan mijn ballen te likken haar tieten raakten ondertussen gewoon de grond, zo groot waren ze. Ik werd zo geil van dit gelik aan mijn ballen dat ik haar smeekte om mijn lul in haar mond te nemen. Ze nam hem in haar mond en begon met haar tong over mijn eikel heen en weer te gaan. Af en toe duwde ze haar tong gewoon bijna in het gaatje op mijn lul, wat was dit geil. Mijn lul ging steeds dieper haar keel in en ze nam de hele 19 cm naar binnen. Hoe geil kon deze dag nog worden? Ze zoog als een gek en onder tussen ging ik met mijn handen door haar haar en spoorde haar aan om nog harder te pijpen. Ze voelde dat ik klaar ging komen en haalde mijn lul uit haar mond. Teleurgesteld keek ik haar aan maar ze had een ander plan. Ze richte mijn lul op haar borsten en trok me af. Ik spoot haar borsten onder, het sperma droop er van af. Ik legde haar op de grond en begon haar tieten te likken. Ik likte nu gewoon weer mijn eigen zaad op. Mijn tong ging over haar hele borsten en speelde met haar tepeltje die erg gevoelig was. Met mijn andere hand begon ik over de binnenkant van haar benen te strelen. Ik voelde dat ze al aardig nat begon te worden. Langzaam ging mijn tong van haar borsten naar beneden. Ik draaide rondjes rond haar navel en begon toen de binnenkant van haar benen te likken.
Van daaruit ging mijn tong omhoog en ik likte haar schaamlippen ondertussen likte ik ook haar geilsappen op en ze smaakte heerlijk.Mijn tong ging steeds sneller en harder langs haar schaamlippen tot ik mijn tong er doorheen boorde en haar clitje begon te likken. Spontaan lag ze daar op de grond te kronkelen en ze kon niet stil blijven liggen zo geil was ze. Steeds sneller liet ik mijn tong over haar gezwollen clitje glijden, steeds harder duwend. Ze begon te gillen en ze moest zich aan de tafel vast houden zo lag ze te genieten. Het gillen werd steeds luider. Ze ging bijna komen en dat was voor mij alleen nog maar een aansporing om harder te likken en te zuigen. Ik zoog haar clitje bijna helemaal neer binnen en bleef eraan likken. Opeens schokte hara lichaam hevig en er kwam een luide hoge gil uit dat voor mij het teken was dat ze klaar gekomen was.
Ze was door dit gebef zo geil geworden dat ze nog maar net de woorden NEUK ME uit kon brengen. Dit liet ik me natuurlijk geen twee keer zeggen en ik bracht mijn inmiddels weer stijve lul naar binnen. Ze lag daar op de grond en ik bovenop haar. Haar gezicht vertrok even van de pijn maar al snel begon ze te hijgen en weer te genieten. Ik begon harder in haar te beuken. Een regelmatig ritme in en uit met mijn lul zo diep mogelijk in haar kutje. Zo gingen we een paar minuten door en ze werd zo geil dat ze haar nagels in mijn rug zette en daardoor nam ik haar alleen nog maar harder en dieper. Ik besloot dat we moesten veranderen van standje en gebood haar te gaan zitten als een hondje. Ik leidde mijn lul weer in hara natte kut en begon haar weer te neuken. Mijn ene hand masseerde haar clitje hierbij en met mijn andere hand masseerde ik haar grote borsten. Mijn lul ging nu zo diep dat ik zelfs haar baarmoeder kon voelen. Ik neukte haar zo hard ik kon en ze begon het uit te schreeuwen. Allebei waren we nat van het geil maar ook van het zweet. Wat was dit geil zeg. Ik voelde haar baarmoeder toen ik zo hard mogelijk mijn lul in haar kut stootte. Ze gaf een gil en kwam voor de tweede keer klaar.
Het werd tijd voor nog een ander standje en ik tilde haar op en ging tegen het raam aan staan, de gordijnen stonden nog open en iedereen kon ons zien. Dit kon me echter niks schelen het wond ons allebei alleen maar op. Ze sloeg haar benen om mijn middel en ik tilde haar op en zette haar op mijn lul. Ik tilde haar op en neer emn mijn lul gleed telkens haar natte poes in en uit. Steeds sneller zette ik haar op mijn lul ondertussen streelde ze haar eigen borsten en ik speelde met mijn tong met haar tepels en beet er af en toe zachtjes in. Wat was dit geil zeg. Ik laat haar op mijn lul zakken steeds sneller en sneller. Ze hijgde zo hard dat ik dacht dat ze het buiten op straat konden horen. Ik neukte haar zo hard dat ze aangaf dat ze weer zo komen ik liet haar daarom nog sneller op mijn lul rijden en schreeuwend kwam ze voor de derde keer klaar.
Ik zette haar van me af en ze begon me voor het raam weer te pijpen. Ik keek naar buiten en er stonden buiten op straat gewoon mensen naar ons te kijken en op ons te geilen. Ze zoog me weer en likte aan mijn staaf. Ze zoog zo hard en likte als een gek aan mijn lul dat ik weer klaar ging komen. Ik draaide haar echter om en spoot mijn hele lading tegen haar aarsje aan. Het droop van haar poepgat af. Wat was dit een geil gezicht. Ik wilde haar in haar kont gaan neuken maar ze draaide zich om en zei dat het genoeg was voor vandaag. Er moest nog wat over blijven voor de volgende keer. Ik mocht nog wel even bij haar douchen. Onder de douche heb ik me nog een keer lekker afgetrokken met mijn gedachte bijde neukpartij van daarnet. Ik kwam lekker klaar onder de douche. Toen ik onder de douche vandaan kwam zat ze haar website bij te werken. Ze zei dat ik moest gaan, ze zou me nog bellen.......
Aantal keer gelezen:
311
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)