Spannendverhaaltje.nl

Neuken met de kraamhulp

-
21-10-2010
Mijn vrouw lag net in bed toen de bel ging. Daar zal de kraamhulp zijn, zei ze, Ik had haar net uit het ziekenhuis gehaald na de bevalling en zij wilde wel graag even het bed in.
Ik ging naar de deur en daar stond zij, wat een stoot, dacht ik gelijk. Hallo ik ben Esther, zei ze en ik ben de kraamhulp. Hallo, zei ik welkom kom verder en ik liet haar voorbij gaan.
Ik rook een heerlijke geur en toen wij haar mantel had uitgetrokken en haar jas ophing zag ik een paar mooi benen en heerlijk borsten zich spannen in aar jurkje.
Mijn vrouw ligt net in bed, zei ik ik zal even wijzen waar de slaapkamer en de babykamer is en wij gingen naar boven. Het liefst had ik achter haar aan de trap opgegaan zodat wat meer van die mooie benen had kunnen zien maar ik hield mij in.

Ellen, mijn vrouw maakte kennis met haar en wij werden gefeliciteerd met onze mooi zoon en het klikte gelijk tussen ons drien. Toen Esther even naar de babykamer was zei mijn vrouw, zo jonge dat is een mooi stuk h die zou jij wel te pakken willen nemen. Hou op, zei ik want ik heb al een harde lul. Een tijd al niet op de kut en nu twee mooie teven in huis. Ja ze zult toch nog even moeten wachten voordat je mij weer te pakken kunt nemen maar ik zal je vanavond wel even helpen hoor schat en zij kneep even in mijn lul.
Ik was net op tijd weg want Esther kwam de slaapkamer binnen en ik zei dat ik wel even wat te drinken zou maken. Ik maakte koffie en met drie mokken en beschuit met muisjes ging ik een poosje later naar de slaapkamer en wij raakten gezellig aan de praat.
Ik zat zo dat ik een mooi beeld had van de benen van Esther die haar benen over elkaar had geslagen waardoor ik wat meer van haar dijen kon zien en toen zij zich voorover bukte om hat kopje weg te zetten zag ik een flink aanzet van haar volle borsten. Ellen had wel in de gaten waar ik naar keek en toen Esther de mokken naar de keuken bracht vroeg en ziet zij er goed uit geile beer,ik zag je wel loeren. Zij is de moeite waard,zei ik en hoorde Ester naar boven komen om de baby te halen die aan de borst moest,Ellen heeft ook een stel mooie borsten en heerlijke grote tepels.Toen ze kleine er aan lag zei ik,ik wil zijn plaats wel in nemen schat heerlijk aan die tepels zuigen. Esther schoot in de lag, ja dat willen wel meer mannen zuigen aan de tepels,en wij zagen dat zij een kleur kreeg.Heb je daar ervaring mee,zei Ellen, ja hoor gelukkig wel,zei ze ze en ik ging maar naar beneden.

Ik zat in de kamer te lezen, toen Esther ook kwam, zo moeder en kind kunnen mooi een poosje rusten,zei zij en wij raakten aan de praat. Het bleek dat zij dichtbij woonde op kamers en ik kwam er achter dat zij geen vriend had. Ik stelde voor dat, wanneer zij wilde wel kon blijven eten,ik ga toch koen,z ei ik want dat is een hobby van mij, jij hoeft dat niet te doen.O dan wil ik wel blijven,zei ze maar eigenlijk moet ik dan even naar mijn huis om wat anders op te halen want ik wil niet de hele tijd in mijn uniform blijven lopen. Ellen en de kleine rusten nu toch wat mij betreft haal je nu wat anders op,stelde ik voor en dat deed zij. Na een kwartiertje was zij al terug en ik zei dat zij haar kleren wel in de logeerkamer kon leggen en dat deed zij. Ik zag haar de trap op gaan, wij hebben een open trap in de kamer en ik zag een mooi stuk van haar strakke benen en mijn lul werd weer extra hard.

De middag verliep rustig en tegen vijf uur ging in naar de keuken en toen ik voor het aanrecht stond kwam Ester even om wat uit n van de kastjes te pakken en stond stijf tegen mij aan.
Vindt je dit vervelend, vroeg zij, nee helemaal niet,zei ik en zij had zo heerlijk zwoele stem. Ik zag je vandaag wel kijken,zei ze en ik heb van Ellen gehoord dat jij op mij geilt,zij heeft mij gewaarschuwd. Ik draaide mij om en trok haar tegen mij aan en onze monden vonden elkaar en wij tongen er flink op los. Mijn handen lagen op haar kont en ik trok haar stevig tegen mij aan en zij voelde mijn harde paal.

Ik heb tegen Ellen gezegd dat ik best een goeie beurt kan gebruiken en zij heeft gezegd dat jij mij die wel kan geven en dat jij er ook aan toe bent om weer eens flink te spuiten en daarom blijf ik graag.maar je moet wachten tot straks en zij liep weg.
Ellen wist dat Esther zou blijven dus toen zij wakker was en wij daar thee gingen drinken vroeg ze en kunnen jullie het goed vinden met elkaar. Heel goed,zei Esther, want wij gaan vanavond lekker neuken h Henk, jij vind het toch goed Ellen ja hoor geniet er maar lekker van.
Wij kregen die avond mijn ouder even op bezoek en keken op dat de kraamhulp er nog was en toen zij weg waren trok Esther wat anders aan en dat stond haar geil
Een heerlijk kort rokje, zelfophoudende nylons en een bloesje wat wat transparant was en geen BHje er onder.

Toen Ellen even uit bed kwam en Esther zo zag zitten zei ze zo vraag je er ook om meid dat Henk een stijve paal krijgt e dan moet hij jou ook maar flink nemen, nou dat gebeurde.
Tegen tienen gingen wij naar bed en wij lieten de deuren open staan en ik trok esther naakt tegn mij aan en zij greep mijn paal, zo heerlijk zwaar geschapen ben je,zei ze en ik drukte mijn paal lekker diep in haar natte kut en begon haar te neuken. Toen kwam Ellen de kamer op en zag het,wat geil zei ze,ik verlang er ook al weer naar om een beurt te krijgen maar neem haar maar flink te pakken Henk en dat deed ik. Dat Esther geil was , was wel duidelijk want zij kwam snel klaar en ik spoot mijn ladin diep in haar vette kut. Ellen zei je moet haar maak dagelijks nemen want zij heeft het nodig. O heerlijk Esther en stelde voor dat zij zou blijven slapen dan kun je zo vaak neuken als je wilt en ik hoop dat het vaak is, zei ze geil en dat gebeurde ook.
Aantal keer gelezen:
1181
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)