Spannendverhaaltje.nl

natasja

-
14-05-2012
Dit verhaal is geschreven door Carl meer verhalen van Carl Natasja. Het was lang geleden dat ik voor het laatst aan haar had gedacht. Jaren geleden behoorde ze tot mijn vriendengroep maar inmiddels waren we elkaar al jaren uit het oog verloren. Ik moest aan haar denken toen ik op de eerste mooie dag van het jaar een paar schoolmeisjes zag langsfietsen. Een van hen deed me aan haar denken. Een fris kort koppie met mooi dik haar, klein van stuk maar met zo te zien flinke borsten. Ook de blik waarmee ze de wereld in keek herinnerde me aan Natasja; opgewekt en vol verwachting. De meisjes fietsten verder en waren al snel niet meer te zien. Ik bleef achter met gedachten aan vroeger. Natasja, wat een leuk en lekker ding was dat. Toegegeven, als gezonde jongen van 19 werd mijn aandacht vooral getrokken door haar prominente borsten. Ik moest altijd mijn best doen om er niet naar te staren. Op zijn best liet ik mijn ogen er over glijden. Dat deed al iets in mijn broek. En dat moet ze gemerkt hebben. Ze ging graag met me om maar ik was te verlegen om het initiatief te nemen. We zagen elkaar wekelijks en elke keer eindigde de avond voor mij hetzelfde: alleen in mijn bed gingen mijn gedachten naar Natasja en mijn handen naar mijn hunkerende geslacht. Zo ging er een jaar voorbij zonder actie.
Opeens had ze een vriend. Een heel ander type dan ik. Onze vriendschap bleef in stand en op een gegeven moment werd ik bij haar uitgenodigd. Ze woonde in een leuk appartement. Natasja deed open, gekleed in een kort rokje en een strak mouwloos truitje; haar volle c-cup tekende zich nadrukkelijk af. Ik slikte. Ze ging me voor naar de woonkamer zodat ik ongegeneerd een blik kon werpen op haar fraaie bilpartij en haar slanke benen. Hij was er ook en het werd gezellig. Lekker eten, glas wijn. De gesprekken waren die avond prikkelend, viel me op. Toespelingen op het feit dat ik alleen was. En wat dat betekende voor mijn seksleven. Af en toe een zwoele blik van Natasja, terwijl ze naast haar vriend op de bank zat, haar hand op zijn been. Halverwege de avond stond ze op van de bank, vroeg of we even zonder haar konden en ging naar boven. Wij bleven beneden en keuvelden wat. Toen werd er van boven geroepen; we moesten maar even komen. Ik liep achter hem de trap op. In de slaapkamer lag Natasja in het brede bed. Onder een laken. Ze had het hoog opgetrokken tot onder haar kin maar liet het toen vallen. Voor het eerst zag ik haar ronde borsten. Vol en licht uit elkaar staand trotseerden ze de zwaartekracht. Haar tepels waren stijf. Natasja trilde van de spanning. Ik stond perplex.
“Dit wil je toch wel?”, vroeg ze nog enigszins onzeker. Ik knikte dom. Ik kreeg het koud en warm te gelijk en voelde het bloed in hoog tempo naar mijn penis stromen. Wat hadden ze in gedachten? Want dat hij niet verrast was, dat was duidelijk. Hij begon zich uit te kleden en beduidde mij hetzelfde te doen. Ik dacht niet meer na en stond al snel in alleen m'n short.
“Die ook”, zei Natasja. Ik trok ook dat laatste kledingstuk uit en gaf mijn gezwollen penis de nodige ruimte. Hij sprong omhoog. Natasja keek er met belangstelling naar. Ik volgde het voorbeeld van haar vriend, en ging aan de andere kant van het prachtige meisje liggen. Ze nam voorzichtig onze beide penissen in haar hand. Die van haar vriend was flink en zijn zak was geschoren. Ze maakte hem stijf. Ik had nog nooit de stijve van een andere man gezien. Ik ben volledig hetero maar toch was het opwindend. Ze streelde ons zachtjes maar had nu vooral belangstelling voor mij. Ik was altijd onzeker over mijn penis maar het was duidelijk dat ik bij haar in de smaak viel. Beurtelings keek ze naar mijn stijve en naar mijn gezicht. Ik op mijn beurt keek naar haar strelende hand, naar haar dikke tieten, naar haar blauwe ogen en af en toe een korte blik op haar andere hand die haar vriend bediende. Blijkbaar vond hij het tijd voor wat meer aandacht. Hij ging op zijn knieën naast haar zitten en dirigeerde Natasja met haar hoofd naar zijn kloppende lid. Zij sloot haar lippen zachtjes om zijn eikel en hij sloot kreunend zijn ogen. Ze liet mijn penis los om voor hem op haar handen en knieën te kunnen zitten. Het laken viel van haar af en onthulde zo de mooie rug en vooral het strakke kontje van Natasja. Ze had een klein geel stringetje aan, wat de aanblik nog aantrekkelijker maakte. Maar wat nu te doen? Wat ik wilde was wel duidelijk maar mocht het ook ? Ik begon met het aftasten van haar perfecte billen. Ze stopte even met pijpen, draaide haar hoofd even om en haar blik zei mij voldoende. Ik streelde haar rug, haar billen, haar benen. Toen nam ik achter haar plaats.
Terwijl zij het zalige pijpen hervatte stroopte ik met twee handen haar string van haar billen. In de stof zag ik een donkere, vochtige plek. Ik rilde van opwinding en trok een paar keer aan mijn knalharde lul om het voorvocht goed te verspreiden. Daarna gleed ik ermee door haar bilspleet. Oh wat was dat lekker. Ik bracht hem in positie voor haar schaamlippen. Voorzichtig drukte ik mijn eikel tussen haar lippen. Warm en nat. Met gemak schoof ik mijn schacht verder naar binnen. Ze kreunde. Ik kreunde. Haar vriend keek en kreunde ook; blijkbaar wond het hem op om zijn meisje genomen te zien worden door een ander. Nou dat plezier deed ik hem graag. Ik pakte Natasja bij haar heupen en voerde het tempo op. Wat zat ik diep in haar. Af en toe haalde ik mijn paal terug en keek hoe hij weer diep in Natasja’s zaligheid verdween. Dan weer pakte ik haar bij haar schuddende tieten. Mijn ballen kletsten tegen haar kutje. Na een tijdje (ik had geen besef van tijd) naderde hij zijn hoogtepunt, kreunde dat hij ging komen en spoot zich schokkend leeg in haar mond. Wat geil! Ik stopte met stoten, haalde mijn lul uit haar kut want ik wilde nog niet komen. Even lagen we ons alle drie te hernemen, liggend op onze rug. Toen zei ik: “Natasja, ik wil je bovenop me. Ik wil je gezicht zien, ik wil je borsten zien”.
Ze zei niets maar draaide zich naar me toe met haar zware borsten tegen me aan, nam mijn stijve in haar hand en begon me zachtjes af te trekken. Dit moest niet te lang duren.
“Zo”zei ze,terwijl ze mij aankeek,“wil jij dat?”.
Ik slikte en knikte van ja. Haar vriend was vergeten. Haar blik gleed naar beneden en bekeek het werk van haar hand. Vervolgens kroop ze op me en leidde mijn heerlijke harde verlangende staaf bij zichzelf naar binnen. Ze begon langzaam op en neer te bewegen. Hemels. We keken elkaar in de ogen en af en toe liet ik mijn blik naar haar dikke, schuddende tieten glijden. Niet stiekem zoals voorheen, maar open en bloot. En ik genoot er zelfs van mezelf te horen zeggen: “O Natasja, wat heb je een lekkere dikke tieten. O ze zijn zo groot”.
Ik pakte ze beide met volle hand vast, draaide met mijn duimen rond haar tepels, nam ze beurtelings in mijn mond en zoor er aan. Stevig hijgend antwoordde ze: “Dit wilde je toch, m’n tieten zien en voelen”?
Ja, kreunde ik. Ze maakte cirkelvormige bewegingen met haar bekken. Ik dacht dat ik gek werd. Natasja, Natasja. Ik verlegde mijn handen naar haar billen, strak en rond. Dit mocht eeuwig duren. Maar zij had de controle, bepaalde het ritme. Ik kon het alleen maar ondergaan en voelde mijn zaad onbedwingbaar komen.
“O Natasja, ik kom!” kreunde ik heftig.
Uitstellen ging niet meer. Het denken stopte. Een oerdrift bepaalde alles: ik wilde zo hard en diep mogelijk in haar spuiten. Zij voerde het tempo nog één keer op, haar dikke borsten deinend vlak boven mijn gezicht. Daar kwam ik. Ik spoot en spoot en bleef spuiten. Het zaad liep langs mijn nog na schokkende penis. Natasja viel hijgend in mijn armen.
Ik weet nog dat ik later, op weg naar huis, niet kon bevatten wat er allemaal was gebeurd. Beelden drongen zich aan me op. Eenmaal thuis nam ik een douche en kroop uitgeput in bed. Toch kon ik de slaap niet vatten. Als vanzelf gleden mijn handen naar mijn slappe lul. Gedachten aan Natasja maakte hem in no-time weer keihard. Ik trok en trok. Ik kreunde nog : “Natasja” spoot mijn laatste zaad tegen het laken en viel als een blok in slaap.
Aantal keer gelezen:
761
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)