Spannendverhaaltje.nl

Nat in de sportschool

-
29-05-2011
Dit verhaal is geschreven door Jolande meer verhalen van Jolande Verder moest ik een kort jurkje aantrekken, maar geen bh en slipje. Hij had mijn fiets al uit de schuur gepakt en ik stapte met mijn blote kut op het zadel om naar de sportschool te fietsen. Dat voelde bij dat warme weer heerlijk koel aan. Er stond een lekker briesje waardoor onderweg mijn jurkje verschillende keren opwaaide, wat weer tot leuke reacties leidde. Zowel van de mannelijke als van de vrouwelijke bevolking. Het briesje voelde trouwens ook erg lekker langs mijn inmiddels natte kutje. Eenmaal bij de sportschool aangekomen zette ik mijn fiets op slot en liep naar de kleedkamer. Ik trok mijn jurkje uit en opende mijn sporttas, benieuwd wat Peter nu weer verzonnen had. Ooh chips… in mijn sporttas zat een zwart topje dat nauwelijks mijn borsten bedekte. Ik deed het aan en zag in de spiegel dat de onderkant van mijn borsten te zien waren en dat het topje zelfs niet eens mijn tepels bedekt liet als ik mijn armen omhoog deed. Ik pakte vervolgens het sportbroekje. Ik was niet eens verbaasd meer toen ik het witte broekje zag. Het broekje kwam slechts tot halverwege mijn billen en het kruisje (als je dat zo al mocht noemen) kroop meteen tussen mijn kutlipjes. Maar goed dat ik vanmorgen nog uitgebreid mijn kutje geschoren had. Zo kon ik toch niet gaan sporten? Het stikte daar altijd van de mannen. Tegelijkertijd wond het me enorm op en voelde ik mijn kutje kletsnat worden. Ik stopte mijn jurkje in mijn sporttas en liep naar de sportzaal. Ik zette mijn sporttas neer naast het eerste apparaat en voelde gelijk alle blikken op me gericht. Ik begon op de loopband en voelde hoe het topje steeds omhoog wapperde en vrij blik op mijn borsten gunde. Intussen ontstond er zowat een stormloop op de apparaten tegenover me en zag ik niets als knipogende mannen die hun lippen likten. Er werden foto’s gemaakt met mobiele telefoons en ik werd van alle kanten aangemoedigd. De aangeboden hulp sloeg ik af.
Vervolgens ging ik naar het apparaat voor je armspieren. Te laat realiseerde ik me dat je daar met je benen aan beide kanten naast het apparaat zit en dat er dus vrij zicht zou zijn op het broekje dat tussen mijn kutlipjes gekropen was. Ik probeerde het er tussenuit te halen, maar het broekje was zo kort en strak dat het meteen terugkroop. Ik zette me op het apparaat en zag de blikken gericht tussen mijn benen. Ik deed de oefeningen en was me bewust van het ontzettend hete gevoel in mijn onderlijf. Constant werden er foto’s gemaakt met mobieltjes en constant werd ik aangemoedigd. De mannen waren hun oefeningen allang vergeten. Ondertussen liet mijn mobieltje weten dat ik een sms-je had. Het was van Peter die me liet weten dat ik een erg geile aanblik gaf. Ik keek om me heen en zag hem zitten zwaaien aan de bar. Ik sms-te terug dat ik hem nog wel kreeg. Prompt kwam er een sms-je terug dat hij me liever zag gewichtheffen. Even later ging ik dat doen. Wederom zat je hier met gespreide benen en ik begreep toen ik eenmaal bezig was waarom Peter dit liever zag. Steeds als ik het gewicht omhoog bracht was er volledig zicht op mijn borsten. Daarna ging ik naar het apparaat voor de beenspieren. Ik wist dat dat een ontzettend geile blik voor die mannen moest zijn. Steeds moest je met je benen de gewichten naar buiten duwen, dus steeds gingen mijn benen open en dicht. Ik werd zo mogelijk nog natter en voelde hoe het broekje tussen mijn kutlipjes op en neer schuurde. Na het sporten ging ik wat drinken aan de bar en ik zag Peter goedkeurend naar me kijken. Ik was niet verbaasd toen de sportzaal leegliep en de bar volliep. Van diverse mannen kreeg ik complimenten over mijn workout en mijn outfit. Sommigen vroegen of ze eens goed onder mijn topje mochten kijken, omdat het een beetje teasen was dat op en neer gaande topje tijdens het sporten.
“Ja hoor”, zei Peter en trok spontaan mijn topje omhoog zodat iedereen mijn fiere stevige borsten kon zien. Een gejoel alom en weer werden er foto’s met mobieltjes gemaakt. Natuurlijk werden de mannen brutaal en vroegen om meer. Als antwoord pakte Peter mijn broekje vast en trok het zo mogelijk nog dieper tussen mijn kutlipjes. Daardoor waren mijn lipjes extra goed zichtbaar terwijl ik op de barkruk zat. Vervolgens liet hij zijn vingers tussen mijn benen glijden en streelde mijn lipjes in het zicht van al die mannen. Het wond me verschrikkelijk op en ik deed mijn benen wat verder uit elkaar. Met een vinger haakte hij het broekje opzij en liet een vinger in mijn kletsnatte kutje glijden. Hij stootte zijn vinger een paar diep mijn kutje in en je kon mijn kutje gewoon horen soppen van het geil. Hij stootte een tweede vinger in mijn kutje en iedereen riep dat zij dat ook wilden.
“Om de beurt dan”, zei Peter en trok zijn vingers uit mijn kut. Ik keek hem verbaasd aan, maar ondertussen had hij mijn broekje al opzij geschoven en verdwenen de eerste vingers van een onbekende in mijn kut. Hij sopte stevig drie vingers diep mijn kut in en uit en maakte toen plaats voor de volgende. Dat ging zo maar door.
Er stonden wel 20 mannen die mijn kutje in wilden. Ondertussen had Peter mijn sportbroekje al helemaal van mijn kont getrokken zodat het niet steeds terug tussen mijn lipjes schoot. Toen alle mannen geweest waren hadden er wel zo’n 60 vingers in mijn kut gezeten en was ik al drie keer klaar gekomen. Peter vond dat het tijd werd om te gaan douchen en onder luid protest vertrok ik naar de kleedkamer. Natuurlijk ging Peter met me mee en hij nam me hard en diep onder de douche. Vervolgens fietsten we samen naar huis. Ik weer met mijn blote kut op het zadel en een lekker afkoelend briesje tussen mijn benen. Thuis nam Peter me nog een keer en liet daarna de geile foto’s zien die hij blijkbaar gemaakt had ondertussen. (Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar mijngeheimpjes@hotmail.nl)
Aantal keer gelezen:
605
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)