Spannendverhaaltje.nl

Nat doorschijnend jurkje 2

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Tha Master meer verhalen van Tha Master Na een middag vol orgames besloot Wendy die avond bij mij te blijven slapen want wij hadden allebei nog wel zin in wat lekkere spelletjes. De wasmachine was nog steeds kapot, maar ik vond het eigenlijk enorm geil dat al mijn kleren er in zaten en dat ik alleen maar dat dunne, natte, korte, witte, licht doorzichtige en nu ook nog een beetje gescheurde jurkje had. Ik besloot dus nog even te wachten met het bellen naar het wasmachinebedrijf. Hierdoor had ik die nacht geen nachtjapon en sliep dus helemaal naakt. Wendy lag naast mij op een matras in een slaapzak en ook helemaal naakt. Haar kleren waren nog zeiknat van de vastbind-spelletjes van die middag. Mijn broertje, Lucas, wilde bij een vriendje logeren en dus hadden we het hele rijk alleen. De volgende ochtend werd ik wakker door het gekreun van Wendy. Ik zag daar een 18-jarig meisje helemaal naakt zichzelf keihar vingeren. Ze had echt een ongelooflijk mooi lichaam, ik kroop langzaam naar haar toe en ging tussen haar benen liggen. Langzaam liet ik mijn tong tegen haar kutje komen. Wendy schok: "Denise, wat doe je?
". Ik zei niets en begon haar te likken om en in haar kutje. Wendy kwam lekker klaar en daarna werd ik ook even verwend. "Wat een goed begin van de dag, ik ben benieuwd wat er vandaag nog allemaal gaat komen", zei Wendy. Nadat we samen hadden gedouched deed ik mijn allesverhullende jurkje weer aan en wilde voor Wendy haar kleren pakken die ik gister had buiten gehangen om te drogen. Ik opende de buitendeur en merkte gelijk dat er niets meer aan de waslijn hing, alles was weg. Onze achtertuin was omringd door een schutting, maar waar je makkelijk overheen kon klimmen en ik vermoede dat die irritante buurjongetjes de oorzaak waren van de verdwijning van al Wendy's kleren. Ik ging naar binnen en vertelde het aan Wendy. "Wat nu??', vroeg Wendy angstig aan mij. "Ik moet, denk ik, ergens nog wel wat voor je hebben", zei ik gerustellend tegen haar. Maar ik had echt niets voor haar en ging toen naar mijn moeders kast. Ook hier lag bijna niets meer in, omdat ze al haar favoriete kleren mee had genomen voor de vakantie met mijn vader. Er lag alleen nog een wit korte broekje en een rose blousje, maar omdat mijn moeder erg klein was en Wendy juist niet, zou het denk ik niet passen. Maar het was Wendy's enige hoop en ze deed de twee kledingstukken aan. Wendy kreeg het broekje en blousje net aan maar als ze 1 keer zou bukken zou alles spontaan scheuren. Het broekje was van dezelfde stof als mijn jurkje en ook een klein beetje doorzichtig. Je kon licht haar kutje zien doordat erg geen ritsluiting zat, maar twee kleine knoopjes. Het blousje zat erg strak om haar heen en doordat Wendy veel grote borsten had dan mijn moeder kon je duidelijk haar tepels zien die nog niet eens stijf waren. We hadden wel allebei gelukkig wat aan en nadat we gegeten hadden besloten we om naar het bos te gaan. We gingen samen vaak naar het grote bos vlak bij ons in de buurt om lekker uit te waaien. We gingen er lopend heen en onderweg werden we door iedereen met grote ogen aangekeken. Vooral het strakke kontje van Wendy dat zowat door het broekje heen schoot werd goed bekeken, maar onze borsten bleven ook niet onopgemerkt. In het bos aangekomen gaven we ons over aan de wind en genoten we van de omgeving. Opeens begon het keihard te regenen en wij rende snel naar het schuurtje een eindje verderop. Maar door de plotselinge regenval waren we allebei doorweekt en was mijn jurkje weer helemaal om mij heen geplakt en ook Wendy's kleren waren nog doorzichtiger dan je kon voorstellen. Eindelijk waren we bij het schuurtje en ik opende de deur, ik schok mij kapot. Er zaten al mensen in het schuurtje en ik hield gelijk me handen voor mijn kutje en borsten.
Maar nadat we beter keken zagen we dat het twee jongens waren die net zo oud als ons leken en er nog super lekker uit zagen ook. We vroegen of we mochten schuilen hier, maar we kregen geen antwoord, De jongens zaten met open mond en grote ogen ons te bekijken. We lachte naar elkaar en ging op de twee krukjes tegenover hun zitten. We stelden ons aan elkaar voor, zij heten: Lucas en Vincent. Ik bekeek het schuurtje wat niet groter was daan drie bij drie meter met daarin 1 tafeltje met vier krukjes. Vincent en Lucas waren aan het kaarten en ze vroegen of we mee wilde doen. Wendy knikte naar mij en ik wilde ook wel meedoen en dus werden de kaarten verdeeld. "Weten jullie wel hoe poker moet?", vroeg Lucas. Ik zag toen pas dat er allemaal geld voor hun lag. "Tuurlijk weten wij wat poker is, maar wij hebben geen geld bij ons hoor.", zei ik. "Hoeft ook niet, jullie mogen wel wat van ons lenen.", zei Vincent met een lachje naar Lucas. Lucas verdeelde al het geld, waardoor iedereen nu 50 euro had. Het spel begon. maar het werd al snel duidelijk dat de jongens dit vaker deden. Wendy was al snel door haar geld heen en zette haar laaste 5 euro in. Ik had nog 10 euro en wat kleingeld voor mij liggen, en doordat ik een Flush (vijf klavers) in mijn handen had besloot ik alles in te zetten. De jongens dachtte dat ik blufde en gingen mee. Wendy paste, maar was wel haar laatste 5 euro kwijt en had niets meer. Ik speelde met een grote glimlach op mijn gezicht mijn kaarten uit en liet mijn rijtje zien. Toen was Lucas en die had niets, vervolgens kwam Vincent en die had tot ieders verbazing een Royal Flush (vier plaatsjes van harten en 1 harten tien). Hij won dus en toen zaten Wendy en ik zonder geld. "Wat nu, nu is het zker afgelopen?", vroeg Wendy. "We kunnen nog doorgaan, maar in plaats van geld moeten jullie iets anders in zetten.", zei Lucas, verwachtend dat we dat toch nooit zouden doen. Maar ik was wel enorm geil geworden ondertussen door de wind die telkens over mijn natte lichaam blies en van de ogen van de jongens die telkens op mijn doorzichtige jurkje vielen. Ook Wendy had een enorm nat kutje waardoor haar broekje niets meer verborgen liet en het haar kaalgeschoren kutje zowat indrong. "Onze kleren moeten we dan zeker in zetten?", vroeg ik.
"Oke dat doen we wel, toch Denise?" zei Wendy lachend. Ik knikte en de kaarten werden weer gedeeld. Ik had hele slechte kaarten gekregen en dacht al aan wat er zou gaan komen. Het leek nog even dat Wendy ging winnen, maar de jonges waren toch sterker. "Oke, dan mogen jullie nu een kledingstuk inleveren.", zei Lucas streng. Ik schok ervan en bbesefte dat ik nu echt mijn jurkje uitmoest doen voor twee wildvreemde jongens. En ook bij Wendy drong het door dat ze niet gewonnen hadden. "We willen niets uit rekken omdat we hier niets onderaan hebben, zoals je misschien gemerkt hebt.", zei ik. " Oke, maar dan moet jullie wel iets anders doen ter compensatie.", zei Vincent. "Is goed." zei Wendy snel. Lucas pakte twee theedoeken die aan de wand deur hingen en bond die om onze hoofden. Vervolgens werden we mee naar buiten genomen en gingen we een stuk lopen, gelukkig was het gestopt met regenen. Ik was mijn al snel mijn richtingsgevoel kwijtgeraakt en had geen idee waar we waren. Na een tijdje lopen, stopte we en vervolgens moesten we op onze rug op de natte grond liggen en onze benen zo wijd mogelijk uit elkaar doen. Ik had geen idee van wat ze van plan waren maar door de koude vochtige grond en het besef van de macht van de jongens was ik wel enorm geil en ik gehoorzaamde. Ik moest denken aan wat mij gistermiddag thuis was overkomen tijdens een spelletje politie en boefje, maar dit was nog lekkerder. En ook Wendy genoot volgens mij volop door haar zachte gekreun naast mij. Onze benen werden nu met touwen die ze mee genomen hadden uit het schuurtje vast gebonden aan de bomen om ons heen, zo strak mogelijk. Doordat Wendy's benen zo wijd uit elkaar lagen getrokken door de touwen, waren de knoopjes van haar broekje losgeprongen. Hierdoor viel het bovenste stukje open en werd haar zeiknatte kutje volledig opengesteld aan de steeds toenemende wind. Mijn jurkje liet volgens mij mijn kutje ook niet meer helemaal bedekt, maar dat maakte mij niets meer uit.
Even later waren ook onze armen vastgebonden en konden we ons niet meer bewegen. Ik voelde vervolgens dat 1 van de jongens mijn jurkje los begon te knopen en mijn hele lichaam bloot gaf. Mijn borsten werden nu lekker gemasseerd waardoor mijn tepels enorm hard werden. Ik voelde toen spetters op mijn lichaam, het begon weer te regenen. De jongens wilden nu snel door gaan omdat ze geen zin hadden om net zoals ons doorweekt te worden. Het begon nu ook al te flitsen, er naderde ons een onweersbui. Hierdoor voelde ik even later een dikke stijve lul in mijn kutje glijden en werd ik geneukt zonder dat ik iets kon doen. Ook wendy werd goed gepakt, haar broekje lag tot haar knieen en haar blousje helemaal open. Het begon nu harder te regenen en ons keiharde gekreun kwam bijna niet meer boven het geluid van de neerstortende regendruppels uit. Ik voelde dat ik bijna ging komen maar en ook Wendy was op het punt om keihard klaar te komen, maar de jongens waren ons voor. Ze spoten ons helemaal vol. En toen volgede een enorme klap, de bliksem sloeg in op een boom zo'n 100 meter naast ons. De jongens schokken net zoals ons zich kapot en renden zo hard als ze konden terug naar het schuurtje. Daar lagen we dan, twee bloedmooie meiden die op het punt stonden klaar te komen in de stromende regen. Gelukkig was de onweersbui even snel weg als hij was gekomen en brak de zon weer door.
Aantal keer gelezen:
318
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)