Spannendverhaaltje.nl

Nancy In Het Hotel

-
21-10-2010
Mijn tweede verhaal in de Nancy serie over een zogenaamde MILF (Nederlands voor moeders die ik graag zou neuken). De getrouwde vrouw kan niet genoeg krijgen van haar jongere collega. Bij voldoende reactie zal ik het derde deel schrijven.

Nancy in het Hotel

Nancy keek in de spiegel van de camper terwijl ze de laatste hand lag aan de make-up van haar ogen. Ze had een modeblad bij zich die detaillistisch aangaf hoe je “smokey eyes” moest maken. Rutger had haar een keer verteld dat hij dat mooi vond en Nancy had zijn hint begrepen. Sinds dat ze een affaire met haar jonge collega had had ze, na een subtiele of niet zo subtiele hint, verschillende veranderingen in haar uiterlijk aangebracht. Haar haar was nu langer, tot over haar schouders, en geverfd waardoor ze nu lichtblond was. Ze zorgde er ook voor dat de natuurlijke krullen iedere ochtend weg waren zodat ze stijl haar had. Ze gebruikte wet look lippenstift wanneer ze hadden afgesproken. Vroeger schoor ze haar kutje niet iedere dag maar sinds haar affaire hield ze hem iedere dag zo glad als maar kon, net zoals Rutger graag wilde.

Haar man was verrukt, en dacht naïef dat ze zich zo voor hem veranderde en Nancy zorgde ervoor dat hij geen enkele reden had om anders te denken. Nancy was nog steeds verrast dat hij geen idee had van wat ze met Rutger deed, en dat iedereen op haar werk net zo onwetend was. Ze hoopte alleen dat haar geluk niet abrupt zou eindigen.

Te laatste paar maanden, hadden de twee elkaar regelmatig in het park ontmoet tijden de lunch en elkaar achterin de camper geneukt. Nancy had tot dus ver geweigerd hem in een hotel te ontmoeten en was bang geweest om hem in zijn appartement te bezoeken. Ze was bang dat de buren zich zouden afvragen waarom een vrouw in de veertig zoveel tijd doorbracht bij een man die half zo oud was als zij.

Ze had echter wel een keer een vluggertje bij haar thuis gemaakt toen Rutger langs kwam om wat papieren van het werk af te geven. Haar man en kinderen waren op school voor een wedstrijd en met amper enige terughoudendheid had ze hem bij zijn hand gepakt en hem mee naar haar slaapkamer genomen. Ondanks dat de seks hemels was, zoals altijd, voelde ze zich niet op haar gemak omdat ze hem had meegenomen naar haar huis. Terwijl ze hem pijpte voelde Nancy zich niet prettig doordat ze zich erop betrapte dat ze, op het kastje bij het bed, naar de foto’s van haar kinderen staarde. Rutger had er ook op gestaan dat ze elkaar op de kant van het bed neukte waar haar man altijd sliep en ondanks dat ze meer dan gewillig was voelde ze later iets van spijt.

Als resultaat daarvan, toen Rutger haar had verteld dat hij een hotelkamer van de zaak had, stond Nancy zichzelf toe om naar de hotelkamer te gaan. Rutger was één van de top vertegenwoordigers en toen een koper van ver buiten de stad korter bleef dan gepland, had hij het zo geregeld dat hij de kamer kon gebruiken.

Nancy deed haar zonnebril op en stapte uit. Ze droeg een kort zwart leer jasje over een wit mouwloos shirtje heen en een strakke driekwart broek. Haar outfit werd afgemaakt door een paar zwarte schoenen met hoge hakken van ruim tien centimeter. Ze liep snel door de hal heen naar de lift, niet in staat de gedachte te verdrijven dat de baliemedewerker precies wist wat ze kwam doen. Toen ze veilig in de lift stond deed ze haar zonnebril in haar tas en fatsoeneerde een laatste keer haar haar in de reflectie van de stalen deur.

Ze liep door de lange gang heen zoekend naar het kamer nummer dat Rutger haar had opgegeven. Toen ze voor de kamerdeur stond klopte ze zachtjes aan waarna ineens de deur open vloog en ze aan haar polsen naar binnen werd gerukt. Rutger drukte haar met kracht tegen de binnenkant van de deur aan en kuste haar ruw. Zijn tong gleed tussen haar wetlook lippen door haar mond binnen.

Ondanks dat ze in eerste instantie verrast was door zijn actie opende Nancy gewillig haar mond en kronkelde haar tong rond zijn onderzoekende tong. Ze dronk en rook de zo bekende geur en smaak van haar jonge minnaar. Na een tijdje verbrak Rutger de kus en met zijn gezicht op nog geen tien centimeter bij haar gezicht vandaan grijnsde hij breed uit.

“Ik denk dat ik je niet hoef te vertellen dat ik blij ben je te zien!” lachte hij met twinkelende bruine ogen. “Ergens heb ik me nog afgevraagd of je wel zou komen.”

Nancy ontspande zich en glimlachte terug naar hem. Haar handen gingen omhoog naar zijn brede schouders toe waarmee ze hem naar zich toe trok.

“Je neemt me in de maling, hé? Je weet dat ik niet bij je weg kan blijven,” bekende ze.

Na die woorden kuste ze hem hongerig. Terwijl hun tongen danste gleed haar hand over zijn gezicht heen. Nancy merkte dat Rutger een korte badjas droeg en haar hand gleed naar beneden naar zijn kruis toe. Één van haar handen gleed naar binnen om zijn zware ballen te strelen en haar andere hand rommelde met de centuur om hem los te maken.

“Whoooo…. whoooo… rustig aan meisje!” sprak Rutger die haar hand van zijn lul aftrok. “Dit is de eerste keer dat we ons niet hoeven te haasten!”

Met een snelle kus stuurde Rutger Nancy de kamer in en hielp haar haar leren jasje uittrekken. Nancy liet haar tasje, toen ze ging zitten, naast zich op de bank vallen. Ze glimlachte toen ze zag dat Rutger een goede fles wijn had meegenomen, die ze ooit eens als een van haar favorieten had aangemerkt. Hij schonk wijn voor haar in en voor zichzelf een Bacardi cola en ging naast haar op de bank zitten.

“Op Frans omdat hij eerder naar huis ging en ons de sleutel heeft gegeven. Ik heb hem verteld dat wij een afspraak hadden, wat hij natuurlijk niet wilde geloven!” toastte Rutger door zijn glas zacht tegen Nancy’s glas aan te tikken.

Ze dronken wat uit hun glas terwijl Rutger het haar vertelde hoe makkelijk het was om de hotelsuite te krijgen.

“En,” voegde hij vrolijk toe,”het is op rekening van de zaak.”

Nancy lachte en pakte haar tasje waar ze een pakje sigaretten uithaalde. Ze deed het pakje open en haalde langzaam één van de lange sigaretten uit het pakje. Ze gebruikte een kleine goudkleurige aansteker die Rutger haar had gegeven, toen ze hem had verteld dat ze weer was gaan roken. Nancy stak haar sigaret aan en blies een dun wolkje rook naar het plafond toe. Ze ging ontspannen achterover in de kussen zitten terwijl ze met haar wijnglas in haar hand haar benen verleidelijk kruiste.

Ze voelde Rutgers blikken,”verdomme meisje,” fluisterde hij goedkeurend. “Wat heb ik met je gedaan?” vroeg hij gekscherend, zich de terughoudende vrouw en moeder herinnerend die hij een paar maanden geleden voor het eerst ontmoet had.

Nancy nam een diepe langzame haal van haar sigaret en blies de rook in zijn richting uit.

“Ik denk dat je mijn innerlijke slet hebt bevrijd… en ik kan je daarvoor niet genoeg bedanken!” voegde ze glimlachend toe.

Rutger kuste haar en voelde hoe zijn lul zich schokkend begon op te richten. Zijn hand gleed omhoog naar een van haar enorme tieten toe. Hij was blij om te merken dat ze zijn instructies had opgevolgd om geen BH te dragen. Zodra Nancy zijn hand voelde boog ze naar voren en met een laatste haal aan haar sigaret drukte ze hem uit in de asbak. Ze nam nog een slok wijn en gleed toen naar Rutger toe terwijl ze haar hand naar zijn centuur uitstak.

“Ik denk,” knorde ze,”dat ik geduldig genoeg ben geweest.”

Ze maakte zijn centuur los en trok zijn badjas open, opgewonden door het contrast van het witte materiaal op zijn gebronsde huid. Nancy stak haar hand naar zijn half harde pik uit en trok er langzaam aan.

“Daar heb je hem verstopt,” zuchtte ze terwijl ze voor hem neerknielde.

Ze hield de basis van zijn lul vast en bewoog zijn eikel naar haar hongerige mond toe. Ze nam alleen zijn imposante eikel in haar mond. Ze begon hem hard zuigend te pijpen haar tong gleed als een slang over zijn gevoelige eikel heen. Haar wangen stonden hol toen ze verder naar beneden gleed om zijn hele lul te verzwelgen, ze wist waar haar minnaar van hield.

“Mmmmmmmmmmm…,” kreunde ze genietend van het gevoel en de smaak van zijn lul in haar mond.

Nancy trok hem af terwijl ze hem luidruchtig pijpte. Soms kwam ze helemaal omhoog om zijn lul van boven naar beneden als een lolly af te likken om vervolgens één voor één zijn ballen op te zuigen. Met één van zijn zware ballen in haar mond hoorde Nancy haar telefoon over gaan. Toen ze zijn bal uit haar mond liet glippen reageerde Rutger onmiddellijk.

“Niet opnemen,” reageerde hij snel.

Nancy had haar hand al in haar tas en opende haar telefoon.

“Dat kan niet! Het kan belangrijk zijn,” sprak ze terwijl ze keek wie het was. “Shit, het is thuis.”

Ze ging recht op staan en stapte bij de bank vandaan. Ze boog haar hoofd toen ze de telefoon naar haar oor bracht. Haar vrije arm lag onder haar tieten en ondersteunde de elleboog van haar andere arm.

“Hallo,” sprak ze. “Het is mijn man!” sprak ze zonder geluid tegen Rutger die met zijn open badjas op de bank bleef zitten.

“En,” reageerde Rutger amper hoorbaar.

Nancy trok haar wenkbrauwen op en draaide haar rug naar hem toe.

“Ja, dat is wel goed. Ik heb niets staan dus iedere avond is goed,” sprak ze in de telefoon.

Toen ze zich weer naar Rutger omdraaide wees hij met een uitgestoken vinger naar zijn lul en trok op een komische manier zijn wenkbrauwen op. Nancy rolde met haar ogen en een kleine glimlach vormde zich om haar volle lippen terwijl ze langzaam naar haar minnaar liep.

“Oké natuurlijk, natuurlijk,” sprak ze terwijl ze tussen Rutgers benen in knielde. “Nee, ik ben nog aan het shoppen. Ik ben in ongeveer een uur thuis,” ze aarzelde even eer ze snel toevoegde,” of twee.”

Ze glimlachte heet naar Rutger. Ze begon hem af te trekken terwijl ze verder ging met het gesprek met haar man.

Even later staarde ze intens heet naar het lange harde monster in haar hand,” hou ook van jou,” sprak ze voor ze haar telefoon sloot.

Ze gooide haar telefoon opzij op de bank en schoof zijn hele lul weer in haar mond. Terwijl Nancy’s hoofd ritmisch op en neer bewoog lag Rutger zijn hand op haar hoofd. Hij leunde met gesloten ogen naar achteren en luisterde naar Nancy’s gekreun terwijl ze hem afzoog.

Met haar ogen strak op Rutger gericht kwam Nancy rustig omhoog. Ze likte langzaam zijn lul vanaf zijn ballen omhoog en stopte met een natte kus op zijn eikel. Rutger hielp haar omhoog en bracht haar naar het bed toe.

Rutger trok haar blouse uit en gooide hem op het bed. Nancy kuste hem en schoof zijn badjas van zijn schouders af. Haar handen gleden zacht over zijn dijen en gladde lichaam, over zijn schouders heen en weer naar beneden over zijn gespierde armen. Met haar vinger trok ze een denkbeeldige streep over zijn borstkast heen, over zijn buik om vervolgens naar zijn gespierde kont te glijden. Ze duwde Rutger op het bed en begon langzaam de rest van haar kleren uit te trekken. Rutger keek hongerig toe, maar toen ze klaar was en op het bed knielde stopte hij haar.

“Wacht! Doe me een plezier en doe je schoenen weer aan,” vroeg hij verleidelijk.

Nancy glimlachte en pakte haar pumps. Ze ging in een fauteuil tegenover het bed zitten. Ze maakte er een show van om haar hoge hakken weer aan te trekken. Haar hand gleed langzaam omhoog over haar volle dijen heen. Ze stond op en keerde zich met licht gespreide benen om en keek over haar schouder heen naar Rutger.

“Vindt je ze mooi, schat?” vroeg ze plagend terwijl ze als een model voor haar minnaar speelde.

Haar handen gleden verleidelijk over haar zacht deinende tieten en toen lager tot haar vingers het spoor van haar druipende spleetje volgde.

“Kom hier en ik laat het je zien!” reageerde Rutger met een stem die trilde van verlangen.

Nancy glimlachte en liep naar het voeteneinde van het bed toe. Ze kroop tussen zijn benen in het bed op. Zijn harde lul wreef langs haar lichaam toen ze verder omhoog kroop tot Rutger haar in zijn armen nam.

Hij rolde haar op haar rug en kuste haar vol passie terwijl zijn vingers over haar dijen omhoog gleden tot aan haar kut. Hij drukte de palm van zijn hand eerst tegen haar opgezwollen klitje aan eer hij zijn middelvinger in één haal in haar soppende kut schoof.

“Mmmmm… hhmmmmm…hhhmmmmmmmmmm…,” rageerde ze kreunend van opwinding in zijn mond.

Nancy begon als reactie op de verkennende vinger in haar, haar heupen te bewegen. Toen Rutger een tweede vinger in haar schoof en haar snel en hard begon te vingeren begon de sexy MILF luid te kreunen terwijl ze hem dichter tegen zich aantrok.

“Oohhhh… jaaaa.. Rutgerrrrrr…,” kermde ze heet.

Rutger verschoof zich en manoeuvreerde zich tussen haar uitgestrekte benen in. Hij drukte zich iets omhoog toen Nancy’s hand tussen hen lichaam in zijn grote lul beetpakte en hem tegen haar gretige kut drukte. Rutger schoof zijn lul langzaam en makkelijk in haar nu haar kut gewend was aan de enorme indringer.

Nancy had het gevoel dat haar lichaam onder stroom stond, ze kreunde hard en kronkelde onder hem.

“Jaaaa… neuk me, schat. Ram die heerlijke pik van je in me kut,” zweepte ze hem kreunend op.

Rutger trok zijn lul volledig terug en schoof hem langzaam weer in haar. Hij bleef dit doen tot de getrouwde moeder gek werd door de pik in haar druipende kut. Toen hij uiteindelijk de volle lengte van zijn pik in haar schoof en haar hard begon te neuken, sloot ze haar ogen en rolde haar hoofd van links naar rechts.

“OOHHHH… dit is zo lekker! Schat, ik ben gek op die grote, harde lul in me!” jammerde ze.

Terwijl Rutger haar met lange diepe halen bleef neuken haakte Nancy haar pumps achter zijn kont en sloot ze haar lichaam rond hem heen. Haar heupen pompte ze ritmisch op en neer om de stoten van zijn pik op te vangen.

“AHHHHHH… KUT… SCHAT… SHIT…! IK KOM OP DIE HEERLIJK GROTE LUL KLAAARRRRR…!!!” schreeuwde Nancy het uit terwijl Rutger in haar bleef pompen.

Haar lichaam koronkelde schokkend onder hem toen het orgasme haar trof. Rutger sloot zijn mond op haar mond om haar schreeuw te verstommen. Nancy pakte zijn hoofd beet terwijl ze elkaar kuste. Langzaam trok haar orgasme weg. Rutger verbrak de kus en trok zijn lul uit Nancy en rolde van haar af.

“Ga op je knieën zitten!” commandeerde hij haar terwijl hij haar zo in positie bracht dat ze naar het voeteneinde keek.

Nancy zat gehoorzaam zoals ze geïnstrueerd was steunend op haar knieën en handen voor Rutger. Ze voelde Rutgers hand op haar omhoog gerichte kont. Ze voelde, kort voor hij de volle lengte van zijn lul weer in haar schoof, kort zijn eikel tegen haar schaamlippen drukken. Langzaam gleed hij in haar. Meteen pakte hij het ritme op. Ze gooide haar hoofd in haar nek toen ze het ritme van zijn stoten begon te volgen. Op de één of andere manier voelde zijn lul in deze positie groter en harder aan waardoor haar kut nog vollediger gevuld leek. Rutger greep haar bij haar middel vast en het geluid van obsceen kletsend vlees vulde de kamer terwijl hij haar wild neukte.

Nancy opende haar ogen en zag hun reflectie in de grote spiegel boven het kastje. Ze keek naar zichzelf en zag een ruim veertig jaar oude vrouw die serieus geneukt werd door een gespierde man die half zo oud was als zij. Een dun laagje transpiratie bedekte zijn lichaam en accentueerde de spieren op zijn lichaam. Nancy dacht terug aan de afgelopen week toen ze op de school van haar dochter had geholpen. Geen van de andere moeders zouden haar herkennen zoals ze nu overkwam. Zwiepende haren, schreeuwende aanmoedigende kreten, haar tieten sensueel zwaaiend onder haar, haar kont pompend naar achteren om de stoten van haar jonge minnaar te pareren. Ze herkende zich amper, haar lippen glanzend van haar speeksel, mascara en zwaar aangebrachte oogschaduw, naakt op een hotelbed met alleen haar pumps aan. Ze zag eruit als een hoer of als één van de meisjes uit een porno film die haar man thuis had staan.

Rutger gromde achter haar. Hij begon haar sneller te neuken, zijn vingers klauwde in het vlees van haar volle kont. Nancy was geen domme vrouw, nog was ze naïef. Ze wist dat Rutger een jager was die er van hield om getrouwde vrouwen te neuken, en dat zij zijn laatste verovering was. Ze wist ook dat er een tijd zou komen dat Rutger haar zat zou zijn en verder zou jagen, maar ze had daar geen problemen mee. Ondanks dat Rutger haar eerste minnaar was, moest ze toegeven dat hij waarschijnlijk ook niet de laatste zou zijn. Nu de geest uit de fles was wist ze dat ze niet terug kon naar haar burgerlijke bestaan. Maar voor nu…, zou ze alles doen wat in haar macht lag om zo lang als ze kon hem tevreden te houden. Rutger hield van sletterig en ze kon zich als een slet gedragen!

Ze keek over haar schouder heen naar haar jonge minnaar, zijn gezicht vertrokken van de inspanning, bezweet lichaam, spieren rollend over zijn lichaam terwijl hij zijn lange wapen met kracht in haar ontrouwe getrouwde kut dreef.

“Vind je het lekker om me zo te nemen?” vroeg ze hijgend.

“Oh, jaaaa… ik ben er gek op om je zo te neuken… ik kijk graag naar je volle strakke kont, meisje,” lukte het Rutger tussen de harde stoten in uit te brengen.

“Arrccchhhh… je neukt me zooooo goed… en je lul is zoooo groot! Het is heerlijk! Neuk me harder. Ja zo, schat! NEUK ME HARDER!” jammerde ze smekend.

Rutger ragde zijn lul met volle kracht in de rijpe vrouw waardoor het vlees van haar kont rimpelde door de pure brute kracht. Het orgasme van Nancy overviel haar als een vloedgolf. Het begon bij haar voeten rolde omhoog tot voorbij haar oververhitte kut en haar zwaaiende tieten tot aan haar lippen waar een hete stroom woorden uitvloeide. Haar lichaam begon ongecontroleerd te schokken.

“SHIT… OOHHHHH… KUTTTTTTTT… UEEMMMMMM…! AARRRCCCCHHHHH… JAAAAA… RUTGERRRRRR…! EUUNNNGGGGHHHHH… JEZUSSSSSS…!” schreeuwde ze het uit.

Rutger bleef haar net zo lang door neuken tot ze zich herstelde. Ze voelde zijn lul schokken en hoorde zijn ademhaling veranderen. Ze realiseerde dat haar jonge minnaar op het punt stond klaar te komen. Ze ragde haar kont hard naar achteren om zijn stoot op te vangen.

“Kom op schat… spuit me kut vol! Ik wil je in me voelen spuiten! Neuk je hoer harder, schat… NEUK ME!!!” zweepte ze hem op.

Toen ze een laag gegrom in zijn keel hoorde starten draaide Nancy zich als een wervel wind om en greep ze zijn lul beet die ze, terwijl ze hem begerig aftrok, op haar geopende mond richtte. De eerste straal heet zaad raakte haar op haar kin eer ze haar mond rond zijn lul kon sluiten. Nancy greep, ter ondersteuning, zijn heupen beet en begon zijn lul met haar mond te neuken. Straal na straal spoot in haar keel.

“AAHHHHH… JAAAHHAAAAA…,” schreeuwde hij het uit.

Toen zijn orgasme afzwakte liet Nancy zijn lul uit haar mond glijden terwijl ze hem verder aftrok. Het laatste straaltje zaad landde op haar ver uitgestoken tong eer ze het doorslikte.

“Mmmmmmmm… je smaakt heerlijk,” knorde ze tevreden.

Nancy keek met een gelukzalige glimlach omhoog naar Rutger, haar mooie blauwe ogen glinsterde ondeugend door het genot dat ze haar minnaar had bezorgd. Ze bleef aan zijn lul trekken en liet af en toe zijn eikel tussen haar lippen verdwijnen voor een liefdevolle zuigzoen.

Uiteindelijk liet Rutger zich, nog steeds hijgend terugzakken tegen het hoofdschot aan. Nancy rolde van het bed af en liep de andere kamer in. Ze liep wat wankel op haar hakken, nog steeds in een roes van de intense neukbeurt die ze net had gehad. Ze kwam terug met hun glazen in haar hand. Ze kuste Rutger teder terwijl ze hem zijn glas gaf.

Nancy leunde naakt tegen het kastje aan. Ze leunde met gekruiste voeten tegen het kastje aan terwijl ze van haar wijn nipte. Ze bestudeerde Rutger over de rand van haar glas heen.

“God, ik ben gek op dat neuken met jou!” murmelde ze met een lichte verrassing in haar stem.

Rutger lachte en liet de de ijklontjes in zijn glas klinkelen eer hij een slok nam.

“Dat heb ik gemerkt,” lachte hij.

De twee zwegen een tijdje, verloren in hun eigen gedachten, terwijl ze zich langzaam herstelde. Nancy verbrak uiteindelijk de stilte.

“Weet je wat ik echt een keer graag zou willen doen?” vroeg ze Rutger.

“Wat, schat?” vroeg hij.

“Ik zou graag eens een keer samen met jou een weekend de stad uit gaan. Ergens naar toe waar niemand woont die ons kent. Ik kan me lekker voor je aankleden, helemaal zoals jij het wilt, en we kunnen uit gaan… naar een bar of een restaurant. We kunnen dan zo met elkaar omgaan dat iedereen weet dat ik van jou ben en dat ik alles voor je doe… of met jou doe!” voegde Nancy met een ondeugende glimlach toe. “En als we totaal opgewonden en geil zijn… net voordat we elkaar publiekelijk neuken, gaan we terug naar onze kamer.”

“Dat klinkt niet verkeerd. Wat zouden we daarna doen?” reageerde Rutger geïntrigeerd door haar voorstel.

Nancy zette haar glas wijn op het kastje neer en liep naar het bed toe. Ze knielde naast haar minnaar neer en pakte zijn gezicht met twee handen vast. Ze kuste hem heet, haar tong dartelde snel zijn open mond binnen.

“Waarom zou ik je dat vertellen terwijl ik het je veel liever laat zien!” fluisterde ze in zijn oor terwijl haar hand over zijn borstkast heen naar zijn groeiende lul gleed.

“Weet je nog? We hebben alle tijd,” klonk het beloftevol uit haar sensuele mond.
Aantal keer gelezen:
540
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)