Spannendverhaaltje.nl

Nablijven

-
21-08-2010
Ik moest als scholier nablijven. Ik kwam het nablijflokaal binnen en het viel me al meteen op dat er maar één iemand zat: de vrouw die controleert of je er wel of niet bent. Nu is dat helemaal niet zo erg, aangezien ik haar een erg mooie vrouw vond; Ze was jong, blond, had prachtige ogen en in haar rokje en witte T-shirtje was haar prachtige figuur goed te zien. Het was immers zomer en ik droeg slechts een spijkerbroek met een shirt.
"Zo je bent er," zei ze. "Ja, maar waar is de rest?" vroeg ik. Ze antwoordde: "Er is geen rest, jij bent de enige die vanmiddag na moest blijven." Knipoogde ze er nou achteraan? Geen idee, het zal wel verbeelding geweest zijn... Ik koos een plekje helemaal vooraan in de middelste rij zodat ik haar goed kon bekijken terwijl ze een tijdschrift zat te lezen en ik "mijn huiswerk maakte". Na een tijdje stak ik mijn hand op en vroeg ik of ze me even kon komen helpen.
Ze stond aan de andere kant over mijn tafeltje heen gebogen en probeerde aan de hand van tekeningen en berekeningen mijn wiskundesommen uit te leggen. Ik gluurde echter steeds stiekem naar haar prachtige grote borsten die erg goed te zien waren met haar lage decoleté. Ze betrapte me, want plosteling hield ze abrupt stil en keek ze me streng aan. Daarna glimlachte ze en liet het potlood dat ze vasthad op de grond vallen. Met een lichte "Oeps" bukte ze zich om het op te rapen. Ze stond met haar sexy kontje naar mij toe en zo zag ik dat ze geen ondergoed droeg! Ze had mooie billen en haar kutje zag er erg goed uit vanuit die hoek. Ik wist niet meer hoe ik het had. Nog altijd voorovergebukt zei ze: "Bevalt het uitzicht je? Toen ik zag dat jij als enige moest nablijven, kon ik haast niet wachten. Maar genoeg gepraat... ik heb je wel zien kijken dus ik weet dat jij mij net zo graag wilt als ik jou." En nog voordat ik iets kon uitbrengen draaide ze zich om en pakte ze me vol op mijn mond. Ze begon met haar tong rondjes om de mijne te draaien en het voelde heerlijk.
Toen ik mijn verbazing te boven was gekomen, legde ik mijn rechterhand op haar hals en stopte ik mijn linkerhand onder haar shirt. Ik klikte haar BH los, en vervolgens pakte ik haar tiet vast. Het was heerlijk om vast te houden en de tepel was al helemaal stijf. Ik gluurde naar beneden en zag door de stof heen dat ook de andere tepel stijf geworden was. Toen trok ze haar hoofd terug en trok ze haar shirt uit. Ze liet de BH van haar armen glijden en wierp beide kledingsstukken ergens het lokaal in. Toen zag ik haar goedgevormde bovenlichaam voor het eerst helemaal naakt. Ze zag eruit zoals ik stiekem had gefantaseerd en zelfs nog mooier. Geen enkele pornoactrice die ik door de jaren heen had gezien had zo'n lekker lichaam. Ze trok ook mijn shirt aan en blijkbaar beviel mijn torso ook haar wel want ze bromde goedkeurend. Daarna maakte ze mijn riem los en terwijl ik half opstond trok ze in één ruk mijn broek en boxer op mijn enkels. Mijn stijve lul schoot omhoog. Ook die beviel haar want dit keer hoorde ik haar zelfs even naar adem happen. En vervolgens zei ze plagerig: "Rawr" met een geile grijns op haar gezicht. Ik ging weer zitten en zij kroop onder mijn tafeltje. Ze begon eerst aan mijn ballen te sabbelen terwijl ze mijn pik streelde. Daarna likte ze in lange halen omhoog langs de schaft van mijn penus en prikkelde ze mijn ballen met haar linkerhand. Toen ze uiteindelijk mijn eikel omsloot met haar warme zachte vochtige mond werd ik haast gek. Ik kreunde, maar ze kneep ik mijn been met haar rechterhand, trok haar hoofd terug en siste: "Ssst, niemand mag ons horen gekkie!" Jij bent gek dacht ik, terwijl ze verder ging met die geweldige pijpbeurt. Af en toe gluurde ik onder tafel en ik zag haar met zichzelf spelen terwijl ze mijn lul verwende, wat mij alleen nog maar meer opwond.
Toen trok ik haar hoofd terug en schoof mijn stoel wat naar achteren. Zo kon ze opstaan en trok ik met een ruk maar iets voorzichtiger dan zij eerder bij mij, haar rokje naar beneden en gaf haar de gelegenheid eruit te stappen. Ze ging op het tafeltje zitten en ik boog me voorover. Ik begon haar buitenste lipjes te likken maar ik was te geil en dus ging ik al snel over op haar binnenste lippen en haar clitoris. Ze leunde op haar handen die ze achter zich had gestrekt en kreunde luid. Toen ik op mijn beurt om stilte siste, zei ze: "Houd je mond en ga verder." Dat deed ik, en dit keer introduceerde ik mijn rechterwijsvinger die ik in haar kutje bracht. Na het nodige stootwerk voegde ik er mijn middelvinger aan toe. Ik voelde de spanning opbouwen en even later greep ze mijn haar vast en kreunde ze zo luid dat ik begreep dat ze was klaargekomen."
Even was ik bang dat dit het einde zou zijn, maar daar zat ik goed fout, want direct klom ze van de tafel af en kwam ze op mijn schoot zitten, met haar gezicht richting het mijne. Ze pakte mijn piemel vast en ging erop zitten met haar kutje. We kreunden allebei luid van genot. Terwijl ik omhoog in haar begon te stoten, leunde ze voorover en kwamen haar heerlijke grote borsten in mijn gezicht te hangen. Ik likte eraan en kuste ze. Na een tijdje klom ze eraf en draaide ze zich om. Zo neukte ik haar verder terwijl ze met haar ellebogen op de tafel steunde. Met mijn pik er nog in stonden we op en zo neukte ik opeens deze veel te mooie overblijfjuf op z'n hondjes tegen een schooltafeltje. Dit gaat het internet op dacht ik nog. Toen deed ik een stap terug en ze ging languit op de tafel liggen. "Neuk me zo hard als je kan," beval ze, terwijl ze zo ging liggen dat haar kutje precies boven de rand lag. Ik liep op haar af, penetreerde haar en neukte haar zo hard als ik kon. Ik hield mijn handen op haar tieten die heerlijk meegolfden in het ritme van mijn pik in haar kut.
Niet veel later schreeuwde ze dat ze weer klaarkwam en uit haar krampachtige samentrekkingen concludeerde ik dat ze niet had gelogen. "Ik wil eigenlijk ook wel komen," zei ik. "Dat heb je nu wel verdiend," zei ze vrolijk, en trok me richting de andere kant van de tafel. Ze begon mijn ballen te likken en tegelijkertijd aan mijn pik te trekken. Heel even stopte ze om te zeggen: "Je mag ieder moment komen dat je wilt." Daarna ging ze weer verder. Ze trok mij zo lekker af, dat ik me afvroeg waarom ik het nooit zelf zo lekker kan. En het was zo lekker dat het maar heel kort duurde. Ze had mijn lul op haar tieten gericht, en zo spoot ik mijn zaad over haar enorme tieten, terwijl ik wederom een glimp van mastrubatie van haar kant opving. Ik spoot zoveel dat haar borsten helemaal onderzaten, een hele klus gezien de omvang van die joekels, en voelde me daarna helemaal leeg. Het laatste restje sperma dat op mijn eikel was blijven zitten, likte ze eraf.
"Zo," zei ze "ga maar lekker naar huis, want je hebt wel meer dan genoeg werk vericht hier vanmiddag." Dat heb ik gedaan, maar na die middag heb ik haar nooit meer teruggezien op school... misschien had er toch iemand ons gehoord?
Aantal keer gelezen:
334
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)