Spannendverhaaltje.nl

Naar het werk

-
16-08-2010
Het was een van die warme weken die je soms hebt in mei. Zelfs 's-ochtends om half negen was het al lekker zwoel. Ik arriveerde op station Utrecht en liep naar bus 12s om naar de Uithof te gaan. Ik was meer dan een beetje opgewonden want ik vroeg me af of ik de ervaring van gisteren weer zou hebben. Even als geheugensteuntje. "Hij ging met zijn handen naar voren en maakte draaiende bewegingen over mijn heupen, langzaam ging hij in de richting van mijn poesje en wreef er zachtjes over, ik drukte mijn kontje tegen hem aan en realiseerde me plotseling dat hij wel erg lekker rook".
Toen hij bij het stadion plotseling uitstapte fluisterde hij "Hier moet ik er uit, trek je morgen een kort rokje aan zonder slipje, en kom je een half uur eerder?" Daar stond ik dus met een drijfnatte poes en weinig mogelijkheden om er iets aan te doen. Hoewel?? Tegenover me stond iemand die me vaag bekend voorkwam naar me te kijken en toen hij zag dat ik naar hem keek glimlachte hij naar me. "Hoi Elly" zei hij "hoe is het nu met je?, je bent nog veel sexier dan vroeger" Opeens herinnerde ik het me weer, het was Joost, Joost had me op ons eindexamenfeest dronken gevoerd en vervolgens verleid, al was dat dronken voeren niet echt nodig geweest, maar dat wist hij niet.
"Hoi Joost" zei ik met een glimlach "Dat kan ik van jou niet zeggen, de jaren zijn niet echt vriendelijk voor je geweest" Zijn grijns werd breder "Nog altijd even complimenteus merk ik, je werd trouwens aardig verwend daarnet, nietwaar" Hij schoof naar me toe en ging tegen me aan staan, ik voelde zijn stijve tegen me aandrukken en leunde tegen hem aan. Joost stelde voor om bij zwembad Krommerijn even uit te stappen, want hij durfde niet goed in de bus, maar dat kon niet want ik was al bijna te laat voor mijn dienst, we spraken af dat ik hem om zes uur in de stad zou ontmoeten, maar door een spoedgeval op de afdeling lukte dat niet.
Maar dat was gisteren. Wat er op mijn werk gebeurde vertel ik nog wel eens. Zoals de man gevraagd had droeg ik een kort rokje en had ik mijn slipje in de trein uitgedaan en in mijn tas gestopt. Mijn tepels waren al hard van opwinding en ik voelde dat heel veel mannen naar me keken. Ik kwam de trap af en keek naar de mensen die er stonden, ik zag hem niet, plotseling was het alsof er een electrische schok door me heen ging, een mannenstem zei "goedemorgen" in mijn oor en ik voelde zijn hand op mijn billen. Hij ging met zijn hand onder mijn rokje en streelde mijn blote kontje en ik hoorde hem verrast inademen toen hij merkte dat ik inderdaad geen slipje aanhad. Bij de bushalte aangekomen draaide hij me om en omhelsde me, hij zoende me vol op mijn mond en drukte zijn harde paal tegen me aan, ik wreef mijn onderlichaam tegen het zijne.
We liepen weg bij de bushalte, staken over en liepen de stationsstraat in. Hij maakte mijn blouse open en begon mijn tepeltjes te likken, ik trilde van genot en wreef met mijn hand over zijn paal. Plotseling voelde ik dat er nog een lul tegen me aangedrukt werd, ik keek over mijn schouder en zag dat Joost achter me stond. Hoi Nico zei hij tegen de andere man, denk je dat Elly het goed vindt als ik mee doe???. Ik keek Nico aan en hij haalde vragend zijn wenkbrauwen op, ik knikte ja want ik was Joost toch nog niet echt vergeten.
Nico ging met zijn hand tussen mijn dijen en wreef zachtjes over mijn poesje, waarbij hij met zijn duim over mijn klitje ging, ik kreeg weer een schok en duwde mijn heupen tegen hem aan, hijsmeerde mijn sappen over mijn dijen en in mijn bilspleet, Joost ging ondertussen op zijn knieŽn achter me zitten en begon mijn billen te kussen, terwijl Nico twee vingers in mijn poesje duwde. Joost deed mijn billen van elkaar en likte mijn rozetje hij maakte een vinger naat en duwde hen langzaam naar binnen. Ik begon zachtjes te grommen zo lekker vond ik het. Ik maakte de broek van Nico open haalde zijn lul te voorschijn en begon zachtjes te trekken.
Nico haalde zijn vingers uit mijn poesje en knikte naar Joost die ondertussen was gaan staan. Joost haalde zijn lul te voorschijn en stopte hem achterlangs in mijn poesje terwijl Nico mijn clitje tussen twee vingers nam en het zachtjes masseerde, Joost stootte een paar keer en gillend kreeg ik mijn eerste orgasme. Hierna haalde Joost zijn lul uit mijn poesje en zette hem tegen mijn kontgaatje dat hij eerst met twee vingers iets opgerekt had. Hij duwde zijn lange paal diep in mijn kontje en stond stil. Nico zakte iets door zijn knieŽn en zette zijn lul tegen mijn poesjehij stootte hem in een keer naar binnen en ritmisch begonnen ze op en neer te bewegen.
Ik dacht dat ik gek werd twee van die dikke lullen in me heel snel kwam ik tot een tweede orgasme, ik hing om Nico's nek en werd wild heen en weer geschud, Joost had mijn borstjes vast en had mijn tepeltjes tussen zijn vingers. Opeens hoorde ik ze allebei steeds sneller beginnen te ademen en plotseling voelde ik dat Joost begon te schokken en Nico ook terwijl zij me samen volspoten kreeg ik nog twee orgasmes en hing ik helemaal uitgeput tegen Nico aan. Plotseling hoorden we applaus, we keken op en zagen dat ee groepje mannen die daar vaak rondhangen stonden te kijken en zich af stonden te trekken.
We brachten onze kleren weer op orde en liepen terug naar de bushalte. In de bus vertelde Joost me dat hij samenwerkte met Nico en dat hij hem de dag daarvoor verteld had dat ik het wel leuk vond om in het openbaar gepakt te worden. Ik wist niet of ik boos moest worden of niet, maar omdat ik me zo lekker voelde liet ik me in de bus toch weer door hen strelen.
Aantal keer gelezen:
616
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)