Spannendverhaaltje.nl

Naar de hoeren.

-
16-08-2010
Omdat ik al een tijdje geen vriendin meer had en ik als man toch aan m’n trekken moet komen besloot ik weer eens naar de hoeren te gaan. Dit had ik opgegeven toen ik nog wel een vriendin had, want die bleef ik wel trouw. Maar goed, ik stapte in de auto en reed naar Antwerpen. Na een parkeerplaats gevonden te hebben liep ik het Schipperskwartier in om een mooi jong vrouwtje uit te zoeken. Uiteindelijk viel mijn oog op een vrij jong ogend blond ding. Ik liep ernaar toe en bekeek haar eens goed.
Jawel, deze ging het worden. Ik informeerde naar de prijs; BEF 1000 wat gebruikelijk is. Ik knikte instemmend en ze deed de deur open. ‘One thousand for suck and fuck,’ zei ze. ‘All right.’ Ik stapte naar binnen en de deur ging weer dicht, net als het gordijn voor het raam. Nadat ik haar had betaald begon ik me uit te kleden. Omdat ik toch wel een beetje opgewonden was, was mijn pik al een beetje stijf. Zij ontdeed zich van haar slip en bh. Wat tevoorschijn kwam, deed mijn mond haast openvallen van verrukking. Wat een lekkere, mooie ronde tieten! En dat kutje mocht er ook zeer zeker zijn. Bijna kaal, op een smal streepje na. Deze dame had wel wat in huis. Als ze net zo goed neukte als ze eruit zag, wilde ik hier wel meer dan duizend frank besteden. Ze gebaarde dat ik op het bed kon gaan liggen. Dat deed ik en vervolgens deed ze het condoom om. Terwijl ze me pijpte bekeek ik haar nog eens goed. Wat een lekker wijf! En wat zoog ze goed!
Haar tong gleed strelend langs mijn penis. In no time was-ie zo hard als een heipaal. Ik vroeg haar om te stoppen want ik wilde niet nu al klaarkomen en weer naar buiten gaan zonder haar geneukt te hebben. Ze stopte en ik stond op. Ze ging op het bed liggen en spreidde haar benen. Ik keek eerst eens goed. Haar schaamlipjes stonden een beetje open, klaar om mijn heerlijkheid te ontvangen. Ze pakte mijn lul vast en bracht tot voor haar liefdesgrot. Ik stootte en zat binnen. Oooohhhhhh! Wat een lekker nauw kutje! Toch iets wat je bij een hoer niet zou verwachten. Meestal zijn die al goed open geneukt. Steeds sneller en sneller gleed ik in en uit haar. Ze kreunde zachtjes. Ze was of een echte professional, of ze genoot echt. Ik bleef m’n neukspeer maar in d’r kut rammen, zodat haar lekkere borsten mee schokten op het ritme.
Ik boog voorover en zoende die tieten, zoog aan de tepels. De soppende neukgeluiden waren niet van de lucht. Haar gekreun en gezucht werd steeds luider en even later voelde ik haar onderbuik en kutspieren verkrampen. Ze kwam klaar!!! Terwijl ze kronkelend onder me lag deed ze haar best om niet al te hard te schreeuwen maar een gesmoord gilletje ontsnapte haar toch. Het idee alleen al dat ik een prostituee een orgasme bezorgde maakte dat ik het ook niet lang meer volhield en sidderend mijn zaad in het rubbertje loosde. Hijgend viel ik boven op haar. ‘You fuck very good,’ zei ze zacht, ‘you even made me come.’ Ik zei haar dat ik blij was dat ze ervan genoten had en dat ik, na een korte pauze, nog wel een keer wilde. We staken beide een sigaret op en al rokend streelde zij mij en ik haar. Ik vroeg haar of ik haar ook in haar kont mocht neuken en hoeveel dat dan zou kosten. Ze zei dat ze dat normaal niet deed maar dat ze wel een uitzondering wilde maken, omdat ik haar zo lekker klaar had laten komen.
Het zou 1500 frank kosten. Nou, daar kun je niet voor sukkelen en dus ging ik akkoord. Nieuw condoom om, m’n lul stond inmiddels alweer fier overeind, klaar om toe te slaan. Het hoertje smeerde haar kontje goed in met glijmiddel en ging op haar buik op het bed liggen. ‘Be careful,’ zei ze nog voor ik goed en wel achter haar zat. Ik drukte zachtjes maar stevig tegen haar poepgaatje en ineens schoof hij erin. Langzaam bewoog ik in d’r strakke kontje. We kreunden en zuchtten beide. ‘Go faster.’ Ik voldeed aan haar verzoek en neukte haar steeds harder en sneller. M’n ballen kletsten tegen haar kut elke keer als ik stootte. Ze gaf goed tegendruk en legde een kussen onder haar buik, zodat ik beter en nog sneller haar anus kon verwennen. Grommend bleef ik haar nemen in die lekkere reet van haar. ‘Oooohhhhh ooooeeeehhhh fuck me, fuck me yeah!’
Wild van genot beukte ik door tot ik voelde dat ik ging komen. Ik trok me uit haar terug, rukte het condoom af en sproeide m’n sperma kreunend over haar rug. Na dit 2de geweldige orgasme besloot ik maar weer eens terug naar huis te gaan. ‘Can’t you stay?’ vroeg ze. Ik zei dat ik moest gaan. Ze zei dat ze Claire heette, gaf me haar tel.nr. en zei dat ik haar eens moest bellen. Een paar dagen later heb ik dat ook gedaan. We zijn toen uit gegaan in discotheek Zillion en daar echt verliefd geworden. Inmiddels heeft zij haar ‘baan’ als hoer opgegeven en is, bij gebrek aan diploma’s e.d., schoonmaakster geworden. Ondertussen wonen we al een half jaar samen en we hebben nog altijd geweldige seks. Wat dat inhoudt, lees je de volgende keer.
Aantal keer gelezen:
839
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)