Spannendverhaaltje.nl

Naaktstrand Deel 2

-
16-08-2010
Ik was precies op de opgedragen tijd aanwezig. Ik had een slipje aan wat mijn lul en ballen bedekte maar de billen geheel bloot liet. Er kwamen twee mannen aan die bij de auto bleven staan om te zien wat ik deed. Ik nam de zak met vibrators, pakte daar een stel tepelklemmen uit en zette deze op mijn tepels. Ik kreunde licht van de pijn maar werd er ook wel geil van deze opdracht uit te voeren. Ik stapte uit en nam de zak met vibrators en andere zaken mee. Ik liep volgens opdracht naar de rand van het bos en ging daar met mijn gezicht naar een dikke boomstam staan. Er liepen verschillende mannen langs om te kijken maar het eerste kwartier raakte niemand me aan.
Ineens werd ik met de vlakke hand op mijn billen geslagen zonder dat ik gemerkt had dat er iemand achter me stond. Voor je blijven kijken, je hoeft niet te zien wie je gaat neuken, dat maak ik wel uit. Mijn armen werden langs mijn lichaam gebonden en ik kreeg een blinddoek voor. Na een paar minuten hoorde ik iemand anders aankomen. Na enig onderhandelen werd er afgesproken dat ik voor 50 gulden gebruikt mocht worden. De klemmen van mijn tepels werden met een ruk verwijderd waardoor ik gilde van de plotselinge pijn en schrik. Er werd een behoorlijk dikke vibrator in mijn anus geduwd terwijl ik voorover moest bukken en een lul in mijn bek kreeg. Ik pijpte hem terwijl de vibrator steeds dieper naar binnen werd geduwd. Plotseling was de lul verdwenen en werd de vibrator met een ruk verwijderd. Nu kreeg ik de lul van de man in mijn anus.
Ik vroeg hem te stoppen omdat ik meende dat ik niet meer kon hebben. Bek dicht, ik heb ervoor betaald hoorde ik waarna de man hard begon te stoten om zijn lul tot de ballen in mijn reet te krijgen. Ik kreunde van de pijn maar hij ramde door. Toen hij er helemaal inzat haalde hij zijn lul helemaal er uit en begon toen weer op dezelfde manier te neuken. Hij neukte hard en snel. Ik voelde zijn sperma komen en terwijl ik zijn lul schoon moest likken werden er klemmen op mijn tepels gezet die erg zeer deden. Goed gedaan lekkere slet was het commentaar van de man die ik niet kende, maar die wel de macht over me had. Hij pakte mijn lul uit het slipje en begon er hard in te knijpen. Weer kwam er iemand die zin had me te gebruiken. Deze deed mijn slipje uit en begon me te pijpen. Toen ik na een paar minuten hard werd kneep hij hard in mijn ballen waardoor ik van de pijn weer een slappe lul kreeg.
Nu drukte hij een vibrator in mijn kont en pijpte me weer tot ik een harde lul had. Weer kneep hij keihard in mijn ballen. Dit ging zo meerdere keren door. Zodra ik geil werd begon ik te beven van de pijn in mijn ballen die weer zou komen. Nu zette de man een tweede stel klmeen op mijn tepels, ging achter me staan en begon me zonder pardon hard te neuken. Na een paar minuten haalde hij zijn lul uit mijn anus, ging voor me staan en trok me aan de tepelklemmen naar beneden zodat zijn lul vlak voor mijn gezicht was. Ineens spoot hij zijn sperma over mijn gezicht, trok hard aan de klemmen waardoor ik schreeuwde en hij zo het geil in mijn mond kon spuiten. Hij hield mijn hoofd vast zodat zijn verslappende lul in mijn mond bleef zitten. Plotseling begon hij te zeiken waardoor ik zowat stikte.
Hij hield zijn lul ver in mijn mond en dwong me zoveel mogelijk in te slikken. Ik mocht weer gaan staan maar kon door mijn gebonden handen het sperma en de pis niet van mijn gezicht vegen. Er werden nu klemmen op mijn tepels gezet die je aan kunt draaien. Ze zaten niet strak. Twee mannen hadden wel zin om met me te spelen en mochten dat ook. De ene stak een kleine vibrator in mijn kont terwijl de andere aan de tepelklemmen begon te draaien. Dit voelde ik goed. Nu begon de man achter me zijn vingers naast de vibrator in mijn anus Te duwen waardoor ik gebon te kreunen van de pijn. Elke keer als je je bek open doet draai ik de klemmen een slag aan werd me gezegd. Zo gingen ze samen te keer. De man achter me haalde de vibrator er uit en ramde een veel grotere ineens mijn kont in. Ik gilde van schrik en meteen werden de klemmen vaster gedraaid.
De man achter me bond mijn ballen bijeen met een koord en zette het koord vast aan een boom. Hij sloeg hard op mijn billen waardoor ik naar voren schokte van de pijn. Daardoor gilde ik van de pijn die dit aan mijn balzak deed. De tepelklemmen werden aangedraaid wat erg zeer deed. De man achter me begon me nu hard te neuken waardoor het koord om mijn ballen steeds strak trok. Ik gilde steeds maar elke keer werden de klemmen vaster gedraaid. Toen dit niet meer ging begon de man gemeen aan mijn afgebonden zak te draaien. Ik gilde maar de mannen lachten me uit en gingen gewoon door. De man achter me spoot eindelijk zijn sperma in mijn kont terwijl de voorste zijn lul in mijn bek ramde en deze volspoot. Nu werden alle klemmen verwijderd, mijn handen werden losgemaakt en de blinddoek mocht af.
Ik keek rond en zag wel tien mannen die de zaak stonden te bekijken. Ik kreeg opdracht naar huis te gaan en zou worden gebeld waar en wanneer ik me weer moest melden.
Aantal keer gelezen:
535
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)