Spannendverhaaltje.nl

Naakt zwemmen

-
21-08-2010
Afgelopen zomer ben ik een lang weekend bij vakantievrienden in Drenthe geweest. Ik heb het stel ontmoet toen ik samen met mijn inmiddels ex-vriendin op vakantie in Spanje was. Toen ik het Wendy via de telefoon vertelde, aarzelde ze niet en nodigde me meteen uit om het eerstvolgende weekend lekker rustig bij hen door te brengen.
Cindy (mijn ex) had haar leventje snel weer opgepakt en rommelde met verschillende mannen, hetgeen mij niet echt raakte, maar wel deed beseffen dat ik ook verder moest met mijn leven. Cindy is een mooie rondborstige meid, die een jaar ouder is dan ik (29). Door ons werk zijn we eigenlijk uit elkaar gegroeid, waardoor ik steeds vaker contact had met Joeri (30) en vooral Wendy (26). Joeri is een grote sportieve jongen en Wendy is een redelijk knappe meid met een paar heerlijke stevige borsten (cup C) en mooie ronde billen. Ik voelde me direct aangetrokken tot Wendy, maar er was uiteraard nooit iets tussen ons gebeurd.
Toen ik het bewuste weekend zaterdagochtend aankwam, kwamen Wendy en Joeri meteen naar buiten. Joeri omhelsde me stevig en Wendy legde een bemoederende arm over mijn schouder. Even later liepen we, na wat te hebben bijgepraat, naar binnen. We liepen direct door naar de tuin. We dronken eerst wat, waarna Wendy met vertelde dat haar moeder was opgenomen in het ziekenhuis, zodat ze de middag naar Assen moesten. Het was heerlijk weer, dus Wendy stelde voor dat ik zovast naar een meer in de buurt zou gaan en dat zij aan het einde van de middag nog zouden komen om even een verfrissende duik te kunnen nemen. We spraken af elkaar om 17:00 uur aan de rand van het kleine bos, dat om het meer lag, te ontmoeten.
Een paar uur later fietste ik het dorp uit, richting het kleine bos. Het bos was erg dichtbegroeid, waardoor ik in eerste instantie moeite had om een fietspaadje te vinden. Het was duidelijk geen recreatiepark, want er stonden slechts een paar auto's en er was geen verharde weg of wat dan ook. Na een paar minuten bereikte ik de rand van het meer. Aan mijn rechterkant zag ik ongeveer 300 meter verderop een klein strandje, waar wat mensen lagen te zonnen. Het was best een groot meer, want ik kon absoluut niet zien of er aan de overkant mensen waren. Om het meer lag een smal voetgangerspad, zodat je om het hele meer heen kon. Ik besloot linksaf te slaan om een rustig plekje te vinden, zodat ik lekker alleen kon zonnen en zwemmen. Na een minuut of vijf kwam ik bij een smal pad terecht en besloot daarin te sturen. Na een aantal rijen bomen en struiken zag ik het meer. Ik plaatste mijn fiets tegen een boom en liep naar de oever. Ik zag dat ik recht tegenover het kleine strandje aan de andere kant van het meer stond. Ik legde mijn badlaken aan de rand van het meer en schopte mijn slippers uit. Daarna trok ik mijn shirt uit en liep direct naar het water. Mijn sportieve, vrijwel onbehaarde lichaam had deze zomer nog weinig zon gehad, dus mijn witte huid stak flink af bij mijn donkerblauwe zwemshort.
Toen ik eenmaal in het water lag en wat slagen had gemaakt, bekroop mij een gek maar prettig gevoel. Ik vroeg me af hoe het zou voelen om naakt te zwemmen. Dat had ik tenslotte nog nooit gedaan, aangezien ik wat dat betreft toch ietwat preuts en weinig gewend was. Ik fantaseerde er regelmatig over om in mijn blootje te lopen en te zwemmen, maar ik had het nog aangedurfd. Ik zwom richtig de oever en besloot mijn short uit te trekken. Ik smeet hem richting mijn badlaken en draaide me met mijn rug naar de oever om wat te zwemmen. Het gaf me een heerlijk vrij gevoel en het voelde geil aan. Heerlijk hoe ik het koele water langs mijn lekkere kale ballen en kale lul van gemiddelde afmeting voelde stromen. Ik deed wat borstcrawl en zwom wat op mijn rug, toen ik zag dat ik al aardig uit de buurt van mijn plekje was geraakt. Ik besloot om terug te zwemmen en wat te gaan zonnen. Toen ik even later het water uitstapte zag ik tot mijn schrik, dat mijn shirt, short, slippers, horloge en badlaken verdwenen waren. Alleen mijn fiets stond er nog. Wat moest ik nu? Waarschijnlijk een kwajongensstreek. Mijn hart sloeg op hol. Er schoot van alles door mijn hoofd, zoals het feit dat ik naakt naar huis moest fietsen of naakt naar de mensen aan de overkant moest lopen. Ik schaamde me dood! Zo heb ik daar een paar minuten gestaan. Daarna ben ik richting het pad gelopen of ik degene zou zien, die verantwoordelijk was voor deze streek, maar in de buurt van mijn plekje hoorde ik of zag ik helemaal niets of niemand. Op een gegeven moment besloot ik om te wachten totdat ik Joeri en Wendy zou kunnen zien of te wachten totdat het donker was, zodat ik dan in het donker met een rotgang naar hun huis kon fietsen.
Zo zat ik daar een paar uur. Al met al was ik flink gespannen, maar om de een of andere reden voelde het enorm geil om volledig naakt te zijn en dat de kans dat men mij naakt zou betrappen zeer groot was. Het was al zeker 17:00 uur geweest en ik besloot een stuk in de richting van de overkant te zwemmen om te zien of de mensen van het strandje al weg waren en of ik Joeri en Wendy ergens zou zien. Na een paarhonderd meter besefte ik dat het eigenlijk gekkenwerk was om richting de overkant te zwemmen en ik besloot dan ook om om te keren. Door het heerlijke gevoel verstijfde mijn lekkere lul wat en ik begon nu toch langzaam maar zeker enorm geil te worden van deze hele situatie.
Toen ik weer uit het water stapte had ik enorme zin om mezelf af te trekken. De gedachte dat men mij zou kunnen zien liggen seksen, wond mij meer en meer op. Ik ging liggen en begon mezelf te strelen. Met beide handen streelde ik mijn gezwollen tepels, onderbuik, kont, kale lul en ballen. Ik kende naast Joeri en Wendy toch verder niemand hier, dus ik wierp een groot deel van de schroom van me af. Mijn lul werd harder en harder en produceerde al wat voorvocht. Rustig begon ik mezelf af te trekken, terwijl ik mijn linkermiddelvinger in mijn relatief nauwe kont stak, zoals Cindy dat altijd deed tijdens het pijpen. Heerlijk is dat. Plotseling hoorde ik geritsel. Ik stopte meteen met strelen, kwam overeind en keek angstig om me heen. Ik zag niets. Weer hoorde ik geritsel... Nog steeds zag ik niets of niemand. Toen kwam een grote gespierde man van rond de 35 tussen de bosjes tevoorschijn. „Lig je lekker jezelf te verwennen?“ Ik was verbijsterd door de directe benadering en was met daarom ook met stomheid geslagen. „Nou? Kun je niet praten?“ De man kwam dichterbij en was, net als ik, naakt. Hij had echt een enorme kale lul met een paar grote kale hangende ballen. Zijn lul was zo te zien halfhard en bungelde lomp voor hem uit. Wat een apparaat! Dat had ik nog nooit gezien. „Ga je me nog antwoord geven of moet ik je direct maar in je kale reet neuken?“ „Eh... wat bedoel je?“ „Oh, dus je kunt wel praten, jij kleine slet! Wat denk je? Jij ligt toch niet voor niets jezelf te strelen aan de rand van het flikkermeer?!“ Flikkermeer??? Waar hebben Joeri en Wendy mij heen gestuurd?? Dit moesten zij toch weten? „Ehhh... sorry... maar ik ben geen homo. Ik ben hier niet bekend en dacht rustig wat te kunnen zonnen en zwemmen...“, stamelde ik. Ondertussen kon ik mijn ogen niet van zijn enorme geslacht af houden. Wat een grootgeschapen vent was dit zeg! „En jij ligt hier naakt jezelf te vingeren en je kale ballen en lul te strelen? Vergeet het, dat geloof ik niet! Waarom zou een hetero zijn ballen en lul scheren?“ „Waarom? Waarom... omdat ik dat geil vind...“ „Aha, dus net als ik! Zie je wel, jij wordt ook geil van mijn kale lul en ballen, haha. Je zit er de hele tijd naar te staren... Geeft niets hoor, dat ben ik gewend.“ De grote brede man kwam nog dichterbij en boog voorover. Hij wilde me vastpakken. Ik sprong op en wilde wegrennen, maar ik had geen kans.
Ik moest om hem heen en hij pakte mij hard bij mijn arm beet. „Waar ga je heen, slet? Jij gaat niet weg voordat ik je geneukt heb!“ Hij trok mij tegen zich aan, zodat ik met mijn rug tegen zijn indrukwekkende borstkas gedrukt werd. Ik ben zelf toch ook niet klein (1m89), maar vergeleken bij hem was ik echt een uk. Ik voelde zijn grote lul tegen mijn billen aan drukken en om de een of andere reden voelde dit best lekker aan. Hij klemde me stevig vast en begon mijn linkertepel te strelen. „Wat heb je mooie grote tepels, sletje... En je hebt een heerlijk kaal kontje...“ Toen hij dat zei, streelde hij met zijn grote hand mijn billen en liet vluchtig een vinger door mijn bilnaad glijden. Hij zoog me in mijn nek en ik probeerde me los te rukken. „Je kunt toch niet ontsnappen.“ Zijn rechterhand gleed naar voren en betaste mijn ballen... Een vreemde tinteling schoot door mijn lichaam. Even later streelde hij mijn lul, waardoor ik voor het eerst bij en door een man een stijve kreeg. Het duurde niet lang voor mijn lul op klappen stond. „Zie je nou wel dat je het lekker vind.“ De zenuwen gierden door mijn lichaam en om de een of andere reden genoot ik steeds meer van de aanrakingen van deze grote man. Ik had al een tijdje geen seks meer gehad en dacht dat ik daardoor zo geil werd van het betasten van deze man. Ik besloot mezelf te laten gaan, want er was waarschijnlijk toch geen ontkomen aan. Dan kan ik er maar beter van proberen te genieten, dacht ik, zodat het niet teveel pijn zou doen. Ik ontspande mijn lichaam en sloeg mijn hoofd in mijn nek. Mijn mond zocht de zijne en al snel stond ik hevig te tongen met een man! Wild streelde hij mijn lul, ballen en kontje. Ik voelde zijn lul hard tussen mijn billen drukken.
Hij werd zo hard en groot, dat onze onderlichamen elkaar niet meer raakten. De man duwde tijdens het tongen twee vingers in mijn mond en ik slurpte er verlekkerd op. Even later trok hij ze uit mijn mond en gleed met ze door mijn bilnaad, op zoek naar mijn maagdelijke kontgat. Hij schoof zijn vingers zonder al te veel moeite naar binnen en begon me wild te vingeren. Ik begon heviger te ademen. „Zie je wel dat je het lekker vindt; je bent niet zo nauw als ik had verwacht.“ We stonden nog altijd hevig te tongen, terwijl de man mij met zijn andere hand begon af te trekken. Hij had me nu dus niet meer klem, maar ik twijfelde er geen moment aan om weg te rennen, want zijn vingers en trekkende hand deden heerlijk hun werk. „Ik ga je neuken, sletje van me. Ben je er klaar voor?“ Ehhh... wat moest ik zeggen? Was ik er klaar voor? Hoe kon ik dat weten? Ik was nog nooit in mijn kont geneukt. Ik nog nooit aan seks met een man gedacht! „Ja, kom maar.“ Hoorde ik mezelf zeggen. Hij stopte met rukken en drukte mijn bovenlichaam voorover. Nog even vingerde hij me, maar al snel trok hij zijn vingers uit mijn natte kont. Mijn hoerige kontje stak gewillig en klaar voor een geweldige anale neukpartij naar achteren. Hij spuugde in zijn rechterhand en smeerde mijn kont ermee in. Daarna spuugde hij nog een keer in zijn hand en smeerde zijn speeksel over zijn immense lul uit. Hoe moest die grote lul in godsnaam in mijn kont passen?! Ik hing voorover gebogen voor hem, terwijl hij zijn grote dikke eikel met zijn rechterhand tegen mijn kontgat aandrukte. Hij trok me met zijn andere hand hard terug, waardoor zijn eikel een stukje in mijn kont verdween. Een kleine pijnscheut schoot door mijn kont, maar echt heel pijnlijk was het niet. Met zijn rechterhand duwde hij zijn lul behendig verder in mijn natte reet. Rustig begon hij me te neuken, waardoor ik die lekkere dikke lul van hem dieper en dieper in me voelde schuiven.
Steeds harder neukte hij me en de milde pijnscheuten die ik voelde werden steeds minder, aangezien hij steeds soepeler door mijn reet schoof. Met twee handen pakte hij mijn heupen vast en neukte me nu toch hartstikke wild. Ik probeerde me volledig te ontspannen, hetgeen me aardig afging. Mijn bovenlichaam hing nog steeds voorover en na een paar tellen hard geneukt te worden, voelde ik zijn rechterhand om mijn keiharde lul... Wild rukte hij aan mijn voorheen heteroseksuele lul. Ik werd helemaal hysterisch van het overheerlijke gevoel in mijn slettenreet. Ik liet me hier door een wildvreemde man hard in mijn lekkere reet neuken, terwijl ik zelf nog nooit anale seks heb gehad. Ik voelde me echt een heerlijke slet en schreeuwde en kreunde het uit! „JAAAA... NEUK ME! NEUK ME MET DIE GROTE LUL!!!“ „Jij gore slet! Ik wist wel dat je niets liever wilde dan geneukt worden!“ Ik voelde mijn orgasme zich aandienen en mijn neuker verkrampte vrijwel tegelijk... „Ik ga komen!“ Ik spoot mijn lekkere zaad in mijn linkerhand en bracht deze naar zijn lippen... Wild en verlekkerd slurpte hij alles op... Hij stopte met trekken en pakte met zijn rechterhand mijn heup weer vast. Nog wilder neukte hij me en ik voelde hoe voor het eerst sperma diep in mijn darmen werd gespoten. Hij neukte me nog een minuut na en ik hing helemaal ontspannen voorover. Alleen omdat hij me vast hield, viel ik niet. „Vond je het lekker?“ „Lekker? Fantastisch! Dit heb ik nog nooit meegemaakt!“ Na enkele minuten trok hij zijn enorme lul uit mijn hoerige reet. Ik draaide me om en zakte door mijn knieën. Snel nam ik zijn grote dikke lul in mijn mond en begon hem te pijpen. Voor het eerst pijpte ik een man, terwijl ik nooit enige gevoelens voor een man had gehad. Ik proefde zijn zilte sperma en wat bittere poeprestjes. Deze mix smaakte nog best lekker ook. Met zijn handen pakte hij mijn hoofd stevig beet en zijn lul schoof diep in en uit mijn mond. Na een tijdje zuigen werd zijn grote dikke lul weer harder. Ik begon mezelf af te trekken en na een paar minuten spoot hij zijn tweede lading sperma diep in mijn strot, terwijl ik mijn zaad op de grond spoot. Ik stopte met zuigen en ging verzadigd liggen. Even sloot ik van genot mijn ogen en hoorde de man in het water springen. Verbaasd keek ik op en zag hoe de man met grote slagen van me weg zwom.
Ik heb daar nog een paar uur liggen genieten, toen ik besloot dat ik maar eens moest gaan. In mijn blootje stapte ik op mijn fiets en fietste om het meer. Er was niemand te bekennen en in een hoog tempo fietste ik naar het huis van Joeri en Wendy. Ik kwam een paar mensen tegen, die me uiteraard enorm verbaasd nakeken. Een vreemde naakte man die door het dorp fietst. Mijn openstaande neukreet schoof heerlijk over het zadel en ik voelde af en toe wat sappen uit mijn sterretje lopen. Na een paar minuten was ik bij het huis van mijn vrienden. Ik wilde door de poort naar binnen, maar die was op slot. Ik kon niet naar binnen en stond dus, uiteraard nog altijd naakt, in hun voortuin en kon niet binnen komen. Ik belde aan, maar niemand deed open. Shit! Het gaat waarschijnlijk niet goed met de moeder van Wendy, waardoor ze zijn vertraagd. De overbuurman kwam naar buiten, zei niets en stond me vreemd aan te kijken. Meer en meer mensen kwamen naar buiten en keken me verbaasd aan.
Wat hierna gebeurde, vertel ik je in deel Afgelopen zomer ben ik een lang weekend bij vakantievrienden in Drenthe geweest. Ik heb het stel ontmoet toen ik samen met mijn inmiddels ex-vriendin op vakantie in Spanje was. Toen ik het Wendy via de telefoon vertelde, aarzelde ze niet en nodigde me meteen uit om het eerstvolgende weekend lekker rustig bij hen door te brengen.
Cindy (mijn ex) had haar leventje snel weer opgepakt en rommelde met verschillende mannen, hetgeen mij niet echt raakte, maar wel deed beseffen dat ik ook verder moest met mijn leven. Cindy is een mooie rondborstige meid, die een jaar ouder is dan ik (29). Door ons werk zijn we eigenlijk uit elkaar gegroeid, waardoor ik steeds vaker contact had met Joeri (30) en vooral Wendy (26). Joeri is een grote sportieve jongen en Wendy is een redelijk knappe meid met een paar heerlijke stevige borsten (cup C) en mooie ronde billen. Ik voelde me direct aangetrokken tot Wendy, maar er was uiteraard nooit iets tussen ons gebeurd.
Toen ik het bewuste weekend zaterdagochtend aankwam, kwamen Wendy en Joeri meteen naar buiten. Joeri omhelsde me stevig en Wendy legde een bemoederende arm over mijn schouder. Even later liepen we, na wat te hebben bijgepraat, naar binnen. We liepen direct door naar de tuin. We dronken eerst wat, waarna Wendy met vertelde dat haar moeder was opgenomen in het ziekenhuis, zodat ze de middag naar Assen moesten. Het was heerlijk weer, dus Wendy stelde voor dat ik zovast naar een meer in de buurt zou gaan en dat zij aan het einde van de middag nog zouden komen om even een verfrissende duik te kunnen nemen. We spraken af elkaar om 17:00 uur aan de rand van het kleine bos, dat om het meer lag, te ontmoeten.
Een paar uur later fietste ik het dorp uit, richting het kleine bos. Het bos was erg dichtbegroeid, waardoor ik in eerste instantie moeite had om een fietspaadje te vinden. Het was duidelijk geen recreatiepark, want er stonden slechts een paar auto's en er was geen verharde weg of wat dan ook. Na een paar minuten bereikte ik de rand van het meer. Aan mijn rechterkant zag ik ongeveer 300 meter verderop een klein strandje, waar wat mensen lagen te zonnen. Het was best een groot meer, want ik kon absoluut niet zien of er aan de overkant mensen waren. Om het meer lag een smal voetgangerspad, zodat je om het hele meer heen kon. Ik besloot linksaf te slaan om een rustig plekje te vinden, zodat ik lekker alleen kon zonnen en zwemmen. Na een minuut of vijf kwam ik bij een smal pad terecht en besloot daarin te sturen. Na een aantal rijen bomen en struiken zag ik het meer. Ik plaatste mijn fiets tegen een boom en liep naar de oever. Ik zag dat ik recht tegenover het kleine strandje aan de andere kant van het meer stond. Ik legde mijn badlaken aan de rand van het meer en schopte mijn slippers uit. Daarna trok ik mijn shirt uit en liep direct naar het water. Mijn sportieve, vrijwel onbehaarde lichaam had deze zomer nog weinig zon gehad, dus mijn witte huid stak flink af bij mijn donkerblauwe zwemshort.
Toen ik eenmaal in het water lag en wat slagen had gemaakt, bekroop mij een gek maar prettig gevoel. Ik vroeg me af hoe het zou voelen om naakt te zwemmen. Dat had ik tenslotte nog nooit gedaan, aangezien ik wat dat betreft toch ietwat preuts en weinig gewend was. Ik fantaseerde er regelmatig over om in mijn blootje te lopen en te zwemmen, maar ik had het nog aangedurfd. Ik zwom richtig de oever en besloot mijn short uit te trekken. Ik smeet hem richting mijn badlaken en draaide me met mijn rug naar de oever om wat te zwemmen. Het gaf me een heerlijk vrij gevoel en het voelde geil aan. Heerlijk hoe ik het koele water langs mijn lekkere kale ballen en kale lul van gemiddelde afmeting voelde stromen. Ik deed wat borstcrawl en zwom wat op mijn rug, toen ik zag dat ik al aardig uit de buurt van mijn plekje was geraakt. Ik besloot om terug te zwemmen en wat te gaan zonnen. Toen ik even later het water uitstapte zag ik tot mijn schrik, dat mijn shirt, short, slippers, horloge en badlaken verdwenen waren. Alleen mijn fiets stond er nog. Wat moest ik nu? Waarschijnlijk een kwajongensstreek. Mijn hart sloeg op hol. Er schoot van alles door mijn hoofd, zoals het feit dat ik naakt naar huis moest fietsen of naakt naar de mensen aan de overkant moest lopen. Ik schaamde me dood! Zo heb ik daar een paar minuten gestaan. Daarna ben ik richting het pad gelopen of ik degene zou zien, die verantwoordelijk was voor deze streek, maar in de buurt van mijn plekje hoorde ik of zag ik helemaal niets of niemand. Op een gegeven moment besloot ik om te wachten totdat ik Joeri en Wendy zou kunnen zien of te wachten totdat het donker was, zodat ik dan in het donker met een rotgang naar hun huis kon fietsen.
Zo zat ik daar een paar uur. Al met al was ik flink gespannen, maar om de een of andere reden voelde het enorm geil om volledig naakt te zijn en dat de kans dat men mij naakt zou betrappen zeer groot was. Het was al zeker 17:00 uur geweest en ik besloot een stuk in de richting van de overkant te zwemmen om te zien of de mensen van het strandje al weg waren en of ik Joeri en Wendy ergens zou zien. Na een paarhonderd meter besefte ik dat het eigenlijk gekkenwerk was om richting de overkant te zwemmen en ik besloot dan ook om om te keren. Door het heerlijke gevoel verstijfde mijn lekkere lul wat en ik begon nu toch langzaam maar zeker enorm geil te worden van deze hele situatie.
Toen ik weer uit het water stapte had ik enorme zin om mezelf af te trekken. De gedachte dat men mij zou kunnen zien liggen seksen, wond mij meer en meer op. Ik ging liggen en begon mezelf te strelen. Met beide handen streelde ik mijn gezwollen tepels, onderbuik, kont, kale lul en ballen. Ik kende naast Joeri en Wendy toch verder niemand hier, dus ik wierp een groot deel van de schroom van me af. Mijn lul werd harder en harder en produceerde al wat voorvocht. Rustig begon ik mezelf af te trekken, terwijl ik mijn linkermiddelvinger in mijn relatief nauwe kont stak, zoals Cindy dat altijd deed tijdens het pijpen. Heerlijk is dat. Plotseling hoorde ik geritsel. Ik stopte meteen met strelen, kwam overeind en keek angstig om me heen. Ik zag niets. Weer hoorde ik geritsel... Nog steeds zag ik niets of niemand. Toen kwam een grote gespierde man van rond de 35 tussen de bosjes tevoorschijn. „Lig je lekker jezelf te verwennen?“ Ik was verbijsterd door de directe benadering en was met daarom ook met stomheid geslagen. „Nou? Kun je niet praten?“ De man kwam dichterbij en was, net als ik, naakt. Hij had echt een enorme kale lul met een paar grote kale hangende ballen. Zijn lul was zo te zien halfhard en bungelde lomp voor hem uit. Wat een apparaat! Dat had ik nog nooit gezien. „Ga je me nog antwoord geven of moet ik je direct maar in je kale reet neuken?“ „Eh... wat bedoel je?“ „Oh, dus je kunt wel praten, jij kleine slet! Wat denk je? Jij ligt toch niet voor niets jezelf te strelen aan de rand van het flikkermeer?!“ Flikkermeer??? Waar hebben Joeri en Wendy mij heen gestuurd?? Dit moesten zij toch weten? „Ehhh... sorry... maar ik ben geen homo. Ik ben hier niet bekend en dacht rustig wat te kunnen zonnen en zwemmen...“, stamelde ik. Ondertussen kon ik mijn ogen niet van zijn enorme geslacht af houden. Wat een grootgeschapen vent was dit zeg! „En jij ligt hier naakt jezelf te vingeren en je kale ballen en lul te strelen? Vergeet het, dat geloof ik niet! Waarom zou een hetero zijn ballen en lul scheren?“ „Waarom? Waarom... omdat ik dat geil vind...“ „Aha, dus net als ik! Zie je wel, jij wordt ook geil van mijn kale lul en ballen, haha. Je zit er de hele tijd naar te staren... Geeft niets hoor, dat ben ik gewend.“ De grote brede man kwam nog dichterbij en boog voorover. Hij wilde me vastpakken. Ik sprong op en wilde wegrennen, maar ik had geen kans.
Ik moest om hem heen en hij pakte mij hard bij mijn arm beet. „Waar ga je heen, slet? Jij gaat niet weg voordat ik je geneukt heb!“ Hij trok mij tegen zich aan, zodat ik met mijn rug tegen zijn indrukwekkende borstkas gedrukt werd. Ik ben zelf toch ook niet klein (1m89), maar vergeleken bij hem was ik echt een uk. Ik voelde zijn grote lul tegen mijn billen aan drukken en om de een of andere reden voelde dit best lekker aan. Hij klemde me stevig vast en begon mijn linkertepel te strelen. „Wat heb je mooie grote tepels, sletje... En je hebt een heerlijk kaal kontje...“ Toen hij dat zei, streelde hij met zijn grote hand mijn billen en liet vluchtig een vinger door mijn bilnaad glijden. Hij zoog me in mijn nek en ik probeerde me los te rukken. „Je kunt toch niet ontsnappen.“ Zijn rechterhand gleed naar voren en betaste mijn ballen... Een vreemde tinteling schoot door mijn lichaam. Even later streelde hij mijn lul, waardoor ik voor het eerst bij en door een man een stijve kreeg. Het duurde niet lang voor mijn lul op klappen stond. „Zie je nou wel dat je het lekker vind.“ De zenuwen gierden door mijn lichaam en om de een of andere reden genoot ik steeds meer van de aanrakingen van deze grote man. Ik had al een tijdje geen seks meer gehad en dacht dat ik daardoor zo geil werd van het betasten van deze man. Ik besloot mezelf te laten gaan, want er was waarschijnlijk toch geen ontkomen aan. Dan kan ik er maar beter van proberen te genieten, dacht ik, zodat het niet teveel pijn zou doen. Ik ontspande mijn lichaam en sloeg mijn hoofd in mijn nek. Mijn mond zocht de zijne en al snel stond ik hevig te tongen met een man! Wild streelde hij mijn lul, ballen en kontje. Ik voelde zijn lul hard tussen mijn billen drukken.
Hij werd zo hard en groot, dat onze onderlichamen elkaar niet meer raakten. De man duwde tijdens het tongen twee vingers in mijn mond en ik slurpte er verlekkerd op. Even later trok hij ze uit mijn mond en gleed met ze door mijn bilnaad, op zoek naar mijn maagdelijke kontgat. Hij schoof zijn vingers zonder al te veel moeite naar binnen en begon me wild te vingeren. Ik begon heviger te ademen. „Zie je wel dat je het lekker vindt; je bent niet zo nauw als ik had verwacht.“ We stonden nog altijd hevig te tongen, terwijl de man mij met zijn andere hand begon af te trekken. Hij had me nu dus niet meer klem, maar ik twijfelde er geen moment aan om weg te rennen, want zijn vingers en trekkende hand deden heerlijk hun werk. „Ik ga je neuken, sletje van me. Ben je er klaar voor?“ Ehhh... wat moest ik zeggen? Was ik er klaar voor? Hoe kon ik dat weten? Ik was nog nooit in mijn kont geneukt. Ik nog nooit aan seks met een man gedacht! „Ja, kom maar.“ Hoorde ik mezelf zeggen. Hij stopte met rukken en drukte mijn bovenlichaam voorover. Nog even vingerde hij me, maar al snel trok hij zijn vingers uit mijn natte kont. Mijn hoerige kontje stak gewillig en klaar voor een geweldige anale neukpartij naar achteren. Hij spuugde in zijn rechterhand en smeerde mijn kont ermee in. Daarna spuugde hij nog een keer in zijn hand en smeerde zijn speeksel over zijn immense lul uit. Hoe moest die grote lul in godsnaam in mijn kont passen?! Ik hing voorover gebogen voor hem, terwijl hij zijn grote dikke eikel met zijn rechterhand tegen mijn kontgat aandrukte. Hij trok me met zijn andere hand hard terug, waardoor zijn eikel een stukje in mijn kont verdween. Een kleine pijnscheut schoot door mijn kont, maar echt heel pijnlijk was het niet. Met zijn rechterhand duwde hij zijn lul behendig verder in mijn natte reet. Rustig begon hij me te neuken, waardoor ik die lekkere dikke lul van hem dieper en dieper in me voelde schuiven.
Steeds harder neukte hij me en de milde pijnscheuten die ik voelde werden steeds minder, aangezien hij steeds soepeler door mijn reet schoof. Met twee handen pakte hij mijn heupen vast en neukte me nu toch hartstikke wild. Ik probeerde me volledig te ontspannen, hetgeen me aardig afging. Mijn bovenlichaam hing nog steeds voorover en na een paar tellen hard geneukt te worden, voelde ik zijn rechterhand om mijn keiharde lul... Wild rukte hij aan mijn voorheen heteroseksuele lul. Ik werd helemaal hysterisch van het overheerlijke gevoel in mijn slettenreet. Ik liet me hier door een wildvreemde man hard in mijn lekkere reet neuken, terwijl ik zelf nog nooit anale seks heb gehad. Ik voelde me echt een heerlijke slet en schreeuwde en kreunde het uit! „JAAAA... NEUK ME! NEUK ME MET DIE GROTE LUL!!!“ „Jij gore slet! Ik wist wel dat je niets liever wilde dan geneukt worden!“ Ik voelde mijn orgasme zich aandienen en mijn neuker verkrampte vrijwel tegelijk... „Ik ga komen!“ Ik spoot mijn lekkere zaad in mijn linkerhand en bracht deze naar zijn lippen... Wild en verlekkerd slurpte hij alles op... Hij stopte met trekken en pakte met zijn rechterhand mijn heup weer vast. Nog wilder neukte hij me en ik voelde hoe voor het eerst sperma diep in mijn darmen werd gespoten. Hij neukte me nog een minuut na en ik hing helemaal ontspannen voorover. Alleen omdat hij me vast hield, viel ik niet. „Vond je het lekker?“ „Lekker? Fantastisch! Dit heb ik nog nooit meegemaakt!“ Na enkele minuten trok hij zijn enorme lul uit mijn hoerige reet. Ik draaide me om en zakte door mijn knieën. Snel nam ik zijn grote dikke lul in mijn mond en begon hem te pijpen. Voor het eerst pijpte ik een man, terwijl ik nooit enige gevoelens voor een man had gehad. Ik proefde zijn zilte sperma en wat bittere poeprestjes. Deze mix smaakte nog best lekker ook. Met zijn handen pakte hij mijn hoofd stevig beet en zijn lul schoof diep in en uit mijn mond. Na een tijdje zuigen werd zijn grote dikke lul weer harder. Ik begon mezelf af te trekken en na een paar minuten spoot hij zijn tweede lading sperma diep in mijn strot, terwijl ik mijn zaad op de grond spoot. Ik stopte met zuigen en ging verzadigd liggen. Even sloot ik van genot mijn ogen en hoorde de man in het water springen. Verbaasd keek ik op en zag hoe de man met grote slagen van me weg zwom.
Ik heb daar nog een paar uur liggen genieten, toen ik besloot dat ik maar eens moest gaan. In mijn blootje stapte ik op mijn fiets en fietste om het meer. Er was niemand te bekennen en in een hoog tempo fietste ik naar het huis van Joeri en Wendy. Ik kwam een paar mensen tegen, die me uiteraard enorm verbaasd nakeken. Een vreemde naakte man die door het dorp fietst. Mijn openstaande neukreet schoof heerlijk over het zadel en ik voelde af en toe wat sappen uit mijn sterretje lopen. Na een paar minuten was ik bij het huis van mijn vrienden. Ik wilde door de poort naar binnen, maar die was op slot. Ik kon niet naar binnen en stond dus, uiteraard nog altijd naakt, in hun voortuin en kon niet binnen komen. Ik belde aan, maar niemand deed open. Shit! Het gaat waarschijnlijk niet goed met de moeder van Wendy, waardoor ze zijn vertraagd. De overbuurman kwam naar buiten, zei niets en stond me vreemd aan te kijken. Meer en meer mensen kwamen naar buiten en keken me verbaasd aan.
Wat hierna gebeurde, vertel ik je in deel twee.
Aantal keer gelezen:
1139
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)