Spannendverhaaltje.nl

Naakt op school - 3

-
03-01-2016
Riiiiing de bel ging. Het was middag maar van onze kleren nog geen spoor. Dus gingen we naar het leerlingensecretariaat waar we zoals verwacht ook Maarten en Beau troffen. Meneer de secretaris schrok behoorlijk toen hij ons zag en het verhaal aanhoorde. Daar wisten ze op school duidelijk niets van. Omdat het een technische school was, was er ook geen reserve kleding voor handen. Hij zou contact opnemen met het zwembad, de busbegeleider en de zwemleerkrachten. Leuk hoor, daar sta je dan in je poedel... Gelukkig had hij dat ook in de gaten en gaf hij ons een apart lokaaltje om te eten en tijdens de rest van de middag te verblijven. Als we ons rustig hielden was dat per hoogste uitzondering eenmalig toegelaten. Hij zou ook zorgen dat de verwarming aan ging zodat we niet in een ijskoud lokaal terecht kwamen, We zworen allen dat we ons zouden gedragen en gingen naar boven.

Daar aangekomen aten we onze middag op en dronken we wat terwijl we gezellig babbelden. Beau en Maarten maakte nu ook kennis. Ik had zelf altijd bij Beau in de klas gezeten. Ze woonde ook in mijn dorp. We zaten meestal ook samen op de bus. Dit jaar waren we voor het eerst in verschillende klassen terecht gekomen. Niet echt een groot gemis vond ik, want veel contact hadden we niet. Tijdens het kennismaken viel het me opnieuw op dat Beau's handdoek wel erg strak zat en aan de korte kant was. Ine had een B-cup en was een stuk kleiner. Zij had daar dus amper last van. Wel waren de handdoeken behoorlijk klammig van het afdrogen en zweten. De verwarming was inmiddels behoorlijk gaan branden. Het liefst wilde ik mijn handdoek even laten drogen, maar ik zat wel met twee meiden en een vreemde jongen in één lokaal. Ik keek naar Ine die duidelijk in hetzelfde gedacht was. Toen zei Beau luidop wat ik dacht. Ine keek me aan en ze begon zonder mijn toestemming af te wachten, te vertellen wat er op de wc gebeurd was. Ze eindigde met 'en ik denk dat we dat dan nu maar best kunnen doen... allemaal!' Ik knikte instemmend en keek naar Beau en Maarten. Ze keken onzeker maar stemde toe als we het nooit zouden verder vertellen. Daar stemden we allen mee in. We lieten allemaal tegelijk onze handdoek afglijden. Daar stonden we dan allemaal poedel tegenover elkaar.Beau deed haar naam erg veel eer aan. Ze had mooie kaalgeschoren lipjes. Ondanks dat ze gekleed altijd erg dik-mollig overkwam viel dat naakt best wel mee. Haar borsten waren wel echt hangers met grote bruine tepels die fier in het rond keken. Echt een mooie meid met veel pak aan op alle gewilde plaatsen.
Ine had tietjes die een stuk kleiner waren, maar de mooie rozige tepeltjes gaven op haar bleke huid een frisse tint. Ze was niet kaalgeschoren maar had een verticaal streepje lichtbruin schaamhaar laten staan op het verlengde van haar spleetje.
Maarten had zoals we al gezien hadden een lange smalle piemel met een redelijk lange voorhuid. Die was nu niet helemaal hard zoals in het zwembad. Onder de piemel had hij een redelijk grote balzak hangen. Bij hem was geen schaamhaar te zien.
Mijn piemel was in slappe toestand al een stuk kleiner dan die van Maarten. Maar wel dikker en ook donkerder van kleur. Ook mijn balzak was donkerder, al was die ook wat kleiner dan die van Maarten. Ik scheerde mijn schaamhaar niet en had een grote bos van dunne bruine haartjes staan.

Met zoveel moois voor me werd mijn ontdekkingsreizigertje ook wakker en ging langzaamaan rechtop staan. Ine en Beau zagen dit en giechelde. Snel hield ik mijn handen voor mijn kruis. Door die aanraking werd het alleen maar erger. Ik had er veel zin in, maar wilde ook niet zo preuts zijn, om meteen mijn handdoek terug te pakken. Dus ging ik behoorlijk zelfverzekerd zitten en stak mijn boterhamdoos weer weg om wat afleiding te hebben. De anderen volgden met een evengrote uitstraling van onzekerheid mijn voorbeeld. Ine begon te vertellen dat ze wel vaker naakt geweest was en vroeger met de hele familie naakt gingen kamperen. Bij Maarten, Beau en mij was de taboe compleet als het over naakt ging. Daar werd thuis nooit over gesproken. Maar ik vond het wel spannend. 'Wat doe je dan zoal?' vroeg ik. 'We zwemmen, spelen, eten, wandelen enz. Eigenlijk net hetzelfde als wat je met kleding zou doen, maar dan zonder kleren. Het is een manier van leven zonder te associëren met geilheid. Ik ken mijn broer zo, ook zonder blozen of schaamte' zei Ine. De anderen en ik keken een beetje bedenkelijk,

Plots werd er aan de deur geklopt. Alle vier tegelijk vlogen we naar de verwarming om ons vlug weer te omwentelen met de handdoek. Het was meneer secretaris met minder goed nieuws. Hij had gebeld met de leerkracht van in het zwembad. Die had de kleren in zijn auto gelegd, maar vergeten terug naar school te rijden. Hij zat nu zelf op een bijscholing maar zou daarna nog langskomen.Nadat meneer secretaris het lokaal verlaten had, deden we onze handdoek weer af en gingen we weer zitten. Maarten en ik zaten nu tegenover elkaar. En de twee meiden tegenover elkaar. Ine en ik vroegen ons af wat te doen, want we konden straks toch onmogelijk zo de bus op. 'Jullie hebben mij geholpen, nu wil ik jullie helpen' zei Maarten plots. 'Ik heb thuis een hele kast vol met kleren waarvan jullie er mogen lenen'. Daarmee waren we zeker al aardig geholpen. Ine sprong recht en gaf Maarten een knuffel, Beau deed hetzelfde. Maarten wilde mij ook een knuffel geven, dus liet ik dat maar toe. Onze piemels raakten elkaar daarbij en opnieuw begon die van Maarten te groeien. Deze keer had Beau het ook gemerkt en zei 'wauw Maarten, wat een grote piemel heb je!'. Ine haakte er meteen op in 'Ja Maarten, hoe lang is die? Want die van mijn broertje is een stuk korter en die van Seppe ook'. 'Dat heb ik nooit gemeten, ik zou het niet weten' zei Maarten. Uit haar boekentas haalde Beau een korte lat van 15cm. Daar ging Maarten's eikel vlot over. Echt lang dus, ruwweg geschat 20cm. Ook ik moest meten, bij mij kwam ik uit op zo'n 12,5cm. Ine zei dat haar broer ongeveer rond 11cm had.

Plots vroeg Beau 'Seppe, wat vind je nu van mij naakt?'. Ik vroeg wat ze daarmee bedoelde. 'Welja, in het zwembad zat je me aan te staren en in de bus keek je zelfs tussen mijn benen...' Ine opende haar mond, maar er kwam geen geluid. 'Ehhh weljah' stamelde ik... 'Ik vind je wel mooi, denk ik'. 'Ohja denk je dat?' zei Beau... 'Nee ik ben zeker, ik vind je lekker', zei ik. Beau glimlachte en bloosde een beetje. 'Je hebt erg mooie borsten! Wat zou ik daar graag eens aan willen voelen.' zei Maarten. Dat was de eerste rechtuit opmerking die ik Maarten tot nu toe had horen maken. Dat was Ine en Beau ook niet ontgaan. Ik pikte er meteen op in; 'ja en die mooie tietjes van Ine zijn ook goed in ontwikkeling'. Ook Ine bloosde... 'Wel Maarten, van mij mag je er eens aan voelen, als ik eens aan die lange piemel van jou mag komen' zei Beau. Door dat te mogen aanhoren steigerde mijn lul zo wat. Ine zei 'En dat geldt ook voor jou bij mij Seppe'. Langzaamaan gingen we rustig dichter bij elkaar staan. Ik pakte de kleine tietjes van Ine en voelde er teder aan. Ook aan haar mooie roze tepeltjes. Ik voelde hoe ze langzaam over mijn aaide en mijn voorhuid langzaamaan op en neer bewoog. Ik knuffelde haar en fluisterde in haar oor dat ze lief was en ik haar het mooiste meisje van de klas vond enz. Het was een hemels gevoel dat beslist vervolg moest krijgen! Maarten en Beau hadden elkaar eerder al losgelaten, de band bij hun was blijkbaar minder sterk geweest. Het gevoel van toen, daar geniet ik nu nog van na terwijl ik het jullie vertel. Het teder zijn en oneindig aanvoelen van elkaar.

Alsof het zo moest, ging op dat moment de bel. We namen onze handdoeken terug en bonden die rondom ons om terug naar de les te gaan.
Aantal keer gelezen:
6239
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)