Spannendverhaaltje.nl

Naakt op school - 2

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Geil katje Enkele weken later dacht ik opnieuw terug aan wat ik in deel 1 uitgestoken had en voelde me geil worden met de gedachte om naakt rond te lopen in school. Het was 10u30 en er was geschiedenisles. Ik begon wat heen en weer te schuiven op mijn stoel omdat ik het te warm kreeg. Op dat moment besloot ik om vanavond nog eens na te blijven in school. De dag duurde extra lang en de lessen waren saaier dan andere dagen. Iedereen leek expres de dag langer te rekken dan normaal. Ik werd met het uur warmer en warmer en toen het 17u was kon ik me bijna niet meer inhouden. Ik dacht al dat je een natte plek door mijn strechbroek kon zien. Ik wandelde naar de toiletten en deed de deur op slot. Ik besloot het wat gewaagder te doen en deed al mijn kleren af. Iedereen passeerde aan de deur en ik hoorde gebabbel en gelach. Toen werd het stil. Ik hoorde hier en daar nog wat voetstappen en besloot om nu al eens naar de toiletten het verdiep hoger te gaan. Natuurlijk zonder kleren want ik was al uitgekleed. Ik luisterde nog eens heel goed met mijn oor aan de deur en draaide toen voorzichtig het slot om. Ik zette de deur op een kiertje en tuurde naar buiten. Niemand te zien... wat was dat spannend... ik deed de deur wat verder open en stak mijn hoofd buiten de deur.
De gang was verlaten en de trap was dicht bij de deur. OK, dacht ik, dit is het moment! Ik rende naar de trap en ging per 2 treden naar boven. Vlug door de gang, nog even links en rechts kijken niemand in de klaslokalen en bereikte de toiletdeur. Ik wilde de deur openen maar ineens schrok ik me dood. De deur was op slot!!! Nu stond ik daar midden in de gang waar nog niet iedereen weg was, volledig in mijn blootje. Ik besloot van het verdiep hoger te gaan, het hoogste verdiep en daar de toiletten te proberen. Ik rende dus zo rap mogelijk naar de trappen terug en was net op tijd boven want ik hoorde de toiletdeur opengaan waar ik zonet gestaan had. Waw, dat was close... ik voelde vliegensvlug aan mijn kutje en ik moet bekennen, ik was doornat... Er hingen enkele drupjes geil aan mijn lipjes die reeds openstonden met een opgezwollen clitje. Ik keek snel rond me heen en zag ook hier niemand. De toiletten waren net aan de andere kant van de gang. Ik bukte me en wandelde zo verder want wie weet was er iemand in de klaslokalen... Ik bereikte zo de toiletdeur en ging binnen. Oef, niet op slot. Ik sloot de deur en voelde nu pas mijn hart bonken in mijn borstkas. Dat was spannend. ik ging zitten en vingerde me in geen tijd naar een hoogtepunt. Ik kreunde lichtjes maar moest me inhouden of ik kreunde heel het school bijeen, zo heerlijk was het. Ondertussen waren al de leerlingen uit het school en waren er hier en daar nog een paar leerkrachten aan het rondwandelen. Ik besloot van een half uurtje te wachten en keek uit het raampje naar buiten. De zon scheen.
Na een half uurtje was iedereen verdwenen - dacht ik - en ik deed de deur van het slot. Ik ging buiten het toilet en wandelde door de gang. Nu flink rechtop fier dat ik dit durfde. Niemand te horen of te zien. Ik besloot om naar mijn kleren te gaan waar de sleutel was. Langzaam ging ik de 2 trappen af voorzichtig kijkend of er echt niemand meer was en kwam uiteindelijk aan bij het toilet. Raar, de deur was half open. Ik ging binnen en voelde mijn hart direct bonken in mijn keel. Geen kleren te zien! Wat was dit? Een briefje op de wasbak. Ik begon te lezen: Als jij je kleren terug wil zien zal je een paar dingen moeten doen. Je mag beginnen met naar beneden te gaan en op de onderste trede te gaan zitten met je benen wijd gespreid en je moet je 2 minuten lekker vingeren zonder klaar te komen. Ik voelde mij niet op mijn gemak maar kon niet anders dan doen wat er gevraagd werd. Wat moest ik anders doen. Ik had geen kleren meer en kon nergens anders naartoe. Ik liep dus de trappen af en ging mij zetten op de onderste treden. Het nadeel was nu wel dat ik uitkeek op een grote glazen deur en dat iedereen die over de speelplaats liep mij kon zien zitten. Gelukkig was er niemand te zien voor het moment. Ik spreidde mijn beentjes en begon me te vingeren. Ik moest echt mijn best doen om niet klaar te komen want ik voelde me echt enorm geil. Mijn vingertjes waren kleddernat en ik likte ze af. MMm smaakt e wel lekker! Ik keek rond me en zag een envelop liggen op de radiator schuin voor mij. Dat zal voor mij bedoeld zijn, dacht ik, en deed de envelop open. Het was een nieuwe opdracht: Je moet nu door de gang lopen naar het volgende gebouw en binnengaan in de klas waar de deur openstaat. mocht je iemand tegenkomen dan vraag je nederig of je hem/haar mag neuken! Ik keek in de gang en zag niemand. De kust is veilig, vond ik, en ik rende door de gang. Deur open en keek in de volgende gang. Ook niemand te zien. Ik zag een klaslokaal open staan en liep ernaar toe. Ik ging binnen en deed de deur achter me toe. Op de middelste lessenaar lag terug een envelop: hier vind je gheisa balletjes. Doe deze in je kutje en je mag ze niet meer uithalen.
Je loopt naar de buitendeur en gaat op de speelplaats. Je gaat een volledig rondje lopen en zorgt dat die balletjes in je kutje blijven. Dan zet je u in het midden van de speelplaats met je beentjes helemaal wijd open en mag je u klaarvingeren. Dan kom je naar dit lokaal terug. Ik vond het enorm spannend om die dingen te lezen en ik had onbewust mijn clitje gestreeld terwijl ik de opdracht las. Waw, geile ervaring, dacht ik, onwijs goed! Ik deed de gheisa balletjes in mijn kutje en wandelde naar de buitendeur. Raar gevoel hoor, zo van die balletjes in je kutje terwijl je wandelt. Ik deed de deur open en keek een eindje in het rond. Ik hoopte dat iedereen nu wel naar huis was en begon een rondje te lopen. Dat was moeilijk om die balletjes in mijn kutje te houden! Ik moest voortdurend mijn kutje toenijpen wat maakte dat ik extra goed die balletjes voelde. Er vielen nu en dan druppeltjes geil uit mijn kutje op de grond, zo nat was ik. Na het rondje lopen zette ik mij op de grond en spreidde mijn beentjes maximaal. Ik begon mij te vingeren en te strelen over mijn tepeltjes. Mmm dat zou niet lang duren tegen dat ik ging klaarkomen. Ik begon lichtjes te kreunen en voelde mijn kutje zowaar nog iets natter komen. Ik ging nu met 3 vingertjes in mijn kutje op en neer en beweegde mee met mijn bekken. Een hete golf raasde door mijn lichaam en toen kwam het denderend orgasme. Ik was in tijden niet zo lekker klaargekomen, het was een orgasme zoals je maar enkele keren in je leven meemaakt! Mijn kutje trok nog enkele keren samen en ik kwam tot rust. Toen realiseerde ik me dat ik nog altijd naakt in het midden van de speelplaats zat en keek snel om me heen. Oef, veilig niemand te zien.
Ik stond op en duwde die balletjes terug volledig in mijn kutje. Ze waren er een beetje uitgeschoven. Ik liep terug naar het klaslokaal en ik merkte dat hier en daar druppeltjes geil op de grond achterbleven. Ik ging binnen en een nieuwe envelop lag klaar: Hier in de lessenaar zitten je kleren, je ondergoed zit er niet bij want dat wil ik hebben. Je bent fantastisch en geil om te zien. Als je dit nog eens wil doen dan moet je maar een groot krijten kruis op je klasbord tekenen op het eind van de dag. Tot later misschien. Ps: Die gheisa balletjes mag je houden en moet je voor de rest van de avond in je kutje laten. En zo stond ik dus even later aangekleed bij mijn fiets, maar met gheisa balletjes in mijn kutje. Ik had nog altijd rode wangetjes van opwinding en fietste snel naar huis om mij nog eens uitgebreid te verwennen in mijn bedje.
Aantal keer gelezen:
591
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)