Spannendverhaaltje.nl

Na Tien Jaar

-
21-10-2010
In mijn jeugdjaren was er een leuke jongen Bram. Stapelzot was ik op hem maar de vis beet niet en ik was toen een beetje te verlegen. Op een zekere avond tijdens een plaatselijke fuif gooide ik tijdens wat opzwepende muziek alle remmen los en begon zijn hemd los te knopen. We begonnen te kussen en ik voelde hoe hij met zijn handen in mijn billen kneep. Maar is er toen niet gebeurd maar die kus is me altijd bijgebleven en Bram bleef aanwezig in mijn fantasie.

Na die avond zijn we elkaar een beetje uit het oog verloren tot op het moment hij me een vriendschapsverzoek via facebook verzond. Eerst eventjes proper een goeiendag over de partners en de kinderen maar al gauw begonnen we herinneringen op te halen. Kennelijk was hij me ook niet vergeten. Hij wist nog op welk liedje we hadden gekust en was ik aanhad. Gauw begonnen we tegen elkaar te fantaseren wat we zouden doen mochten we elkaar nu tegenkomen nu we niet meer zo jong zijn. Het werd een heel leuke sexchat afsluitend met een lang telefoongesprek zodat we elkaars stem zouden horen.

Enkele dagen later was hij weer online en alweer haalden we herinneringen op en we verlangden naar elkaar. Onze eerste afspraak werd gemaakt. we spraken af in de namiddag op een parking van een school (niet echt privé). de hele morgen stuurden we elkaar smsen en het kon niet snel genoeg middag zijn. Toen ik op de parking toekwam zag ik hem nergens. Ik besloot hem te bellen en ineens stond hij daar aan mijn auto nog tien keer knapper dan tien jaar geleden. Ik stapte uit maar van pure emotie vergat ik mijn handrem op te trekken en daar ging mijn auto...het ijs was meteen gebroken. We gaven elkaar een innige kus en ik parkeerde mijn auto. Hij kroop bij mij in de auto en we kusten en al gauw trok ik zijn broek open. Wat een prachtexemplaar...ik ging meteen over tot de actie en begon hem te pijpen. Ik hoorde hem zachtjes kreunen dus moest het wel lekker zijn. terwijl ik hem aant het pijpen was zochten zijn handen mijn natte kut. Lekker begon hij mij te vingeren. Regelmatig moesten we even stoppen voor de mensen die passeerden maar dat maakte het best wel spannend. Zijn gekreun werd harder en ik voelde zijn zaad in mijn mond vloeien...lekker. We hebben toen nog een beetje gebabbeld en het is die dag vrij braaf gebleven en we gingen terug naar huis want de tijd was om.

Terug thuis kon ik hem niet meer uit mijn hoofd krijgen. zou er nog een vervolg komen? Het verlangen naar hem was nu immens geworden. Iets later zag ik hem weer op facebook en hij begon met te melden dat hij er ergens wel een beetje spijt voor had omdat het juist vrij goed met zijn vrouw ging. IK dacht dat hij me aant dumpen was maar al gauw werd het gesprek omgebogen naar een lekkere sexchat. Een nieuwe afspraak werd gemaakt.Mijn vader ging op reis en ik had de sleutel om de plantjes water te geven. een super kans om met bram af te spreken dus. Bij mijn vader toegekomen was ik een vat vol zenuwen. Toen ging de telefoon. Hij was op vijf minuten van mij. Veel te vroeg want ik stond nog onder de douche. Gauw trok ik iets aan en daar ging de bel al. Hij zag er weer ongelooflijk goed uit. Ik kuste hem en leidde hem direct naar de slaapkamer. Daar rukte we elkaar de kleren van het lijf want we hadden maar een dik uur de tijd. Daat zag ik hem dan naakt. Wat een lijf. Ik knielde en begon zijn lul met mijn mond te verwennen. ik zat op mijn knieen voor hem en in een spiegel kon hij zo een blik werpen op mijn kont. ik stond op en hij zwierde me op bed. Toen begon hij mijn super natte kut te vingeren en het beetje spanning vloeide zo weg. Wat had hij goddelijke handen!!! hij daalde een beetje, spreidde mijn benen en begon mijn poesje te likken. Na een tijdje kwam ik al goddelijk klaar. Ik helemaal opgewonden ging nu op hem zitten en mijn rijkelijke boezem hing nu boven zijn gezicht. Hij lekte aan mijn tepels en ik bewoog terwijl mijn bekken zodat ik zijn lid voelde maar ik zorgde ervoor dat hij er net niet in ging. We konden het niet meer houden dus gauw een condoom aan en daar zat ik dan Bram te berijden. hij genoot er zichtbaar heel hard van en ik hoorde hoe zijn adem luider en luider ging. Ik had een vermoeden dat hij ging komen maar hij wou duidelijk zijn orgasme nog een beetje uitstellen. hij beval me te gaan liggen en hij kwam boven op mij liggen. Hij duwde zijn lul in een keer diep in mijn natte poes...lekker. eerst nam hij me heel teder al wrijvend met zijn handen door mijn haren en al kussend en geleidelijk aan werd hij wilder en neukte me hard. Na een tijd haalde hij er hem uit en nam me in mijn kont die zijn lul lekker omsluitte. Het duurde niet lang tot ik een tweede maal kwam. Hij stopte, haalde zijn lul eruit en ik deed de condoom eraf. Snel begon ik hem te pijpen. verslaafd was ik geworden aan zijn zaad dus ik wilde het nu ook proeven. Lang duurde het niet en hij spuitte heel mijn mond vol met een kreun vol van ontlading. Ik ging in zijn armen liggen en hij zei me dat we dit zeer moelijk zouden kunnen verbeteren. Ik dacht dat hij wou zeggen van een keer en nooit meer maar hij gaf me eigenlijk een mooi compliment. Ik antwoorde met wie weet...

Zo hebben we iets later nog eens met elkaar gevreeen en was een vierde afspraak in de maak. een paar weken geleden liet hij me weten dat mooie liedjes niet lang duren en dat er een eind aan moest komen. Misschien het best want ik was weer verliefd op hem geworden. Sindsdien heb ik geen contact meer met hem. Het is nu nog moeilijk om hem uit mijn hoofd te krijgen maar ik heb hier geen wrange gevoelens bij en ook geen spijt. Het is het mooiste cadeau dat hij me ooit heeft kunnen geven en veel meer dan wat ik ooit heb durven dromen
Aantal keer gelezen:
560
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)