Spannendverhaaltje.nl

Na de wedstrijd is Marieke nog niet uitgespeeld

-
16-08-2010
Het was zaterdagmiddag en Edo, speler van Jongens A1 van een hockeyclub in het zuiden van het land, besloot naar de wedstrijd van Meisjes B1 te gaan kijken. Hij had een SMS-je ontvangen van Marieke dat zij moest spelen en Jongens A1 was vrij. Edo was helemaal weg van Marieke. Als hij in de gelegenheid was, ging hij bij de wedstrijden van Meisjes B1 kijken en voor zijn ogen speelde de 18-jarige Marieke dan fanatiek haar spel. Marieke was klein van stuk, maar wel een pittige tante. Soms kwam bij een actie of gewoon door de wind haar rokje een stukje omhoog. Dat kon Edo zien wat ze eronder aan had. Kijken naar een meisjeswedstrijd was voor hem dan ook geen straf.
Toen Edo op de hockeyclub aankwam, was de wedstrijd net begonnen. Zoals altijd was Marieke weer druk in de weer met het spel. Toch hadden ze op een gegeven moment even oogcontact en Edo kon daaruit opmaken dat Marieke het fijn vond dat hij er was. Marieke zag er weer echt lekker uit, gebruind slank lijf en fraaie benen, kleine naar voren stekende borsten en haar lange, donkere haar in een staart. Gebiologeerd bleef Edo gedurende de wedstrijd naar Marieke staren. Haar korte hockeyrokje was enkele keren opgewaaid en dat gaf hem telkens even uitzicht op haar mooie billen die gehuld waren in een hagelwit slipje. Na de wedstrijd kwamen de meisjes van het veld. Marieke stapte op Edo af en gaf hem onverwacht een zoen op zijn wang. Daarbij zei ze zacht dat Edo naar de hoek van de straat waarin ze woonde moest gaan. Daar zou ze dan over 20 minuten zijn. Edo kon zijn oren niet geloven, maar deed wat hem werd gevraagd.
Na 20 minuten gewacht te hebben, kwam daar Marieke aan gefietst. Ze had haar hockeykleren nog aan en daar alleen een spijkerjas over aan. Ze stopte bij hem en gaf hem een zoen die uitmondde in een tongzoen. Marieke legde uit dat ze liever alleen was met Edo en daarom had gevraagd daar naartoe te komen. Haar ouders waren de hele dag op familiebezoek in BelgiŽ, dus ze had het rijk alleen. Snel gingen ze naar haar huis. Marieke nam Edo mee naar haar kamer en deed haar spijkerjas, schoenen en kousen uit. Nu stond ze daar voor Edo en hij voelde dat er iets zou gaan gebeuren. In ieder geval gebeurde er iets in zijn broek. Toen deed Marieke ook haar shirt uit en Edo volgde haar voorbeeld. Ze had een lief wit sportbehaatje aan. Ze drukten zich tegen elkaar aan en hun tongen speelden met elkaar. Het leek wel of Marieke met haar onderlijf tegen hem aan schuurde, alsof zij zijn erectie door de kleding heen voelde. Hij besloot met zijn handen op verkenning te gaan.
Daarbij had hij al snel haar witte behaatje gevonden. Door de stof heen voelde hij haar tepels stijf worden. Marieke kreunde licht ten teken van genot. De beha had een voorsluiting en met enige moeite kreeg Edo hem open. Twee kleine stevige tietjes met lichtbruine tepels keken hem aan. Echt prachtexemplaren. Een voor een nam hij ze in zijn mond en zoog hij erop. Hierna vroeg Marieke aan Edo om zijn broek uit te doen. Zij ontdeed zich op haar beurt van haar hockeyrokje. Edo had een lichtblauwe Sloggi onderbroek aan, met daarin een behoorlijke erectie.Marieke droeg een witte bikinislip en Edo meende de vorm van haar lippen erin te kunnen ontwaren, alsmede een vochtplek. Wederom drukte Marieke zich tegen Edo aan en schuurde zij haar onderlijf tegen dat van Edo. Met zijn lid kon hij haar vrouwelijkheid al enigszins door de stof heen voelen. Ze werden beiden gek van geilheid. Deel 2 volgt indien door de lezers gewenst.
Aantal keer gelezen:
182
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)