Spannendverhaaltje.nl

Na de vakantie

-
21-08-2010
Ik had Johan ontmoet tijdens een vakantie. We hadden samen veel lol, maar op een onstuimige zoen na onder een omgeslagen kano gebeurde er verder niets. Maar we maakten wel een afspraak na de vakantie. Met vlinders in de buik reisde ik naar Nijmegen, waar hij woonde. Ik vertrok met regenachtig, kil weer uit Rotterdam. Voorbij Utrecht klaarde het echter op en in Nijmegen scheen heerlijk de zon en was het lekker warm. Johan woonde in een flat aan de rand van een park. We zaten op zijn balkon. Ik was veel te warm gekleed met mijn spijkerjasje en coltrui. Onder mijn coltrui had ik nog een hemd aan. Als het niet hoeft draag ik geen bh, maar dat hemd was te doorschijnend om zo te dragen, dus ik had er moeite mee om mijn trui uit te trekken. Hij zag dat ik het warm had. Zelf droeg hij alleen een gymbroek. “Warm, hè?” zei hij plagend. “Je zit hier heerlijk vrij. Als ik alleen ben, zit ik meestal gewoon in mijn nakie.” “Goh, voel je je door mij geremd?” “Als jij er geen problemen mee hebt…”. Provocerend trok Johan zijn broek uit. Het was goed aan hem te zien, dat hij regelmatig naakt zat. Hij was helemaal gebruind. Ik zag ook dat het hem wel een beetje opwond, zo naakt voor me te staan. Zijn lul leek me niet helemaal in zijn kleinste stand. Waarom ook niet, dacht ik. Ik trok mijn jas en mijn trui uit. Ik zag hem staren naar mijn tieten, die door het hemd heen schenen. Zijn lul groeide nog een beetje. Hij wendde met moeite zijn blik af en staarde in de verte. Hij wilde zich (nog?) niet laten gaan. Ik trok ook mijn hemd en mijn broek uit.
Van naakt raken mannen geloof ik vaak minder opgewonden dan van halfnaakt. Wel hield ik mijn slip aan. Hij keek weer naar me. “Zo, dat voelt beter, denk ik?” “Ja”, glimlachte ik. We dronken nog en glas wijn en Johan maakte eten klaar. Een heerlijke pastaschotel met salade. We hadden veel plezier maar net als tijdens de vakantie, bleef het bij wat flirten. Totdat mijn glas weer leeg was en Johan vroeg: “Kan ik je nog eens inschenken?” Hij kwam als een ober achter me staan en boog zich over me heen om mijn glas te vullen. Ik leunde wat naar hem toe en mijn hoofd raakte zijn buik. Rustig zetten hij de fles neer en pakte me mijn zijn handen bij de schouders. Zijn handen gleden strelend naar beneden over mijn tieten. Het voelde zalig. Ik draaide mijn hoofd naar hem toe en zag hoe zijn pik overeind stond. Ik streelde hem met mijn hand. Johan trok mijn hoofd achterover en begon me rustig maar intens te zoenen. Alles voelde zalig en goed, onze monden op elkaar, zijn pik in mijn hand, zijn handen op mijn borsten, de zon op mijn huid. Eindelijk lieten onze monden los. We bleven nog lekker een poosje tegen elkaar aan zitten, een beetje vrijen, uitstel van het grote moment. In mijn onderbuik ging een grote wolk vlinders te keer. “Zullen we nog even de stad in gaan?” Het voelde als een koude douche. De stad in? Deze zalige avond samen onderbreken? Johan zag hoe verbouwereerd ik keek. Hij keek me met een twinkeling in zijn ogen aan. “Ik heb zin om met jou op een terrasje de mensen op te geilen. Die lekkere tieten van jou door je hemd heen te strelen.” Ineens sloeg een wilde gloed door me heen.
Ik stelde me voor hoe ik op een vol terras zou zitten, mijn tieten zichtbaar voor iedereen door mijn hemd heen, terwijl Johan me zou zoenen en strelen. Ik zat te trillen op mijn stoel van opwinding. Ik trok mijn broek en mijn hemd weer aan, en mijn spijkerjasje. Bij Johan achterop de fiets gingen we de stad in. We gingen op een terrasje zitten, in de avondzon. Ik trok mijn jasje uit en voelde vele mannenblikken op de tieten in mijn hemd prikken. We zaten dicht naast elkaar op het terras en Johan trok me naar zich toe, gaf me een tongzoen en liet zijn vingers even over mijn tieten spelen. Ik voelde hoe ze keihard werden, een hete gloed trok tot in mijn kut. Ik knoopte Johan zijn overhemd een eindje open en streelde hem over zijn blote huid. De opwinding begon nu de overhand te krijgen. Johan verloor langzaam maar zeker zijn kalmte, zijn bewegingen werden heftiger, ik voelde zijn hart in zijn borst tekeer gaan. Ik vroeg me of hij me hier, midden op het terras, zou gaan neuken. “Ik wil je”, gromde hij. “Ik houd het niet langer uit”. We stonden op en stevig tegen elkaar aangeklemd en hevig zoenend liepen we het terras af. Ik hoorde aanmoedigende kreten. “Zet hem op, jongens, raak hem maar eens flink!” Mijn hand strelend onder zijn hemd, zijn hand op mijn heup…. Plotseling schoof zijn hand onder mijn hemd en omhoog. Hij boog zich voorover en kuste mijn ontblote tieten, voor de ogen van het hele terras! Ik kwam kreunend klaar. Toen trok hij me met zich mee, een steegje in dat uitkwam op een platsoentje. Ik ritste Johan zijn broek open en begon hem te pijpen. Van de opgekropte opwinding kwam Johan al snel klaar. De volle lading spatte over mijn gezicht. Toen trok hij mijn broek uit en begon me te neuken. De vonken vlogen eraf! Dat de omwonenden ons konden zien, kon me niets meer schelen.
Toen Johan voor de tweede keer in me klaargekomen was en zijn pik eindelijk verslapte, kwam ik weer wat bij mijn positieven. Ik hoorde applaus en ‘Bravo!’. We lagen pal voor een studentenhuis en de bewoners hadden volop genoten van onze verrichtingen. Ze waren blijkbaar geïnspireerd geraakt, want ik zag dat twee stellen op het balkon hevig met elkaar aan het vrijen waren. Eén van de meisjes had haar tieten bloot en werd door twee jongens betast en gezoend. Ze nodigden ons uit om binnen te komen en een biertje te drinken. Dat deden we. In de keuken waste ik de sporen van Johans sperma van mijn gezicht. Eén van de jongens liep naar keuken en haalde twee biertjes voor ons. In de woonkamer zaten en lagen ondertussen en de drie meiden en vier jongens met elkaar te zoenen, te strelen en te likken. Terwijl ook wij lekker aan het zoenen waren, kroop één van de meisjes naar Johan toe en nam zijn slap geneukte lul in haar mond. Een jongen, Paul, ging achter haar zitten, trok haar broek en slip uit en begon haar vanachter te neuken. Ik voelde mijn hele lijf tintelen. Ik trok mijn kleren weer uit en liet me heerlijk verwennen door Johan zijn tong, die me overal likte en kittelde, terwijl het meisje, Annemiek, zijn paal in zijn mond had. Al gauw kwam Paul kreunend in haar klaar en zakte uitgeteld voorover, tegen mijn been aan. Ik streelde hem door zijn haar. Voor ik het in de gaten had, lag hij met zijn hoofd tussen mijn benen en begon hij me te beffen!
Ik gaf Johan nog maar eens een diepe tongzoen en kwam rillend klaar op de twee tongen, in mijn mond en op mijn klitje! “Ik ben zo geil…” fluisterde ik Johan in zijn oor. Ik zag hoe Annemiek nog steeds met zijn pik bezig was, die inmiddels weer fier overeind stond. Paul lag ook nog steeds tegen me aan en ik zag ook zijn lul weer harder worden. Voor wat, hoort wat, dacht ik. “Neuk je me nog een keer?” vroeg ik aan Johan. “Dan ga ik Paul nog even belonen”. Ik gaf Johan een knipoog en boog mijn mond naar de pik van Paul. Die kreunde zalig, toen ik hem in mijn mond nam. Johan kwam achter mij zitten en drong opnieuw in me. Nu werd ik van twee kanten geneukt! Annemiek bleef Johan aan zijn ballen zuigen en duwde een vinger in zijn kontgaatje, terwijl ze zelf weer vanachter genomen werd door Freek. Het duurde een eeuwigheid en ik kwam keer op keer klaar. Eindelijk voelde ik hoe Paul zou gaan spuiten. Zijn sperma spoot in mijn gezicht. Blijkbaar wond dat Johan zo op, dat ook hij nog een keer klaar kwam. Wat een avond!
Aantal keer gelezen:
628
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)