Spannendverhaaltje.nl

Na de sportschool

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door De Generaal meer verhalen van De Generaal Ik ga graag naar de sportschool. Je weet wel zo'n plaats waar iedereen strak in het lijf zit en veel mensen ook strak in de kleding. Niets is zo lekker om als jonge vrouw tussen mannen te staan in kleding waarin hun lichaam goed te zien is. En met lichaam bedoel ik natuurlijk de grote borstkasten en alles wat te zien is in die strakke broeken.
Ik ben nog vrijgezel, dus ik kijk m'n ogen uit in de sportschool. Geen vast relatie die me tegenhoudt om te flirten met de mannen met een goed gevulde broek. Zelf zie ik er ook best goed uit, al is dat moeilijk over jezelf te zeggen. Maar om jullie een idee te geven:
Donkerbruin, bijna zwart haar tot net over mijn schouders, ook buine ogen en ongeveer 1 meter 70 lang. Mijn bosten zijn vrij fors, maar staan mooi vooruit en hebben puntige tepels. Aangezien ik vrij regelmatig naar de sportschool ga heb ik een strakke buik en pas ik in een spijkerbroek maat 28, dus ik ben best tevreden over mijn uiterlijk en lichaamsvormen. Verder krijg ik altijd leuke complimenten over een lieve glimlach. Die lieve glimlach werkt ook altijd om een man te doen smelten.
Net zo als Sander vorige week. Hij komt nog maar pas bij onze sportschool, maar ik kende hem al een beetje. Dat kwam omdat hij een tijdje met een vriendin van mij een relatie had. Die relatie was een paar weken geleden op de klippen gelopen, omdat mijn vriendin ook wel eens buiten de deur op sex jacht ging. En zo kwam het dat ze met een aardige ruzie uit elkaar gegaan zijn. Ik kende hem vaag, omdat mijn vriendin nooit zoveel over hem zij en hij eigenlijk nooit mee ging als we gingen stappen.
Maar wat ik wel van hem wist is dat hij een beest in bed was. Miranda, mijn vriendin, had ook aleen spijt van de breuk in de relatie, omdat de sex altijd goed was. Elke keer was het een heerlijke vrijpartij geweest, jammer dat Miranda ook wel eens meerdere mannen in een bed wilde hebben en Sander daar niet tegen kon.
Sander kwam dus nu ook naar 'mijn' sportschool en die kans wilde ik niet laten glippen. Uiteraard was er wel een onderwerp waar we beide wat over wisten, maar ik denk niet dat hij het leuk vond als we over zijn vroegere vriendin gingen praten.
Daarom moest ik wat anders verzinnen en ik wist dat ik niet te lang moest wachten, want ik was niet de enige die hem mooi vond. Op zich ben ik niet vies van sex met meerder vrouwen of mannen, maar deze wilde ik voor mezelf.
Een gesprek over koetjes en kalfjes was het gevolg. Eigenlijk hadden we niets te zeggen, maar we wilden gewoon met elkaar praten. Ik had het idee dat Sander ook wel wat meer wilde, maar daar kwam hij niet openlijk voor uit. Zo gebeurde het dat er toch een bepaalde spanning tussen ons bestond. Daar moest ik wat aan doen vond ik. Er werd nog al eens wat nageborreld door wat mensen van de sportschool, dus het kwam vaak voor dat er laat in avond nog wel iemand aanwezig was. Sander was op uitnodiging van mij ook een keer blijven hangen en dat werd een hele gezellig avond.
Ik stond eigenlijk de hele avond tegen hem aan. Niet te overdreven, maar wel net meer dan nodig was. Nou was het die avond erg druk in de bar waar we naar toe gegaan waren nadat de sportschool dicht ging. Niemand had dus door dat we een beetje tegen elkaar op aan het rijden waren.
Plotseling voelde ik zijn hand langs me been gaan, langzaam tergend naar boven. Niemand had het door, zelfs Sander vertrok geen spier. Hij was druk in gesprek met iemand en ondertussen liet hij zijn handen de vrije loop. Ik had na het douchen een spijkerbroek aangetrokken, welke mooi mijn heupen omsloot. Daaroverheen droeg ik een wijd vallend t-shirt (ik dofte me nooit zo op na het sporten, meestal ging ik door de weeks toch na een uurtje weer naar huis). Dat t-shirt kwam tot halverwege mijn dijbenen. Dit gaf Sander de gelegenheid om mij te onderzoeken zonder dat alles teveel in zicht was. Uiteraard gaf ik hem daarvoor ook alle mogenlijkheden. Ik ging verzitten op mijn kruk, zodat hij er beter bijkon.
Maar ik wilde me ook niet laten kennen en probeerde bij hem uit of ik zonder de aandacht te trekken zijn lul kon laten groeien. Ik kon er niet zo goed bij, dus ook Sander ging verzitten. Op dat moment was hij al eigenlijk niet meer aan het opletten wat zijn gesprekspartner zei, maar die had weinig door en bleef praten.
Ik had al snel door dat de pik van Sander aardig opgesloten zat en ik was hem meer aan het plagen, door te blijven strelen, dan dat hij nog genoot.
Ik werd daarentegen nog steeds verwend, want hij had op een of andere manier een paar knoopjes van mijn broek losgekregen en kroelde een beetje door mijn schaamhaar. Heerlijk, maar ik wilde meer.
Langzaam ging ik met mijn mond naar zijn oor om het zachtjes te vertellen dat ik naar het toilet ging. Ik moest nog we uitkijken dat ik m'n broek weer een beetje fatsoeneerde, want nu had nog niemand door wat we aan het doen waren, maar als mijn jeans op mijn knieen hingen, moest ik heel wat uitleggen.
Ik vertrok richting het toilet en voelde de ogen van Sander in mijn rug prikken. Net naast het damestoilet zag ik een deur waar 'prive' opstond. Voorzichtig keek ik naar binnen en zag een kleine ruimte die als opslag voldeed. Toen ik naar binnen ging liet ik de deur op een kier staan om Sander aan te zien komen. Ik hoopte tenminste dat 'ie kwam. Dat duurde nog geen 10 tellen. Hij dreigde de deur voorbij te lopen, dus pakte ik 'em snel bij zijn arm en trok hem naar binnen. Zonder een woord te zeggen drukten we onze lippen op elkaar. Onze handen gingen verder waar ze binnen in het café mee opgehouden waren.
Ik begon hard over zijn borst te wrijvenen hij deed hetzelfde bij mij. Ik was zo nat. Het enige wat ik wilde dat hij me ter plekke zou neuken. Ik was niet de enige met dat idee, want binnen de kortste keren had hij mijn broek op m'n enkels en zocht met succes naar mijn kutje. Ook ik had zijn broek los en eindelijk werd zijn lul bevrijd. Hard stond 'ie naar voren. Keihard. Staand bracht hij zijn pik naar mijn ingang en snel zijn we op elkaar ingereden. Ik wist dat dit niet lang kon duren en schreewde het al snel uit. Het maakte me op dat moment niet uit of ze het in de bar konden horen, maar de muziek stond hard, dus daar was weinig kans op. Sander schoot met een ingehouden kreun zijn sperma bij mij naar binnen. Heerlijk !!
Ik denk dat dit al met al nog geen 5 minuten geduurd heeft. Niemand was ook er verbaasd dat we iets langer dan normaal voor een toiletbezoek terug kwamen bij onze krukken. Het enige wat ik nog wilde was naar huis gaan samen met Sander om daar mijn bed in te duiken en een wilde nacht hebben. Ik voelde ondertussen ook het zaad van mijn minnaar terug lopen uit mijn gleuf en voorzichtig langs mijn been naar beneden glijden en dat zit niet makkelijk in een bar. Aan het gezicht van Sander was ook te zien dat hij meer wilde. Hij fluisterde ook in mijn oor de vraag: 'mijn huis of de jouwe ??' 'De mijne is dichterbij....' was mijn antwoord, dus de keus was gemaakt.
Ik heb nog nooit zo snel afscheid genomen van de mensen met wie er die avond was. Onderweg naar huis konden we al bijna niet van elkaar afblijven. Bij mij thuis aangekomen, rukten we letterlijk elkaar de kleding van het lijf. Alleen mijn spijkerbroek wilde niet zo snel. Sander bleef er aan rukken tot hij wel uitging. Met al dat geweld bleef er weinig van mijn tanga over. Maar dat maakte mij allemaal niet meer uit. Ik wilde me alleen druk maken om hem. Zijn shirt had ik al bij het binnekomen losgescheurd en lag nog ergens bij de voordeur. Zijn paal was niet echt slap geworden en toen ik voor hem ging staan drukte hij hard tegen mijn buik aan. Nu wilde ik er wat langer van genieten, dus stuurde ik hem naar de bank in de voorkamer. Hij plofte neer in de kussens en ik ging op mijn knieen voor hem zitten. Langzaam begon ik hem langs zijn schacht te likken. Plagend kraste ik met mijn tanden over zijn eikel. Eigenlijk hoopte ik dat hij het allemaal wat langer kon binnenhouden, maar na een paar minuten had hij het al niet meer en spoot zijn witte vocht diep in mijn keel. Ik kon het nog net allemaal daarslikken.
Zonder enige vorm van vermoeidheid tilde hij me daarna op en legde me op de plek waar hij net gezeten had. Ik zakte onderuit wachtend op zijn handelingen. Sander wist precies de goede plekjes te raken. Eerst likte hij rond mijn navel, daarna werden die rondjes steeds groter, tot hij bij de bovenkant van mijn kut kwam. Daar concentreerde hij zich verder op. Ook zijn handen lagen niet stil. Eerst was het nog strelen geweest wat hij deed, maar hoe meer ik begon te kronkelen, hoe harder hij mijn tieten kneede. Mijn tepels priemden vooruit, keihard. Zijn tong drong bij me naar binnen. Heerlijk begon hij me te likken. Alles werd geraakt, niets werd overgeslagen. Elke keer als zijn tong diep bij mij naar binnen ging lag ik te sidderen op de bank. Op een gegeven moment wist hij me naar een hoogtepunt te leiden. Maar op een of andere manier wist hij net voor mijn orgasme op te houden, om direct daarna weer door te gaan. Dat was zo lekker, dat toen ik mijn orgasme kreeg, alles eigenlijk dubbel zo goed aanvoelde. Het was net of ik twee orgasmes tegelijk kreeg. Heerlijk, zo was ik nog nooit verwend.
Sander had bijna direct na mijn hoogtepunt zijn nauwelijks verslapte lul al voor mijn kut gezet en langzaam begon hij op me in te rijden. Toen ik weer een beetje bijgekomen was zat hij diep in me. We keken elkaar recht in de ogen. Nu probeerden we beide onze hoogtepunten zo lang mogelijk uit te stellen. In het begin deden we alles in slowmotion. Maar dat konden we niet lang volhouden. Eigenlijk wilden we allebei weer in elkaar klaarkomen, maar we wilden ook het zo goed mogelijk opbouwen. Maar bij elke stoot ging mijn en zijn ademhaling sneller. Ook dit zou niet lang duren. Steeds sneller ging zijn lul langs mijn kittelaar en steeds waziger werd het voor mijn ogen. Ook zijn blik leek al niet meer aards te zijn.
Ik hield het niet meer en mijn kutspieren trokken samen. Dat was voor hem ook genoeg om diep in me te spuiten. Schreeuwend was ons orgasme. Hemels was ons orgasme. Ik had al heel wat mannen gehad, maar ik kon me niet herinneren dat het vaak zo goed was geweest. De verhalen van mijn vriendin waren waar. Sander was echt een beest als het om sex gaat. Uitgeput lagen we daarna naast elkaar.
'Dat was goddelijk.' zei ik tegen hem. 'Ik weet niet hoe je dat doet, maar in een woord: HEERLIJK !!'
'Voor goede sex moet je met z'n tweeen zijn. Jij kan er ook wat van.' 'Goede oefening baart kunst.'
Lachend lagen we een beetje uit te hijgen. Zijn handen begonnen alweer op onderzoek uit te gaan. Ik keek naar hem en zag dat zijn pik redelijk hard was gebleven. Met een beetje aansporing stond 'ie weer mooi omhoog. Dat zou inderdaad een hete, wilde nacht worden.......
(Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar generaalgroof@hotmail.com)
Aantal keer gelezen:
678
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)