Spannendverhaaltje.nl

na de nieuwsjaars receptie bij de sportclub

-
21-11-2010
Dit verhaal is geschreven door eric meer verhalen van eric Nieuwjaars receptie van de sportclub Het was weer zover, de feestdagen stonden waren voorbij en bij onze sportclub was de jaarlijks nieuwsjaars borrel.
Na de speech van de voorzitter stond iedereen met elkaar na te praten over de sportieve plannen voor het nieuwe jaar. Zelf stond ik met een paar vrienden te praten over vrienden en getrouwd zijn. Karel een Jongen die ongeveer even hard loopt dan ik vertelde dat hij net voor de kerst was gescheiden. Hij vertelde ook de redenen van de scheiding en was daarmee heel openhartig. Peter zei lachend tegen Karel. Met wat jij hebt meegemaakt zou ik Homo worden als ik jou was. Karel lachte en zei ik heb dat wel eens overwogen maar mannen zijn niet aantrekkeijk genoeg. Er werd vrijuit over dat punt gesproken. Mijn interesse was echter gewekt doordat Karel gezegd had dat ze overwogen had homo te worden. Zelf ben ik biseksueel en vond Karel een spannende vent. Even later kwam ik van het toilet en stond Karel zijn handen te wassen. Ik keek hem aan en vroeg hem meende je dat echt dat je hebt overwogen homo te worden. Ja zei hij heel resoluut ik ben even helemaal klaar met vrouwen. We liepen samen weer naar de kantine waar Karel zei dat hij naar huis ging. Ik had het ook wel gezien en zei wacht even dan ik dan loop ik meteen met je mee.
Even later liepen we samen langs het gebouw naar onze auto`s. Karel begon weer tegen me te kletsen over vrouwen en dat hij er niets meer van moest hebben. Ik ook niet zei ik toen tegen hem. Waarom zo`n mooie jongen als jij niet zei hij toen. Wil je dat echt weten zei ik tegen hem. Alleen als je het zelf wilt vertellen lachte hij. Omdat ik op vrouwen en mannen val zei ik blozend ik ben bisexueel.
Karel was even stil en zei toen geen probleem als jij zo gelukkig bent. Ben jij nu gelukkig vroeg ik hem. Niet helemaal zei hij ik woon nu sinds mijn laatste scheiding alleen op een flatje. Ik voelde dat Karen nieuwsgierig was en mogelijk meer zou willen.
We stonden redelijk dicht bij elkaar en ik besloot het initiatief te nemen. Ik stapte op hem af en gaf een zoen vol op hem mond en wachtte op een reactie. Karel reageerde niet afwijhijnd dus besloot ik verder te gaan en begon een tongzoen. Deze werd tot mijn verbazing meteen beantwoord. We stonden nu tongzoenend op de parkeerplaats en ik liet een hand over zijn billen glijden.
Karel stopte met zoenen en zei kom volg mij naar mijn flatje. Zoals gezegd reed ik achter hem aan en stopte we +/- 10 minuutjes later bij een appartementencomplex. Snel stapte ik uit en liep naar de auto van Karel. Kun je mij even helpen met wat spulletjes dragen zei hij. Ja hoor natuurlijk.
Karel opende hem achterklep en boog voorover om zijn sporttas te pakken. Ik zag doordat hij voorovergebogen stond dat hij een zwart slip droeg met een van Bjorn Borg logo. Deze aanblik maakte mij weer geil. Karel stond weer recht en vroeg mijn zijn sporttas te dragen en hij zelf pakte nog was anders spullen zodat hij zijn handen vol had.
Kom mee zei hij het is hier te koud buiten. Ik liep achter hem aan en even later stapte we zijn appartement binnen. Het was leuk en warm ingericht Geef mij mijn tas maar zei Karel dan zet ik die even op mijn slaapkamer. Karel liep weg en ik volgde hem gewoon en liep ook hem slaapkamer in.
Karel zette zijn tas neer en draaide zich om naar mij toe.
In zijn slaapkamer keken wij elkaar recht en diep in elkaars ogen. Karels deel stapte mijn kant op terwijl hij mij strak aankeek. Ik omarmde hem en begon hem te zoenen. Karel wilde me weg duwen maar ik drong een beetje aan. Ik duwde mijn tong in zijn mond en begon een tongzoen. Het verzet van Karel was voorbij hij beantwoorde mijn tongzoen heftig. We waren nu in een passionele tongzoen verwikkeld waar de vonken van af sprongen.
Het werd tijd om verder te gaan. Ik begon nu hem lichaam met en hand te verkennen. Karel bood hierbij absoluut geen tegenstand. Ik voelde een paar heerlijke billen in zijn strakke broek zitten. Met een hand kneedde ik een voor een zijn billen. Langzaam liet ik nu mijn handen naar boven glijden over zijn stevige borstkas glijden en voelde zijn tepels door de stof van hem T-shirt heen. Even hoorde ik een heel zacht kreuntje van Karel. Ik deed een arm om hem schouder heen en liet mijn andere hand naar beneden glijden. Zonder te stoppen liet ik mijn hand zakken en ging door naar hem kruis. Karel kreunde weer zachtjes.. Ik begon over hem steviger over zijn kruis te wrijven en bemerkte dat er ter hoogte van zijn eikel een vochtig zat. Hij was ik ook behoorlijk geil geworden. Ik wreef steeds harder over zijn harde pik en geile ballen en hoorde Karel sneller ademen. Ik liet hem kruis nu even wat het was en zocht de rand van zijn broek. Karel was me daar heel behulpzaam bij en stapte ook direct uit zijn broek en schopte het aan de kant. Oohh wat staat die Bjorn Borg slip jou mooi zei ik, niet alleen mooi maar ook geil.
Het was ook tijd voor mij. Ik nam Karel`s hand en bracht hem naar mijn borstkas en duwde hem er stevig tegen er wreef hem even op en neer langs mij kleine maar gevoelige tepels. Kom ga maar eens op ontdekkingsreis. Karel keek me heel schuchter aan en deed niets. Nogmaals nam ik hem hand en deed die vervolgens onder mijn shirt en liet hem weer naar mijn tepels gaan. Hier moet je zijn en liet zijn hand los. Heel zachtjes begon Karel nu te strelen. Je hebt behoorlijk stijve tepels zei hij zachtjes tegen mij. Dat komt door jou zei ik zachtjes terug. De gedachte dat ik hier nu zo met jou sta maakt me super geil.
Ik liet mijn handen ook niet onbetuigd, ik liet beide handen onder zijn T-shirt gaan. Snel trok ik mijn handen terug en pakte de rand van hem T-shirt beet en trok het omhoog. Karel kon niet anders als meewerken. Ik gooide snel zijn T-shirt op een stoel die in de slaapkamer stond. Daar stond hij dan in zijn Bjorn Borg onderbroek heel dicht bij mij. Ik deed een stapje terug en bewonderde hem van kop tot teen. Mijn god wat ben jij een mooie jongen zei ik tegen hem. Dank je antwoordde hij en stapte meteen op me af. Zonder te aarzelen begon hij mijn broek los te maken en trok hem naar beneden. Ik stapte er met een voet uit en met mijn andere schopte ik hem ook richting de stoel. Karel was ondertussen al aan mijn shirt begonnen en trok deze direct met mijn hemd meteen helemaal voor me uit. Ook Karel bewonderde mij nu even en zei jij hebt ook een lekker geil lijf zei hij en aaide ondertussen even over mijn billen.
Ik deed een stap naar voren en pakte omarmde hem en begon hem in hem hals te zoenen. Karel aaide weer over mijn billen en zei dat ik een lekker kontje had wat hij graag wilde zien. Ga je gang niets houd je tegen fluisterde ik met sexy stem in hem oor. Daarna ging ik verder met het zoenen in hem hals. Vind je het echt niet erg vroeg Karel.
Ik schaam me nu echt wel een beetje zei hij tegen mij. Nog nooit heb ik een andere volwassen man zo gezien laat staan zo zoenen en betasten zei hij. Kom hier zei ik en ik omarmde hem en gaf hem een stevige knuffel waarbij onze pikken tegen elkaar gedrukt werden. Het is niet erg en als je niet gewild had was je nooit zover gegaan. Karel keek me aan en bedankte mij voor de troost die ik hem gaf.
Meteen daarna begon hij me heftig te zoenen en me te strelen. Zachtjes begon ik te kreunen van genot en geilheid. Hij liet ik nu een hand naar beneden glijden en liet hem over hem mijn kruis glijden. Oohh, Oohh kreunde Karel. Snel liet ik mijn hand omhoog gaan om hem vervolgens in zijn Bjorn Borg te laten gaan. Je bent al ontzettend lekker hard zei ik zachtjes. Ik trok mijn hand terug en wreef over zijn kruis. Karel kreunde zachtjes van genot. Even liet ik hem los en ging op mijn knieŽn voor hem zitten. Met twee handen trok ik nu langzaam zijn Bjorn Borg naar beneden. Ik zag een mooi geschoren pik en ballen voor mij en trok het slipje nu helemaal uit. Karel trok mij vervolgens omhoog en ging nu hij geknield zitten. Kom maar eens hier zei hij dan zal ik die broek eens van je mooie billen doen. Meteen trok hij mijn broekje helemaal uit en gooide het bij de rest van mijn kleren. Oohh zei hij verbaasd je hebt ook een kale pik, dat staat echt geil weet je.
Karel stond op en pakte mij bij mijn hand en nam me mee. Hij bracht me naar de badkamer en zei kom dan gaan we even lekker douchen. Even later stonden we onder de lekker warme douche elkaar in te zepen en te bewonderen. Ik ging met mijn ex ook altijd eerst douchen voordat wij sex had bekende Karel.
Lekker toch zei ik tegen hem en nam de sproeier van het haakje. Ik ga dat geile lichaam van je afspoelen lachte ik. Langzaam spoelde ik alle zeep van zijn lichaam. Hier zei ik tegen Karel nu jij en ik reikte de sproeier aan. Karel spoelde de zeep van mijn lichaam af en knielde toen voormij neer. Nu stak hij een hand tussen mijn benen. Doe je benen eens wat uit elkaar zei hij. Gewillig ging ik wijdbeens staan. Karel duwde met een hand ballen iets opzei en begon toen mijn anus schoon te spoelen. Zie zo zei Karel dat is lekker schoon nu wil ik dat je dit ook bij mij doet. Ik nam de sproeier van hem over en knielde voor hem neer. Karel ging meteen wijdbeens staan en zei kom maar ga je gang. Langzaam stak ik eerst een en daarna twee vingers in zijn kontje. Even hoorde ik een zachte kreun. Oohh kreunde Karel dat voelt zo heerlijk ga maar door. Ik bleef door sproeien maar bewoog mijn vingers in zijn kontje op en neer. Ik hoorde Karel zachtjes kreunen, hier pak eens aan zei ik tegen hem en gaf hem de sproeier. Ik bracht mijn hoofd naar hem buik en gaf hem een lekkere zoen op hem buik. Ondertussen bleef ik hem zijn kontje langzaam vingeren. Opeens ging de douche uit en zei Karel kom mee niet hier. Hij pakte een handdoek en sloeg die om me heen en pakte er vervolgens hij er zelf ook een. Hij liep voor mij uit naar de slaapkamer en ging vervolgens op het bed liggen. Hij klopte met een hand op het bed en zei kom lekker naast mij liggen. Dat liet ik me geen twee keer zeggen en ik nam meteen plaats naast hem.
Karel deed mijn handdoek af en gooide die samen met hem handdoek aan de kant. Ik boog me over hem heen en begon hem in hem hals te zoenen en ging van daaruit naar beneden. Hij had een brede sportieve bortkas en ik begon met mijn tong hem tepels te bewerken. Het duurde niet lang tot zijn tepels hard begonnen te worden. Ondertussen hoorde ik Karel ook wat zwaarder ademen en af en toe kreunen. Kussend ging ik verder naar beneden en kwam bij zijn mooi geschoren pik aan. Snel verplaatste ik me even en ging tussen hem benen liggen. Ik duwde hem zijn benen uit elkaar en begon kusjes op zijn pik te geven. Heel even likte ik even met het puntje van mijn tong over zijn eikel. Oohh, Oohh kreunde Karel dat voelt lekker. Mag ik vroeg ik hem. Ja ga maar door zei hij zachtjes.
Met twee handen streelde ik hem begon hem zijn ballen en anus te likken. Karel bewoog wat op en neer met hem onderlichaam en kreunde inmiddels wat harder. Het puntje van mijn tong duwde ook regelmatig diep in zijn spleetje. Karel kreunde en bewoog heftig met hem lichaam. Oohh, Oohh riep hij hard ik ga zo komen ga alsjeblieft door. Ik stak nu een paar vingers zijn anus en bewoog die langzaam op en neer en trok me daarna snel terug om hem weer te pijpen. Oooohhh, oohhhh ik ga komen, en meteen kwam hij heftig schokkend klaar. Ik bleef ik nu door gaan met pijpen en likte daarbij al zijn geile sperma op en maakte meteen zijn pik schoon. Karel lag nu met hem benen wijd uitgeteld op hem rug. Oohh zei hij zacht ik ben nog nooit zo lekker klaargekomen. Het is zo wie zo lang geleden dat ik ben klaargekomen met behulp van iemand anders zei hij.
Fijn dat ik je kon helpen lachte ik, maar zou jij mij nu kunnen helpen. Ik kroop overeind en ging met mijn rug tegen het kopeind van het bed zitten met mijn benen gespreid en pik vooruit. Kom lekker ding laat maar eens zien wat je kan. Karel bloosde en zei dat hij nog nooit een jongen gepijpt had. Het is heerlijk en lekker zoet daar houd jij toch van. Ja zejker lachte Karel. Je hebt ook gevoeld hoe ik het bij jou deed.
Ik pakte hem zijn handen vast en trok hem naar me toe. Kom Karel alsjeblieft lik me maak me klaar, ik ben oh zo geil. Ik pakte hem bij hem hoofd en duwde het richting mijn pik maar dat was verder niet meer nodig.
Karel was overstag en wilde het zelfdoen en leren. Ik trok mijn knieŽn omhoog en deed mijn benen zover mogelijk uit elkaar. Plotseling voelde ik Karel`s warme tongetje langs mijn eikel gaan. Oohh wat proeft dat lekker geil zei Karel meteen. Even stopte hij en keek even naar mijn pik. Zo dichtbij heb ik nog nooit een pik gezien zei hij. Geniet er maar lekker van zei ik dan geniet ik ook. Karel ging verder en bewerkte met het puntje van zijn tong mijn eikel en ballen. Oohh, Oohh kreunde ik ga door je doet het voortreffelijk. Karel ging ongestoord verder. Neem die harde pik van mij eens helemaal in je mond riep ik. Je zult het heerlijk vinden kreunde ik en ik ook. Meteen nam hij mijn pik diep in zijn mond. Karel ging weer verder met pijpen en likken en stak ook een vinger in mijn kontje. Oohh, Oooohhh kreunde ik ga door ik ga komen. Meteen greep ik hem hoofd en duwde het stevig tegen mijn pik en kwam vervolgens tot een geweldig heftig orgasme. Mijn geil werd onmiddellijk zonder protesteren door Karel genuttigd hij likte mij ook helemaal leeg en schoon. En ik genoot er in volle teugen van.
Ik zakte voldaan onderuit op het kussen. Karel had er echter nog niet genoeg van. Hij kroop over me heen en begon me te zoenen en bleef met een hand met mijn pik spelen. Kom riep hij met zwoele geile stem ik wil zo nog een keer met jou klaarkomen.
Kom ga eens lekker op je rug liggen zei ik tegen hem. Toen hij eenmaal lag kroop ik over hem heen en zei kom pijp me maar dan zal ik jou pik nog eens likken. Karel begon mij te likken en ik hem. Ik spreidde zijn benen helemaal en keek recht tegen zijn weer harde glimmende pik. Een hand deed ik onder zijn billen door zodat ik zo bij zijn ballen en kontje kon. Kom lik me zuig me hoorde ik hem kreunen. Meteen begon ik hem te likken en legde de nadruk op het topje van zijn pik. Af en toe duwde ik ook een paar vingers in hem en dan kreunde hij van genot. Aan hem hele lichaam merkte ik dat hij geil was en genoot. En hij had hij nu ook door hoe lekker het met en jongen was en hoe hij heerlijk kon pijpen. Hij ging ik ook door en besloot nu nog meer vingers in zijn anus te doení.
Heel even slaakte hij een harde gil en was toen stil. Oohh wat doe je nu kreunde hij. Wacht maar je zult het heerlijk vinden en met maar liests 3 vingers verwende ik zijn kontje. Even later lag hij luid kreunend onder mij en voelde ik ook in mijn anus een vinger naar binnen glijden. Toen ik voelde dat we beiden bijna klaarkwamen kroop ik van hem af. Kom ga eens zo liggen dat we onze pikken tegen elkaar aan kunnen houden en ze gezamenlijk kunen aftrekken. Even daarna lagen we met onze pikken tegen elkaar aan en nam ik ze in mijn hand. We kwamen vrijwel tegelijk tot een overweldigend orgasme en ons zaad spoot tegen onze buiken en droop vervolgens op het bed..
Oohh kreunde Karel zachtjes wat was dit heerlijk. Je hebt mij alle vrouwen doen vergeten je hebt mij laten zien dat we hij hen nodig hebben om lekker klaar te komen.
Ik hoop dat we dit samen nog vaker kunnen en zullen doen. Ik kuste hem op hem voorhoofd en zei natuurlijk doen we dat. Karel was blij dat te horen en zei kom laten we even gaan douchen. Onder de douche zei hij ik wil de volgende keer door je geneukt worden omdat ik nu ook wil weten hoe voelt om geneukt te worden. Prima zei ik doen we op ons volgende afspraakje.
Ik zal u laten weten hoe dat afspraakje verliep.
U kunt uw reacties sturen naar: (Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar heerhugowaard@dutchmail.com)
Aantal keer gelezen:
1008
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)