Spannendverhaaltje.nl

Na De Kroeg

-
21-10-2010
Om niet te lang te wachten besluit Gert die maandag al vroeg een sms naar Chantal te sturen, meteen komt een antwoord terug dat hij welkom is als hij kan en haar adres. Gert maakt zijn werk af en gaat op pad.

Eenmaal bij Chantal in de buurt belt hij haar om te laten weten dat hij er in enkele minuten is. De deur gaat open en Chantal staat voor hem, keurig maar zr sexy gekleed op bijna geraffineerde wijze. Alleen van die uitstraling valt een man om. Gert stapt binnen en ze geven elkaar een zoen, tasten elkaars lichaam af en Chantal grijpt ook zijn kruis om te controleren of alles daar ook goed zit. Nou dit zit al goed strak bij Gert, zijn lul is al iets gegroeid van de aanblik van Chantal.

Na een bakje koffie schenk ze een drankjein en als ze dat op de salontafel zet heeft Gert een goed blik op haar heupen, knt en mooie benen die gebruind onder haar korte rokje uitkomen. Chantal gaat naast Gert zitten, hierdoor kruipt haar rokje nog wat omhoog wat meer van haar mooie dijen zichtbaar maakt. Gert legt zijn hand op haar dijen, streelt ze zacht. Chantal vindt dit lekker en laat dit blijken door haar benen iets te sprijden. Gert heeft nu ruimte om de weelderige dijen te masseren van haar knie af steeds iets hoger.

Gert wisseld van hand, slaat een arm om haar heenen de andere hand streeld nu haar dij, zo kan hij makkelijker wat hoger en als de tijd rijp is(meer als Chantal geil genoeg is) kan hij haar zo haar kutje strelen. Chantal wordt al wat warmer en ze begint te zoenen, gert masseert haat tieten en knoopt haar blouse en BH. Nu heeft Gert de heerlijke tieten van Chantal in zijn hand en street deze om haar tepels heen die meteen als punaisers op haar borsten staan. Chantal moet nu bloeggeil zijn, Gert laat het zoenen voor wat het is en gaat die priemende tepels eens een lekkere likbeurt geven, zijn andere hand schuift richting haar geile neukgrotje onder het rokje. Chantal opent haar benen om Gert de ruimte te geven naar haar geile kutje. Gert streelt over het kleine slipje de schaamstreek van Chantal wetend dat in dit slipje een heel lekker geil kaal kutje langzaam nat aan het worden is. Als Chantal kronkelend geil op de bank beweegt en steeds haar heupen voorwaarts drukt als Gert over haar schaamlippen streelt lijkt de tijd rijp om heel vorzichtig de slip van Chantal een binnen te gaan met een vinger en nu haar blote schaamlipjes eens te betasten. Chantal is hiervan zo opgewonden dat ze de gulp van Gert zijn broek snel opent en meteen zijn lul bevrijd uit de broek. Ze trekt langzaam zijn lul af totdat deze snoeihard staat.

Chantal wil de broek van Gert uit hebben en laat ook haar slipje zakken. Met open blouse en sliploos gaat Cahntal op Gert zijn harde lul zitten, langzaam schuift Chantal haar naar zaad hunkerende geile sperma grot met strakke lippen over de gezwollen neukstaaf van Gert heen. Tot aan zijn zak schuift ze de neuklat in haar hunkerende geil kut en begint Gert te neuken. Gert sabbelt als een bezetele aan de priemende tepels terwijl Chantal hem neukt. De kutsappen stromen uit haar heilige neukgleuf langs de zak van Gert.

Als Chantal haar tempo verlaagt stelt ze voor om Gert eens echt te neuken op het bed. Eenmaal in de slaapkamer doet ze ook het rokje uit en Gert kan gaan liggen, van vooraf wordt begonnen en 69 is snel een standje om samen super geil van te worden, dan springt Chantal op Gert en neukt hem stevig terwijl hij gulzig aan haar tieten zuigt, Gert draait Chantal op haar rug en nu neukt hij haar. Als Chantal aangeeft ook doggystyle te willen neuken stapt Gert af en als ze als een geile teef met haar neukgleuf wijd open de staaf van Gert denkt te ontvangen besluit Gert haar eerst eens diep in haar snolle hol te nemen en pakt haar anaal, Chantal krijst van geilheid en Gert ramt zijn neukstaaf in Chantals geile anus. Na enkele minuten haalt gert zijn lul uit Chantals holletje en stopt deze meteen in haar geile kutsap lekkerne neukgleuf. In dit gaatje neuken ze door tot beide een orgasme hebben. Gert voelt hoe ineens veel warm kutsap vrij komt en als reactie spuit Gert een lading warm zaad in Chantal haar kut.
Eenmaal naast Chantal grijpt ze de lul van gert en likt deze af en slikt zijn zaad, ze wil graag meer en begint Gert te pijpen.

Als een zeug pijpt ze Gert tot een nieuwe zaadlozing via haar mondje in haar gulzige keeltje verdwijnd. Nu gaat Chantal op haar rug liggen en Gert start een heftige bef beurt, na enige tijd gutst er kutsap uit Chantals hoerig hunkerende sperma grotje en komt ze schokken klaar en samen pauzeren ze. Als Gert na een toilet bezoekje terug komt met een schone halfharde lul pakt Chantal deze en slobbert deze al pijpend in enkele halen snoeihard, de aderen rond de neukstaaf staan ook strak dus Chantal wil weer een neukbeurt hebben echter niet op bed, in de kamer lijkt het haar wel iets om op de tafel eens lekker te neuken enze licht op haar rug op de tafel. Tussen haar benen staand ramt gert zijn snoeiharde neukstaaf diep in Chantal haar nog steeds naar zaad hunkerende kut binnen.

De kutsapppen stromen uit haar kut langs de haar neukende lul op de tafel, Chantal wil dieper worden genomen en Gert Stopt zijn zak ook in het hunkerende geil teefje en neukt deze slet snoeihard. Chantal komt tor een gillend orgasme en ligt uitgeteld op de tafel. Gert Likt gulzig aan haar tepels en tieten. Als gert de dildo van Chantal ziet staan in de kast, stopt hij pakt deze en laat Chantal hem pijpen.

Als ze als een zeug bezig is met pijpen schuift Gert de Dildo in Chantals reet en vingert met twee vingers haar sperma grotje aftastend naar haar G-spot. Gert wil Chantal eens horen krijsen van genot zodat de buren moeten vermoeden dat Chantal door een aantal kerels wordt afgewerkt als een hoer. Als na enige tijd de G-spot langzaam Chantals lichaam laat exploderen komt Gert in haar mondje klaar en loost een lading zaad in haar gulzige keeltje. Hiervan, van de dildo en het vinger werk aan de G-spot laat Chantal krijsend en gillend klaarkomen. Het kutsap gutst over de tafel. Gert smeert dit over haar buikje en tieten uit, pakt Chantal op en brengt haar naar de slaapkamer. Hier komen ze op adem.

Na enige tijd gaan ze samen douchen en wordt ook in de douche nog een staande versie van de neukpartij in de kroeg gedaan, intens genieten ze samen. Na de douche lekker schoon moet Gert weer weg. Natuurlijk niet zonder een lekere zoen en de afspaak om dit maar eens te herhalen. Elk geval zullen ze in de kroeg nog eens een nummertje overdoen.

Wie weet volg er meer, dat zal ik nog moeten zien, dit was voor afgelopen maandag even genoeg maar wie weet is ze vanavond wel in de kroeg, ik wel.
Aantal keer gelezen:
738
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)