Spannendverhaaltje.nl

Na blijven

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Lilly meer verhalen van Lilly Simone vond het wel wat eng maar ook erg spannend en ze werd er boter geil van zoals Jantien haar aansprak. Simone werd op haar rug op het bureau gelegd en haar handen en voeten werden aan alle hoeken van het bureau vast gemaakt. Een zucht klonk door het lokaal: Simone, verdorie, dat is nu de laatste keer. Je gaat er maar uit. Ik ben het zat. Ga je maar melden bij de conrector en na schooltijd zie ik je in mijn kantoor. Simone was eigenlijk een hele leuke meid. Ze zag er goed uit. Ze was spontaan en had geen blad voor haar mond. Ze was populair in de klas zowel bij de meisjes al bij de jongens. Maar door haar houding was ze helaas al 2x blijven zitten. Dus ze was de oudste van de klas. Maar wel heel slim. Dat was eigenlijk nog wel het ergste. Nu 6 vwo. Dus al 18 jaar en het schoot niet op met die meid.
Jantien, leerkracht biologie, had eigenlijk wel een zwak voor haar. Simone zag er gewoon goed uit. Veel jongs geilde op haar dat was algemeen bekend en soms kon ze het de mannelijke collega’s van Jantien ook erg moeilijk maken. Zelfs de andere leerkrachten moesten soms hun best doen om een geil gevoel met het resultaat van een stijve pik te onderdrukken. En soms maakte Simone daar aardig misbruik van. Wat ook bekend was, is dat Simone niet vies van vrouwen was. Ze was een keer betrapt op de wc met een meisje uit een andere klas, die ze aan het opgeilen was en toen het kind een orgasme kreeg en het dus uitgilde van genot kwam net de conrector langs. Simone kon mee gaan met hem. En wat er op zijn kantoor gebeurd was, liet te raden, maar iedereen had wel een vermoeden. Zeker was dat Simone geen maagd meer was. En dat ze maar wat graag naar de conrector wilde. Dus een straf was het niet. Maar Jantien was het nu zat. Ze was voor de zoveelste keer onderbroken door Simone. Ze had haar al een paar keer gewaarschuwd. Nu was de maat vol. Simone verliet het lokaal met haar eigen charme. In haar korte rokje en niet al te hoge hakken maar net erotisch genoeg, en Ik streelde de buitenkant van haar borst. Ze begon zachtjes te kreunen. Niemand hoorde het, behalve ik. Tjonge wat een wereldmeid. Ik liet haar hand los. Nam haar borst in mijn hand en begon die heel voorzichtig te kneden. Haar tepel werd hard onder mijn aanraking. Een topje, waaraan je kon zien dat ze geen bh droeg verliet ze heupwiegend het lokaal. Tjonge wat een stoot. De les ging nu rustiger verder en Jantien kon haar les goed afmaken. Ondertussen ging Simone zich melden bij Frits. Hij zat achter zijn bureau en was wat stukken aan het doorlezen toen Simone binnen kwam. ‘Ben er uitgestuurd door Jantien.’ Was de mededeling. Maar die werd gevolgd door een geile blik. Ze daagde Frits weer uit. Ging op zijn bureau zitten met haar benen over elkaar en vroeg liefjes wat de straf voor vandaag was. Moest ze hem pijpen of wilde hij haar neuken. Frits wist even niet wat hij met de situatie aan moest. Het was immers een leerling.
Wel een bijzondere. Ze was meerderjarig, maar seks met een leerling bleef verboden. Hij zuchtte en merkte alweer dat zijn pik begon te groeien. Simone was dan ook een hele geile meid. Zij hield er van om geneukt te worden of gebeft of om op een lekkere pik te zuigen. Dus wat was dan het probleem. Frits legde zijn papieren neer en trok Simone wat meer naar zich toe. ‘Simone, wat heb je nu weer gedaan. En dan nog wel bij Jantien. Terwijl je bij haar toch echt een potje kan breken.’ Simone zei dat ze de les van Jantien wel aardig verstoord had omdat ze zin had in een beurt. Ondertussen had Frits het rokje van Simone al omhoog geschoven en de benen van haar uit elkaar geduwd. Een vinger van Frits was al op onderzoek uit en vond al snel het slipje van Simone. Tering wat was die meid geil. Haar slipje was al zeik nat. Simone begon al zachtjes te kreunen en deed haar benen nog wat verder uit elkaar. Ging achterover liggen op het bureau en Frits haakte het slipje achter zijn vinger zodat hij haar kut al vragend kon zien. Hij stond al open en ook haar klit was al aardig opgezet. Heel zachtjes begon Frits met zijn duim over haar klitje te wrijven. Toen verving hij zijn duim door zijn tong. Het duurde niet lang of Simone lag te kronkelen en te draaien op zijn bureau. Met haar tenen bewerkte ze de bobbel in Frits zijn broek. Toen beide op punt van knappen stonde ritste Frits zijn broek los. Haal de zijn pik tevoorschijn en beukte in een keer bij Simone naar binnen. Zwaar hijgend voerde Frits het tempo op. Niet veel later kregen ze beide een geweldig orgasme. Toen ze weer wat op adem waren gekomen en de kleren weer recht hadden getrokken, vond Frits dat aan haar gedrag toch wat gedaan moest worden. ‘Wat heb je met Jantien nu afgesproken?’ Vroeg hij Simone. ‘Ik moet na schooltijd bij haar in haar kantoor komen’ ‘Dan gaan we samen’ Zei Frits. Zo gezegd zo gedaan. Om half 5 stonden Frits en Simone in het kantoor van Jantien. Het gesprek kwam op het gedrag van Simone en wat voor een oplossing ze daar voor konden vinden. Met z’n drieen kwamen ze er niet uit zodat Simone even de gang op werd gestuurd. Nu vroeg Frits langs zijn neus weg wat Jantien eigenlijk van Simone vond. Ze vertelde hem dat ze Simone een leuke meid vond en dat ze een geile uitstraling had. Ze wist ook wel dat Simone wilde dat ze zich bij Frits moest melden. En ook was Jantien niet blind en wist wel dat Simone en Frits elkaar regelmatig seksueel bevredigden. Frits wilde weten of het Jantien stoorde en Jantien zei dat ze het helemaal niet vervelend vond, eigenlijk was het wel een geil idee. Een conrector die zo’n jong ding neukte als straf. Toen kreeg Frits een idee. Als we er nou eens een trio van maakte. Zij moet jou klaar laten komen terwijl ik haar neuk. Dat vond Simone wel wat. Maar dan wel met een tintje SM. We binden haar vast op het bureau. Zo gezegd zo gedaan Simone kon weer binnen komen. Ze werd als een slaafje toegesproken door Jantien.
Zo klein stout meisje. Jij wilt lekker geneukt worden hé, door Frits. Ja, dat is ons wel duidelijk hoor. En nu laat je je dus regelmatig de klas uit sturen om een beste beurt te krijgen. Nou kom jij maar eens hier dan. Simone vond het wel wat eng maar ook erg spannend en ze werd er boter geil van zoals Jantien haar aansprak. Simone werd op haar rug op het bureau gelegd en haar handen en voeten werden aan alle hoeken van het bureau vast gemaakt. Maar wel zo dat ze lekker lag. Haar slipje was drijf nat, van haar neukbeurt even daarvoor en van haar geiligheid van nu. Terwijl ze voelde dat haar slipje opzij werd geschoven voelde ze ineens een andere tong dan die ze gewend was. Jantien had zich over de kut van Simone ontfermd terwijl Frits zich aan de andere kant stond af te trekken. Het beeld was dan ook zo geil dat zijn pik al weer aardig aan het groeien was. Jantien likte de klit van Simone en deze kon het niet laten of ze begon zwaar te hijgen en te kreunen. Toen Jantien ook nog eens een paar vingers in het neukholletje van Simone pompte duurde het niet lang of Simone kwam met een onderdrukte gil tot een geweldig orgasme. Het feit dat ze vastgebonden lag op het bureau van Jantien en dat ze door Jantien gebeft werd terwijl Frits zich aan het aftrekken was, kon ze haar orgasme niet meer onderdrukken. Maar Frits liet het niet tot een orgasme komen en ook Jantien had haar portie nog niet gehad. Jantien ging op haar knieen voor Frits zitten en nam zijn pik in haar mond. Frits begon te zuchte en te kreunen en Simone kon alleen maar toekijken en weer geil worden van het tafereel wat zich voor haar afspeelde. Ondertussen was Jantien zichzelf aan het vingeren. En hijgde hoorbaar terwijl ze Frits zijn leuter afzabbelde. Ineens stopte ze er mee. En vroeg aan Frits of hij al wel raad wist met zijn lekkere neukpaal. Frits wist wel wat hij wilde en ging tussen de benen van Simone in staan. In één haal beukte hij bij het meisje naar binnen en begon haar een flinke neukbeurt te geven. Ondertussen was Jantien op haar bureau geklommen en met haar kut boven Simone haar gezicht gegaan zodat het meisje haar klit goed kon likken. Aan die opdracht voldeed Simone maar al te graag en begon haar leerkracht biologie te beffen of haar leven er vanaf hing. Terwijl ze geneukt werd door de conrector. Jantien zat zo boven Simone dat Jantien kon zien hoe Frits het meisje neukte. Jantien vroeg Frits heel even te stoppen, wat een hevig protest van Simone opleverde die op punt stond een orgasme te krijgen. Deste beter zei Jantien. Jantien stopte nu haar wijsvinger bij de pik van Frits in de kut van Simone, zodat haar wijsvinger lekker nat werd. Nu kon ze de klit van Simone opzoeken.
Ze begon Simone te vingeren terwijl Frits het tempo opvoerde. Ook Simone likte de kut van Jantien en bewerkte Jantiens klit met haar tong. Het drietal lag nu zo te kreunen en te hijgen dat Simone als eerste haar orgasme niet meer kon onderdrukken en kwam gillend klaar. Niet lang daarna volgde de Jantien en Frits. Simone moest nu de kut van Jantien schoonlikken en ook Frits zijn pik moest Simone lekker schoon likken. Nu moest het meisje plechtig beloven dat ze zich in alle lessen goed ging gedragen. En als beloning zou ze weer zo’n heerlijke beurt krijgen als ze nu had gehad. En wie weet wat haar nog meer zou kunnen overkomen. Maar de situatie werd omgedraaid. En daar was Simone zich heel erg van bewust. Ze zou niet meer geneukt worden als ze zich had misdragen. Maar als ze braaf was geweest zouden ze elke vrijdag lekker verwennen.
Aantal keer gelezen:
217
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)