Spannendverhaaltje.nl

Muziekles

-
16-08-2010
Een keer in de week had ik muziekles bij een leraar thuis en dan kreeg ik een uur gitaarles. Nooit was er ook maar iets gebeurt wat in de richting van sex kon wijzen. Tot de eerste les na mijn 17e verjaardag, ik werd door hem meegenomen naar de huiskamer en ik kreeg meteen een felicitatiekus vol op mijn mond. Enigzins verbaasd nam ik plaats op de bank en hij gaf me wat te drinken. Zijn vrouw bleek niet thuis te zijn, die was een paar dagen op vakantie. Vandaag kreeg ik een gratis les voor mijn verjaardag en toen we een tijdje bezig waren, kwam hij zoals gewoonlijk achter me staan.
Ik voelde zijn blik over mijn borsten gaan en ineens werd ik me bewust dat hij wel erg dicht tegen me aanstond. Plots drong het tot me door dat zijn erektie tegen m'n rug aanpriemde. "Speel door en doe je ogen dicht, zo kun je nog meer van de klanken genieten" zei hij op zachte toon. Of ik nou wilde of niet, ongemerkt begon ik het toch erg warm te krijgen en begon ik zichtbaar diep te ademen. "Zeg heb je al een vriendje vroeg hij me", maar hij wachte het antwoord niet eens af. Ik voelde zijn handen via mijn schouders naar mijn bolle tieten toegaan en hij begon er zacht in te kneden door de stof heen. Meteen reageerden m'n tepels die keihard werden en zich door de stof van mijn colltruitje aftekenden. "Oooh meneer wat doet u nu", zei ik wat verbaasd. "Kom, kom", zei hij, "je hoeft niet zo verlegen te zijn".
Verschrikt wilde ik me omdraaien en toen zag ik zijn harde pik naast me vooruit prijken, recht voor mijn lippen. "Kom, neem hem maar in je mond, dan zul je voelen hoe warm en zacht hij aanvoelt". Overdonderd door dit aanzicht deed ik mijn mond open en de leraar schoof zacht maar resoluut zijn pik in mijn mond. "Gebruik je tong maar lieverd", lik er maar aan", ja zo gaat het goed. Hij nam de gitaar van me over en zette deze weg zodat ik me vrij kon bewegen. Ik had nog weinig ervaring met sex, alleen een vriendje had me al eens geprobeerd klaar te vingeren. Dit was op een fiasco uitgedraaid, toen ik hem bij zijn pikkie pakte spoot hij meteen en zat mijn jurkje onder zijn zaadvlekken. Deze man had natuurlijk al veel ervaring bedacht ik me.
Ik liet hem zijn gang gaan, want ik had de laatste tijd al allerlei fantasieen gehad. Tijdens deze fantasieen had ik mezelf steeds gevingerd en mijn kittelaartje gestreeld zodat ik mezelf al verschillende orgasmes had bezorgd. Ik was er helemaal aan toe om ontmaagd te worden en me daardoor een echte vrouw te voelen. Wat een grote lul was dit, veel groter dan het lulletje van dat vriendje. Ik stond op en hij zei op zachte toon, "kom dan gaan we naar de slaapkamer, laat alles maar aan mij over, dan zal ik je laten genieten". Hij maakte mijn korte rokje van achter los en liet hem op de grond vallen. Zijn handen gleden onder mijn colltrui en zo schoof hij het omhoog over mijn hoofd heen. Ik stond alleen nog maar in mijn slipje met een rood aangelopen hoofd van opwinding en spanning.
Een bh droeg ik op dat moment niet en want mijn stevige tieten stonden fier vooruit met een paar harde spenen erop. Zacht legde hij me op het bed neer en kwam naast me liggen. Hij nam een tepel in zijn mond en begon erop te zuigen en aan te likken. Ik sloot mijn ogen en ik zag alleen maar mooie kleuren en ik voelde hoe ik steeds meer opgewonden raakte. Zijn hand ging over mijn platte buik naar mijn kruis en zacht schoof hij zijn hand onder het elastiek van mijn slipje. Hij legde zijn hele hand op mijn kut, zodat hij heel voorzichtig begon te keden en te strelen. Mijn ademhaling werd steeds sneller en begon te hijgen. Ik voelde hoe hij langzaam een vinger tussen mijn behaarde lipjes duwde en zacht naar binnen gleed met die vinger. Zuigend aan mijn tepel en vingerend in mijn kutje kreeg ik een onstuimig orgasme.
Ik verkrampte en hijgde dat hij me nu moest nemen. Vlug trok ik mijn slipje uit en ontdeed hij zich ook van zijn kleding. "Wees maar niet bang lieverd, ik zal je geen pijn doen". "Je zult wel iets voelen maar dat gaat vanzelf over in genot". Voorzichtig duwde hij mijn benen uit elkaar, wreef zacht over mijn dijbenen en zakte door tot hij bijna bij mijn maagdelijke kut was. "Pak mijn pik maar vast en leidt hem zelf in je schoot". Ik pakte zijn penis vast en schoof zijn vel naar achter zodat zijn eikel helemaal bloot was. Ik keek tussen mijn benen en zag een mooie paarse kop tussen mijn vingers vandaan steken. Langzaam liet ik zijn paal dichterbij komen en ik voelde hoe zijn eikel mijn lippen iets openduwde. Ik kon voelen hoe hij met zijn mannelijkheid bij binnendrong, steeds dieper en verder.
Plots voelde ik een druk en een lichte pijnscheut door mijn buik, ik voelde een paar tranen over mijn wangen biggelen. Automatisch trok ik mijn benen op, liet zijn pik los en ik kon voelen hoe hij dieper bij me naar binnen schoof. "Ooh, zuchte ik doe zachtjes met me". Langzaam begon hij zich in mijn kut te bewegen. Ik voelde hoe ik helemaal opgevuld werd door deze volwassen harde, stijve mannenlul. Langzamerhand begon bij mij ook een lekker gevoel op te komen en begon ik voorzichtig in zijn neukritme mee te doen. Snel begon zich een opwinding in mijn lichaam op te bouwen, zodat ik zeiknat werd in mijn ontmaagde kutje. Steeds sneller werd zijn neuktempo en ik ging steeds heftiger meedoen. Hijgend begon hij tegen me praten dat het niet lang meer zou duren, voordat hij me zou volspuiten met zijn sperma. "Jaaah, hijgde ik, "kom spuit me vol, laat me ook klaarkomen", "ik wil het voelen".
Met een harde felle stoot van zijn pik stootte hij zijn eikel dieper in mij. Ineens voelde ik zijn klimaks in mijn buik uiteenspatten. Dit bracht bij mij zo'n explosie teweeg, zo dat ik even niet meer wist wat er gebeurde en bijna schreeuwend onder zijn stoten lag klaar te komen. Ik voelde hoe zijn stralen zaad diep in me een warm gevoel veroorzaakte en meteen kwam ik nog een keer heel onstuimig onder hem tot een volgende klimaks. "Ooh, je knijpt mijn lul helemaal fijn, zo strak ben je". Alle tijd vergetend lagen we na te genieten van dit "verboden" geluk en ik voelde hoe zijn penis verslapte. Hij gleed uit mijn ontmaagde kutje en ik kon zien dat er naast het druppelte bloed ook slierten zaad naar buiten droop.
Na een tijdje kleedden we ons aan, ik had mijn slipje zo weer aangetrokken om op deze manier zijn zaad nog even te kunnen bewaren in mijn schoot. Thuisgekomen ging ik onder de douche en in gedachten verzonken waste ik me. Wat een geweldige dag en wat een fijne muziekles.
Aantal keer gelezen:
757
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)