Spannendverhaaltje.nl

Motoritje

-
16-08-2010
Dit verhaal, waargebeurd, speelt zich een aantal jaar geleden af, een paar weken voor ik trouwde. Het is een mooie herinnering, die ik enkel nog in mín dromen beleef nu. Het was een verschrikkelijk hete augustusdag, ideaal voor een lange motorit langs de Vlaamse kust. Rustig cruisend op mijn zware chopper genoot ik van alles wat ik zag en voelde, tot ik langs de kant van de weg een andere moto zag, met een sjaal rond ít stuur; eentje met pech dus. Hoffelijk als ik ben stopte ik om mijn hulp aan te bieden aan wat bleek een leuk uitziende jonge vrouw te zijnÖ Ik had echt wel moeite me op de moto te concentreren, want Ilse (zo heet ze dus) zag er echt wel lekker uit, een spannend topje onder haar leren vest en een ietwat stevige kont onder haar spannende leren broek, losse blonde haren en ogen om in te verdrinken!
Met mijn toen nog beperkte motorkennis kreeg ik ít ding natuurlijk niet aan de praat (de moto bedoel ik dus) en vroeg haar of ik haar misschien ergens naartoe kon brengen om hulp te vragen? Nou, dat apprecieerde ze en met een mooie glimlach zette ze haar helm op en hees zich achterop voor de rit naar haar huis, in Bredene vertelde ze me. Ik reed opzettelijk traag want wou zo lang mogelijk genieten van dat heerlijke lijf dat tegen mín rug aandrukte. Ze hield me stevig vast, wat eigenlijk niet nodig was, maar wat ik als een uitnodiging beschouwde om gaandeweg mijn rug dichter tegen haar aan te drukken. Haar vest had ze opengelaten (ik ook trouwens, want veeeel te heet) en ik voelde duidelijk haar zachte borsten tegen mín rug gedrukt.
Ze loodste me langs een minder drukke duinweg en al rijdend voeld ik plots hoe ze haar handen van mijn lenden naar mijn jongeheer liet zakken en Ďm door het leer heen masseerde! Ik vertraagde nog om meer te kunnen genieten en werd overspoeld door een ongelooflijk geil gevoel toen we zo zonder woorden reden en elkaar streelden, want ik had mijn linkerhand op haar knie gelegd en was haar zo aan ít masseren. Dit kon natuurlijk niet blijven duren en zo stopte ik aan een klein duinpadje, draaide me om terwijl we beide onze helm in het zand zwierden en elkaar hevig begonnen te tongen. Ik pakte de sleutel van het contact, we liepen zo snel we konden hand in hand achter duin, ik duwde haar achterover in het zand, en al zoenend ging ik met beide handen onder haar topje om die lekkere zachte borsten te voelen, mmmmm die stijve tepels van haar rolden door mijn vingers en ik werd gek van geilheid.
Ik kuste haar nek, haar tepels, haar buik, en ritste haar broek open om door haar slipje heen haar warme kutje te kussen. Met enige moeite stroopte ik haar spannende broek naar beneden, trok haar slipje opzij en met kange halen likte ik haar schaamlippen; haar kutje stond al mooi open, en twee vingers gleden er makkelijk in, terwijl ze hevig onder mij kronkelde. En toen kwam het, een lange stroom geil liep uit haar kutje, ik likte alles op en het smaakte heerlijk vrouwelijk! Ik bleef maar likken en zuigen en strelen, tot ze stil werd en met haar mooie glimlach toonde dat ze ít lekker had gevonden. Nu was het mijn beurt, want mijn paal stond zowat op springen, ze opende mijn broek en viel direct aan, eerst het voorvocht aflikkend en dan langzaam over de hele lengte met haar tong, god wat kon die pijpen!
Ik zou het niet lang uithouden zo, en dat voelde ze, want ze stopte, keek me aan met die mooie blauwe kijkers van haar en ging toen wijdbeens achterover liggen, haar poesje glinsterde in de zon, en onze bezwete lichamen raakten elkaar zoveel mogelijk toen ik hard en diep bij haar binnendrong. Haar knieŽn hoog opgetrokken en mijn paal diep, hard en snel in haar pulserende poesje zorgden ervoor dat ik snel mijn hoogte punt vond, en mijn zaad uit mijn eikel explodeerde met een kracht die ik tot dan nog niet ervaren had. Ik liet me volledig uitmelken door haar gespierde kutje en toen ik haar klitje stimuleerde kwam ze in no time nog es langgerekt klaar! Nog nooit had ik een meisje geneukt dat zo lang kon klaarkomen en zo weinig nodig had, misschien lag het aan het hete weer, de omstandigheden, het spannende van de situatie? In ieder geval, ik vond het heerlijk, en we vervolgden met gemengde gevoelens onze weg.
Een zachte afscheidskus is het laatste wat ik voelde van Ilse, en heb haar daarna nooit meer gezien, wat we ook duidelijk afgesproken hadden wegens onze beide vaste relaties natuurlijk. Het blijft een mooie herinnering die ik graag met jullie deel, en ik hoop van harte dat jullie ervan genieten!
Aantal keer gelezen:
700
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)