Spannendverhaaltje.nl

Motel-avontuur

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Het is niet zo dat ik een doorgewinterde Bi sexueel ben maar…….ik heb gelukkig in de loop der jaren al het nodige mogen meemaken. Aan vrijwel alle dates heb ik goed herinneringen over gehouden. De keren waarbij het “mis” ging…zoals die ene keer dat ik betrapt werd door een moeder en dochter die de hond aan het uitlaten waren op een recreatieterrein en ik mezelf aan mijn ballen liet likken door een leuke vent… “oops”!! Of die keer dat ik op een klein naakt strandje al de hele dag aan het gluren was naar die leuke vent die ogenschijnlijk ook wel geil was geworden door het kijken naar mij. Aan het einde van de middag hield ik het niet meer, ik was zo geil geworden. Op afstand hadden wij elkaar al regelmatig een blik gegund op elkaars stijve pikken. De man lag wijdbeens op zijn buik te zonnen, zijn geschoren ballen en stijve pik had hij zichtbaar tussen zijn benen geduwd. Stilletjes nam ik plaats tussen zijn benen. Mijn ene hand plaatste ik op zijn billen, met de andere omvatte ik zijn pik en ballen. De mond spong overeind alsof hij door een wesp werd gestoken. Een stortvloed van woorden kwam over mijn heen: wat ik wel niet dacht te doen? Dat ik van hem af moest blijven, dat ik wel gek moest zijn, etc., etc. Ik revancheerde mezelf met hem te herinneren aan het feit dat hij de hele dag al bezig was met verleiden. Ik liep daarna weg. Baalde, voelde me beledigd maar ook behoorlijk voor gek staan. Na een paar minuten kwam de man naar mij toe lopen, nog steeds met een stijve. Hij bood zijn excuus aan en vertelde dat hij dit niet had verwacht. Ik mocht zijn pik als bij wijze van excuus wel even pijpen…..stelde hij voor. Ik heb zijn pik toen weliswaar heel even in mijn mond genomen. De man kreunde van genot, een volle minuut lang want toen hield ik ermee op. Mijn “wraak” op zijn lompe gedrag. Stond ie daar met een enorm geil gevoel, een stijve pik en…?! Niemand meer, want ik vertrok! Met deze ervaring in mijn gedachte stond ik vanmorgen voor het bed van een goede vriend van me.. Om het “verhaal” even duidelijk te maken. Ik ben afgelopen dagen met vrienden/vriendinnen op survival geweest in de Ardennen. Om ons toffe avontuur goed af te sluiten zijn we gisteren nog tot laat gaan stappen in Antwerpen en overnachtte we met z’n alle in een Motel. We hadden de kamers/bedden verdeeld en ik sliep op de kamer met Frans.
Frans is een leuke gast, woont samen met Angela die op haar beurt niet was meegegaan omdat zij een blessure aan haar voet heeft.
Redelijk aangeschoten hadden wij vannacht nog wat liggen kletsen en kwam ook mijn openlijke bi-sexualiteit ter sprake. Ik heb er nooit een geheim van gemaakt bisexueel te zijn en dit heeft eerder tot waardering dan tot afkeer geleid binnen mijn vriendengroep en familie. Toen Frans vannacht nog de opmerking maakte zijn onderbroek wel aan te houden omdat hij “bang” was om door mijn “gepakt” te worden. Heb ik hem nog proberen te overtuigen dat hij het eens moest proberen met een man. Nadat wij gedoucht hadden zag ik toch dat Frans naakt het bed in stapte. 
Toen ik vanochtend wakker werd lag Frans nog te slapen, ik liep zachtjes naar de badkamer. Toen ik na een paar minuten weer terug kwam zag ik dat Frans zich had omgedraaid. Hij lag nu op zijn rug en had daarbij een been op het dekbed geslagen zodat hij er half naakt bij lag. Ik kon mijn ogen niet van hem afhouden. Ik ben als bisexueel behoorlijk pik gericht en kon het dan ook niet nalaten om ongegeneerd naar de pik en geschoren ballen van Frans te gaan staan kijken. Ik voelde me na een tijdje behoorlijk opgewonden raken. Ik ging in de stoel tegenover het bed van Frans zitten en verborg mijn zwellende pik onder mijn joggingbroek die ik in mijn kruis had gelegd. Pas toen ik goed keek kreeg ik in de gaten dat Frans hoogstwaarschijnlijk niet sliep. Hij ging in zijn slaap nog een keer anders liggen, maar het was wel opvallend dat hij zijn pik duidelijk zichtbaar bleef “poseren” voor mij. Heel even krabde hij aan zijn ballen en dat had hij wellicht niet moeten doen want binnen de kortste keren begon ook zijn pik te groeien. Werkelijk waar, ik zat naar de stijf wordende pik van Frans te kijken!!!!!!!!!! Heel even dacht ik toen aan de ene keer dat ik fout had gegokt op het strandje. Toen mijn interpretatie fout was. Ik “scande” snel de situatie. Ik was alleen met Frans, hij had een paar uur hiervoor nog met mij gesproken over sex met mannen en HIJ had het ter sprake gebracht NIET ik. En nu lag hij zich slapend te houden met een stijve pik.
Of…… was ik getuigen van een “odol” in wording en droomde hij slechts een geile droom??? Even was ik in verwarring maar besloot de gok opnieuw te nemen. Ik ging op het bed zitten en schoof zachtjes het linkerbeen van Frans wat meer opzij. Toen deze gewillig mee bewoog wist ik dat Frans zich slapend hield en er ook wel zin in had. Zonder me verder te bedenken bewoog ik met mijn hoofd richting zijn kruis. Alsof ik een ijsje likte begin ik zijn stijve pik te likken en bewerkte ik ook zijn ballen met mijn handen en tong. Langzaam trok ik zijn voorhuid naar achter en een prachtige eikel kwam bloot te liggen. Ik nam zijn pik in mijn mond, maakte cirkels met mijn tong rondom zijn eikel. Het duurde niet lang of Frans begon te kreunen. Even keek ik op en zag ik hem met een grote glimlach maar nog steeds gesloten ogen op bed liggen.
Frans maakte mij helemaal bloedgeil en ik besloot er helemaal voor te gaan. Ik likte en pijpte of mijn leven er van af hing. Frans maakte zachtjes bewegingen met zijn heupen alsof hij mijn mond neukte…..ik was dus goed bezig …. Toch duurde dit niet als te lang, waarschijnlijk vond Frans het tijd voor meer actie want ineens werd ik bij mijn hoofd vastgegrepen. Frans deed alsof hij wakker schrok: “Wat maak je mij nu man? ” , “Waar ben jij mee bezig?” Hij hield me stevig bij mijn haren vast, maar deed me geen pijn. Beide wisten we hoogstwaarschijnlijk op dat moment al dat wij een geil “rollen”spel zouden gaan spelen. Frans als de beledigde hetero die een bisexuele vriend wel even een lesje zou gaan leren………..ha,ha,ha. Toch speelde wij beide onze rol zonder er iets over te hebben afgesproken. Ik stamelde snel wat excuses maar Frans duwde mij op mijn rug en hij kwam boven op mij zitten. Zijn stijve pik stond bijna rechtop, zijn ballen raakte mijn borst. “Heb ik je toestemming gegeven om mijn pik te zuigen?” “Doe eens normaal man!” Pijnlijk kneep hij in mijn tepels! Frans drukte mijn armen boven mijn hoofd op het bed en schoof hierbij mijn zijn kruis richting mijn gezicht. Zijn ballen drukte hij nu tegen mijn gezicht. Wederom begon ik gulzig te likken. Ooohhhh mijn god wat voelde ik mijn geil zeg, het leek wel een scene uit een pornofilm waarin ik me bevond. Frans had duidelijk meer ervaring dan hij mij ooit had opgebiecht want welke vent zou anders zijn kontgaatje aanbieden? Frans had mijn armen losgelaten en was nu recht boven mijngezicht komen zitten, zijn billen trok hij uiteen en drukte met lichte dwang zijn kontgaatje boven mijn mond. Met mijn tong likte ik zijn “kutje” nat en in een keer perste ik mijn tong zo diep mogelijk naar binnen. Frans kreunde luid. Dat hij wist hoe geil dit voelde , hij had niet speciaal voor mij zijn ballen en bilspleet geschoren!
Tenminste dat vermoedde had ik, hij had ervaring! Ik merkte het, voelde het, genoot er van!!
Er leek geen einde aan te komen, Frans bleef boven mijn gezicht zitten. Af en toe hapte ik even naar adem. Afwisselend likte ik zijn ballen, pijpte ik zijn heerlijke pik en rimde ik zijn kutje. Tijdens vrijpartijen voel je vaak de ander wel aan en hoef je dingen niet uit te spreken. In ons geval was dit niet het geval. Frans was het ruige type in bed. Dit bleek toen hij van mij afstapte en mij bij mijn van het voorvocht drijfnatte pik vastpakte. Als een hondje aan een riem trok hij me als het ware in de positie die hij wilde. Ik “gehoorzaamde” maar al te graag. Ik kwam nu met mijn bovenlichaam op het bed te liggen, mijn knieën op de grond en mijn kont naar hem toe. “Blijf even zitten zo”, hoorde ik Frans zeggen. Ik deed het en keek ondertussen toe naar wat hij ging doen. Met haastige bewegingen liep hij naar het bureautje waarop niet alleen de foldertjes en de “service” perpermuntjes lagen maar ook de condooms.
Ik wist toen dat hij mij wilde gaan neuken, maar ik wist niet of ik er klaar voor was en of ik zijn pik wel kon hebben. Ik “protesteerde” en vertelde Frans dat ik best geneukt wilde worden omdat ik me dan helemaal hoerig/sletterig en dus bloedgeil zou voelen. Maar ik wilde mijn darmen eerst schoonspoelen. Nieuwsgierig naar dit fenomeen stemde Frans toe. (wat kon ie anders?!) Ik liep naar de badkamer en Frans volgde mij. In de badkuip was het even behelpen maar het lukte mij weldra om via de doucheslang mijn “kutje” schoon te spoelen. Zittend op het toilet om de laatste restjes en het water uit mijn darmen te laten stromen kwam Frans opnieuw voor me staan en duwde “spontaan” zijn pik weer in mijn mond. Weldra stond zijn pik weer stijf! Terwijl ik daarna nog even snel onder de douche stapte kwam Frans naast me staan en begon me te zoenen. Dit was nieuw voor mij, want ik ben niet zo’n zoener met mannen. Toch werd ik er nog geiler van dan ik al was. Daar stonden wij dan, twee kerels, bloedgeil, met een stijve pik, tegen elkaar aanwrijvend en zoenend! Tijdens het afdrogen vertelde Frans dat hij mij graag wilde gebruiken, een beetje ruige sex wilde beleven. Ik stemde toe. Frans liep de badkamer uit en vroeg me even te wachten. ( op dat moment heeft hij waarschijnlijk zijn de condoom omgedaan. ) Hij riep me: “Slet, je mag nu binnen komen kruipen”. Een beetje onwennig omdat ik Frans niet op deze manier kende voldeed ik aan zijn verzoek. Op handen knieën kroop ik richting het bed. Frans liep achter mij aan en sloeg me af en toe hard tegen mijn billen. Mijn pik bungelde nog steeds stijf heen en weer. Frans drukte mij voor het bed met mijn schouders op de grond. Ik verwachte dat ik nu geneukt zou gaan worden. Maar niets was minder waar. Frans begon nu op zijn beurt mijn bilspleet te likken en ik hoorde hem spugen en voelde zijn vinger ongegeneerd mijn kutje in een keer binnendringen! Hij begon mij te vingeren en melde ongevraagd dat ik nu heerlijk lege darmen had die hij zou gaan vullen!!
Na een tijdje gevingerd te zijn ging Frans op bed liggen, op zijn rug, en wijdbeens. Ik moest zijn voeten gaan likken. Ik ben dol op vrouwenvoetjes maar mannenvoeten doen mij weinig. Toch likte en kuste ik zijn voeten, zoog op iedere teen en likte mij langzaam een weg richting zijn kruis. Toch kwam ik er niet zo ver. Frans duwde mij op mijn rug, nam plaats tussen mijn benen en legde hierbij mijn benen over zijn schouders! “Jij bent de eertse die ik anaal gaat neuken”, vertelde Frans me of het een grote eer was. Met beleid schoof hij zijn eikel in mijn kutje, langzaam voorbij mijn sluitspier. Het ging mij makkelijker af dan ik had verwacht. Ik speelde alsof ik het heerlijk vond maar echt genieten doe ik er nooit van. Het is meer het gevoel dat ik gebruikte wordt als “lust-object” dat mij bloedgeil maakt. Toen ik de ballen van Frans tegen mijn billen voelde wist ik zeker dat ik een ruige neukpartij zou gaan worden. Frans begon mij direct heftig te neuken, ik kreunde, kronkelde en ik liet me in ieder standje zetten, leggen dat Frans aangaf! Hoe lang het duurde weet ik niet, ik denk zo’n 5 minuten. Toen spoot Frans het condoom vol. Ik voelde hoe het condoom zich vulde……..hmmmmmm…
Nadat Frans zich uit mijn kut had teruggetrokken was hij zoals bijna iedere vent ook zijn geilheid weer kwijt. Hij liep naar de badkamer. Ik bleef achter op het bed en besloot mezelf nog even lekker af te trekken. Ik speelde wat met mezelf, kreeg wederom een stijve pik en begon te trekken en mezelf te vingeren. Inmiddels kwam Frans de kamer weer binnen en hij nam plaats op de stoel naast het bed. Glimlachend keek hij toe, en ik werd erdoor aangemoedigd er een showtje van te maken. Trekkend, kronkelend, één/twee vingers in mijn kontgaatje………..uiteindelijk kwam ik klaar en ik spoot een flinke lading witte klodders zaad op mijn buik. Met mijn ogen dicht bleef ik nog even nagenieten. Ik merkte pas dat Frans was opgestaan toen ik zijn indruk op het matras merkte. Tussen mijn benen in boog hij zich voorover en likte zaad op van mijn buik! “Heb ik altijd al willen doen,” sprak hij met een glimlach! (Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar soleman@live.nl)
Aantal keer gelezen:
1239
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)