Spannendverhaaltje.nl

Mooie Monique

-
16-08-2010
Inmiddels 5 jaar geleden zat ik op een avond te MSN’en met onder andere een goede vriend. Via een populair forum waarvan hij de moderator was, kende hij vrij veel mensen en via hem kende ik ook weer wat mensen. Op die avond voegde hij weer eens wat mensen toe en het werd gezellig. Onder hen een toch wel erg jong meisje van net 18, Monique. Erg leuke meid, grappig, bijdehand en naar later bleek ook bijzonder mooi. Nou was het leeftijdsverschil wel aardig groot, zo’n 11 jaar, en wilde ik geen strafbare handelingen uithalen natuurlijk. Maar ik voegde haar toe aan mijn MSN-lijst omdat ik het gewoon een leuke meid vond om mee te chatten, tenminste dat maakte ik mezelf wijs. Zo kregen we leuke gesprekken overal van alles en nog wat, soms tot diep in de nacht. Het klikte erg goed, en langzamerhand werden de gesprekken serieuzer.
Ging het eerst over school/studie en muziek, een maandje later kwam het liefdesleven ter sprake. Ze bleek biseksueel te zijn , zonder ervaring al had ze wel een paar keer met wat jongens en meisjes gezoend. Haar voorkeur ging echter toch wel uit naar jongens. Bij die mededeling voelde ik een verwachtingsvolle tinteling door mijn pik gaan: ik kon mezelf nu niet meer vertellen dat het niets seksueels was. Via haar profiel had ik al de nodige foto’s bekeken, en wat ik zag beviel me heel goed. Zij bleek ook in mij geïnteresseerd gelukkig. Langzamerhand kregen we dan ook lekkere MSN-gesprekken waarbij we elkaar we in detail bespraken wat we met elkaar wilden doen. Allebei waren we in bezit van webcam, en dat had zo zijn voordelen. Ik wilde het ergens wel netjes doen, maar om nu een klein jaar te wachten. Ze maakte me gek, ik moest dit jonge ding gewoon hebben. Toch een beetje nerveus stelde ik haar voor dat we onze theorielessen toch eens in de praktijk moesten brengen. Gelukkig stemde ze gretig toe. Met een smoes tegenover haar nietsvermoedende ouders dat ze bij een vriendinnetje ging logeren, had ze afgesproken dat ze volgend weekend naar mij zou komen. Zo gezegd, zo gedaan. Ik haalde haar op van het station.
Het was de eerste keer dat ik haar in het echt zag, en ze was zo ‘gewoner’ dan op de foto’s waarop ze wel een model leek maar niet minder leuk – integendeel. Ik zoende haar op beide wangen, iets terughoudend nog. Ik keek in haar prachtige grote blauwe ogen en draaide me snel om en dacht aan wat anders, niet zo’n fijn plan om met een al te duidelijk aanwezige erectie rond te gaan lopen. Thuis gekomen viel het geile ding vrijwel meteen op me aan. Ze zoog een deel van mijn lippen naar binnen, hield het zacht tussen haar tanden en begon het met haar tong te bewerken. Shit, waar had ze dat geleerd…ik besloot Monique haar gang te laten gaan en even te genieten. Maar lang hield ik dat niet vol, ze maakte me zo geil als boter. Ik zoende haar nu vol op haar prachtige pijpmondje en betastte haar schouders, haar rug en uiteindelijk haar lekkere, volle maar stevige billen. Ik ontdeed haar van haar jurkje terwijl ik haar in de nek zoende en mijn tong door haar oor liet gaan. Ondertussen maakte het bandje van haar BH los en terwijl ik haar heerlijk warme lichaam streelde, bevrijdde ik haar goddelijke tienerlijfje van het stuk textiel.
Haar borsten waren klein maar mooi gevormd met dito tepels, die keihard waren. Genietend draaide ik er met mijn tong rondjes om en zoog ze tenslotte naar binnen, terwijl ik het meisje ondertussen zo goed en zo kwaad het ging van de rest van haar kleren ontdeed. Een wit, kanten slipje kwam tevoorschijn en was nu het enige dat ze aanhad. Ze keek me glimlachend en zaadvragend aan, en we tongden hartstochtelijk. Ondertussen masseerde ik eerst door haar slipje heen, en later erin, haar poesje totdat ze drijfnat was. Ik kneedde haar lekkere kont met mijn andere hand, en trok haar zeiknatte slipje uit. Ik had mijn handen op haar schouders en drukte haar naar beneden. Ze zat nu helemaal naakt op haar knieën voor me en begreep de hint, terwijl ze plagend langzaam mijn spijkerbroek losknoopte. Met eenzelfde tergend langzaam tempo trok ze achtereenvolgens mijn broek en onderbroek uit, uit de laatste sprong mijn staalharde pik verwachtingsvol tevoorschijn. Ze keek botergeil naar boven en pakte daarbij mijn lul stevig beet en begon me voorzichtig te trekken. Genietend wierp ik mijn hoofd naar achteren.
Haar andere hand had nu mijn ballen gevonden en kneedde die voorzichtig. Toen drukte ze een kus op mijn pik, er gebeurde even niks maar daarna voelde ik haar natte, warme tienermondje over mijn pik gaan. Ik wist niet hoe ik het had en liet dat waarschijnlijk ook duidelijk merken. Ze was een natuurtalent, wat deed ze het lekker en wat was het heerlijk haar aan het werk te zien (en te horen). Na een tijdje waarschuwde ik haar dat ik ging komen. ze stopte en keek me met die prachtige ogen zaadvragend aan terwijl ze mijn ballen door haar hand liet gaan. Ik wil je proeven, zei ze…je mag het in mijn mond spuiten als je dat wil. Ze zat met gesloten ogen en open mond te wachten. Toen ik de eerste straal in haar keel spoot, pakte ze mijn pik beet en liet die in haar mond verdwijnen. Ze wilde me helemaal leegmelken, met 1 hand mijn zak masserend, de andere om de basis van mijn pik bewerkte ze de onderkant van mijn eikel met haar tong. Ik was in de zevende hemel, straal na straal verdween in haar snel slikkende keel .
uitgeput liet me achterover op bed zakken, ze bewoog half mee om de laatste resten van mijn zaad naar binnen te werken. Terwijl ze dat deed, keek ze me zo verschrikkelijk zwoel aan dat mijn pik alweer een teken van leven begon te vertonen. Ik was echter even helemaal van de kaart en genoot na van de zalige pijpbeurt. We streelden elkaar en zoenden heerlijk, tot mijn lul weer tekenen van leven begon te vertonen. Ik manoeuvreerde mezelf bovenop haar en spreidde haar benen. Voor ik mijn steenharde pik in haar kutje stak vroeg ik: je bent toch nog maagd? Het scheelde niet veel, zei ze, ooit was het in een dronken bui bijna zover gekomen, maar hij liet het in een nog zattere toestand afweten. Ik mocht de eerste zijn die dit prachtige meisje neukt, een voorrecht dat me nog geiler maakte dan ik al was. Doe je wel zachtjes, vroeg ze. Tuurlijk, en ik kuste haar op haar voorhoofd.
Ik genoot met volle teugen en neukte een tijdje rustig door. Een paar keer stelde ik mijn orgasme uit, zodat het uiteindelijke hoogtepunt zijn naam eer aandeed. Het strakke natte poesje van het hevig kreunende tienermeisje spoot ik helemaal vol, terwijl ik genoot van haar heerlijke lijfje. Zo lagen we even uitgeput, wat heet, een half uur na te genieten. Gelukkig maar dat ze bleef logeren tot laat, want ik wilde het nog wel even overdoen en mocht haar meteen ook anaal ontmaagden. En gelukkig ook hebben we het ook nog vaker overgedaan, maar daarover later misschien meer.
Aantal keer gelezen:
680
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)