Spannendverhaaltje.nl

Mooi en naief

-
16-08-2010
Melinda, geen doorsnee meisje, ze was mooi lief en behulpzaam. Er was ook een eigenschap die ze iets minder had moeten of kunnen hebben, ze was naief. Nooit zocht ze ergens iets achter. Op de middelbare school maakte de jongens al gretig gebruik van haar, of eigenlijk misbruik. Melinda was zo een meisje waar je aan kon zitten zonder dat ze merkte dat er opzet in het spel was. Als je tegn haat aanliep in de gang en je liet je handen overal aanzitten en zelfs tot tussen haar benen, was sorry voldoende en zei ze altijd geeft niet hoor kan gebeuren. Een keer, tijdens een watersportdag deed Melinda mee aan een potje waterpolo. Het was een gemengd team en de jongen die haar verdedigde zat onderwater aan alles wat hij maar kon aanraken. Melinda dacht dat het de tactiek van het spel was. De jongen betastte haar borsten tot zelfs onder haar hesje, en tussen haar benen had hij ook vrijspel. Aan het einde van de wedstrijd liep ze het water uit en zei , leuk joh waterpolo moetem we vaker doen. Na de middelbare school volgde ze een opleiding om iets in de administratie te gaan doen. Na het eerste jaar moest ze stage lopen. Ze kwam bij een klein electronica bedrijfje terecht waar over het algemeen mannen werkten. Na een paar weken hadden de collega's op het werk door wat voor typje dit nieuwe meisje was. Tijdens de lunch kwamen ze altijd gezellig bij haar aan het tafeltje zitten. Melinda, zei de stoerste van het stel op een dag. Ze keek hem met haar mooie blauwe kijkers vragend aan. Ik wilde er niet meteen over beginnen maar het is beter om je anders te kleden. Nietsvermoedend vroeg Melinda wat hij bedoelde.
Hij vertelde dat wanneer je als vrouw iets wilde bereiken in het bedrijfsleven je er een beetje sexy moest uitzien. Met grote ogen luisterde ze naar hem en het leek wel of de andere mannen hun adem inhielden. Je zou iets meer sexy naar je werk toe moeten komen, een leuk strak truitje, kort rokje en zo. Dat heb je toch wel? Melinda knikte zwijgend. Nou als je dat nou doet kom je er wel hoor. Melinda dacht even na, ik kom altijd op de fiets hier en dan is zo een rokje lastig. Er viel weer een stilte, weet je wat sprak de man toen, je kunt je hier wel omkleden in het magazijn dan mag je je kleren wel in een kast leggen. Oh gelukkig zei Melinda meteen. De volgende morgen waren de mannen opvallend vroeg op het werk en dronken koffie in het magazijn. Normaal deden ze dat nooit maar vandaag zou er misschien wel iets speciaal gebeuren. In de verte kwam Melinda al aan fietsen en de spanning was te snijden. Hallo klonk ze vrolijk toen ze binnenkwam. Ze had een plastic tasje in haar hand en vroeg waar ze zich kon omkleden. De man die het allemaal bedacht had stond op en zei haar mee te lopen. Ze liep naast hem en hij legde zijn arm om haar schouders. Als ik zomers op de race fiets kom kleed ik me hier ook altijd om zei hij. Ze kwamen bij een afgelegen stukje magazijn. Er stond een lege kast klaar, hier is het. Hij wilde weer weg lopen maar Melinda vroeg hem te wachten omdat ze anders alleen terug moest lopen. Dat liet hij zich geen twee keer zeggen. Vanuit zijn ooghoek keek hij hoe ze broek uittrok en ze even later in haar kanten slipje stond. Ze trok vlug een kort rokje uit en trok haar dikke slobbertrui uit. Hij zag hoe haar behaatje om haar mooie stevige borsten spande. Ze trok een strak truitje aan en haar pumps. Kan dit? vroeg Melinda en de man knikte goedkeurend. Toen ze terug liepen deed hij weer zijn arm om haar heen, je bent om door een ringetje te halen en tikte speels tegen haar billen met zijn hand. Ademloos zagen de ander collega's haar aankomen. Die dag kwamen ze opvallend veel bij het bureau van Melinda staan. Melinda die geen fanatieke rokjes draagster bleek zat dikwijls met haar benen wijd en haar slipje was de hele dag voor iedereen zichtbaar geweest. In de pauze was er bijna ruzie over wie naast haar mocht zitten. De bedenker van dit alles werd steeds vrijer in zijn gedrag. Tijdens het eten zat hij dan ook naast haar en vooral aan haar. Melinda giechelde als hij zijn hand op haar knie legde en langzaam wreef. Eindelijk kwam er concurentie.
Collega Frans die alles is goed had bekeken liep naar Melinda toe en vroeg haar of ze hem wilde helpen iets op te zoeken in het archief. De bedenker dus de stoerste riep meteen dat ze daar niet voor was en dat Frans dat zelf maar moest doen. Melinda trok zich er niets van aan. Natuurlijk zei ze twee zien meer dan 1 hihi. Jaloerse blikken keken Frans na toen hij met hun Melinda de afdeling afliep. Het was koud in de archief ruimte. Het was duidelijk zichtbaar bij Melinda. Brrrr koud hier zei ze. Dat zie ik zei Frans, hij bedoelde de harde knopjes in haar truitje. Frans zocht even naar het trappetje en ineens begon Melinda te lachen. Frans vroeg wat er was. Dat ziek ik hihi wat een goeie. Frans dacht even dat ze zag vliegen. Je bedoelt deze natuurlijk, ze wees naar haar tepeltjes. Ja haha goed he zei Frans die bedoelde ik. Frans zette het trappetje neer en wilde er op klimmen. Laat mij maar zei Melinda. Ze stapte direct op het trappetje en Frans had zicht op haar paradijsje. De bovenste moet ik hebben zei Frans. Melinda stond op haar tenen te wiebelen. Wacht ik zal je vasthouden. Frans pakte haar met twee handen boven haar knieen vast. Dank je zei Melinda en deed haar best bij de doos te komen. Hij voelde de warmte van haar lichaam in zijn handen stromen, gaat het, het is wel hoog zei Melinda ze was vergeten dat ze een rokje aan had en vroeg of Frans haar een kontje wilde geven. Frans bedacht zich of hij het goed hoorde, een kontje? Ja dan red ik het net sprak Melinda zelfverzekerd. Zijn handen gleden langs de achterkant van haar benen omhoog, onde haar rokje totdat ze haar billen vastpakten en hij haar billen lekker verpakt in de kanten slip kon voelen. Hij duwde haar , het lukte niet. Ik wel wat zei Frans, Hij stapte op de eerste trede pakte haar onder haar armen vast en tilde haar op. Hij liet haar zakken en raakte met zijn volle handen haar borsten aan. Hij voelde wel de dunnen stof maar dacht alleen aan hoe die knopjes er uit zouden zien die hij voelde. Je mag me nu wel los laten hoor zei Melinda zacht. Met een beetje schaamte haalde hij zijn handen van haar borsten. Ze liet de doos zakken en hield hem stevig tegen haar aan toen ze het trappetje afliep. Oh jee zei Frans toen ze de doos gaf. Wat is er, je hele truitje is stoffig. He bah dat heb ik weer zo kan ik de afdeling niet op. Ze probeerde het voorzichtig weg te vegen. Laat mij maar sprak Frans statig. Met 1 hand begon hij Melinda over haar borsten te wrijven met de bedoeling de stof weg te halen. Het lukte niet zo en Frans stelde voor het Truitje even uit te trekken om het uit te kloppen.
Ze stemde toe en trok het uit. Frans had moeite haar niet meteen beet te pakken toen ze in haar behaatje voor hem stond. Je bent wel een mooi meisje zei hij voorzichtig. Melinda keek verlegen, dat heeft nou nog nooit iemand tegen me gezegd. Vind je mijn borsten niet te klein. Ze deed haar handen onder haar borsten en duwde ze iets omhoog. Tja, begon Frans, dan zou ik ze toch even moeten zien. Zonder wat te zeggen trok ze haar behaatje uit en liet ze zien. Mooi hoor zei Frans. Hier voel maar of ze niet iets te slap zijn, ze pakte Frans bij zijn hand en hield hem op een blote borst. Er is niets mis met je hoor hij legde zelf zijn andere hand op haar andere borst. Ze zijn zacht en stevig en passen netjes in mijn hand. Melinda giechelde, echt waar, weet ik twijfelde altijd. Jongens zaten er altijd maar aan en ik dacht doordat ze te klein waren. Nee hoor dit zijn mooie borsten en ze voelen ook nog lekker. Ze haalde opgelucht adem. Nu we toch zo intiem zijn ging Frans verder, ik denk dat mijn piemel niet goed genoeg is. Je piemel niet goed genoeg herhaalde Melinda. Ik denk dat hij te dun en ietas te kort is. Melinda had nog niet zoveel ervaring met piemels maar was wel nieuwsgierig. Z z zal ik even kijken dan stotterde ze een beetje. Zou je dat willen doen dat vind ik aardig maar niet lachen hoor. Frans maakte zijn broek los en liet hem zakken. Hij wist wel dat er met zijn piemel niets mis was maar deze kans liet hij niet verloren gaan. Melinda hurkte voor hem en bekeek hem nauwkeurig. Volgens mij is er niets mis mee hoor. Ja maar eigenlijk zou je hem stijf moeten zien. Zal ik hem eens vastpakken dan vroeg Melinda. Doe maar, en Frans voelde de inmiddels koude vingers om zijn geslachtsdeel. De natuur liet hem niet in de steek en de zwellichaampjes deden hun werk. Ooohhhh zei Melinda zacht, wat groot. Hij klopt in mijn hand zei Melinda nog. Dus er is niks mis mee. Ze schudde haar hoofd, nee hoor eerder te groot. Te groot? Frans deed geschrokken, dus denk je dat hij niet past. Waar past, een onnozel antwoord van Melinda. Nou bij een vrouw je weet wel. Oh ze kreeg een kleur, bedoel je in mijn sneetje. Ja daar in je sneetje, denk je dat dat niet past. Ik weet het niet hij is ook zo groot. Ja daar zullen we nooit achter komen zei Frans en zijn stem klonk extra verdrietig. Ja nu heb ik je nog niet echt geholpen natuurlijk ze klonk vol spijt. Geeft niet hoor ik leer er wel mee leven. Dit zit me niet lekker, Melinda was een hulpzame dame dus als er geen oplossing was was het probleem niet weg. Maar als je het voorzichtig doet mag je het wel even proberen. Frans wist niet wat hij hoorde. Maarre je moet wel wat beloven, wat je maar wil zei Frans, je mag het niet op de afdeling zeggen. Ze keek de ruimete in het rond. Niet echt een goeie plek hier he.
Als je nu gebukt gaat staan en je leunt op het trapje gaat het denk ik wel. Eesrt trok ze haar slipje uit maar hield haar rokje aan. Ze ging gebukt voor Frans staan die ghaar rokje omhoog deed. Hij liet zijn vingers langs haar sneetje glijden. Hihi dat kietelt. Met zijn wijsvinger maakte hij haar nat, hij kwam vlak achter haar staan en duwde zijn stijve tegen haar natte grotje. Melinda deed haar benen iets meer uitelkaaren langzaan drukte hij zijn dikke paarse kop naar binnen. Ze voeld zalig strak aan en Frans werd steeds geiler. Melinda hapte naar adem. Als het pijn doet moet je het zeggen hoor, Het doet geen pijn kreunde Melinda. Hij pakte haar borten beet en masseerde ze. Melinda zei alleen mmmmm en oooohhhh. Haar poortje ging iets meer open en Frans duwde zijn lid er tot de helft in, hij kneep zacht in haar tepeltjes en ze kreunde. Hij begon haar te neuken. Langzaam maar bij iedere keer een stukje dieper. Hij voelde hoe ze steeds natter werd en sneller ademde. Dit is echt lekker kermde ze zacht. 1 hand gleed omlaag en speelde met haar schaam haarZe duwde nu zelf al haar kontje naar achter om hem er diepe in te krijgen. Frans stopte even met neuken en liet zijn pik diep in haar zitten en bewerkte geraffineerd haar klitje met het topje van zijn vinger. Hij merkte hoe er een rilling door haar heen ging. Hij liet zijn vinger op haar klitje liggen en begon sneller en sneller te neuken. Haar sneetje verkrampte en het leek wel of zijn eikel erafgeknepen werd zo strak was ze. Ze had het en Frans ghad nog twee stoten nodig om het ook te hebben. Stop riep ze opeens. Frans schrok en trok terug. Ik ben niet aan de pil ofzo sorry. Frans keek met hondeogen naar Melinda. Nu heb jij het wel gehad en ik niet. Ze knielde vlug en pakte zijn piemel. Behendig trok ze hem af. Hij waarschuwde haar toen het er aan kwam omdat hij het zielig vond als ze alles over haar heen zou krijgen. Ze richtte zijn piemel de andere kant op en een sliert sperma spoot de lucht in en viel op de grond. Melinda dacht dat alles er uit was en deed de piemel weer recht naar haar toe en trok er speel nog een beetje aan.
Ze wilde net zeggen hoe leuk ze het vond maar toen ze haar mond opende kwam er een tweede lading waar van een deel in haar mond terecht kwam. Ze maakte een smakkend geluid. Mmmm een beetje weeiig aar niet echt vies zei ze alleen. Ze maakte de boel een beetje schoon en trokken hun kleren aan. Frans zei dat Melinda voortaan met hem mee mocht rijden dan hoefde ze zich niet meer om te kleden op haar werk. Hij moest wel omrijden maar dat had hij er graag voor over. Na de stage van een half jaar ging Melinda weer weg en gaf een afscheidsfeestje. Iedereen had er zin in ze wilde allemaal wel met haar. Toen iedereen er was zei ze jongens ik moet een geheimpje vertellen. Allemaal zaten ze gespannen. Ik ben verliefd op Frans e hij op mij, leuk he. De stemming sloeg om. En om dat te vieren zei Frans hebben we haar stagebegeleider uitgenodigd. Er kwam een onbekende man binnen, Hij liep naar Melinda toe, Melinda wie was nou die man van wie je korte rokjes moest dragen.
Aantal keer gelezen:
430
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)