Spannendverhaaltje.nl

Mondeling examen

-
16-08-2010
Twee jaar geleden liep ik stage op een scholengemeenschap in Utrecht. Ik studeerde toen aan de Academie en gaf lessen drama en beeldende vorming aan de examenklassen. Het werk was op zich al erg leuk, maar de aanwezigheid van veel jonge meisjes maakte het nog veel leuker. Er waren er nogal wat die mij veel aandacht gaven, dat wil zeggen, ze vonden mij wel spannend. Logisch wel, want verder liepen er alleen maar verzuurde docenten rond die de lol in hun werk wel een beetje kwijt waren. Een van die leuke jonge meisjes was Loesje. Loesje was een jaar of 18 en zat op de mavo.
Ze had geen les van me,maar ze was me wel opgevallen in de gangen van de school. Het was een vrolijk meisje met veel leuke vriendinnetjes en genoeg aandacht van de jongens. Ook van de jongens van de hogere klassen, want ze zag er altijd erg mooi uit en had een ondeugend koppie en een wonderschoon lijfje. Op een dag kwam Loesje bij me. Ik stond op het punt naar huis te gaan en was bezig m'n tas te pakken toen ik merkte dat er iemand in de deur opening naar me stond te kijken...het was Loesje. "Meneer Vince, heeft u nog even tijd voor mij?", vroeg ze met een zachte, wat verlegen stem.
Ik keek in twee glanzende bruine ogen. Voor mij stond een prachtig meisje. Haar kastanjebruine lokken vielen speels over haar roze bloesje. Onder haar beige geruite korte rokje droegze laklaarsjes die haar gladde kuitjes nauw omsloten. "Eh,...ja tuurlijk Loesje, wat kan ik voor je doen?" Met een stoute blik in haar ogen kwam ze binnen en trok de deur achter zich dicht. Even beet ze zachtjes op haar vochtige onderlip en toen viel me op hoe groot haar borsten waren voor zo'n klein meisje. De stof van haar roze bloesje spande strak om de volle rondingen en haar kleine tepeltjes staken eigenwijs naar voren.
Ik voelde hoe m'n pik groeide en steeds harder werd. Dit was gewoon een klein geil sletje dat hier voor mij stond... "Ben ik mooi?",vroeg ze me terwijl ze een stapje dichterbij me kwam staan en met die grote bruine ogen naar me op keek. "Je bent erg mooi,Loesje." Ze stond nu bijna tegen me aan en sloeg haar armen achter haar rug waardoor haar tieten nog verder naar voren kwamen...Ik kon me niet langer beheersen en legde een hand op haar kleine ronde kontje. "Oh,..wat doet u nou, meneer Vince?"zei ze en voelde mijn inmiddels staalharde lul. "Haal hem er maar uit hoor, volgens mij heeft hij ruimte nodig"zei ze en knoopte ondertussen ondeugend haar bloesje los.
Twee prachtige grote jonge meisjes tieten kwamen te voorschijn en uitdagend likte het kleine sletje aan haar eigen harde tepeltje. Mijn lul hield het niet meer en ik haalde hem uit mijn broek. Ze pakte mijn enorme lul in haar kleine handje en begon er zachtjes aan te trekken. Dit deed ze goed voor zo'n jong meisje en ik werd steeds geiler. Ze duwde haar stevige tieten in m'n gezicht en ik begon er gretig aan te likken. "Oh,meneer Vince, wat lekker", kreunde ze terwijl ik mijn hand tussen haar natte beentjes liet glijden en daar haar kleine boterzachte poesje vond.
Mijn vingers verdwenen in haar kleine warme kutje en neukten haar langzaam. "Meneer Vince,ik ben zo geil, u maakt een hoertje van me ', zei Loesje en ik zag hoe mijn harde lul door haar kleine handje gleed. Ik voelde haar jonge kutje samentrekken om mijn neukende vingers en hees kreunend kwam het kleine meisje klaar. "Als jij een hoertje wilt zijn, ga dan maar eens op je knietjes zitten,meisje!" Onmiddelijk knielde ze voor me neer en keek vol verwachting naar mij op.
Mijn grote lul danste voor haar mooie engelen gezichtje en mijn glimmende eikel raakte haar vochtige lippen. Loesje opende haar meisjesmondje en liet mijn harde paal voorzichtig naar binnen glijden. Ze keek me onschuldig aan terwijl ze haar kleine hoofdje heen en weer bewoog en kreunde zachtjes. "Nu ben je een geil hoertje Loesje ". "Ja, uw kleine gehoorzame meisje", zei Loesje en zoog gulzig aan mijn lul. Onder haar natte pijpmondje bewogen haar grote tieten mee op het ritme van haar kleine hoofdje. Ze was zo geil, zo lief en hoerig te gelijk en har mooie ogen bleven me maar aan kijken.
Toen pakte ze m'n ballen in haar kleine handje en ik neukte haar mooie mondje en ze kreunde en ik kwam klaar. Met een enorme kracht kwam al mijn hete zaad in haar mondje terecht. Even deinste ze wat verschrikt terug waardoor er wat van mijn sperma uit haar rode mondje liep maar toen zoog ze gulzig verder, tot alles op was. Toen ging de bel en moest Loesje snel naar haar volgende les. Gauw knoopte ze haar bloesje dicht en met haar mondje nog vol zaad snelde ze de gangen van de school in.
Aantal keer gelezen:
728
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)