Spannendverhaaltje.nl

Mohammed Pakt Petra

-
21-10-2010
Petra stond met een rood gebogen hoofd in Mohammed ben-Ali z'n kantoor. Ze werkte al 10 jaar bij Albert Hijn, maar dit had ze nog nooit meegemaakt. Al die jaren zonder problemen gewerkt e nu dit!Ze slikte wat weg, tranen stonden in haar ogen. "Weet je dat dit diefstal is" bulderde ben-Ali." En diefstal leid tot ontslag; dat weet je toch Petra"? Petra knikte. ze wist niet wat ze hoorde. Ontslag- in deze tijd van economische recessie. 43 jaar was ze, al 15 jaar getrouwd, moeder van 3 kinderen en dan beschuldigt worden van diefstal. Langzaam liep er een traan langs haar wangen naar beneden. "Vertel eens hoe dit komt "bulderde ben-Ali weer." Nou, meneeer ben-Ali" snikte Petra, "onder de vorige bedrijfsleider mochten we altijd met de feestdagen of voor onze verjaardag een fles wijn meenemen". "Meneer Janssen vond dat altijd goed, ook de beveiliging wist ervan dat we die fles niet af hoefden te rekenen". "Janssen is weg "bulderde ben-Ali weer," die oude gek die achter die jonge cassieres aanzat is hier niet meer, je hebt met mij te doen en met mijn broer- die regelt nu de beveiliging". Maar luister eens, waar staat die afspraak met Janssen? Heb je die zwart op wit? Petra schudde haar hoofd, nee, die afspraak stond nergens. "In dat geval moet ik je ontslaan Petra zei ben-Ali nu wat zachter. Het is jammer na al die jaren, maar ik kan niet anders. Diefstal is diefstal en als jij mag stelen mogen alle anderen dat ook. Nu brak Petra pas echt. tranen stroomden uit haar ogen, ze liet zich op haar knieen vallen. Meneer ben-Ali, ontsla me niet, ik ben 43 jaar, getrouwd, moeder van 3 kinderen, moet verdienen om de hypotheek af te betalen, waar vind ik een nieuwe baan?

ben-Ali leek even te twijfelen, maar resoluut vervolgde hij: ontslag op staande voet, geen uitkering, niks krijg je mee". Meneer ben-Ali, huilde Petra nu, denk aan mij, mijn man, mijn kinderen- wat zullen die nu van me denken?" Kan ik die wijn van de afgelopen jaren niet terug betalen aan U, extra werken om mijn schuld af te betalen? Ik kan van alles voor U en Uw broer doen, geeft niet wat- maar ontsla me niet.

Mohammed weifelde even, Petra zat nog steeds op haar knieen voor hem, hij haalde z'n hand even over de bobbel in z'n broek. Nu Samira, z'n vrouw, zwanger was had hij thuis geen sex meer. Samira was bang dat tijdens het neuken de baby beschadigd zou raken. Mohammed had als 30 jarige Marokkaanse man dus sex nodig en voor hem zat een 43 jarige Nederlandse vrouw die alles wilde doen om niet ontslagen te worden. Opeens deed hij z'n gulp open en haalde z'n besnden pik uit z'n broek. Okee, Petra, begin maar met gratis werken en pijp me. Neee, kreunde Petra, dat niet, ik ben een netjes getrouwde vrouw, heb alleen maar sex met Frans, nooit een ander hoor. "In dat geval weet je wat er gaat gebeuren."reageerde Mohammed. Petra dacht na, en na, en na- maar kon geen oplossing vinden. Of ze moest de hoer spelen, of ze werd ontslagen- dat laatste wilde ze al helemaal niet. Voorzichtig boog ze voorover en likte aan Mohammed z'n moslimpik. Die reageerde meteen, begon te groeien. Goed zo Petra, kreunde ben-Ali, zuig m'n pik leeg. Petra begon nu stevig aan Mohammed z'n pik te zuigen, streelde z'n ballen, likte de rand van z'n eikelbeet er voorzichtig in.Mohammed begon met z'n heupen te stoten, dieper, steeds wat dieper in Petra haar pijpbek. Hij was haar in haar mond aan het neuken, Petra dacht af en toe dat ze stikte, draden slim liepen uit haar mond, ze moest af en toe kokhalsen maar ze hield vol. "Als hij in m'n mond klaarkomt hoeft hij niet in m'n kut"dacht ze, "ik laat hem spuiten en klaar ben ik."

ben-Ali leek haar gedachtes te raden want opeens stopte hij en haalde z'n keiharde lul uit Petra haar pijpmond. "En nu in je kut Petra, doe je kleren uit en aat me je getrouwde Nederlandse kut zien- mijn vrouw is ook Marokkaans, ik wil wel eens een getrouwde Nederlandse kut volspuiten". Petra wist dat er geen weg terug meer was en deed wat Mohammed haar vroeg. Haar grote borsten vielen uit haar bh, haar string deed ze van haar kont. Ze schaamde zich, vond zichzelf te dik, maar meer dan mollig was ze niet. Haar man vond haar een lekker geil lijf hebben met wat rolletjes om bij het neuken vast te houden. Maar goed, daar stond ze in het kantoor van ben-Ali met een arm voor haar borsten en een hand voor haar gladgeschoren kut.

"Vinger jezelf op mijn bureau"zei Mohammed opeens. Ik wil vingers in en uit je kut zien gaan, diep, laat me horen hoe nat je bent geile slet"Dat moest Petra toegeven, nat was haar kut zeker geworden, dat zo'n jonge Marokkaanse man als Mohammed een stijve lul van haar, een getrouwde Nederlandse moeder zou krijgen had haar flink opgewonden. Maar wat zou Frans- haar man- zeggen als die dit wist? Met tegenzin ging ze op het bureau liggen en begon haar kut te strelen. Ze had haar ogen dicht uit schaamte zodat ze niets hoefde te zien. Haar vingers streelden langs haar kutlippen, haar klit en ze voelde het vocht uit haar kut lopen. "Doe je ogen open en kijk naar me" hoorde ze. Ze deed haar ogen open en keek naar Mohammed die zich flink aan het aftrekken was terwijl hij naar haar strelende vingers keek. Ze keek naar z'n rukkende hand met daarin een dikke, stevige marokkaanse pik, besneden en wel. "Vind je geil he hoer, naar mijn pik kijken terwijl jij je moederkut vingert" zei Mohammed. En geil vond Petra het inmiddels, het geil liep uit haar kut, ze had 3 vingers in haar kletsnatte kut waarmee ze zich neukte. Dieper en sneller neukte ze zichzelf, sopgeluiden klonken in het kantoor. Ooooo, kreunde Petra, ik kom klaar Mohammed, ze spande haar heupen aan, duwde haar kut naar voren en kwam kreunend klaar. "Lik je vingers af"gebood ben-Ali en Petra likte het kutsap van haar vingers. "Laat mij ook proeven "zei ben-Ali en Petra duwde 4 vingers in haar zeiknatte moederkut en bood die Moahammed aan. Hij likte gulzig het kutgeil van haar vingers. "En nu ga ik je kut uitwonen Petra"zei Mohammed terwijl hij z'n dikke, keiharde Marokkaanse lul in haar vette getrouwde kut pompte. Ze voelde z'n eikel tegen haar baarmoedermond aan stoten. Bij iedere stoot haalde nij z'n pik uit haar kut om daarna nog harder in haar kut terug te pompen. "je hebt een lekkere kut Petra"kreunde Mohammed, "een lekkere geile slettekut.""Neuk je ook zo met je man?"Pompt hij z'n pik ook in je geile hoerenkut, spuit hij je vol slet?" "Wat zou hij zeggen als hij jou zo met je benen wijd zou zin liggen?" Weet hij dat hij een geile hoerenkut in huis heeft? " Petra kreunde alleen maar, steeds harder voelde die pik in zich rammen, geiler en geiler werd ze, ze voelde haar kutsappen uit zich stromen. langs haar vette reet lopen, een plasje geil lag al op het bureau.Opeens realiseerde ze zich dat Mohammed gelijk had, ze was een geile hoer die op Marokkaanse pikken geilde, ze wilde een sperma slet zijn, volgespoten worden. Ze was een grote kut waar pikken in moesten spuiten." Ooo Mohammed, spuit me vol met je Marokkaanse zaad, spuit m'n geile kut vol." ben-Ali hielld het niet meer, pompte nog 2 keer in die geile Nederlandse kut en spoot toen stralen sperma in haar moederkut. Langzaam kwamen ze weer bij hun positieven. ben-Ali z;n pik zat nog steeds in Petra haar kut maar hij trok zich langzaam terug, een straaltje geil en sperma liep nu uit Petra haar neukgrot.

"Petra, je bent mijn geile hoer met een heerlijke kut"zuchtte Mohammed. "Om de rekening te betalen wil ik dat jij mijn prive slet bent."" Jij gaat met je benen wijd als ik dat wil, begrepen?" Petra knikte, heel erg leek het nu niet meer, ze was haar man Frans ontrouw gewest, maar had ook wel erg genoten van de neukpartij. Kleed je aan en tot morgen", en , o ja, je string laat je hier, die wil ik hebben."Petra trok haar kleren aan, voelde het geil langs haar benen lopen toen ze haar spijkerbroek aantrok.

"Morgen gaan we naar de Hamam" zei ben-Ali."Vertel je man maar dat je een uitje met je collega's hebt ."Petra knikte, wat voor geile avonturen hingen haar allemaal boven haar hoofd?
Aantal keer gelezen:
570
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)